Bästa stol för barn 2024: Sköna stolar till barnrummet

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

Inred barnrummet med bra sittplatser. Oavsett om du behöver stolar till skrivbordet, för en myshörna eller framför tv:n, kommer en stol att lyfta hela rummet och höja dess mysfaktor. Här tipsar vi om några av de bästa barnstolarna i alla prisklasser!

Stolar till barnrummet

Vilken barnstol är bäst i test?

Om du vill ha något välgjort, men avskalat i sin design, kan vi varmt rekommendera Kid’s Concept SAGA-serie. Matchande barnmöbler, svenskdesignat av hög kvalitet!

Elegant svensk design

Kids Concept Stol SAGA

Vill du ha något prisvärt, enkelt och sockersött, kan vi tipsa om Minitudes stolar. Finns i olika gulliga djurteman och är väldigt populära!

✅ Söt och prisvärd

Minitude Stol Giraff - Barnstol med lekfullt giraffmönster.

Om du vill ha något lite mer premium, måste du kolla in de vackra RIPPATS MINI Barnstol från Jotex. En kvalitetsmöbel i björkträ, målade i vackra matta färger.

✅ Unik premiumstol i FSC-märkt björkträ

Jotex RIPPATS MINI Barnstol

Om du vill ha en sittmöbel som är anpassad för avslappning, nöje, spelande med mera, måste du kolla in de otroligt bekväma Cobana-Juniorstolarna från Sackit.

✅ Perfekta chill-möbeln

Sackit Cobana Junior Lounge Chair & Pouf Rosa

Gillar du dessa kan du se fler tips i vår artikel om saccosäckar för barn!


Om det snarare är en gamingstol du vill ha, vill vi slå ett slag för Shark Vortex Gamingstol. Superbekväm både att spela i och göra läxorna i!

✅ Perfekt för gaming och plugg

Shark vortex gamingstol

Hitta fler bra gamingstolar för barn här!


Många fler stolar till barnrummet hittar du längre ned i artikeln!

Lista på barnstolar från olika märken

Här kan du läsa mer om många olika barnstolar i olika stilar, från olika märken, i alla tänkbara prisklasser.

Minitude Stol Giraff

Minitude Stol Giraff - Barnstol med lekfullt giraffmönster.

När det kommer till att välja rätt stol för ditt barns rum, är Minitude Stol Giraff en lysande och fantasifullt designad möbel som kommer att trollbinda både små och stora ögon. Denna unika stol är inte bara en plats att sitta på, den är också ett konstverk i sig själv och kommer att addera en touch av charm och lekfullhet till barnrummet.

Minitude Stol Giraff är tillverkad med omsorgsfulla detaljer och en genomtänkt design. Ryggstödet är lätt böjt för att ge en bekväm sittupplevelse för ditt barn. Stolens form och färgstarka design i form av en giraff gör den till en oemotståndlig och rolig möbel som ditt barn kommer att älska att sitta på.

En av de fördelar som utmärker Minitude Stol Giraff är dess mångsidighet. Den passar lika bra som en stol vid skrivbordet, en plats att läsa böcker på eller en extra sittplats när vänner kommer över. Med sina mått på 30 x 30 x 55 cm är den lättplacerad och tar inte upp mycket utrymme.

Minitude är ett företag som är känt för sina kreativa och innovativa designlösningar för barnmöbler och accessoarer. Deras produkter är tillverkade med kvalitet och säkerhet i fokus, och Minitude Stol Giraff är inget undantag. Den är tillverkad av trä och metall för att garantera både hållbarhet och stabilitet.

Så om du letar efter en stol som inte bara är praktisk utan också inspirerar fantasin och sätter leenden på ditt barns ansikte, är Minitude Stol Giraff det perfekta valet. Dess charmiga design och bekväma ryggstöd gör det till en funktionell och rolig möbel som kommer att göra barnrummet ännu mer speciellt.


Alice & Fox Skrivbordsstol Trä

Alice & Fox Skrivbordsstol Trä - Klassisk trästol för skrivbordet.

När det kommer till att välja den perfekta skrivbordsstolen för ditt barn, letar du efter något som kombinerar komfort, funktionalitet och stil. Alice & Fox Skrivbordsstol Trä är den perfekta balansen mellan dessa egenskaper och kommer att göra ditt barns arbetsplats eller pysselhörna till en bekväm och inspirerande plats.

Denna skrivbordsstol är skapad med tanke på barns behov och aktiviteter. Den är anpassad för att passa perfekt vid skrivbordet, oavsett om det är för läxläsning, teckning eller kreativt skapande. Stolens säte är försedd med en mjuk dyna som ger en behaglig sittupplevelse, vilket gör det möjligt för ditt barn att sitta bekvämt under längre perioder.

En av de framträdande fördelarna med Alice & Fox Skrivbordsstol Trä är dess konstruktion och design. Tillverkad av plast och trä, står den stabilt och hållbart. Dess enkla och eleganta utseende gör den till en perfekt matchning för olika inredningsstilar och kommer att smälta sömlöst in i barnrummet.

Alice & Fox är ett företag som är känt för sina högkvalitativa produkter för barn. Deras fokus på säkerhet, ergonomi och design gör dem till en pålitlig producent av barnmöbler och tillbehör. Med en höjd på 82 cm, en längd på 48 cm och en bredd på 50 cm är Alice & Fox Skrivbordsstol Trä en ergonomiskt anpassad stol som passar både små och växande barn.

Så om du söker efter en skrivbordsstol som kombinerar både funktionalitet och estetik, är Alice & Fox Skrivbordsstol Trä ett utmärkt val. Dess bekväma säte och stilrena design gör den till en investering som kommer att främja ditt barns arbetsglädje och skaparlust.


Hoppekids Stol Mads

Hoppekids Stol Mads - Enkel och funktionell barnstol.

När det kommer till att välja den perfekta stolen för ditt barns rum, söker du förmodligen en balans mellan funktionalitet och design. Hoppekids Stol Mads är en fin och praktisk stol som uppfyller dessa krav och kommer att bli en smakfull inredningsdetalj i barnrummet.

Stolen är tillverkad av lackerat trä och har en enkel, men elegant design som passar perfekt in i olika inredningsstilar. Den robusta konstruktionen gör den både hållbar och pålitlig för barnets användning. Dess rena yta gör den också enkel att hålla ren, vilket är en viktig aspekt när det handlar om barnmöbler.

Hoppekids Stol Mads är inte bara en funktionell sittplats, utan också en möbel som kan läggas till i barnrummet som en snygg inredningsdetalj. Den finns tillgänglig i flera fina färger, så du kan välja den som bäst matchar rummets tema och stil.

Med måtten 28 x 28 x 50 cm är detta en stol som är skapad med hänsyn till barns behov och komfort. Den är en bekväm sittplats för små och stora barn från 3 år och uppåt. För att komplettera stolens komfort kan du även lägga till Hoppekids Stoldyna, vilket gör sittandet ännu skönare.

Hoppekids är ett företag som är känt för sina högkvalitativa barnmöbler och tillbehör. Deras fokus på både design och funktion gör dem till ett populärt val för föräldrar som söker pålitliga och estetiskt tilltalande möbler för sina barn.

Med Hoppekids Stol Mads får du en stol som kombinerar både praktisk användning och stilfull design. Den kommer att bli ett uppskattat tillskott i barnrummet och erbjuder en plats där ditt barn kan sitta och läsa, måla eller bara koppla av på ett bekvämt och elegant sätt.


Jotex RIPPATS MINI Barnstol

Jotex RIPPATS MINI Barnstol

Att skapa ett trivsamt och inspirerande barnrum handlar inte bara om dekorativa detaljer. Det kräver också möbler av hög kvalitet och stil. Jotex RIPPATS MINI barnstol i 2-pack, inspirerad av den tidlösa caféstolen, är den perfekta kombinationen av elegans, hållbarhet och funktionalitet.

Denna stol är inte bara otroligt elegant med sin målning i matta och läckra nyanser, utan också skapad med tanke på barnets komfort. Den mjuka, runda formen och den speciella, perforerade sitsen ger inte bara en estetisk lyster, utan också en bekväm plats för barnet att sitta. Tack vare materialet – FSC-märkt björk – kan du vara säker på att denna stol är både hållbar och ansvarsfullt tillverkad, med hänsyn tagen till både människor och miljö.

Varför välja Jotex RIPPATS MINI?

  1. Elegans och Funktionalitet: Inspirerad av den klassiska caféstolen erbjuder den en tidlös design som kompletterar varje barnrumsinredning.
  2. Kvalitet och Hållbarhet: Tillverkad av massiv björk och målad med vattenbaserad färg, garanterar denna stol både skönhet och hållbarhet.
  3. Miljömedvetenhet: Certifierad med FSC, så du kan känna dig trygg med att träet kommer från ansvarsfullt skogsbruk.
  4. Färdigmonterad: Ingen krånglig montering krävs. Bara att placera den där du önskar!
  5. Perfekt Storlek: Med en höjd på 60 cm och en sitthöjd på 31 cm är stolen perfekt anpassad för ditt barn, vilket ger frihet och ökar barnets självkänsla.

Jotex är känt för att kombinera stil med substans, och denna RIPPATS MINI barnstol är inget undantag. Med sitt lätt och luftigt intryck och praktiska skötselråd – enkelt torkas av med en lätt fuktad trasa – är detta en investering i ditt barns komfort och ditt hemmets estetik. Låt ditt barn uppleva friheten av möbler skapade just för dem, med Jotex RIPPATS MINI barnstol.


Childhome Stol Metall 2-pack

Childhome Stol Metall 2-pack - Stilrena metallstolar för barn.

När det kommer till möbler för barnrummet, är en kombination av stil och hållbarhet avgörande. Childhome Stol Metall 2-pack erbjuder precis detta – två fina och praktiska stolar som är tillverkade med omsorg och tanke på både design och användbarhet.

Stolarna är tillverkade i en kombination av trä och metall, vilket ger dem en robust struktur samtidigt som de behåller en estetiskt tilltalande design. Deras kompakta storlek och proportioner är perfekta för de små, och de kommer att ge en bekväm sittplats för barnen när de läser, ritar eller bara kopplar av.

Med en stilren och enkel design passar Childhome Stol Metall 2-pack in i de flesta barnrumsmiljöer. Dess neutrala färger och rena linjer gör dem till en fin inredningsdetalj som inte bara ger funktion utan också estetiskt värde till rummet.

En av de fördelar som detta paket erbjuder är att det inkluderar två stolar. Detta är praktiskt när du har mer än ett barn eller när du vill ha en extra stol för vänner som kommer över. Dessutom är dessa stolar enkla att rengöra och hålla i gott skick, vilket är en viktig egenskap för barnmöbler.

Childhome är ett företag känt för sin höga kvalitet och sitt fokus på att skapa produkter som möter både föräldrars och barns behov. Deras noggrant utformade möbler är utvecklade med hänsyn till barns komfort och säkerhet, samtidigt som de erbjuder en modern och smakfull design.

Med Childhome Stol Metall 2-pack får du stolar som inte bara tillfredsställer praktiska behov, utan också kompletterar barnrummets inredning på ett elegant sätt. Dessa stolar är skapade för att vara hållbara och pålitliga, vilket gör dem till en investering som kommer att följa ditt barn under lång tid framöver.


Sebra Oakee Stol

Sebra Oakee Stol - Eleganta och ergonomiska barnstolar.

När det kommer till barnmöbler är balansen mellan stil och funktionalitet avgörande. Sebra Oakee Stol erbjuder den perfekta kombinationen av tidlös elegans och praktisk användbarhet, vilket gör den till ett utmärkt val för föräldrar som söker en stol med både design och komfort.

Stolens minimalistiska design gör den till en smakfull inredningsdetalj i barnrummet. Den pulverlackerade metallramen ger en modern touch samtidigt som ryggstödet och sitsen i trä ger en varm och inbjudande känsla. De rundade och nedåtsvängda kanterna på stolen ger inte bara en estetiskt tilltalande form, utan också en bekväm sittupplevelse för ditt barn.

Sebra Oakee Stol är inte bara en praktisk sittplats utan också en del av en sammanhängande möbelkollektion. Den är utformad för att matcha övriga möbler i Oakee-serien och skapar därmed en enhetlig och stilfull atmosfär i barnrummet. Dess flexibilitet när det kommer till design gör den till ett mångsidigt tillskott till olika inredningsstilar.

En annan fördel med denna stol är dess överensstämmelse med EU:s REACH-förordning, vilket garanterar en säker användning av material och kemikalier. Detta är viktigt när det handlar om möbler som kommer i direkt kontakt med barn.

Montering av Sebra Oakee Stol är enkel och smidig med hjälp av de medföljande instruktionerna. Stolen är konstruerad för att klara en maxvikt på 50 kg, vilket ger barnet en stabil och pålitlig sittplats under många år framöver.

Sebra är ett företag som är känt för sin höga kvalitet och omsorg om detaljer. Med Sebra Oakee Stol får du inte bara en stol, utan en investering i en möbel som kombinerar funktionalitet, design och säkerhet. Låt din barnrumsmiljö prydas av tidlös elegans med Sebra Oakee Stol – en stol som inte bara ger komfort utan också en estetiskt tilltalande dimension till rummet.


Kids Concept Stol SAGA

Kids Concept Stol SAGA

Kids Concept har skapat en stol som inte bara är en sittplats, utan en plats för äventyr och kreativitet. Stolen SAGA är en stadig och vackert designad möbel som passar perfekt i barnets pysselhörna, vid skrivbordet eller som en del av en lekfull inredning.

Med en höjd på 46 cm och en sitthöjd på 31 cm är denna stol skräddarsydd för barn i åldern 3-6 år. Dess noggrant utformade sits ger den unga upptäckaren en bekväm och stabil plats att sitta på medan de utforskar sina konstnärliga och kreativa förmågor.

En av de stora fördelarna med Kids Concept Stol SAGA är dess extra stabilitet. Stolens bakben är vinklade utåt för att ge optimal balans och trygghet när ditt barn använder den. Detta gör det möjligt för dem att fokusera på sina projekt och aktiviteter utan oro för obehag eller obalans.

Materialet som används för att tillverka stolen är bokträ som är FSC-certifierat. Detta betyder att träet har kommit från hållbart skogsbruk och uppfyller stränga miljömässiga och sociala krav. Kids Concept är kända för att lägga stor vikt vid kvalitet och säkerhet, och Stol SAGA är inget undantag.

Med måtten 27 x 32 cm passar denna stol perfekt i mindre utrymmen samtidigt som den ger tillräcklig rörelsefrihet för barnet. Den minimalistiska och tidlösa designen gör det enkelt att matcha stolen med olika inredningsstilar och färgscheman.

Kids Concept Stol SAGA är inte bara en möbel, det är en plats för ditt barn att växa, utforska och skapa. Låt deras fantasi flöda vid detta bekväma och stabila säte. Med Kids Concept kan du vara säker på att du ger ditt barn en möbel som är lika hållbar som deras äventyr.


Little Louie Philip Fåtölj

Little Louie Philip Fåtölj - Mysig barnfåtölj för avkoppling.

När det kommer till att skapa en mysig och bekväm plats för ditt barn att slappna av och leka på, är Little Louie Philip Fåtölj ett utmärkt val. Denna charmiga barnfåtölj är utformad för att erbjuda komfort och lekfullhet samtidigt, och den blir snabbt en favorit i barnrummet eller teverummet.

Med sin mjuka och sköna manchesteröverdrag bjuder Philip-fåtöljen in till timmar av lek och vila. Dess miniformat är speciellt anpassat för små barn, och den är utrustad med alla funktioner som en fullstor fåtölj har. En av de unika funktionerna är den utfällbara sittdynan, som förvandlar fåtöljen till en skön liggplats eller en mysig koja. Barnet kan enkelt utforska olika sätt att använda fåtöljen, vilket gör den till en mångsidig och spännande möbel i barnets värld.

Utöver dess praktiska och lekfulla design är Philip-fåtöljen en del av en kollektion som inkluderar andra smarta lösningar för förvaring, som praktiska förvaringsboxar med samma fina design. Detta ger dig möjligheten att skapa en enhetlig och genomtänkt inredning i barnrummet.

Med måtten 40 x 43 x 50 cm (utfälld madrass 97 cm) är denna fåtölj perfekt dimensionerad för små äventyrare. Den är klädd i 100% polyester i en elegant beige färg som passar bra in i olika inredningsstilar. Dessutom är Philip-fåtöljen Oeko-Tex certifierad, vilket innebär att den är fri från skadliga ämnen och säker för ditt barn att använda.

Ge ditt barn möjligheten att slappna av, leka och drömma i en Little Louie Philip Fåtölj – en perfekt kombination av mysig komfort och lekfullhet som kommer att förgylla deras vardag.


Little Louie Björn Barnstol

Little Louie Björn Barnstol - Barnstol med björnmotiv.

Inred ditt barns rum med en touch av sötma och tidlös design med Little Louie Björn Barnstol. Denna stilrena barnstol är inte bara funktionell utan också en charmig inredningsdetalj som kommer att tilltala både barn och föräldrar.

Med ett ryggstöd formad som en gullig björn blir denna barnstol en vänlig följeslagare för ditt lilla äventyrare. Dess enkla och eleganta design smälter perfekt in i olika rum, vare sig det är barnrummet, lekrummet eller köket. Björn-barnstolen är en del av en serie med matchande möbler såsom bord, stolar och soffa, vilket ger dig möjlighet att skapa en enhetlig och harmonisk inredning.

Björn-barnstolen är inte bara visuellt tilltalande, utan den är också byggd med hög kvalitet och hållbarhet i åtanke. Den är tillverkad av massivt trä och är FSC-certifierad, vilket innebär att den är tillverkad av råvaror från hållbart och ansvarsfullt skogsbruk. Stolen är utvecklad enligt de senaste säkerhetsstandarderna (EN 17191 2021), vilket ger dig som förälder trygghet i att ditt barn sitter säkert och bekvämt.

Med måtten 30 x 30 x 55 cm och en sitthöjd på 29,5 cm är Björn-barnstolen perfekt proportionerad för små barn. Dess naturliga färg och rena linjer gör den lätt att matcha med olika inredningsstilar. Dessutom är stolen enkel att rengöra med en fuktig trasa och mild tvål om fläckar skulle uppstå.

Ge ditt barn en plats att sitta och drömma på med Little Louie Björn Barnstol – en tidlös och charmig möbel som kommer att följa med dem på deras äventyr och lekar i många år framöver.


Jollein Fåtölj

Jollein Fåtölj - Mjuk och bekväm barnfåtölj.

Ge ditt barn en mysig och avslappnande plats med Jollein Fåtölj. Denna mjuka och bekväma fåtölj är inte bara en praktisk sittplats, utan också en stilfull inredningsdetalj som kommer att smälta in perfekt i både barnrummet och vardagsrummet.

Med sin snygga och tidlösa gammelrosa nyans tillför Jollein Fåtölj en touch av elegans till rummet. Den är skapad för att vara en plats där ditt barn kan njuta av att titta på TV, läsa en bok eller bara koppla av. De höga armstöden och ryggen ger utmärkt stöd för både armar och nacke, vilket skapar en mysig oas för små ögonblick av vila.

En av de många fördelarna med Jollein Fåtölj är dess enkelhet när det kommer till rengöring och underhåll. Du kan enkelt torka av den med en fuktig trasa för att hålla den fräsch och ren.

Förutom dess komfort och stil har Jollein ett starkt engagemang för kvalitet och ansvar. Fåtöljen tillverkas med material som är Öko-tex certifierade, vilket innebär att de är testade och fria från skadliga ämnen. Dessutom är Jollein anslutna till Business Social Compliance Initiative (BSCI), vilket visar deras åtagande för socialt ansvar och etiska arbetsvillkor.

Sammanfattningsvis erbjuder Jollein Fåtölj både en mysig plats för ditt barn att koppla av och en stilfull detalj för ditt hem. Med dess fokus på kvalitet, komfort och ansvar är detta en fåtölj som inte bara ger ditt barn en bekväm plats att sitta, utan också en trygg känsla för dig som förälder.


JOX Vikbar Mönstrad Fåtölj

JOX Vikbar Mönstrad Fåtölj - Mönstrad och praktiskt vikbar barnfåtölj.

Introducera en touch av lekfullhet och komfort till ditt barns utrymme med JOX Vikbar Mönstrad Fåtölj. Denna beige fåtölj är inte bara bekväm att sitta i, den har också en vikbar design som ger flexibilitet och enkelhet i användningen.

Med sin mjuka stoppning är denna fåtölj en perfekt plats för ditt barn att koppla av, läsa böcker eller till och med använda den som en plats för kreativa äventyr. Dess hållbara odlade ekologiska bomullstyg bidrar till en bekväm och omsorgsfull sittupplevelse.

JOX är ett företag som värnar om hållbarhet och kvalitet. Produkten tillverkas av hållbart odlad ekologisk bomull, vilket visar företagets engagemang för miljön och välbefinnandet för både ditt barn och planeten.

Med en vikbar design blir JOX Vikbar Mönstrad Fåtölj ett mångsidigt val för barnrummet eller lekrummet. Du kan enkelt fälla ut den för att skapa en skön plats att sitta och slappna av på. Dessutom är fåtöljen lättskött – en fuktig trasa räcker för att hålla den ren och fräsch.

Med måtten 49 x 42 x 38 cm (utfälld: 100 cm) är detta en perfekt passande fåtölj för ditt barns värld. Dess mönstrade design tillför en touch av personlighet och charm till rummet.

Sammanfattningsvis erbjuder JOX Vikbar Mönstrad Fåtölj inte bara en bekväm och flexibel sittplats, utan också en miljövänlig och stilfull inredningsdetalj. Med sitt fokus på hållbarhet och design är detta ett val som både ditt barn och du kan känna dig nöjda med.


JOX 2-Pack Barnstolar

JOX 2-Pack Barnstolar - Färgglada och funktionella barnstolar.

Ge ditt barn en bekväm och lekfull plats att sitta med JOX 2-Pack Barnstolar i Grön. Detta set med två barnstolar är den perfekta lösningen för att skapa en inspirerande och funktionell sittplats för ditt lilla busfrö.

Med den perfekta storleken för små barn är dessa barnstolar ett utmärkt komplement till barnrummet eller lekrummet. Lutande ben ger extra stabilitet och säkerhet, så du kan vara trygg med att ditt barn sitter säkert under sina aktiviteter.

JOX, ett svenskt inredningsmärke, står för både stil och funktion. Deras 2-Pack Barnstolar i Grön är inget undantag. De matchar enkelt med JOXs andra produkter, inklusive deras matchande bord, för att skapa en kreativ och rolig lekhörna där ditt barn kan måla, läsa eller pyssla.

Med en höjd på 57 cm och en sitthöjd på 34 cm är dessa stolar bekväma för små ben att nå marken. Den rymliga sittytan på 31 x 26 cm ger gott om utrymme för ditt barn att sitta bekvämt.

Tillverkade av metall och plast, är dessa barnstolar enkla att rengöra med en fuktig trasa. De är både praktiska och hållbara för att klara av ditt barns lekfulla äventyr.

Sammanfattningsvis erbjuder JOX 2-Pack Barnstolar en stilfull och funktionell sittlösning för små barn. Med dess lutande ben, matchningsmöjligheter och bekväma design är dessa stolar en investering i både ditt barns komfort och ditt inredningskoncept. Skapa en inspirerande lekhörna och se ditt barn trivas i sina nya barnstolar från JOX.


Stokke MuTable stol

Stokke MuTable stol - Justerbar stol för många ändamål.

Introducera en ny dimension av funktionalitet och design i ditt barns rum med Stokke MuTable Stol. Denna mångsidiga stol är skapad för att komplettera Stokke MuTable lekbord och erbjuder en genomtänkt och anpassningsbar design som växer med ditt barn.

Det som särskiljer Stokke MuTable Stol är dess sinnrika design som möjliggör användning av stolar som passar för barn i olika åldrar. Tillverkade av stadigt, säkert och stabilt trä, utgör dessa stolar en hållbar investering som kan följa ditt barns utveckling genom åren.

En av de mest imponerande funktionerna hos Stokke MuTable Stol är dess anpassningsbara säteshöjd. Genom att enkelt lägga till eller ta bort benförlängningar och justera benens höjd, kan du skapa en perfekt passform för din växande äventyrare. Detta gör stolarna användbara både för småbarn och äldre barn som behöver en stadig och bekväm plats att sitta.

Stokke, ett erkänt namn inom barnprodukter, har återigen överträffat förväntningarna med sin MuTable-kollektion. Deras engagemang för hållbarhet och funktion har resulterat i en stol som inte bara erbjuder maximal komfort utan också anpassningsbarhet som gör att du kan använda stolarna i många år framöver.

Med måtten B 35 x D 35 x H 42 cm (med benförlängning) är Stokke MuTable Stol kompakt och perfekt för att passa vid lekbordet. Dess stilrena och moderna design smälter sömlöst in i olika inredningsstilar och skapar en harmonisk och inspirerande atmosfär i ditt barns rum.

Sammanfattningsvis är Stokke MuTable Stol en funktionell och vackert designad möbel som är skapad för att växa med ditt barn. Med dess anpassningsbara höjd, stadiga träkonstruktion och stilrena utseende, är detta ett utmärkt val för föräldrar som söker en stol som kan följa barnets utveckling och äventyr i många år framöver.


Jabadabado stol teddy

Jabadabado stol teddy - Söt och gosig barnstol.

Låt fantasin flöda och skapa en charmig och lekfull atmosfär i ditt barns rum med Jabadabado Stol Teddy. Denna bedårande barnstol kombinerar funktionalitet med lekfull design och är det perfekta tillskottet till ditt barns värld av äventyr.

Med ett ryggstöd formad som en söt björn, lägger Jabadabado till en touch av karaktär och charm till ditt barns sittplats. Stolen är mer än bara en sittplats – den är en lekkamrat och en inspirerande möbel som lockar till kreativitet och fantasi.

Jabadabado Stol Teddy är inte bara visuellt tilltalande utan även stadig och stabil för att klara av barnets livliga lek och bus. Den är skapad för att vara en pålitlig följeslagare under många äventyr. Stolens flexibilitet gör att den passar utmärkt med andra möbler i barnrummet eller till och med intill de vuxna möblerna i vardagsrummet – en fin detalj som kan förgylla hela hemmet.

Med måtten 26 x 26 x 49 cm och en sitthöjd på 27 cm är Jabadabado Stol Teddy perfekt proportionerad för småbarn. Den tillverkas av trä och utstrålar en naturlig värme som passar väl in i en mängd olika inredningsstilar.

Jabadabado, ett välkänt namn inom barnmöbler och leksaker, levererar återigen en produkt som sätter lekfullheten i fokus. Deras engagemang för kvalitet och design är tydligt i Jabadabado Stol Teddy, som inte bara är en praktisk sittplats utan också ett uttryck för barnets fantasi och lekfulla sinne.

Sammanfattningsvis är Jabadabado Stol Teddy en underbar kombination av funktionalitet och design. Med sin bedårande björnformade ryggstöd, stadiga konstruktion och naturliga trämaterial ger den en perfekt plats för ditt barn att drömma, skapa och leka. En fin och lekfull möbel som garanterat kommer att sätta ett leende på både barnets och föräldrarnas ansikten.


ferm Living Stol Kids

ferm Living Stol Kids - Modern och stilren barnstol.

Introducera en touch av skandinavisk enkelhet och elegans i ditt barns rum med ferm Living Stol Kids. Denna stilfulla stol är en del av ferm Livings Ark-kollektion och erbjuder inte bara en bekväm sittplats för ditt barn utan också en tidlös design som smälter sömlöst in i olika inredningsstilar.

Stolen är tillverkad av naturligt trä och är utformad med omsorgsfull uppmärksamhet på detaljer. De svarta accenterna på stolens ram ger en kontrastrik och modern touch till den naturliga träfärgen. Ferm Living Stol Kids är speciellt utformad för att passa barn i olika åldrar och erbjuder bra ryggstöd för att säkerställa en bekväm sittupplevelse.

En av fördelarna med denna stol är dess mångsidighet. Oavsett om den används vid ett bord för pyssel och målning eller som en extra sittplats i lekhörnan, kommer ferm Living Stol Kids definitivt att göra ett intryck. Den minimalistiska och stilrena designen gör att stolen lätt kan bli en permanent och smakfull del av ditt barns rum.

Stolens mått är noggrant utformade för att passa barnets storlek och behov. Med en bredd på 27,2 cm, en höjd på 52 cm och ett djup på 31,8 cm är den perfekt proportionerad för småbarn. Sittytan på 30 cm ger en bekväm plats för ditt barn att slappna av, läsa eller engagera sig i olika aktiviteter.

Ferm Living är kända för sitt engagemang för kvalitet och design, och ferm Living Stol Kids är inget undantag. Denna stol är tillverkad av 100% askträ, vilket garanterar en hållbar och pålitlig konstruktion som är anpassad för barns livliga lek.

När du väljer ferm Living Stol Kids väljer du inte bara en sittplats – du väljer en tidlös design som passar perfekt in i barnets rum och som kan följa dem genom deras växande år. Med sitt harmoniska utseende och noggrant utvalda material är ferm Living Stol Kids definitivt en investering i både stil och funktionalitet.


Liewood Stol

Liewood Stol - Snygg och hållbar barnstol från Liewood.

Introducera en touch av skönhet och enkelhet i ditt barns rum med Liewood Stol. Denna eleganta stol är mer än bara en sittplats – den är en stilfull inredningsdetalj som smälter sömlöst in i olika estetiska inredningsstilar.

Stolen från Liewood har en snygg brun nyans som ger en naturlig och tidlös känsla till rummet. Med sin klassiska design och barnvänliga höjd blir den lätt en favorit för såväl små äventyrare som små konstnärer.

Liewood stol är utformad för att passa perfekt i barnrummet eller lekhörnan. Dess funktionella och eleganta design gör att den kan smälta in i olika inredningsstilar och ändå behålla sin unika charm. Stolen är enkel att hålla ren med en fuktig trasa, vilket gör den praktisk för livliga barns lekar och aktiviteter.

Måtten på 34,5 x 42,4 cm gör stolen bekväm för små barn att sitta på och utforska världen omkring dem. Oavsett om de använder stolen för att läsa, rita eller bara koppla av, kommer Liewood Stol att erbjuda en bekväm och stödjande sittupplevelse.

Liewood är ett företag som är känt för sin kreativa design och höga kvalitet när det gäller produkter för barn och familjer. Deras engagemang för både estetik och funktionalitet syns tydligt i Liewood Stol. Stolen levereras monterad och är redo att användas direkt ur förpackningen, vilket är ett extra plus för föräldrar som letar efter bekväma och praktiska möbler för sina barn.

Med Liewood Stol i barnrummet får du inte bara en sittplats – du får en stilfull inredningsdetalj som adderar värme och karaktär till rummet. Dess tidlösa design och barnvänliga funktion gör den till en perfekt kompanjon för ditt barns äventyr och lek.


Hitta mer inspiration till barnrummet!