Bästa väggkrokar för barn 2024: Hängare, krokar och förvaring

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

Ordning och reda i barnkammaren är en dröm för alla föräldrar. Krokar och hängare är praktiska och dekorativa lösningar för att organisera kläder, leksaker och andra tillbehör på ett lekfullt sätt. Här tipsar vi om några av de bästa och vackraste väggkrokarna för barn, till barnrummet!

Väggkrokar till barnrummet, text och grafik samt bild på barnrum i bakgrunden

Vilka krokar för barnrummet är bäst i test?

En lekfull design som vi fastnat för, är Stars & Moon från Nofred. Elegant design med rymdtema. Funktionella, gulliga och hållbara!

✅ Söt originell design

Barn hänger upp Nofred Krokar Stars & Moon i barnrum

Om du vill ha en lite mer klassisk upphängningsmöbel, kan vi tipsa om Kid’s Concepts färgglada hyllor med krokar. Jättefin i sin enkelhet, från ett toppenmärke inom svensk barnrumsdesign!

✅ Enkel men praktisk

Kids Concept Hylla med Krokar blå färg, i ett barnrum

En häftig design för djurälskare, är FERM Living Animal. Spektakulära krokar som finns i former av olika djur som giraff, flodhäst, zebra och många fler. Riktigt festliga!

Spektakulär design

FERM Living Animal Väggkrokar uppe på vägg

Fler krokar och andra upphängningslösningar hittar du längre ned i artikeln!

Se även våra tips på smarta förvaringskorgar för barnen!

Krokar och väggmonterad förvaring för barnrummet

Nedan hittar du en lista på inspiration till barnrummet, med många sorters krokar, upphängningsbrädor, väggförvaring med mera.

Marnelly Väggkrok Fjäril Pink

Marnelly Väggkrok Fjäril Pink - En söt och praktisk väggkrok med fjärilsmotiv.

Gör barnrummet ännu mer gulligt och praktiskt med Marnellys söta väggkrok i form av en rosa fjäril! Denna bedårande krok är tillverkad i pulverlackerad metall och är perfekt för att hänga upp kläder eller tillhörigheter, vilket håller rummet snyggt och organiserat.

En av fördelarna med Marnellys väggkrok är att den är rekommenderad för åldrarna från nyfödd till 12 år, vilket gör den användbar under lång tid när barnet växer och utvecklas. Den lekfulla rosa fjärilen blir en fin och inbjudande inredningsdetalj i hallen eller barnrummet och passar perfekt för de små äventyrarna därute.

För att montera kroken på väggen kommer den med skruvar och distanser. Distanserna skapar en effektfull skugga på väggen och ger en extra touch till det söta designen. Om du vill använda kroken i badrummet, går den att sätta upp med dubbelhäftande tejp (som dock ej medföljer.)

Det som gör Marnellys väggkrokar extra speciella är att de tillverkas av ett familjeföretag i Gnosjö, Småland. Företaget har valt den mest miljövänliga ytlackeringsmetoden för att göra produkten så hållbar som möjligt. Krokarna är pulverlackerade och innehåller inga farliga miljögifter. Tillverkningsprocessen är automatiserad och användningen av pulverlacken är både effektiv och miljövänlig. De som arbetar med lackningen kommer aldrig i kontakt med pulverfärgen eller processen, vilket gör det till en säker och hållbar produkt.

Ge barnrummet en extra touch av lekfullhet och funktionalitet med Marnelly Väggkrok! En snygg och miljövänlig inredningsdetalj som håller ordning på kläderna och förtjusar barnets fantasi.


Nofred Krokar Stars & Moon

Lila stjärn- och månformade väggkrokar från Nofred.

Låt stjärnorna och månen lysa upp barnrummet med Nofreds unika väggkrokar! Dessa lekfulla och eleganta krokar i form av stjärnor och månar är inte bara praktiska för att hänga upp barnets kläder, skolväskor eller hattar, utan de blir också en förtrollande inredningsdetalj på väggen.

Nofreds Stars & Moons väggkrokar är designade med barnets självständighet i åtanke. Genom att placera krokarna på en lämplig höjd kan barnet själv hänga upp sina saker, vilket uppmuntrar till ansvar och självständighet. Och med flera krokar på rad, finns det gott om utrymme för allt från jackor till hjälmar.

Varje uppsättning av dessa krokar kommer i en drömmande lila färg och innehåller två stjärnor och två månar. Tillverkade av högkvalitativt europeiskt bokträ, är varje krok noggrant målad för att bevara trädets naturliga struktur. Den icke-giftiga lacken uppfyller EU:s säkerhetsstandarder, vilket ger dig sinnesro när det gäller barnets säkerhet.

Men det som verkligen gör dessa krokar speciella är detaljerna. Måttet på stjärnorna är 6 cm x 6 cm, medan månarna mäter 6 cm x 9 cm, vilket ger en harmonisk balans på väggen. Och med möjligheten att borra upp krokarna både på väggen och dörren, kan du verkligen anpassa utseendet efter ditt barns rum.

Nofred har alltid haft ett öga för detaljer och kvalitet, och med dessa Stars & Moons väggkrokar visar de återigen sitt engagemang för att skapa produkter som är både vackra och funktionella.

Ge barnrummet en magisk touch med Nofred Stars & Moons väggkrokar! En kombination av funktionalitet och estetik som kommer att förtrolla både dig och ditt barn.


Bloomingville Sade Krokbräda Djur

Bloomingville Sade Krokbräda Djur - En lekfull krokbräda med djurmotiv.

Bloomingville presenterar stolt sin Sade Krokbräda Djur – en otroligt söt och lekfull hängare med fyra krokar formade som glada djur i olika färger. Denna charmiga klädhängare blir en perfekt dekoration i barnrummet eller hallen, där de stora krokarna är lätta för små händer att hantera när de vill hänga upp sina jackor, väskor eller förkläden.

Krokbrädan tillverkas med omsorg av högkvalitativt trä och är utformad för att vara både dekorativ och praktisk. Den lekfulla designen inkluderar olika djurhuvuden som lejon, tiger, panda och giraff, vilket ger ett underbart och färgglatt tema till rummet.

Med Bloomingville Sade Krokbräda Djur kan barnen enkelt hålla ordning på sina kläder och accessoarer, samtidigt som de har roligt med de gulliga djurmotiven.

Installationen är enkel, och du kan själv välja den perfekta höjden för att passa i barnrummets eller hallens inredning. Krokbrädan sitter stadigt på väggen och är en funktionell och dekorativ detalj som kommer att glädja både barn och föräldrar.

Bloomingville är ett välrenommerat företag som är känt för sin höga kvalitet och unika design. Deras produkter är tillverkade med omsorg och kärlek, vilket gör dem till perfekta val för ditt barnrum. Klädhängaren Sade är inget undantag och erbjuder inte bara funktionalitet utan även en touch av lekfullhet och glädje till ditt barns rum.

Fördelar med Bloomingville Sade Krokbräda Djur:

 1. Lekfull och färgglad design som tilltalar barn i alla åldrar.
 2. Tillverkad av trä och dekorerad med olika djurhuvuden för en unik look.
 3. Stora krokar gör det enkelt för barnen att hänga upp sina kläder och tillbehör.
 4. Enkel installation och stadig placering på väggen.
 5. Skapar en rolig och funktionell inredningsdetalj för barnrummet.

Med Bloomingville Sade Krokbräda Djur får du en praktisk och dekorativ lösning för att organisera ditt barns kläder samtidigt som du skapar en lekfull och mysig atmosfär i rummet. Ge ditt barn ett rum fyllt med glädje och ordning med denna söta klädhängare från Bloomingville!


FERM Living Animal Väggkrok

Hippo Hand-Carved Väggkrok - En unik handsnidad väggkrok med flodhästmotiv.

Ferm Living har skapat den bedårande Hippo Hand-Carved väggkroken för att ge barnrummet eller lekrummet en extra touch av lekfullhet och personlig charm. Varje krok är unikt snidad och handmålad med omsorg, vilket ger den en karaktäristisk och autentisk känsla.

Denna söta väggkrok i form av ett flodhästhuvud blir inte bara en praktisk lösning för att organisera barnets kläder, utan även en dekorativ accessoar som förhöjer inredningen. Kroken är tillverkad av 100% aspträ och har en bronsfärgad metallkrok där kläderna enkelt kan hängas.

Ferm Living inkluderar allt du behöver för att montera väggkroken, inklusive en skruv och en väggplugg. Kroken har måtten 9.5 x 9.5 x 5 cm, vilket gör den lämplig för de små barnens kläder.

Välj Hippo Hand-Carved väggkrok för att lägga till en personlig och lekfull touch i barnens rum. Låt dem upptäcka glädjen i att ha sitt alldeles egna lilla flodhästhuvud som hjälper dem att hålla ordning och reda på deras kläder. Denna unika och handgjorda väggkrok blir en utmärkt present till alla barn och föräldrar som vill ha en rolig och funktionell inredningsdetalj för barnrummet.


Nofred Wall Bug Väggkrok

Sex-armad väggkrok i massiv ask från Nofred, designad av Anderssen & Voll.

Förvandla barnrummets vägg till en lekfull och funktionell plats med Nofreds Wall Bug väggkrok! Denna unika design, skapad av Anderssen & Voll för Nofred, kombinerar skandinavisk enkelhet med barnvänlig charm.

Wall Bug är inte bara en väggkrok, utan en hel bugg med sex krokar redo att hålla ordning på allt från skolväskor till favoritklänningar. Tillverkad av massiv ask, är denna krok både robust och estetiskt tilltalande. Dess diameter på 16 cm och djup på 13 cm gör den till en perfekt storlek för barnrummet, hallen eller varför inte badrummet?

Men det som verkligen gör Wall Bug speciell är dess färgval. Med flera färger att välja mellan kan du skapa en personlig touch i rummet. Kombinera olika färger för att skapa en lekfull och dynamisk atmosfär, eller håll det enkelt med en enda färg för en mer harmonisk känsla.

Nofred är känt för sina högkvalitativa möbler, och Wall Bug väggkrok är inget undantag. Tillverkad i Europa med en vattenbaserad, icke-giftig matt lack, kan du vara säker på att du får en produkt som är både säker för ditt barn och hållbar över tid.

Så, om du letar efter en snygg, funktionell och lekfull lösning för att hålla ordning i barnrummet, är Nofreds Wall Bug väggkrok det perfekta valet. Låt din vägg bli en del av inredningen och skapa en plats där funktion möter fantasi!


Kids Concept Hylla med Knoppar

Kids Concept Hylla med Knoppar - En smart hylla med praktiska knoppar för barnrummet.

Ge barnrummet en touch av elegans och funktionalitet med Kids Concept Hylla. Knoppar i vacker enfärgad ljuslila! Denna vackra hylla är tillverkad av FSC-certifierat trä och är perfekt för att organisera och visa upp barnets favoritböcker, leksaker eller andra roliga saker.

Med sina mått på 60 x 9 x 10 cm är hyllan kompakt och passar perfekt i både barnrummet och i övriga delar av hemmet. Den kommer med instruktioner och skruvar för enkel montering, så du kan snabbt och smidigt sätta upp den på väggen.

Kids Concept Hylla har en smart design med en hyllplan och krokar av poppelträ, vilket ger dig möjlighet att både hänga upp kläder och förvara mindre föremål. Om du vill ha flera hyllor bredvid varandra kommer krokarna att placeras jämnt fördelade, vilket ger en enhetlig och snygg look.

Förutom den funktionella aspekten är hyllan också ett stilrent tillskott till barnrummet. Dess ljuslila färg ger en mjuk och harmonisk känsla, och det noggrant utvalda materialet av MDF och poppel ger en hållbar och pålitlig produkt.

Kids Concept är kända för sina kvalitetsprodukter och engagemang för miljön. Den här hyllan är inget undantag, då den är tillverkad av FSC-certifierat trä, vilket innebär att det kommer från hållbara skogsbruk.

Så om du letar efter en praktisk och stilren förvaringslösning för barnrummet, är Kids Concept Hylla. Knoppar det perfekta valet! Ge barnet en plats att visa upp sina favoritsaker och hålla ordning på kläder och småprylar samtidigt som du skapar en mysig och personlig atmosfär i rummet.


Leander Förvaringshållare 3-Pack Dusty Grey

Leander Förvaringshållare 3-Pack Dusty Grey - Snygga förvaringshållare i neutral färg.

Leander Förvaringshållare 3-Pack i färgen Dusty Grey är den perfekta lösningen för att hålla ordning och organisera i ditt barns rum. Med detta smarta förvaringssystem kan du enkelt ha allt du behöver nära till hands vid blöjbyten, nappbyten eller vid skötbädden.

Setet innehåller en kort skena (12 x 34,5 x 12 cm) och en lång skena (12 x 62 x 12 cm) som enkelt fästs på väggen. Du får även tre avtagbara förvaringskärl och fyra krokar som du kan placera efter dina behov. Förvaringskärlen är tillverkade av hållbar ABS-plast och aluminiumstång, och de är även diskmaskinssäkra vilket gör rengöringen till en enkel uppgift.

Med Leander Förvaringshållare 3-Pack kan du hålla blöjor, nappflaskor, nappar och andra småskatter inom lagom räckhåll för smidiga och snabba klädbyten. Det är en utmärkt förvaringslösning för barnrummet och skapar en ren och organiserad miljö.

Fördelar med Leander Förvaringshållare 3-Pack:

 1. Praktisk väggförvaring med två skenor och tre avtagbara förvaringskärl.
 2. Möjlighet att använda krokarna och förvaringskärlen på Leander Linea™ skötbord och skötenheter i Classic™, Luna™ och Linea™-serien.
 3. Moderna färgnyanser och stilren design som passar in i de flesta barnrum.
 4. Hjälper till att hålla ordning och skapar en ren och organiserad miljö för ditt barn.
 5. Enkel att montera på väggen och kan även diskas i maskin för enkel rengöring.

Leander är ett pålitligt företag som är känt för sina högkvalitativa och funktionella produkter för barn. Med Leander Förvaringshållare 3-Pack får du en praktisk och stilren lösning som hjälper dig att hålla ordning och skapa en mysig och välorganiserad miljö i ditt barns rum. Gör vardagen smidigare med detta smarta förvaringssystem från Leander!


Alice & Fox Krokar Moln & Stjärnor Rosa

Alice & Fox Krokar Moln & Stjärnor Rosa - Söta och lekfulla krokar för barnrummet.

Låt barnrummet förvandlas till en lekfull och drömsk plats med de bedårande krokarna från Alice & Fox. Dessa rosa krokar är formade som moln och stjärnor och blir den perfekta detaljen för att ge rummet det där lilla extra. Med dessa lekfulla krokar blir det roligare och enklare för ditt barn att hålla ordning på sina kläder och leksaker.

Alice & Fox är ett varumärke som förstår barns fantasi och kreativitet. Deras design är fylld av charm och lekfullhet, och det återspeglas tydligt i dessa krokar. Moln och stjärnor är symboler för drömmar och äventyr, och med dessa krokar får barnet en inspirerande miljö att växa och utforska i.

Krokarna är tillverkade med omsorg och detaljrikedom. Den mjuka rosa färgen ger en mild och harmonisk känsla till rummet, samtidigt som de skapar en fin kontrast mot väggen. De är tillverkade av kvalitetsmaterial som är hållbara och säkra för barn att använda.

Förutom den söta designen är Alice & Fox Krokar Moln & Stjärnor även praktiska och mångsidiga. De är perfekta för att hänga upp kläder, handdukar, halsband eller andra småsaker som ditt barn vill ha nära till hands. Krokarna blir inte bara en praktisk lösning utan också en dekorativ och inspirerande del av barnrummets inredning.

Ge ditt barnrum en touch av magi och lekfullhet med Alice & Fox Krokar Moln & Stjärnor. Låt ditt barn få glädjen att organisera sitt eget lilla kungarike och samtidigt njuta av en inspirerande och fantasifull miljö. Med dessa krokar blir det enkelt för barnet att hålla ordning och ha kul samtidigt!


Sebra Krokar Fanto Elefant 2-pack

Sebra Krokar Fanto Elefant 2-pack - Unika krokar i form av elefanter för barnrummet.

Ge barnrummet eller hallen en lekfull och hemtrevlig touch med Sebra Krokar Fanto Elefant 2-pack! Dessa söta små väggkrokar i vackert trä är formade som charmiga elefanter som kommer förgylla varje vägg och göra det roligare att hänga upp kläder eller andra småprylar.

Med sina söta öron och stora ögon blir Fanto Elefant en vänlig och fin inredningsdetalj som barnen kommer att älska. Krokarna är tillverkade av bokträ och plywood, vilket ger dem en hållbar och stilren design som passar perfekt i ett barnrum eller i hallen. De lättmonterade krokarna levereras med skruvar och rawplugs, så du kan säkert sätta upp dem på väggen.

Sebra är ett företag som värnar om kvalitet och estetik. Deras produkter är designade med omsorg och tillverkade av högkvalitativa material. Med Sebra Krokar Fanto Elefant 2-pack får du inte bara praktiska krokar för förvaring, utan även en kreativ och stilfull inredningsdetalj som kommer att ge rummet en personlig touch.

Måtten på varje elefantkrok är B2 x H13,5 cm, vilket gör dem till en perfekt storlek för barnens kläder, jackor, eller andra små föremål. Dessutom är krokarna enkla att rengöra – bara torka av dem med en fuktig trasa för att hålla dem fräscha och fina.

Skapa ett lekfullt och organiserat rum med Sebra Krokar Fanto Elefant 2-pack. Dina barn kommer att älska att använda dessa söta elefanter för att hålla ordning på sina kläder och småsaker. Dessutom kommer väggarna att få en extra touch av personlighet och charm med dessa stilfulla krokar som smälter perfekt in i vilken inredning som helst. Sätt upp Fanto Elefant och låt deras vänliga ögon hålla koll på ordningen i rummet!


3-Pack Simson Krokar Bruna

3-Pack Simson Krokar Bruna - Naturliga och rustika krokar för barnrummet.

Ge barnrummet eller lekrummet en extra dos av charm och funktion med Bloomingville 3-Pack Simson Krokar! Dessa lekfulla krokar är designade med motiv på barn i seriestil och är perfekta för att hänga upp kläder, väskor och leksaker på ett roligt och praktiskt sätt.

Beskrivning av Bloomingville 3-Pack Simson Krokar:

 • Lekfullt designade krokar med tre olika ansikten i seriestil.
 • Perfekta för att skapa en dekorativ och funktionell vägghängning för barnens kläder och tillbehör.
 • Ge barnrummet en personlig touch med dessa charmiga krokar som passar perfekt för barnens lekrum.

Bloomingville är ett företag som är känt för sina unika och trendiga inredningsprodukter för hemmet, inklusive barnrummet. Deras produkter kombinerar stil med funktionalitet och är skapade för att ge rummet en personlig och inspirerande atmosfär.

Fördelar med Bloomingville 3-Pack Simson Krokar:

 1. Lekfull design som tilltalar barn och ger en rolig touch till rummet.
 2. Häng upp kläder, väskor och leksaker för att skapa en organiserad och ren miljö i barnrummet.
 3. Anpassningsbara placeringar – häng dem på rad eller på olika nivåer för att skapa önskat uttryck.
 4. Skapar ett dekorativt element på väggen och blir samtidigt en praktisk förvaringslösning för barnens tillbehör.

Med Bloomingville 3-Pack Simson Krokar kan du enkelt skapa en lekfull och praktisk förvaringslösning i barnrummet. Låt barnen bli glada över att hänga upp sina kläder och leksaker själva, och ge rummet en personlig och inspirerande touch. Med Bloomingvilles höga kvalitet och genomtänkta design kan du vara säker på att dessa krokar kommer vara en prisvärd investering som håller länge och glädjer hela familjen.


Moover Knoppbräda Lastbil

Moover Knoppbräda Lastbil - En lekfull och dekorativ knoppbräda för barnrummet.

Ge ditt barnrum en touch av lekfullhet och unikt utseende med den charmiga Moover Knoppbräda i form av en röd lastbil. Denna knoppbräda är inte bara en praktisk förvaringslösning utan också en dekorativ detalj som kommer att förgylla barnets rum.

Moover Knoppbrädan har en förtrollande design med två trähjul och fyra stabila krokar längs en lastbils längd. Den röda färgen och den handgjorda kvaliteten ger knoppbrädan en genuin och rustik känsla. Barnet kommer att älska att hänga upp sina kläder, väskor och accessoarer på denna underbara lastbil.

Förutom att vara ett funktionellt tillskott till barnrummet, är Moover Knoppbräda också ett fantastiskt sätt att uppmuntra barnets fantasi och kreativitet. Lastbilen kan bli en del av barnets lekar och äventyr, samtidigt som den håller rummet organiserat och prydligt.

Moover är ett varumärke som förstår vikten av kvalitet och barnens behov av trygghet och glädje. Deras produkter är tillverkade av trä och är hållbara och säkra för barn att använda. Med Moover Knoppbräda får du inte bara en praktisk och stilfull lösning för förvaring, utan också en produkt som håller över tid.

Knoppbrädan levereras delvis monterad och bör färdigställas av en vuxen innan den används. Dess dimensioner på 44 x 27,5 x 6,5 cm gör den tillräckligt rymlig för att hänga upp barnets favoritkläder och tillbehör. Dessutom är träets naturliga material ett miljövänligt val för föräldrar som värnar om hållbarhet och ansvar.

Ge barnrummet en touch av lekfullhet och ordning med Moover Knoppbräda Lastbil Röd. Låt ditt barn njuta av att hålla sina saker organiserade på denna charmiga lastbil samtidigt som rummet får ett unikt och magiskt utseende. Med Moover Knoppbräda blir förvaring både roligt och stilfullt!


OYOY Klädhängare Apa Natur

OYOY Klädhängare Apa Natur - En charmig klädhängare i form av en apa.

Skapa en rolig och lekfull inredning i barnrummet med OYOY Klädhängare Apa Natur! Denna söta klädhängare är formad som en apa och tillverkad av 100 % bokträ, vilket ger den en naturlig och charmig touch. Med sina dimensioner på 4,5 x 7 x 6 cm är den perfekt storlek för att hänga upp barnens kläder, jackor eller handdukar.

OYOY är ett varumärke känt för sin unika och originella design. Deras produkter är tillverkade med omsorg och kärlek till detaljer, och OYOY Mini väggkrok är inget undantag. Den lilla ap-kroken är en del av OYOY MINI-kollektionen som fokuserar på lekfulla och barnvänliga designelement som passar perfekt i barnrummet.

Använd OYOY Klädhängare Apa Natur som en dekorativ väggprydnad eller som en praktisk lösning för att hålla ordning i barnens rum. Häng upp kläderna, ryggsäckarna eller handdukarna på den gulliga ap-kroken för att hålla rummet snyggt och organiserat.

För att sätta upp klädhängaren kommer den med en skruv för enkel och säker montering på väggen. För rengöring rekommenderas att torka av den med en torr trasa, vilket gör det enkelt att hålla den ren och fräsch.

Ge barnrummet en touch av lekfullhet och personlighet med OYOY Klädhängare Apa Natur. Dess charmiga design och högkvalitativa material gör den till en perfekt inredningsdetalj som barnen kommer att älska. Skapa en rolig och kreativ atmosfär i rummet och uppmuntra barnen att hålla ordning med denna söta ap-krok. Investera i en OYOY Mini väggkrok och låt barnens fantasi och kreativitet blomstra!


LEGO Väggknopp 3-pack

LEGO Väggknopp 3-pack - Lekfulla och praktiska väggknoppar för barnrummet.

Gör barnrummet ännu roligare och mer lekfullt med LEGO Väggknopp 3-pack! Dessa färgglada och charmiga väggkrokar är formade som små LEGO-knoppar och är perfekta för att hänga kläder, väskor eller andra småsaker på ett praktiskt och stilfullt sätt.

Beskrivning av LEGO Väggknopp 3-pack:

 • Tre väggkrokar formade som klassiska LEGO-studar i olika storlekar (liten, mellan och stor).
 • Skapa en kreativ och lekfull inredning i barnrummet med dessa färgglada krokar.
 • Passar utmärkt för att hänga kläder, väskor eller användas som dekorativa detaljer för att lysa upp rummet.

LEGO® fans kommer att älska att dekorera sina rum med dessa färgglada väggkrokar i form av de ikoniska LEGO-studarna. De finns i tre olika storlekar och är perfekta för att hänga upp jackor, väskor och mycket mer. De kan även användas som en cool och lekfull dekoration för att ge rummet extra glädje och liv. Varje krok har en universal fästkrok på baksidan, vilket gör det enkelt att fästa på väggen med olika typer av skruvar (skruvar ej inkluderade).

Med LEGO Väggknopp 3-pack blir barnrummet inte bara mer organiserat utan även mer lekfullt och inspirerande. De färgglada krokarna är en perfekt kombination av funktion och design, och de kommer garanterat att glädja både barn och vuxna i hemmet. Så ge barnrummet en extra dos av kreativitet och kul genom att dekorera det med dessa charmiga LEGO Väggknoppar!


Little Louie Lisa Klädskåp

Little Louie Lisa Klädskåp - Ett praktiskt och stilfullt klädskåp för barnens kläder.

Förvara kläderna med stil i det charmiga Little Louie Lisa Klädskåpet! Lisa är den perfekta lösningen för att organisera barnens kläder på ett enkelt och roligt sätt. Med dess lekfulla husdesign blir detta klädskåp inte bara ett praktiskt tillskott utan också en älskad inredningsdetalj i barnrummet.

Lisa Klädskåp erbjuder gott om förvaringsutrymme för barnens kläder. Här kan kläder hängas upp på den rymliga klädstången upptill, och på de praktiska hyllorna nedtill kan du placera vikbara plagg eller små accessoarer. Med denna smarta organisering blir det enkelt för både föräldrar och barn att hålla ordning på kläderna.

Det lekfulla designen gör att Little Louie Lisa Klädskåp lätt smälter in med andra möbler och inredning i barnrummet. Dess vita färg ger skåpet en fräsch och modern touch som passar perfekt i olika inredningsstilar.

Little Louie är ett varumärke som förstår barns behov av både funktionalitet och lekfullhet. Klädskåpet är tillverkat av kvalitetsmaterial som 95% MDF och 5% massivt trä för att säkerställa hållbarhet och säkerhet. Den naturliga träklädstången ger en rustik touch till skåpet och gör det ännu mer inbjudande för barnen att använda.

Med måtten 65 x 40 x 120 cm passar Lisa Klädskåp perfekt i de flesta barnrum. Dess rymliga utrymme rymmer alla dina små älsklings kläder och håller dem organiserade på ett praktiskt sätt. Klädskåpet är enkelt att montera och är redo att bli en funktionell och stilfull del av ditt barns rum.

Ge ditt barnrum en lekfull touch av organisering med Little Louie Lisa Klädskåp. Håll kläderna i ordning samtidigt som du skapar en rolig och kreativ inredning som barnet kommer att älska. Låt Lisa Klädskåp bli den perfekta förvaringslösningen för ditt barns kläder och gör barnrummet ännu mer unikt och speciellt!


Miou Klädhängare Brunt

Miou Klädhängare Brunt - En stilren och praktisk klädhängare för barnrummet.

Välkommen till den färgglada och lekfulla världen av Bloomingville och deras underbara Miou Klädhängare Brun! Denna charmiga klädhängare är inte bara ett praktiskt sätt att hålla barnens kläder, väskor och leksaker organiserade, utan också en rolig inredningsdetalj som kommer att förgylla vilket barnrum som helst.

Bloomingville är ett danskt varumärke känt för sina fantastiska designprodukter som sätter leendet på allas läppar. Och Miou klädhängare är inget undantag! Med dess vackra brunfärgade plywood och lekfulla cirkusmotiv blir den en favorit för både små och stora.

Häng upp Miou klädhängare på väggen och ge barnrummet en touch av cirkusens magiska atmosfär. Dess praktiska design med fyra krokar ger gott om utrymme för barnens kläder och tillbehör. Låt barnen själva välja var de vill hänga sina kläder, och det blir både roligt och lärorikt för dem att hålla ordning på sina saker.

En av fördelarna med Miou klädhängare är att den är tillverkad med hänsyn till ansvarsfull skogsförvaltning. Genom att välja denna produkt stödjer du Forest Stewardship Council® (FSC®), en global, icke-vinstdrivande organisation som främjar ansvarsfull skogsförvaltning över hela världen.

Med sina generösa mått på L 42 x H 16 x W 6 cm blir Miou klädhängare en iögonfallande och praktisk inredningsdetalj i barnrummet. Låt barnens fantasi flöda och låt dem skapa sin egen lilla cirkusvärld genom att hänga upp sina kläder och accessoarer på denna lekfulla klädhängare.

Skapa en rolig och inspirerande miljö för ditt barn med Bloomingville Miou Klädhängare. Den är inte bara ett praktiskt förvaringsalternativ utan också en dekorativ och lekfull inredningsdetalj som kommer att förgylla varje dag i barnrummet. Ge ditt barns kläder och accessoarer en förvaring med cirkusatmosfär med denna fantastiska klädhängare från Bloomingville!


3 Sprouts Väggupphängning Björn

3 Sprouts Väggupphängning Björn - En lekfull och praktisk väggupphängning för barnrummet.

Ge barnrummet en rolig och praktisk touch med 3 Sprouts Väggupphängning Björn! Denna spännande väggförvaring har ett lekfullt björnmotiv som sträcker sig över de fyra generösa fickorna, perfekt för att hålla leksaker eller andra tillhörigheter på ett organiserat sätt. Med denna väggupphängning blir det enkelt för barnet att hålla ordning och samtidigt låter det fantasin flöda med det söta och charmerande björndesignen.

Beskrivning av 3 Sprouts Väggupphängning Björn:

 • Unik design: Den här väggupphängningen från 3 Sprouts är inte bara praktisk utan också ett fantastiskt dekorativt element i barnrummet. Björnmotivet skapar en lekfull och mysig atmosfär som barnet kommer att älska.
 • Fyra stora fickor: Upphängningen har fyra rymliga fickor som ger gott om plats för att organisera blöjor, byten, leksaker och andra småsaker. Håll barnrummet rent och snyggt med hjälp av dessa praktiska förvaringsmöjligheter.
 • Enkel upphängning: Med metallringar längst upp på varje sida är det enkelt att hänga upp väggförvaringen på väggen. Krokar för upphängning ingår för din bekvämlighet.
 • Högkvalitativa material: Väggupphängningen är tillverkad av 100% polyester för yttertyget och trycket, medan lådan är gjord av 100% kartong. Dessa material säkerställer både hållbarhet och stil.

Med 3 Sprouts Väggupphängning Björn blir barnrummet inte bara organiserat utan också mer inspirerande och lekfullt. Den är perfekt för förvaring av viktiga saker inom räckhåll och hjälper barnet att lära sig att hålla ordning på sina ägodelar. Dessutom är den söta björndesignen ett extra plus som kommer att sprida glädje i rummet.

3 Sprouts är ett företag känt för sina innovativa och kreativa produkter för barnrummet. Med deras väggupphängning har de kombinerat funktionalitet med design och skapat en fantastisk förvaringslösning för barn och föräldrar. Så ge barnrummet en extra dos av björnstyrka med 3 Sprouts Väggupphängning Björn och låt fantasin flöda i en organiserad och inspirerande miljö!


Liewood Haven Förvaringshängare Oat

Liewood Haven Förvaringshängare Oat - En stilren och praktisk förvaringshängare för barnrummet.

LIEWOOD Haven Förvaringshängare är den ultimata lösningen för att hålla ordning och skapa en stilfull inredning i barnrummet. Tillverkad av 100% ekologisk bomull, är denna hängande förvaring både miljövänlig och hållbar, vilket är viktigt för både föräldrar och deras små änglar.

Den taktila canvasväven ger Haven Förvaringshängare en vacker och mjuk känsla, samtidigt som den är robust och pålitlig för att hålla dina barns favoritböcker, leksaker och tillbehör prydligt organiserade. Med sina små bomullsband för upphängning blir det enkelt att placera Haven Förvaringshängare på väggen och skapa ett lekfullt och ordnat utrymme.

Med en höjd på 68 cm och en bredd på 35 cm erbjuder LIEWOOD Haven gott om utrymme för att förvara alla barnens favoritsaker. Från små böcker till gosiga gosedjur och andra små skatter kan du enkelt hålla rummet snyggt och organiserat, samtidigt som du ger det en personlig touch.

LIEWOOD är ett varumärke som står för kvalitet, design och hållbarhet. Deras produkter är GOTS-certifierade och OEKO-TEX-märkta, vilket innebär att de lever upp till de högsta standarderna för ekologisk produktion och säkerhet för barnen. Med Haven Förvaringshängare kan du vara trygg med att du ger ditt barn en produkt som är både säker och skonsam mot miljön.

Skapa en vacker och funktionell inredning i ditt barns rum med LIEWOOD Haven Förvaringshängare. Håll ordning på alla de små sakerna som är så viktiga för ditt barn samtidigt som du skapar en rolig och inspirerande miljö för dem att växa och leka i. Ge ditt barnrum en touch av stil och omtanke med denna underbara förvaringslösning från LIEWOOD!


Hitta mer inspiration till barnrummet!