Bästa spel till Xbox för barn 2023: Spelvärldar för unga spelare

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

Är du och ditt barn gaming-entusiaster? Utforska spännande världar tillsammans på X-Box Series X med de bästa spelen på marknaden!

I vår artikel om spel till X-Box Series X (och vissa av spelen passar även X-Box One och X-Box Series S) kommer vi att presentera populära titlar som passar både yngre och äldre spelare.

Ta del av tips och recensioner som hjälper dig att hitta underhållande spel som binder samman generationerna!

Bästa Xbox spelen, spel i bakgrunden

Lista på trevliga Xbox-spel som är lämpliga för barn

Här hittar du en mängd fina spel, med både nya och lite äldre titlar.

Hogwarts Legacy

Ett magiskt äventyr på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom.

Kolla priset hos:

Stig in i den förtrollande världen av Hogwarts med Hogwarts Legacy, ett uppslukande action-RPG i öppen värld som utspelar sig i den magiska världen av Harry Potter. Utforska såväl bekanta som nya platser när du tar dig an rollen som en student vid Hogwarts-skolan och upplever en resa fylld med magi, äventyr och hemligheter.

I Hogwarts Legacy får du möjlighet att skapa din egen unika karaktär och anpassa den efter dina egna önskemål. Behärska trolldrycker, lär dig mäktiga trollformler och uppgradera dina talanger för att bli den trollkarl du alltid har drömt om att vara. Utforska den fascinerande världen av Harry Potter, stöt på fantastiska vidunder och kämpa mot mörka krafter som hotar att riva hela trollkarlsvärlden i stycken.

Ditt äventyr börjar i Hogwarts på 1800-talet där du som elev har nyckeln till en uråldrig hemlighet som hotar att förändra allt. Känn känslan av att vara en del av den legendariska skolan när du knyter band med vänner, möter farliga utmaningar och slutligen påverkar hela trollkarlsvärldens öde. I Hogwarts Legacy skriver du din egen historia och tar din plats i den oskrivna legenden.

Ett av de mest spännande dragen med Hogwarts Legacy är dess öppna värld, som ger dig friheten att utforska den storslagna och magiska världen i din egen takt. Med fantastisk grafik och detaljerade miljöer blir upplevelsen ännu mer verklighetstrogen och fängslande.

För barn och föräldrar som älskar Harry Potter-universumet, erbjuder Hogwarts Legacy en magisk och spännande spelupplevelse på Xbox Series X. Upplev den magiska kraften, vänskapen och äventyret i en värld full av charm och mystik.

Ge ditt barn möjligheten att uppleva den förtrollande världen av Hogwarts med Hogwarts Legacy på Xbox Series X. Detta spel kommer garanterat att erbjuda timmar av spänning, underhållning och magi för hela familjen! Ta del av det oskrivna äventyret och skapa din egen legend i denna magiska värld!


FIFA 23

FIFA 23 - Ett fotbollsspel med spännande matcher och realistisk gameplay.

Kolla priset hos:

EA SPORTS FIFA 23 tar fotbollen till en helt ny nivå på Xbox Series X med avancerad HyperMotion2 Technology, drivet av dubbelt så mycket verkliga rörelseupptagningar. Den här spännande uppgraderingen ger en mer realistisk fotbollsanimering än någonsin tidigare i varje match, och föräldrar kan vara säkra på att deras barn kommer att få en underhållande och autentisk spelupplevelse.

Med FIFA 23 får spelarna chansen att delta i de mest prestigefyllda mästerskapen i fotboll, inklusive herrarnas FIFA World Cup Qatar 2022 och damernas FIFA Women’s World Cup Australien och Nya Zeeland 2023. Det är ett sätt för barnen att uppleva spänningen i internationell fotboll på ett interaktivt sätt.

En annan unik funktion i FIFA 23 är möjligheten att spela med damernas klubblag för första gången i EA Sports FIFA:s historia. Barclays FA Women’s Super League och Division 1 Arkema finns med från början, och med dedikerad HyperMotion2-animering rör sig damspelarna autentiskt i spelet.

Cross-play-funktionen i FIFA 23 gör det möjligt för barnen att spela med sina vänner på olika plattformar, vilket gör det enkelt att ha roligt tillsammans oavsett var de befinner sig.

FIFA Ultimate Team™ (FUT) ger barnen möjlighet att bygga sina drömlag och tävla i olika spellägen. Med FUT Moments och ett omarbetat kemisystem kan de skapa sitt ultimata lag och njuta av spännande fotbollsmatcher.

EA SPORTS har verkligen satsat på realism i FIFA 23, och spelupplevelsen blir mer autentisk än någonsin tidigare. Det nya dribblingssystemet ger spelarna möjlighet att göra tekniska dribblingar, medan förbättrade skottblockeringar och nya accelerationsmekanismer ger mer variation i spelet.

För föräldrar som är oroade över innehållet i spelet kan de vara lugna. FIFA 23 är ett fotbollsspel utan våld eller grafiskt stötande material, vilket gör det till en underhållande och lämplig underhållning för barnen.

Sammanfattningsvis är EA SPORTS FIFA 23 ett fantastiskt fotbollsspel för barn som älskar sporten och vill ha en realistisk spelupplevelse. Med HyperMotion2 Technology, damernas klubblag och cross-play-funktionen erbjuder detta spel något för alla fotbollsälskare på Xbox Series X!


Just Dance-Serien (X-Box Series X|S)

Just Dance-serien - Ett roligt dansspel för hela familjen.

Kolla priset hos:

Just Dance 2023 är den ultimata dansupplevelsen för hela familjen och ger dig möjligheten att dansa till de hetaste låtarna från dina favoritartister i uppslukande 3D-världar, året runt! Nu med online-multiplayer, personanpassning och ett nytt användargränssnitt blir dansandet ännu roligare och mer tillgängligt än någonsin tidigare.

Med det nya online-multiplayerläget kan du dansa med vänner och familj var de än befinner sig. Bjud in upp till fem spelare från din vänlista och ha en dansfest tillsammans, precis som om ni alla var i samma rum. Oavsett om ni är utspridda över olika platser eller samlade i samma vardagsrum, blir dansen mer social och roligare än någonsin.

Det nya användargränssnittet gör det enklare än någonsin att hitta dina favoritlåtar och spellistor. Med ett modernt och intuitivt gränssnitt är allt bara ett klick bort. Så nu kan du spendera mer tid på att dansa och mindre tid på att söka efter låtar – ett perfekt sätt att hålla igång dansfesten utan avbrott!

En av de mest spännande funktionerna är den personanpassade upplevelsen. Just Dance 2023 kommer att lära känna dig och dina dansvanor och skapa anpassade sessioner och spellistor som passar just dig. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren dansare kommer spelet att utmana dig och hålla dig engagerad med skräddarsydda utmaningar.

Det bästa av allt är att Just Dance 2023 kommer att fortsätta växa med dig under hela året. Extra innehåll, nya låtar och spellägen kommer att släppas regelbundet, vilket betyder att dansfesten aldrig tar slut. Du kan förvänta dig spännande överraskningar och nya utmaningar under de 12 månader som följer efter lanseringen.

För att få tillgång till online-multiplayer krävs Xbox Live Gold-medlemskap, men det är definitivt värt det för den oändliga dansglädjen du kommer att uppleva med Just Dance 2023 Xbox Series X|S Edition.

Så var beredd att ta din dansupplevelse till nya höjder med Just Dance 2023! Upplev musikens magi och släpp loss på dansgolvet med detta fantastiska spel som ger hela familjen timmar av glädje, träning och skratt. Med över 1700 låtar totalt i Just Dance-serien (för att få tillgång till samtliga dessa krävs att man även skaffar övriga versioner av spelet) kommer du aldrig att tröttna på att dansa till dina favoritlåtar!


Minecraft Legends – Deluxe Edition (X-Box Series X|S & One)

Minecraft Legends – Deluxe Edition

Kolla priset hos:

Höj fanan högt och inspirera dina allierade! Gör dig redo att planera din strategi för att besegra de hungriga piglinerna och rädda Overworld i Minecraft Legends – Deluxe Edition. Denna utgåva innehåller sex extra in-game skins: en hjälte, fyra mounts och ett extra mount-skin när det blir tillgängligt.

I Minecraft Legends sprider piglins Nether-korruptionen över Overworld och bränner allt den rör vid. Frågan är, är du hjälten som kommer att skydda detta fredliga land? Ta dig an piglinerna i episka strider, men var varnad: de slår alltid tillbaka.

Planera dina attacker och försvara dina allierade, och ta sedan kampen till piglinbaserna både dag och natt. Utforska frodiga biomer fyllda med skatter och faror, träffa nya vänner och återförenas med bekanta mobbar. Med dina allierade vid din sida är det dags att rädda världen.

Bilda allianser med nya vänner och bekanta mobbar, och led sedan laddningen i strategiska strider mot de hårda piglinerna för att försvara Overworld. Upplev en frodig och dynamisk värld full av olika resurser, där varje genomspelning är unik. Utmana dina vänner eller samarbeta i intensiva strider för att försvara din by och samtidigt leda dina enheter för att förstöra dina motståndares bosättningar.

Minecraft Legends – Deluxe Edition är ett spännande äventyr som tar dig in i Minecraft-universumet och erbjuder en actionfylld spelupplevelse på Xbox Series X. Det ger dig möjlighet att skapa strategier, utmana vänner och utforska en fascinerande värld full av resurser och faror.

Ge ditt barn möjligheten att bli hjälten i Minecraft Legends – Deluxe Edition för Xbox Series X. Detta spel kommer garanterat att erbjuda timmar av spänning, underhållning och kreativitet för hela familjen! Lyft din fana högt och ta del av detta episka äventyr i Minecraft-universumet!


Klonoa Phantasy Reverie Series (X-Box Series X & One)

Klonoa Phantasy Reverie Series - Ett äventyr med den söta och modiga Klonoa.

Kolla priset hos:

Klonoa är tillbaka och tar spelvärlden med storm! Klonoa Phantasy Reverie Series har återutgett de älskade klassikerna ”Klonoa: Door to Phantomile” och ”Klonoa 2: Lunatea’s Veil” i en fantastisk samling, skapad för både nya och gamla fans.

Ursprungligen släppt 1997 av Namco, Klonoa är ett sidscrollande plattformsspel som tar spelaren på en färgsprakande resa genom en levande och fantasifull värld. I rollen som Klonoa är det ditt uppdrag att rädda Phantomile och besegra ondskefulla fiender.

För att fira den betydelsefulla tjugofemte födelsedagen av denna ikoniska franchise har Klonoa: Door to Phantomile och Klonoa 2: Lunatea’s Veil fått en vacker remasterbehandling. Grafiken har uppgraderats för att nå upp till 60 FPS och imponerande 4K-upplösning, vilket ger en ännu mer engagerande spelupplevelse.

Det klassiska och älskade spelsystemet är bevarat, vilket innebär att du som spelare kan springa, hoppa och använda Klonoas vindring för att gripa tag i och kasta fiender. Den ikoniska spelstilen kommer att väcka nostalgi hos de som älskade spelen som barn och ge nya spelare en unik upplevelse av äventyr och underhållning.

En fantastisk nyhet är möjligheten att justera svårighetsnivån, vilket gör det enklare för nykomlingar att kasta sig in i spelet och samtidigt utmana veteraner att behålla sin skicklighet. Dessutom erbjuder remastern ett 2-spelarläge, vilket ger möjlighet för spelare att få hjälp och samarbeta i spelets utmaningar.

Med Klonoa Phantasy Reverie Series får du två fantastiska spel i ett, en hyllning till en älskad franchise som har en plats i många spelares hjärtan. Oavsett om du är ett fan sedan tidigare eller helt ny inom Klonoas värld, kommer denna samling att föra dig på en oförglömlig resa genom färgstarka världar och spännande äventyr.

Så var redo att dyka in i Klonoas magiska värld och upplev de tidlösa spelen ”Klonoa: Door to Phantomile” och ”Klonoa 2: Lunatea’s Veil” på din X-Box Series X! Detta är ett måste för alla föräldrar som letar efter underhållande och barnvänliga spel till sina små äventyrare!


Sonic Colours Ultimate (X-Box Series X & One)

Sonic Colours Ultimate - Ett fartfyllt plattformsspel med Sonic the Hedgehog.

Kolla priset hos:

Sonic, den ikoniska blå igelkotten, är tillbaka i en fantastisk remastrad version av Sonic Colors: Ultimate! Följ med på ditt livs äventyr i turbofart när du utforskar en interstellär nöjespark byggd av den onde dr. Eggman. Men denna glittrande park döljer en mörk hemlighet – den tillfångatagna utomjordiska rasen kallad ”Wisps.” Nu är det upp till dig och Sonic att befria Wisps och använda deras otroliga krafter för att besegra Eggman och rädda världen!

I Sonic Colors: Ultimate kommer du att kasta dig in i sex unika världar, var och en fylld med farliga fiender och spännande hinder. Använd Sonics blixtsnabba snabbhet för att övervinna alla utmaningar som väntar och befria Wisps på din väg. Spelet har uppgraderad grafik och en förbättrad spelupplevelse som tar äventyret till nya höjder.

En av de nya funktionerna i Sonic Colors: Ultimate är assistansen från den lojala vännen Tails. Istället för det traditionella livsystemet kan Tails rädda Sonic från farliga fall ett begränsat antal gånger, vilket gör spelet mer tillgängligt för unga spelare. Dessutom introduceras den nya Wisp-kraften ”Jade Ghost” från Team Sonic Racing, vilket låter Sonic passera genom fasta föremål och hitta nya vägar.

Sonic Colors: Ultimate är inte bara en underhållande upplevelse för barn, det är också en nostalgisk resa för vuxna spelare som växte upp med Sonic-spelen. Spelet har ett överflöd av charm, fart och äventyr – allt som har gjort Sonic till en älskad karaktär i årtionden.

Utöver den spännande spelupplevelsen erbjuder Sonic Colors: Ultimate även ett fantastiskt remastrat soundtrack och den engelskspråkiga versionen har nya inspelade repliker från Kate Higgins, som repriserar sin roll som Tails från det ursprungliga spelet på engelska.

Så om du letar efter ett färgsprakande äventyr för Xbox Series X som kommer att underhålla både barn och vuxna, så är Sonic Colors: Ultimate det perfekta valet. Upplev den ikoniska igelkottens fart, vänner och kraft när du kastar dig in i denna spännande remastrade version av Sonic Colors: Ultimate!


Disney Classic Games Collection: The Jungle Book, Aladdin, & The Lion King (X-Box Series X & One)

Disney Classic Games Collection: The Jungle Book, Aladdin, & The Lion King - Tre klassiska Disney-spel i en samling.

Kolla priset hos:

Disney Classic Games Collection är den senaste och bästa sammanställningen av klassiska Disney-spel baserade på några av de mest älskade Disney-filmerna genom tiderna: Aladdin, Lejonkungen och nu även Djungelboken! Detta spel ger ditt barn chansen att återuppleva de magiska ögonblicken från dessa tidlösa Disney-filmer genom roliga och fängslande spel på Xbox Series X.

Nu kan ditt barn spela alla de kritikerrosade 16-bitars konsolversionerna av ”Aladdin”, tillsammans med klassiska spel baserade på Disneys ”The Jungle Book”. Denna fantastiska samling ger möjligheten att spela som några av de mest älskade Disney-karaktärerna, inklusive Aladdin, Simba och Mowgli, samtidigt som de upplever den underbara grafiken från 16-bitars eran.

Disney Classic Games Collection erbjuder inte bara flera versioner av varje inkluderat spel, utan även massor av nya funktioner och förbättringar. Med tillbakaspolning i spelen kan ditt barn enkelt prova på svåra områden igen och med den interaktiva spelvisaren kan de titta på hela spelets genomspelningar och hoppa framåt eller börja spela när som helst.

Förutom spännande spelupplevelser innehåller detta spel även en spara-funktion, vilket betyder att ditt barn snabbt kan spara sina framsteg i varje spel och fortsätta sitt äventyr närhelst de vill. Dessutom får de möjlighet att gå bakom kulisserna och lära sig mer om skapandet av dessa otroliga spel genom Museum-funktionerna.

Med Disney Classic Games Collection får ditt barn inte bara ett nostalgiskt äventyr med sina favoritdisneykaraktärer, utan också en chans att utforska och upptäcka den magiska världen i dessa klassiska Disney-filmer. Ge ditt barn möjligheten att skapa fantastiska minnen och ha timmar av glädje och underhållning med Disney Classic Games Collection för Xbox Series X! Det är den perfekta presenten för alla Disney-älskare och kommer garanterat att skapa magiska stunder för hela familjen att njuta av tillsammans.


Lego Star Wars: The Skywalker Saga (X-Box Series X & One)

Lego Star Wars: The Skywalker Saga - Ett episkt äventyr i Lego Star Wars-universumet.

Kolla priset hos:

Ta med dina barn på en episk rymdfärd genom galaxen med LEGO Star Wars: The Skywalker Saga! Detta helt nya spel ger spelare möjlighet att uppleva alla minnesvärda ögonblick och spännande action från alla nio Skywalker-sagafilmer, återskapade med den klassiska LEGO-humorn som vi älskar.

I detta äventyr får du kontroll över hundratals karaktärer, skepp och fordon för att skapa din egen unika resa genom galaxen. Utforska trilogierna i valfri ordning och återupplev den episka historien från alla nio filmer i Skywalker-sagan.

Spela som ikoniska hjältar som Luke Skywalker, Qui-Gon Jinn, Chewbacca, Leia Organa och Poe Dameron, eller låt den mörka sidan ta över genom att välja Darth Vader, Kylo Ren, Darth Maul, Emperor Palpatine med flera. Valet är ditt!

Upptäck legendariska platser från dina favoritfilmer som Geonosis, Dagobahs träsk och saltslätterna på Crait. Med 23 olika planeter att besöka kan du njuta av friheten att utforska och upptäcka spännande uppdrag.

Styr kraftfulla fordon som Millennium Falcon, First Order TIE-fighters, Resistance X-wings och mer. Flyg i ljushastighet, delta i luftstrider och besegra stora skepp som Super Star Destroyer.

Upplev strider som aldrig förr i ett LEGO-spel genom att sätta ihop kombinationskedjor för att avvärja fiender. Nya blasterkontroller och mekanik ger en precision som låter dig planera dina drag och utnyttja Jedis färdigheter med ljussablar och kraften i The Force.

Genom att utforska galaxen belönas du med Kyber-tegelstenar som låser upp nya funktioner och uppgraderade förmågor i olika karaktärsklasser, inklusive Jedi, Hero, Dark Side, Villain, Scavenger, Scoundrel, Bounty Hunter, Astromech Droid och Protocol Droid.

Med LEGO Star Wars: The Skywalker Saga kan hela familjen spela tillsammans och njuta av den roliga LEGO-humorn. Spelet är enkelt att komma in i för yngre spelare, samtidigt som det har tillräckligt med djup för äldre Jedis att uppskatta.

Ta med dina barn på ett äventyr de sent kommer att glömma och utforska galaxen långt, långt borta med LEGO Star Wars: The Skywalker Saga på din X-Box Series X! Det här spelet är det perfekta valet för föräldrar som letar efter barnvänliga spel som erbjuder underhållning och spänning för hela familjen. Må Kraften vara med er!


DC League Of Super Pets (X-Box Series X & One)

DC League Of Super Pets - Ett actionpackat äventyr med superhjältedjur.

Kolla priset hos:

Häng med i ett spännande äventyr genom gatorna i Metropolis som superhundarna Krypto och Ace i det actionfyllda spelet ”DC League of Super-Pets”! Klä dig som dina favorithjälte-jyckar och ta dig till luften för att skydda djurpopulationen i staden från ett ondskefullt hot.

I ”DC League of Super-Pets” kommer du att använda Kryptos kraftfulla värmesyn och Aces skarpa bataranger och axeltacklingar för att möta de ondskefulla LexBot-robotarna som hotar att kidnappa djuren i Metropolis. Det är upp till dig och de modiga superhundarna att sätta stopp för Lex Luthor och rädda djuren från att spärras in i LexCorp Zoo. Förbered dig för en storslagen strid mot Lex och hans högteknologiska krigsdräkt när du tar på dig rollen som dessa älskade hjältar.

Men det är inte bara fajt som väntar i ”DC League of Super-Pets.” Du får också skämma bort våra hjältar på djurhemmet, där du hjälper dem att hitta permanenta hem och får fina belöningar. Dessutom kan du lära dig uppgraderingar och tricks med hjälp av dina kompisar Chip, Merton och PB.

”DC League of Super-Pets” är ett actionäventyrsspel som passar perfekt för barn på Xbox Series X. Med sina färgglada och spännande äventyr blir det ett underhållande spelval för barn i alla åldrar. Spelupplevelsen är perfekt anpassad för att ge timmar av skoj och spänning, samtidigt som det inspirerar till kreativitet och fantasi hos de yngsta spelarna.

Föräldrar kan känna sig trygga med att ”DC League of Super-Pets” är ett barnvänligt spel som låter deras små äventyrare utforska en värld av superhjältar och spännande uppdrag. Så var med och rädda Metropolis och dess älskade djur med superhundarna Krypto och Ace i detta actionfyllda äventyr på Xbox Series X!


Riders Republic (X-Box Series X|S & One)

Riders Republic - Ett actionfyllt extremsportspel med massor av utmaningar.

Kolla priset hos:

Hoppa in i det massiva onlinenöjesfältet i Riders Republic! Detta fantastiska spel tar ditt barn med på ett oförglömligt äventyr där de kan utforska en spännande sportvärld utan gränser. Oavsett om de älskar skidor, snowboard, cykling eller wingsuit, så har Riders Republic något för alla barn som älskar sport och äventyr.

I Riders Republic kan ditt barn tävla mot över 50 andra spelare samtidigt i kaotiska masstarter där vassa armbågar och alla fula knep är tillåtna! De får anpassa sin karaktär och sätta sin personliga prägel innan de visar polarna och motståndarna var skåpet ska stå. Med en sömlös öppen värld i karriärläget eller flerspelartävlingar får de släppa loss och ge sig ut på spännande äventyr genom ikoniska amerikanska nationalparker som Yosemite, Zion och Bryce Canyon.

För barnen som älskar multiplayer-spel kommer Riders Republic verkligen att ge en fantastisk spelupplevelse. Att tävla mot andra spelare i en stor onlinevärld ger en spänning som är svårslagen. Ditt barn kommer att älska att utveckla sin rider-karriär och få chansen att delta i prestigefyllda evenemang för att dra till sig sponsorernas uppmärksamhet.

En av de bästa sakerna med Riders Republic är att det låter ditt barn ta del av flera olika sporter, från cykling och snowboard till skidor och wingsuit. Varje läge erbjuder unika utmaningar och spänning, från trickutmaningar till tävlingar i högt tempo.

Fira allt vintern har att erbjuda i Riders Republic med senaste säsongen: Winter Wonderland. Nya liveevenemang, partnerskap, ett särskilt Warrior Mass Race och en 1 vs. 1 Free For All-tävling väntar! Det här spelet är fullt av spännande överraskningar och äventyr som kommer att hålla ditt barn engagerat och underhållet i timmar.

Ge ditt barn möjligheten att upptäcka sportens vilda värld och ge sig ut på en spännande resa i Riders Republic för Xbox Series X. Det här är ett spel som inte bara erbjuder underhållning utan också en chans för ditt barn att utveckla sina spelkunskaper och samtidigt ha kul med vänner och familj. Riders Republic är ett perfekt val för barn som älskar sport och äventyr!


Sonic Frontiers (X-Box Series X & One)

Sonic Frontiers - Ett äventyrsspel med Sonic the Hedgehog i en öppen spelvärld.

Kolla priset hos:

Världar kolliderar i Sonic the Hedgehogs senaste höghastighetsäventyr! När Sonic och hans vänner förlorar de beryktade Chaos-smaragderna i en mystisk händelse, blir Sonic strandsatt på en forntida ö som kryllar av oväntade och spännande varelser. Härifrån startar ett episkt äventyr som tar spelarna på en hisnande resa genom action, äventyr och mystik!

I Sonic Frontiers för Xbox Series X får ditt barn utforska de enorma och mångfasetterade Starfall-öarna, där tätt skogiga områden, brusande vattenfall och fräsande ökenlandskap väntar på att avslöja sina hemligheter. Spelet erbjuder en helt ny nivå av höghastighetsplattformar där Sonic rejsar genom öppna zoner, ger spelaren en spännande känsla av fart och frihet. Vare sig det är att utforska sidouppdrag, lösa pussel, klättra upp på gigantiska strukturer eller fiska, finns det alltid något spännande runt varje hörn på dessa fantastiska öar.

Medan Sonic utforskar Starfall-öarna kommer han att stöta på märkliga och kraftfulla fiender som han aldrig tidigare mött. Ditt barn får utnyttja det nya stridssystemet och uppgraderingar för att bekämpa dessa mystiska varelser, genom att använda smarta rörelser som undvikningar, parer, kombos och den nya, häftiga Cyloop-förmågan. Med hjälp av den här tekniken kan Sonic skapa ljusringar och interagera med objekt på en unik och spännande nivå.

En av de mest innovativa aspekterna i Sonic Frontiers är den öppna världen som låter spelarna utforska Starfall-öarna på ett helt nytt sätt. Genom att upptäcka portaler utspridda över ön kommer spelarna att kunna dyka in i de utmanande Cyber ​​Space-nivåerna, som låter dem få utlopp för sin äventyrslystnad och färdigheter i en ny dimension av spelet.

Med Sonic Frontiers för Xbox Series X erbjuder vi ett nytt och bättre Sonic-spel som tar den älskade figuren och hans vänner på ett äventyr som kommer att fängsla ditt barn och erbjuda en oförglömlig spelupplevelse. Ge ditt barn möjligheten att upptäcka den magiska världen i Sonic Frontiers och följa med Sonic i hans mest spännande äventyr någonsin!


PAW Patrol: Grand Prix (X-Box Series X & One)

Grand Prix - Ett spännande racingspel med PAW Patrol-karaktärer.

Kolla priset hos:

Kör på Äventyrsbukten med dina favoritvalpar från PAW Patrol i det fartfyllda spelet ”PAW Patrol Grand Prix” på Xbox Series X! Inga banor är för stora och inga förare för små i denna spännande kartrace, där upp till fyra spelare kan tävla samtidigt och testa sina färdigheter mot den busiga borgmästaren Överdängare.

Med PAW Patrol Grand Prix kan du utforska kända platser som Äventyrsbukten, Jakes snowboardort och djungeln med de modiga valparna Chase, Skye och Marshall. Ditt uppdrag är att vinna valpcupen genom att undvika de luriga hindren som borgmästaren har lagt ut på banorna.

Spelet har enkel autoacceleration för de små, så även de minsta spelarna kan njuta av racingäventyret utan problem. För de mer erfarna spelarna finns det även ett svårare läge som utmanar deras racingtalang.

Funktioner:

  • Upp till 4 PAW Patrol-racers: Spela med vänner i upp till 4-spelare delad skärm som dina favoritvalpar, inklusive Chase, Marshall och den första handikappade valpen, Rex!
  • Bli mästaren: Använd power-ups och boosts som vattenballonger, snöbollar och konfettiblasts för att nå pole position.
  • Anpassa dina kartar: Gör din kart mer PAW-some med 20 snygga klistermärken och 20 toppartiklar inspirerade av showen. Ju mer du tävlar, desto mer låser du upp!
  • Borgmästarmadness: Undvik de luriga trick och hinder som borgmästare kan kasta på banorna när du zoomar runt.

PAW Patrol är en enormt populär franchise med en framgångsrik film, tv-serie och leksaker för förskolebarn. Filmen ”PAW Patrol: The Movie” blev en omedelbar hit och drog in över 135 miljoner dollar på biljettförsäljningen under premiärhelgen. Den har även blivit en succé på streamingtjänsten Paramount+ och man har samarbetat med över 200 företag för marknadsföring.

Ge dina barn en PAW-some upplevelse med ”PAW Patrol Grand Prix” på Xbox Series X, där de kan ha roligt, tävla och skapa fantastiska minnen med sina favoritvalpar från PAW Patrol!


Crash Team Rumble – Deluxe Edition (X-Box Series X & One)

Crash Team Rumble – Deluxe Edition - Ett actionpackat racingspel med Crash Bandicoot.

Kolla priset hos:

Gör dig redo att rusa, hoppa, glida och studsa till ett helt nytt sätt att Crasha! Crash Team Rumble tar Crash Bandicoot i en helt ny riktning och erbjuder en spännande 4 vs. 4 lagbaserad tävling. I detta äventyr får spelare ta del av ett actionfyllt spel där de kan välja att spela som ikoniska hjältar eller skurkar från serien. Med sina unika färdigheter och förmågor måste spelarna samarbeta för att kämpa mot motståndarlaget, försvara sin Wumpa Bank och erövra nyckelpunkter på kartan för att öka sina poäng och ta hem segern!

Med Crash Team Rumble för Xbox Series X kommer ditt barn att uppleva en otrolig och vild värld där de kan utforska olika farliga kartor och samla Wumpa-frukt för att leda sitt lag till triumf. Varje match är en spännande utmaning, och spelarna kan anpassa sina karaktärer med 8 ”Blockiga” hjälteskinn och en rad andra roliga tillbehör som ”Blockig” hatt, ryggsäck och Score FX.

Detta spel är ett fantastiskt val för barn som älskar Crash Bandicoot-serien och äventyrsspel. Med den lagbaserade tävlingsaspekten kommer det att uppmuntra till samarbete och laganda, vilket gör det till en utmärkt möjlighet för ditt barn att spela med sina vänner och utveckla sina strategiska och spelkunskaper.

Crash Team Rumble Deluxe Edition inkluderar Digital Proto Pack, som ger ännu mer anpassningsmöjligheter och spännande detaljer till spelet. Med ”Pixelerad” skugga och ”Kom på min nivå” Victory Music i spelet kommer ditt barn att få en helt unik spelupplevelse.

Gör dig redo att ta del av äventyret med Crash Team Rumble för Xbox Series X och ge ditt barn möjligheten att uppleva spänningen med att tävla och samarbeta i den spännande Crash Bandicoot-världen. Det här är ett spel som kommer att erbjuda timmar av underhållning och spännande spelstunder för hela familjen!


Se många fler speltips!