Bästa trehjuling för barn 2024: Roliga äventyr på tre hjul

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

Ge ditt barn en rolig och spännande upplevelse med en trehjuling! Trehjulingar är perfekta för små äventyrare som vill utforska världen på ett säkert sätt. Dessa stabila och färgglada fordon ger barnen möjlighet att träna balans och koordination samtidigt som de har kul. Här tittar vi närmare på några av marknadens bästa trehjulingar för barn!

Trehjulingar för barn, text och grafik

Vilken trehjuling för barn är bäst i test?

Om du vill ha en robust trehjuling för intensiv lek utomhus, bör du kolla in utbudet av trehjulingar från Rabo. Dessa känner du möjligtvis igen från förskolor och lekland. Tuffa, lätta att styra och håller väldigt länge!

✅ Tuff och tålig för utomhuslek

RABO Trehjuling no.3

Om du vill ha något enklare som är perfekt för de små barnen, kan vi varmt rekommendera trehjulingarna från Nordic Hoj. Prisvärda, snygga och väldigt välkonstruerade. Mycket populära bland småbarnsföräldrar!

✅ Prisvärd och bra kvalitet

Nordic Hoj Trehjuling Bamse

En annan favorit som vi vill passa på att lyfta fram är trehjulingen från Stoy. De kommer i en sportig enfärgad stil, i samma estetik som deras balanscyklar och sparkcyklar. Riktigt läckra och ett mycket pålitligt märke vad gäller kvalitet!

✅ Stilren design och hållbar konstruktion

Stoy Trehjuling Vintage Light Pink

Fler trehjulingar för barn hittar du längre ned i artikeln!

Nästa steg efter en trehjuling är ofta en springcykel, eller den första sparkcykeln!

Många trehjulingar jämförda

Här presenterar vi hela listan på fina trehjulingar som du kan läsa mer om, för att hitta den modell som passar dig och ditt barn.

Nordic Hoj Trehjuling

Alt Text: Nordic Hoj Trehjuling - Klassisk design och hög kvalitet.

Nordic Hoj Trehjuling är den ultimata trehjulingen för ditt barn att utforska världen på. Denna fina cykel är designad för att ge ditt barn en säker och rolig cykelupplevelse utan att behöva kämpa med balansen. Med ett avtagbart föräldrahandtag och justerbar sadel är den idealisk för barn från 2 år och uppåt.

Nordic Hoj Trehjuling är den perfekta första cykeln för ditt lilla äventyrare. Den snygga ramen ger cykeln en fräsch och modern look, medan de svarta detaljerna skapar en snygg kontrast. Den är utrustad med ett tippbart flak, perfekt för att ta med favoritleksaker eller den bästa nallen på äventyren.

Fördelar med Nordic Hoj Trehjuling:

 1. Avtagbart föräldrahandtag: Föräldrahandtaget ger dig möjlighet att ha lite kontroll över cykeln och påverka dess riktning utan att behöva böja dig ner hela tiden. Det är avtagbart för när barnet blir mer självgående.
 2. Justerbar sadel: Trehjulingens sadel kan justeras i 4 olika lägen, vilket gör att den kan växa med ditt barn och ge en bekväm körupplevelse under lång tid.
 3. Handbroms på bakhjulen: För en extra säker cykling är trehjulingen utrustad med en handbroms på bakhjulen. Det ger både dig och ditt barn en bättre kontroll över cykeln vid behov.

Nordic Hoj Trehjuling är inte bara en cykel utan även en underbar följeslagare för ditt barns första cykeläventyr. Med sitt stilrena utseende och smarta design kommer den säkerligen bli en favorit hos både föräldrar och barn. Låt ditt barn upptäcka världen på ett säkert och roligt sätt med denna fina trehjuling från Nordic Hoj!


Winther Klassisk Trehjuling

Winther Klassisk Trehjuling - Tidlös och pålitlig för små cyklister.

Winther Klassisk Trehjuling är en dansk designikon som har varit älskad och omtyckt i generationer. Denna trehjuling är ett perfekt val för ditt barns första cykeläventyr. Den robusta stålramen ger stabilitet och säkerhet, medan det justerbara sätet och de greppvänliga handtagen säkerställer en bekväm och stadig åkupplevelse. De breda däcken är slitstarka och gjorda av TRP-gummi, med skridsäkra pedaler som ger extra trygghet för ditt barn.

Fördelar med Winther Klassisk Trehjuling:

 1. Tippbar för fantasifull lek: Trehjulingen har ett smart tippbart flak baktill som kan låsas vid ursprungsläget för att ge ditt barn möjlighet att leka och transportera leksaker, sand, bilar eller dockor på sina äventyr.
 2. Justerbart säte: Det justerbara sätet gör det enkelt att anpassa cykeln efter ditt barns växande behov och ger en bekväm passform genom åren.
 3. Danskt designarv: Winther är känt för sin höga kvalitet och hållbara design. Denna trehjuling är inget undantag, och dess ikoniska utseende gör den till en riktig favorit bland barn och föräldrar.
 4. Motorisk utveckling och balans: Att lära sig cykla på en trehjuling främjar barnets motoriska färdigheter och balans. Det blir en rolig och lärorik aktivitet för barnet samtidigt som det ger dem en känsla av självständighet.

Denna trehjuling från Winther är mer än bara en cykel. Den är ett ikoniskt lekredskap som erbjuder timmar av kul och lärande för ditt barn. Ge dem en fantastisk start på deras cykeläventyr med Winther Klassisk Trehjuling – den perfekta kombinationen av säkerhet, design och lekglädje!


STOY Trehjuling Vintage

STOY Trehjuling Vintage - Retrostil med modern funktion.

Upptäck STOY Trehjuling Vintage, en tidlös klassiker som kommer att förtrolla både barn och föräldrar. Med sitt charmiga vintage-utseende, läderfärgade säte och handtag samt lite ”grova” detaljer som ger en känsla av emalj, är denna trehjuling ett perfekt val för ditt barns första cykelexpeditioner.

Fördelar med STOY Trehjuling Vintage:

 1. Utvecklar motorik, styrka och balans: Trehjulingen hjälper till att främja ditt barns motoriska färdigheter och balans, vilket är avgörande för deras utveckling.
 2. 360-graders roterande styre: Med det roterande styret kan ditt barn enkelt navigera och utforska omgivningen, vilket ger dem en känsla av självständighet och äventyr.
 3. Praktisk förvaringskorg: Trehjulingen har en praktisk förvaringskorg baktill, perfekt för att ta med leksaker, snacks eller andra småsaker på deras lekfulla äventyr.
 4. Lång användningstid: STOY Trehjuling Vintage är utformad för barn från ca 2 år eller när de är ca 90 cm långa och kan bära en användarvikt på upp till 25 kg, vilket ger dem möjlighet att njuta av trehjulingens glädje under lång tid.

Om STOY: STOY är ett känt varumärke som erbjuder leksaker och produkter av hög kvalitet för barn. Deras trehjulingar är designade med fokus på säkerhet, lekvärde och estetik, vilket gör dem till en pålitlig och rolig följeslagare för barnens lek och äventyr.

Upptäck glädjen med STOY Trehjuling Vintage och ge ditt barn möjligheten att utforska världen med stil och lekfullhet!


Q Play Trampcykel Rito DeLuxe 3 in 1

Q Play Trampcykel Rito DeLuxe 3 in 1 - Multifunktionell trehjuling för växande äventyrare.

Upptäck Q Play Trampcykel Rito DeLuxe 3 in 1 – en unik och innovativ trampcykel speciellt utformad för barn från 10 månader upp till tre års ålder. Denna trampcykel kombinerar det bästa från barnvagnen och trehjulingen och skapar en suverän hybrid.

Fördelar med Q Play Trampcykel Rito DeLuxe 3 in 1:

 1. Säker och bekväm: Cykeln är utrustad med en säkerhetssele och en avtagbar säkerhetsbåge som håller ditt barn tryggt och bekvämt under resan. Den justerbara suffletten skyddar mot solen och fotstödet ger extra komfort.
 2. Flexibel och praktisk: Trampcykeln har ett justerbart handtag för föräldern att hålla i och en broms vid bakhjulen för extra kontroll. Den har även en smart förvaringsmöjlighet vid bakhjulen, perfekt för att ta med nödvändiga saker på äventyret.
 3. Innovativt fällbart system: Med det innovativa fällbara systemet kan du enkelt vika ihop cykeln och ta den med dig överallt. Det tar mindre än 1 minut att fälla ihop den till en kompakt storlek, perfekt för förvaring och transport.

Om Q Play: Q Play är ett innovativt varumärke som erbjuder högkvalitativa och praktiska produkter för barn och föräldrar. Deras trampcyklar är designade med säkerhet och funktionalitet i fokus, vilket ger barnen glädjen att utforska världen samtidigt som föräldrarna kan känna sig trygga.

Uppmuntra ditt barns äventyrslusta med Q Play Trampcykel Rito DeLuxe 3 in 1 – en perfekt hybridcykel som ger glädje, komfort och säkerhet i varje tramp!


Rastar Mini Trehjulingen Cykel

Rastar Mini Trehjulingen Cykel - Rolig och färgglad för de yngsta cyklisterna.

Låt ditt barn ta sina första spännande steg mot cykelvärlden med den smarta Rastar Mini Trehjulingen Cykel. Denna söta och färgglada trehjuling är perfekt för barn i inlärningsfasen och kommer att ge timmar av underhållning både inomhus och utomhus. Med sin snygga design och robusta konstruktion är denna trehjuling ett perfekt val för de små upptäckarna.

Varubeskrivning:

 • Minitrehjuling för barn: Rastar Mini Trehjulingen Cykel är utformad för barn i åldern 2 år och uppåt, vilket ger dem möjlighet att utforska cykelglädjen på ett säkert och roligt sätt.
 • Lätt att använda: Trehjulingen drivs enkelt genom trampande och utvecklar barnets balans och motoriska färdigheter.
 • Säkerhet i fokus: Den kommer med en 3-punkts säkerhetssele för att hålla ditt barn säkert på plats under färden.
 • Praktisk och portabel: Tack vare sin hopfällbara design är denna trehjuling enkel att transportera och förvara när den inte används.
 • Mångsidig och rolig: Med Rastar Mini Trehjulingen Cykel kan barnen ha roligt både inomhus och utomhus, och den är perfekt för utforskning och lek.

Rastar är ett etablerat varumärke som specialiserat sig på att tillverka leksaker av hög kvalitet för barn. Företaget strävar efter att erbjuda innovativa och roliga produkter som hjälper till att främja barns utveckling och fantasi. Rastar-produkter är kända för sin hållbarhet, säkerhet och kreativa design.

Ge ditt barn en fantastisk start på cykelresan med Rastar Mini Trehjulingen Cykel. Detta underbara fordon kommer att inspirera ditt barn att utforska världen, samtidigt som det utvecklar deras balans och motorik. Låt ditt barn njuta av den spännande världen av cykling med Rastar Mini Trehjulingen Cykel!


Pinepeak Tricycle

Pinepeak Tricycle - Säkerhet och stabilitet för de första cykeläventyren.

Pinepeak Tricycle är en tuff och pålitlig trehjuling som kommer att föra ditt barn på spännande äventyr. Med den smarta designen och säkerhetsfunktionerna är detta den perfekta cykeln för små upptäckare.

Cykeln är utrustad med ett föräldrahandtag som ger en vuxen möjlighet att köra trehjulingen tills barnet är tillräckligt gammalt för att cykla själv. Den praktiska frihjulsfunktionen säkerställer att pedalerna inte rör sig när trehjulingen puttas framåt. Dessutom är den utrustad med en charmig ringklocka och ett användbart flak för extra bekvämlighet.

Fördelar med Pinepeak Tricycle:

 1. Säkerhet och kontroll: Med det praktiska föräldrahandtaget bakpå kan du enkelt styra och hålla koll på cykeln, vilket ger ökad säkerhet och kontroll för både barn och förälder.
 2. Klassisk och elegant design: Pinepeak Tricycle har en tidlös svartvit design som passar perfekt för små äventyrare. Den är tillverkad med högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och lång livslängd.
 3. Skydd och komfort: Trehjulingen är utrustad med ett effektivt stänkskydd vid framhjulet som skyddar mot regn och smuts. Detta gör att barnet kan njuta av sin cykeltur även under lite sämre väderförhållanden.

Om Pinepeak: Pinepeak är en välkänd och pålitlig tillverkare av cyklar och leksaker för barn. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet, innovativa design och fokus på barns säkerhet och komfort. Med Pinepeak Tricycle får du en pålitlig och prisvärd trehjuling som kommer att glädja ditt barn och ge dem många timmars lek och äventyr!

Ge ditt barn den ultimata cykelupplevelsen med Pinepeak Tricycle – en trehjuling som kombinerar säkerhet, stil och glädje! Oavsett om det är en promenad i parken eller en äventyrlig utflykt, kommer Pinepeak Tricycle att vara den perfekta följeslagaren för ditt lilla älskade barn.


EXIT Rocker Fire trehjuling

EXIT Rocker Fire trehjuling - Spännande cykelframsteg för små äventyrare.

Om du söker en exklusiv och kvalitativ trähjuling som tar cykling till en helt ny nivå, då är EXIT Rocker Fire Trehjuling det perfekta valet för dig och ditt barn. Denna imponerande streetracer garanterar supersnabba och smidiga åkturer för både stora och små.

Med sitt flammande design och sportiga utseende kommer du att bli den mest iögonfallande föraren på vägarna. EXIT Rocker Fire Trehjuling är inte bara ett lekfordon, det är en lyxig upplevelse som förenar prestanda med säkerhet och komfort.

Fördelar med EXIT Rocker Fire Trehjuling:

 1. Innovativt styrsystem: Den patenterade styrmekanismen ger en otroligt smidig och enkel styrning, vilket ger dig full kontroll över trehjulingen även i höga hastigheter.
 2. Stabil och säker: Den låga sittplatsen och det ergonomiska sätet säkerställer komfort och stabilitet under hela resan. Dessutom kommer ett föräldrahandtag med för att öka säkerheten när ditt barn lär sig cykla.
 3. Högkvalitativa pneumatiska däck: De breda pneumatiska däcken ger enastående grepp på vägen och möjliggör snabba och säkra svängar.
 4. Adrenalinfylld körupplevelse: EXIT Rocker Fire Trehjuling ger en spännande och adrenalinfylld körupplevelse, samtidigt som den främjar barnets balans, koordination och motoriska färdigheter.

EXIT Toys är ett företag som levererar lyxiga och kvalitativa leksaker och cyklar för äventyrslystna barn. Med deras innovativa design och höga krav på säkerhet och komfort, har de skapat ett rykte om att erbjuda det bästa för ditt barns lekupplevelse.

EXIT Rocker Fire Trehjuling är inget undantag, den är ett perfekt exempel på deras engagemang för att erbjuda lyx och kvalitet för dina små älsklingar.

Sammanfattningsvis är EXIT Rocker Fire Trehjuling en exklusiv och pålitlig streetracer som ger en fantastiskt rolig och fartfylld körupplevelse för ditt barn. Med sitt imponerande utseende och högkvalitativa komponenter är detta en lyxig investering som kommer att ge ditt barn många glada och oförglömliga stunder på vägarna.

Så varför nöja dig med något mindre när du kan ge ditt barn det bästa? Ge dem EXIT Rocker Fire Trehjuling och låt dem utforska världen med stil och glädje!


Trybike 3-hjulig springcykel

Trybike 3-hjulig springcykel - Från trehjuling till balanscykel i ett steg.

Låt ditt barn upptäcka cykelglädjen på ett säkert och roligt sätt med Trybike 3-hjulig springcykel. Denna fantastiska balanscykel är designad för att hjälpa barnet utveckla sina cykelkunskaper utan att behöva oroa sig för att hantera balansen från början. Med sin unika design och praktiska funktioner erbjuder Trybike en riktigt fin cykelupplevelse för barn i åldrarna 2 till 6 år.

Med ett brunt säte och handtag samt synliga ekrar är Trybike Steel springcykel både snygg och funktionell. Den har ett justerbart säte som kan höjas mellan 30 och 45 cm, vilket innebär att cykeln kan växa med ditt barn och användas under flera år. Det medföljer även klistermärken, så att barnet kan dekorera sin egen cykel och ge den en personlig touch.

Trybike är tillverkad av metall och utformad med ett praktiskt fotstöd som ger extra stöd för barnets fötter under cyklingen. Detta bidrar till ökad komfort och balans när de susar fram på sina äventyr. Dessutom levereras cykeln med ett extra hjul, vilket ger dig möjlighet att enkelt omvandla den till en tryggare variant om det skulle behövas.

Föräldrars säkerhetstänkande har varit en prioritet för Trybike. Cykeln är CE-märkt och rekommenderas för barn från 2 år och har en vikt på 5,2 kg. Tack vare de justerbara delarna kan den anpassas till barnets längd och skapa en bekväm och säker åkupplevelse.

Trybike är ett varumärke som vet hur man kombinerar stil med funktion. Deras produkter är inte bara roliga för barnen att använda, utan de utstrålar även modernitet och kvalitet. Om du söker efter en pålitlig och rolig springcykel för ditt barn, då är Trybike det perfekta valet.

Släpp lös ditt barns inre äventyrare med Trybike 3-hjulig springcykel och låt dem utforska världen på hjul med glädje och självsäkerhet!


Trehjuling Volare Comfort 4 in 1

Trehjuling Volare Comfort 4 in 1 - En cykel för olika stadier av ditt barns tillväxt.

Låt ditt barn upptäcka världen på ett roligt och säkert sätt med Trehjuling Volare Comfort 4 in 1 från Qplay. Denna fantastiska trehjuling är inte bara en vanlig trehjuling utan kan omvandlas till hela fyra olika modeller för olika tillfällen och faser i ditt barns liv.

Fördelar med Trehjuling Volare Comfort 4 in 1:

 1. Anpassningsbar design: Trehjulingen är utformad för att växa med ditt barn. Den är lämplig för barn från 12-36 månader och kan enkelt justeras för att passa olika åldrar och storlekar.
 2. Säker och bekväm: Trehjulingen har en justerbar, teleskopisk duvstång med en praktisk väska, vilket gör det lätt för dig att guida och följa med ditt barn under leken. Dessutom har den säkerhetsbälten och en avtagbar säkerhetsbåge och säte för extra trygghet. En mjuk sittkudde säkerställer maximal komfort under långa åkturer.
 3. Smarta funktioner: Trehjulingen är utrustad med ett 10-tums framhjul med justerbart friläge och två 8-tums bakhjul. Ditt barn kan enkelt bestämma riktningen med det intuitiva styret. De halkfria tramporna förhindrar halkning och ger bättre grepp. Dessutom finns det ett praktiskt hopfällbart fotstöd, korgar fram och bak samt en avtagbar och hopfällbar sufflett som skyddar mot sol och regn.
 4. Hög kvalitet: Trehjuling Volare Comfort 4 in 1 är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar en lång livslängd och hållbarhet. Den har också en smart låsfunktion för tramporna, så att du kan låsa dem eller ha dem rörliga beroende på barnets behov.

Qplay är ett företag som specialiserar sig på att skapa leksaker av högsta kvalitet som ger barn oändligt körnöje och glädje. Trehjuling Volare Comfort 4 in 1 är inget undantag, den är ett utmärkt exempel på deras engagemang för säkerhet, bekvämlighet och underhållning för små äventyrare.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en mångsidig, säker och rolig trehjuling för ditt barn, är Trehjuling Volare Comfort 4 in 1 ett perfekt val. Med sin anpassningsbara design och sina smarta funktioner är denna cykel en kvalitetsleksak som ditt barn kommer att älska att utforska världen med. Ge ditt barn den bästa starten på cykelresan med denna underbara trehjuling från Qplay och låt äventyret börja!


Xootz Trehjulingen Cykel

Xootz Trehjulingen Cykel - En färgglad och rolig cykel för små äventyrare.

Med Xootz Trehjulingen Cykel kan ditt barn uppleva en rolig och fartfylld start på cykelresan! Denna charmiga 3-hjuliga cykel är designad för barn från 2 år som älskar lekfullhet och fart. Med sin enkla hantering och smarta design kommer din lilla älskling snabbt känna sig som en mästare på vägarna.

Fördelar med Xootz Trehjulingen Cykel:

 1. Enkel att använda: Xootz Trehjulingen Cykel är utformad med tanke på små cyklister. Den har Soft Grib-handtag för bekväm körning och halkfria pedaler för bättre grepp. Dessutom kan sadeln justeras för att passa din växande äventyrare, vilket gör att cykeln kan följa med genom flera år av glada äventyr.
 2. Stabil och punkteringsfri: Cykeln har en stadig och lättviktig ram, vilket gör den perfekt för barn att hantera och köra på egen hand. De punkteringsfria däcken ger en bekymmersfri upplevelse utan oro för platta däck.
 3. Lättmonterad: Xootz Trehjulingen Cykel kommer med en smart ”Easy Clip Assembly” som gör monteringen enkel och snabb. Inom några minuter är cykeln redo för spännande turer i parken eller på lekplatsen.

Xootz är ett varumärke som sätter barnens glädje och säkerhet i första hand. Trehjulingen Cykel är inget undantag. Dess robusta stålram tål lekfulla stötar och knuffar, vilket ger din lilla äventyrare en pålitlig och långvarig lekkamrat.

Ge ditt barn möjligheten att utforska omvärlden med Xootz Trehjulingen Cykel. Med dess ögonfallande design och smarta funktioner kommer ditt barn att bli kung eller drottning på vägen. Låt ditt barn ta sina första steg mot att bli en riktig cyklist med denna lekfulla och färgglada trehjuling från Xootz!


Doona Liki S1 Trehjuling

Doona Liki S1 Trehjuling - Enkel att fälla ihop och ta med på äventyr.

Med Doona Liki S1 Trehjuling kan du och ditt barn uppleva en revolutionerande och praktisk cykelupplevelse. Denna kompakta hopfällbara trehjuling är utformad för att växa tillsammans med ditt barn och erbjuda en säker och rolig cykelfärd genom olika stadier av deras utveckling.

Fördelar med Doona Liki S1 Trehjuling:

 1. Flexibel design: Doona Liki S1 har fyra olika körlägen, så att den enkelt anpassas allteftersom ditt barn växer. Från 10-18 månader, kan du använda den med sufflett, ryggstöd med säkerhetssele, armstöd, fotstöd och styrhandtag. Därefter kan du successivt ta bort delar för att göra det till en mer avancerad trehjuling med pedaler och kortare ryggstöd.
 2. Praktiskt hopfällbar: Med ett enkelt knapptryck fäller du ihop Liki S1 Trehjuling på bara några sekunder. Den blir lätt att bära med handtaget eller packa in i bilen för lekfulla äventyr. Dess låga vikt på endast 6,7 kg gör den till en perfekt följeslagare för resor och utflykter.
 3. Högkvalitativa material: Doona har valt ultra-högkvalitativa material som fiberförstärkt polymer och rostfritt aluminium för att garantera hållbarhet och säkerhet. De mjuka Soft-Ride hjulen ger en bekväm och jämn körning på alla underlag.
 4. Omsorgsfullt föräldrahandtag: Liki S1 Trehjulingen är utrustad med ett steglöst höjdjusterbart föräldrahandtag och en sufflett för att skydda ditt barn mot skadliga UV-strålar.

Doona är ett varumärke känt för sina innovativa barnprodukter och säkerhet. Med deras erfarenhet från utvecklingen av barnsäten har de nu tagit sin expertis till trehjulingsmarknaden med Liki S1. Doona Liki S1 Trehjuling är det perfekta valet för föräldrar som söker en smart, mångsidig och trygg cykel för sina små äventyrare.

Ge ditt barn den bästa starten på cykelresan med Doona Liki S1 Trehjuling. Med dess praktiska hopfällbara design, högkvalitativa material och möjligheten att anpassa den efter ditt barns utveckling, blir detta en oumbärlig följeslagare för alla familjeäventyr!


Banwood Trike

Banwood Trike - Klassisk design och säkerhet i ett.

Med Banwood Trike kan ditt barn upptäcka glädjen med cykling i den coolaste designen. Denna superba trehjuling är den perfekta första cykeln för små äventyrare, då den främjar rörlighet och samordning samtidigt som den erbjuder en bekväm och rolig cykelupplevelse.

Fördelar med Banwood Trike:

 1. Tidslös design: Banwood Trike är inte bara en cykel, utan även en stilfull accessoar med sitt retroinspirerade utseende. Den finns i sex olika färger, så du kan välja den som passar ditt barns personlighet bäst.
 2. Bekväma detaljer: För att göra cyklingen extra bekväm och rolig för ditt barn, har Banwood utrustat triken med mjuka handtag som minskar risken för att små händer blir ömma.
 3. Avtagbar stödstång: För föräldrarnas bekvämlighet inkluderar Banwood Trike en avtagbar stödstång. Detta gör det lätt att guida och hjälpa ditt barn vid behov.
 4. Stabil och hållbar: Trikens ram är tillverkad av stål med en färgglad finish, vilket ger en robust och hållbar konstruktion. De gummerade däcken ger bra grepp och komfortabel körning på olika underlag.
 5. Förvaringskorg fram: Banwood Trike kommer med en charmig korg framtill, där ditt barn kan ta med sina favoritleksaker och äventyra iväg på spännande cykelturer.

Banwood är ett varumärke som är dedikerat till att erbjuda barnvänliga produkter av högsta kvalitet. Deras produkter kombinerar tidlös design med säkerhet och funktionalitet för att ge barn en fantastisk upplevelse på två hjul. Banwood Trike är inget undantag och erbjuder en oslagbar introduktion till cykelvärlden för ditt barn.

Uppmuntra ditt barn att utforska världen på tre hjul med Banwood Trike. Med dess stilrena design, bekväma detaljer och pålitliga konstruktion kommer ditt barn att älska sina första cykelupplevelser och skapa minnen för livet!


Disney Cars Trehjuling

Disney Cars Trehjuling - Kör med dina favoritkaraktärer från Disney Cars.

Ge ditt barn möjligheten att känna vindens sus och uppleva spännande äventyr på denna Disney Cars Trehjuling! Denna fina trehjuling är utformad med breda hjul och är dekorerad med Disneys älskade Bilar-motiv, vilket gör den till en rolig och lockande kompanjon för de små.

Fördelar med Disney Cars Trehjuling:

 1. Anpassningsbart föräldrahandtag: Trehjulingen är utrustad med ett justerbart föräldrahandtag som kan ställas in i tre olika höjdlägen. Detta ger föräldrarna möjlighet att guida och hjälpa sitt barn vid behov.
 2. Solskydd och praktiska tillbehör: Trehjulingen har ett smart solskydd som ger extra skydd mot solens strålar. Dessutom finns det en praktisk flask- och mugghållare som gör det bekvämt för barnet att ha med sig dryck under lekstunderna.
 3. Avtagbara fotstöd och säkerhetsdetaljer: För enkel åtkomst har trehjulingen avtagbara fotstöd. Dessutom erbjuder den säkerhet genom sitt säkerhetsbälte och avtagbara säkerhetsbygel.
 4. Ljud- och ljusfunktioner: På styret sitter roliga knappar som aktiverar ljud- och ljusfunktioner, vilket ger extra glädje till cykelturen.
 5. Utvecklar motorik och styrning: Disney Cars Trehjuling är speciellt utformad för att hjälpa ditt barn att utveckla sin motorik, styrningsförmåga och benstyrka på ett roligt och lekfullt sätt.

Disney Cars-filmerna har charmat barn och vuxna över hela världen med sina livliga karaktärer och fartfyllda äventyr. Nu kan ditt barn känna sig som en del av Cars-världen med denna trehjuling som pryds av Blixten McQueen. Disney Cars Trehjuling är en fantastiskt underhållande och pedagogisk produkt för barn i åldern 1 år och uppåt.

Ge ditt barn en oförglömlig cykelupplevelse med Disney Cars Trehjuling – den perfekta leksaken för små racerbilfans!


Injusa Musse Pigg Trehjuling

Injusa Musse Pigg Trehjuling - Rolig och färgglad cykel för små Disney-fans.

Injusa Musse Pigg Trehjuling är det perfekta sättet för ditt barn att upptäcka världen med glädje och lek. Den har ett charmigt Musse Pigg-motiv (finns även med Mimmi Pigg-motiv) som lockar till roliga äventyr. Trehjulingen är utrustad med två korgar fram och bak, vilket ger tillräckligt med utrymme för att säkert förvara barnets leksaker och små skatter under färden.

Fördelar med Injusa Musse Pigg Trehjuling:

 1. Utvecklar hand-öga-koordination och finmotorik: Med Injusa Musse Pigg Trehjuling kan barnet träna och förbättra sin hand-öga-koordination och finmotorik på ett roligt och stimulerande sätt.
 2. Officiellt licenserad av Disney: Trehjulingen har ett officiellt licenserat Musse Pigg-motiv från Disney, vilket ger den en extra touch av magi och förtjusning för de små fansen.
 3. Praktiska förvaringskorgar: Med två korgar fram och bak finns det gott om plats för barnets favoritleksaker och små ägodelar, vilket gör det enkelt att ha med sig allt det viktigaste på utflykterna.
 4. CE-märkt och hög säkerhet: Injusa Musse Pigg Trehjuling är CE-märkt och uppfyller de höga säkerhetsstandarderna för leksaker, vilket ger föräldrar trygghet och säkerhet under barnets cykeläventyr.
 5. Användarvänlig och hållbar: Trehjulingen är tillverkad av hållbara material och har en robust plastram som är konstruerad för att tåla lekens påfrestningar och hålla länge.

Injusa är ett välkänt varumärke som tillverkar högkvalitativa och säkra leksaker för barn i olika åldersgrupper. Med fokus på kreativitet och innovation strävar Injusa efter att ge barn en meningsfull och rolig lekupplevelse. Med sina lekfulla och personliga har Injusa blivit en favorit hos barn och föräldrar världen över.

Upptäck spännande äventyr tillsammans med Musse Pigg och Injusa Musse Pigg Trehjuling – den ultimata följeslagaren för små upptäckare och äventyrare!


Smoby Be Move Trehjuling Comfort

Smoby Be Move Trehjuling Comfort - Bekväm och ergonomisk design för små cyklister.

Smoby Be Move Trehjuling Comfort är den ultimata följeslagaren för små upptäckare som är redo att erövra världen med lek och äventyr. Denna lekfulla trehjuling är designad med fokus på både komfort och säkerhet för de minsta cyklisterna.

Beskrivning av Smoby Be Move Trehjuling Comfort:

 • Stadig metallram: Trehjulingen har en robust metallram som ger en stabil grund för lek och äventyr.
 • Högt, justerbart säte: Det högre sätet med justerbar höjd är designat för att stödja barnets rygg och växer med ditt barn under de tidiga åren.
 • Säkerhetsfunktioner: Med säkerhetsbälte och en praktisk rollbar skyddsbåge känner du dig trygg medan ditt barn cyklar.
 • Låsbar styrning: Trehjulingen har en smart styrningslåsning som gör det enkelt för föräldern att kontrollera riktningen när de leder trehjulingen.
 • Praktiskt flak och fotstöd: Det tippbara flaket och hopvikbara fotstödet gör det enkelt att ha med leksaker eller andra små skatter på utflykterna.
 • Barnvänliga pedaler: Pedalerna är utformade så att de inte följer automatiskt när framhjulet snurrar, vilket ger en säkrare och smidigare cykling för ditt barn.

Fördelar med Smoby Be Move Trehjuling Comfort:

 1. Komfort och ergonomi: Trehjulingen är utformad för att vara bekväm och ergonomisk för ditt barn under hela cykelresan.
 2. Säkerhet först: Med säkerhetsbälte, rollbar skyddsbåge och låsbar styrning kan du känna dig trygg medan ditt barn utforskar världen på trehjulingen.
 3. Anpassningsbar: Justerbart säte och föräldrahandtag i tre höjdlägen gör det möjligt för trehjulingen att växa med ditt barn och passa olika behov.
 4. Praktiska förvaringslösningar: Med flaket och fotstödet blir det enkelt att ha med sig leksaker eller andra små saker på cykelturen.

Smoby är ett välkänt varumärke som är känt för sina högkvalitativa och säkra leksaker för barn. Med en passion för lek och kreativitet strävar Smoby efter att ge barn en fantastisk lekupplevelse. Smoby-produkter tillverkas med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket gör dem till pålitliga lekkamrater för barn över hela världen.

Uppmuntra ditt barns äventyrslusta och motoriska utveckling med Smoby Be Move Trehjuling Comfort – den perfekta trehjulingen för små upptäckare som är redo att erövra världen med lek och glädje!


Hitta fler roliga uteleksaker för barnen!