Bästa skallra för bebis 2023: Stimulerande leksaker för baby

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

En skallra är en given leksak att ge till en bebis. Oavsett om det är till ditt eget barn, som doppresent, eller vid annat tillfälle, är det en användbar gåva. En skallra stimulerar alla barnets sinnen och är säker att leka med från födseln. Här tipsar vi om några av de bästa skallrorna just nu!

Skallror för bebis, text och bild på spädbarn som håller i färgglad skallra

Vilken skallra är bäst i test?

Om du vill ha en färgglad multifunktionell skallra kan vi varmt rekommendera PlayGro Skallra Aktivitet Super Shaker Rattle. Massor av detaljer att känna, titta, lyssna och bita på. Supertrevlig leksak som aktiverar babyn!

✅ Många stimulerande detaljer

PlayGro Skallra Aktivitet Super Shaker Rattle

Om du vill ha en simpel, mjuk och mysig skallra gillar vi Teddykompaniets Diinglisar. Söta och finns i många olika stilar!

✅ Söta och gosiga

Teddykompaniet Diinglisar Skallra Nalle

En unik variant som vi också vill lyfta fram är skallrorna från Konges Slöjd. Mjukdjur med härlig design och en liten bjällra som låter inuti.

✅ Kreativ design

Konges Sløjd Mini Unicorn Gosedjur Rose Fawn

Fler skallror hittar du längre ned i artikeln!

Se även våra tips på bitringar för bebisar. Ett måste när det börjar klia i tänderna!

List på många olika skallror för bebisar

Nedan kan du läsa mer om många olika skallror. Vi har tagit med både mjuka och fasta sorter från många olika varumärken. Hitta den perfekta skallran till ditt barn!

PlayGro Skallra Aktivitet Super Shaker Rattle

PlayGro Skallra Aktivitet Super Shaker Rattle

För de allra minsta i familjen är leksaker mer än bara underhållning. De är ett sätt för barn att utforska världen och utveckla sina sinnen. PlayGro Aktivitetsskallra Super Shaker Rattle är en leksak som inte bara ger ditt barn en rolig stund utan också främjar deras tidiga utveckling.

Produkthöjdpunkter:

 • Rassel och Bitsak: Super Shaker Rattle är utformad för att vara både rolig och stimulerande. Den har inbyggda rasselkulor som ger ett tillfredsställande ljud när barnet skakar den. Dessutom har den en bitsak som är skonsam mot bebisens ömtåliga tandkött och hjälper till med de tidiga tandvårdsbehoven.
 • Lätt att Greppa: Den ergonomiska designen gör det enkelt för små händer att hålla och skaka skallran. Det är viktigt för barnens motoriska utveckling att kunna utforska och hantera sina leksaker på egen hand.
 • Färgglad och Lekfull: Super Shaker Rattle är prydd med livliga färger och roliga mönster som fångar barnets uppmärksamhet och uppmuntrar deras visuella sinne.
 • Främjar Utveckling: Utöver det roliga är denna skallra utformad för att främja ditt barns utveckling. Genom att skaka, bita och utforska skallran utvecklar barnet sina sinnen, inklusive hand-öga-koordination och tandsättning.

Om Tillverkaren:

PlayGro är ett företag som förstår vikten av att erbjuda säkra, roliga och utvecklande leksaker för spädbarn och småbarn. Deras produkter är noggrant utformade med barnens utvecklingsbehov i åtanke och är kända för sin höga kvalitet och säkerhetsstandarder.

Sammanfattning:

PlayGro Aktivitetsskallra Super Shaker Rattle är en leksak som är mer än bara underhållning – den är en resurs för din babys tidiga utveckling. Med rasselkulor, en bitsak och en greppvänlig design är den perfekt för små händer och munnar. Ge din baby nöje och möjligheten att utforska världen med denna färgglada skallra från PlayGro.


Skip Hop Aktivitetsleksak Skallra Igelkott

PlayGro Skallra Aktivitet Super Shaker Rattle

För små nyfikna själar är världen full av underbara äventyr att utforska, och det är här Skip Hop Aktivitetsleksak Skallra Explore & More Igelkott kommer in i bilden. Denna färgglada och charmiga skallra är designad för att engagera och utveckla ditt barns sinnen och färdigheter på ett lekfullt sätt.

Produkthöjdpunkter:

 • Mjuk och Lätt att Greppa: Igelkottens mjuka gummikropp är perfekt utformad för små händer att hålla och utforska. Den inbjudande texturen på gummikroppen lockar till taktila upplevelser och hjälper ditt barn att utveckla sin fingerfärdighet.
 • Rassel och Bitringar: Den lilla igelkotten är inte bara söt utan även interaktiv. Den har inbyggda rasselkulor som ger ett tillfredsställande ljud när den skakas. Dessutom har den mjuka bitringar som är skonsamma mot bebisens ömtåliga tandkött och som hjälper till med de tidiga tandvårdsbehoven.
 • Rörliga Pärlor: Igelkotten är full av överraskningar! De rörliga pärlorna inuti ger en visuell stimulans och uppmuntrar ditt barn att röra och skaka leksaken.
 • Säker och Fri från Skadliga Ämnen: Vi vet hur viktigt säkerhet är när det kommer till barns leksaker. Denna skallra är BPA-fri, PVC-fri och fri från ftalater, vilket gör den till en trygg och hälsosam lekkamrat för ditt barn.

Om Tillverkaren:

Skip Hop är ett företag som är passionerat för att skapa innovativa, säkra och stilfulla produkter för föräldrar och deras barn. Deras produkter är kända för sin kvalitet och design som lockar barnens fantasi och uppmuntrar deras utveckling.

Sammanfattning:

Skip Hop Aktivitetsleksak Skallra Explore & More Igelkott är mer än bara en leksak – den är en partner i ditt barns tidiga utforskning av världen. Med dess lekfulla design och säkra material kommer den att ge ditt barn timmar av glädje samtidigt som den hjälper dem att utveckla sina sinnen och färdigheter. Ge din lilla upptäckare den perfekta följeslagaren med den här charmiga igelkottskallran från Skip Hop.


Oball Rollin’ Rainstick Skallra

Oball Rollin’ Rainstick Skallra

I världen av leksaker för små barn är enkelhet och underhållning ofta nyckeln till framgång. Oball Rollin’ Rainstick Skallra från Oball är precis en sådan leksak som fångar barnets uppmärksamhet och håller det förtjust i timmar. Låt oss dyka in i varför denna färgstarka skallra är så förtrollande.

Produkthöjdpunkter:

 • Magiska Ljud: Oball Rollin’ Rainstick Skallra är som en musikalisk skattkista för ditt barn. Den innehåller färgglada pärlor inuti som låter som sköna regndroppar när den rullar. Dessa beroligande ljud är inte bara roliga utan också avkopplande för små öron.
 • Enkel Greppbarhet: Den här skallran är speciellt utformad med små händer i åtanke. Dess unika Oball-design har stora hål, vilket gör det enkelt för även de minsta fingrarna att greppa och utforska. Barnet kan enkelt rulla, skaka och kasta skallran, vilket främjar grovmotorisk utveckling.
 • Hållbar Konstruktion: Tillverkad av slitstark plast är Oball Rollin’ Rainstick Skallra byggd för att tåla det vardagliga lekandet och utforskandet av nyfikna små händer. Den är redo för äventyr både inomhus och utomhus.
 • Lämplig Från 3 Månader: Med sin enkla design och ljudliga underhållning passar denna skallra perfekt för spädbarn från 3 månaders ålder och uppåt.

Om Tillverkaren:

Oball är ett företag som är känt för sina innovativa och användarvänliga leksaker för spädbarn och små barn. Deras produkter är utformade för att uppmuntra lek, utforskande och utveckling på ett lustfyllt sätt.

Sammanfattning:

Oball Rollin’ Rainstick Skallra är en enkel, färgstark och fascinerande leksak som kommer att förtrolla ditt barn. Med sina magiska ljud, lätta grepp och tåliga konstruktion är den den perfekta lekkamraten för små upptäckare. Främja både underhållning och utveckling med denna charmiga skallra från Oball, som kommer att skapa många glada minnen för ditt barn.


Miffy Skallra

Miffy Skallra

För de allra minsta upptäckarna är varje leksak en ny värld av äventyr och undring. Miffy Skallra är en förtjusande och mjuk ringskallra som är utformad för att vara den perfekta kompanjonen för din nyfödda. Låt oss dyka in i varför denna lilla skallra är en så kär och praktisk leksak för små barn.

Produkthöjdpunkter:

 • Miffy, Den Söta Kaninen: Miffy är en älskad barnbokskaraktär som har charmat generationer med sin enkelhet och charm. Denna skallra är formad som Miffy med fina broderade detaljer som ger den ett gulligt och igenkännligt utseende.
 • Mjuk och Trygg: Miffy Skallra är tillverkad med omsorg och kärlek för små händer och känsliga sinnen. Dess mjuka material gör den trygg att leka och gosa med, och den är skonsam mot din babys hud.
 • Ljudlig Underhållning: Den inbyggda skallran ger en mild ljudeffekt när den skakas, vilket fascinerar och underhåller din baby samtidigt som det stimulerar hörselsinnet.
 • Från Dag Ett: Denna skallra är lämplig från födseln, vilket gör den till en perfekt gåva till nyblivna föräldrar och deras små. Den är aldrig för tidigt att introducera din baby till den söta världen av Miffy.

Om Tillverkaren:

Miffy är en ikonisk barnbokskaraktär skapad av den nederländska författaren och illustratören Dick Bruna. Miffy har charmat barn och vuxna världen över med sina enkla och hjärtliga äventyr.

Sammanfattning:

Miffy Skallra är en underbar introduktion till lekens värld för din nyfödda. Med sin gulliga design, mjuka material och ljudlig underhållning kommer den snabbt att bli en favorit bland de allra minsta. Dess trygga och charmiga närvaro gör den till en perfekt följeslagare för de tidiga månaderna av ditt barns liv. Ge din baby glädjen av Miffy med denna älskade skallra.


PlayGro Clip Clop Aktivitetsleksak Skallra med Spegel

PlayGro Clip Clop Aktivitetsleksak Skallra med Spegel

För våra små änglar är världen full av underbara upptäckter, och varje leksak är en ny portal till äventyr. PlayGro Clip Clop aktivitetsleksak med skallra och spegel är just en sådan leksak som inte bara underhåller utan också främjar utvecklingen av ditt barns motoriska färdigheter och sinnen. Låt oss utforska varför den här leksaken är en favorit bland föräldrar och barn.

Produkthöjdpunkter:

 • Taktil Textur: Den här leksaken är inte bara rolig utan också utformad med tanke på barnets taktila upplevelser. Med olika texturer stimulerar den ditt barns känselsinne och utforskar världen genom att röra vid olika ytor.
 • Spegel, Spegel på Väggen Där: Den lilla spegeln på leksaken introducerar din baby till sin egen spegelbild, vilket kan vara både fascinerande och roligt. Spegeln hjälper också till att utveckla känslan av självmedvetenhet hos barnet.
 • Roliga Ljudeffekter: Den inbyggda skallran ger roliga ljudeffekter när den skakas, vilket ger en extra dimension av underhållning och uppmuntrar din bebis att utforska ljudens värld.
 • Säker och Lämplig: PlayGro Clip Clop aktivitetsleksak är lämplig från 3 månader och är utformad med hänsyn till säkerhet. Den är tillverkad av material av hög kvalitet som är skonsamma mot din babys känsliga hud.

Om Tillverkaren:

PlayGro är ett företag som är hängivet att skapa utvecklingsleksaker för barn. Deras leksaker är utvecklade med hjälp av experter inom barnutveckling för att säkerställa att de främjar barns fysiska och kognitiva utveckling.

Sammanfattning:

PlayGro Clip Clop Aktivitetsleksak Skallra med Spegel är mer än bara en leksak; den är en lärresurs. Med taktila texturer, en spegel och roliga ljudeffekter, ger den ditt barn möjlighet att utforska världen på ett säkert och spännande sätt. Främja din babys utveckling och låt dem utforska världen med denna leksak som är skapad för att underhålla och lära.


Skallra boll blågrön/gul/orange

Skallra boll blågrön/gul/orange

För de allra yngsta upptäckarna är lek lika med lärande. Denna färgglada skallerboll är speciellt utformad för att engagera och stimulera din bebis under de första månaderna av deras liv. Låt oss ta en närmare titt på denna spännande leksak.

Produktinformation:

 • Enkel Grepp: Bollen är utformad för små händer och är enkel att hålla och utforska. Ditt barn kommer att älska att känna på de olika texturerna och färgerna.
 • Säker Skallra: Skakar du bollen långsamt låter den som en mild bris, men ju snabbare du skakar desto mer intensivt blir ljudet. Det är ett bra sätt för din baby att utforska orsak och verkan.
 • Mångsidig Lek: Denna boll är mer än bara en skallra; den kan också rullas längs golvet. När den rullar, kommer den att uppmuntra ditt barn att krypa eller följa den med sina ögon och stimulera sina sinnen.
 • Utvecklingsfördelar: Leken med skallran uppmuntrar ditt barns motoriska färdigheter och hjälper till att utveckla ögon-hand-koordinationen.
 • Ålder: Lämplig från 6 månader och uppåt.

Sammanfattning:

Skallra boll blågrön/gul/orange är en färgglad och engagerande leksak som är perfekt för de allra yngsta barnen. Den uppmuntrar inte bara till lek utan också till utveckling av motoriska färdigheter och sinnen. Ge din baby den bästa starten på deras utforskande resa med denna säkra och roliga skallerboll.


ABC Elefantskallra

ABC Elefantskallra

För de allra minsta upptäckarna är varje nytt ljud och varje ny upptäckt en spännande äventyr. ABC Elefantskallra är en underhållande och pedagogisk leksak som kommer att fängsla din baby med sina roliga ljud och interaktiva funktioner.

Produktinformation:

 • Söta Detaljer: Denna ljusblå elefantskallra är formad som en vänlig elefant med små färgglada kulor i öronen och magen. När din baby skakar skallran, kommer den att svara med skojiga skallrande ljud.
 • Speglad Underhållning: Elefantens mage innehåller en svart-vit randig boll som kan snurras. Den är fäst till en spegel som reflekterar mönstren från den snurrande bollen, vilket ger din baby visuell stimulans och hjälper dem att utforska sina sinnen.
 • Mångsidig Användning: Denna skallra är den perfekta lekkamraten att ha med i vagnen, på skötbordet eller i bilen. Den är lätt och enkel att ta med överallt och kommer att hålla din baby underhållen och glad.
 • Utvecklingsfördelar: Leken med ABC Elefantskallra hjälper till att träna din babys grovmotorik och hand-öga-koordination. Den uppmuntrar också till upptäckter och utforskning, vilket är avgörande för tidig utveckling.
 • Ålder: Perfekt för de allra minsta från födseln och uppåt.

Om Tillverkaren:

ABC har en gedigen erfarenhet av att skapa högkvalitativa och pedagogiska leksaker för barn. Deras produkter är kända för att vara säkra, underhållande och utvecklande.

Sammanfattning:

ABC Elefantskallra är den perfekta lekkamraten för din baby. Med sina roliga skallrande ljud och interaktiva funktioner kommer den att underhålla och stimulera ditt barn samtidigt som det hjälper till med tidig utveckling. Ge din baby den bästa starten på sitt utforskande äventyr med denna söta elefantskallra.


Teddykompaniet Diinglisar Skallra Nalle

Teddykompaniet Diinglisar Skallra Nalle

När det handlar om att välja den bästa leksaken för ditt barn, vill du säkerställa att den är både säker och underhållande. Teddykompaniets Diinglisar Skallra Nalle kombinerar säkerhet, mjukhet och en gullig design för att skapa den perfekta lekkamraten för de allra minsta.

Produktinformation:

 • Gullig Nalledesign: Denna skallra har en förtjusande nalleform med en honungsfärgad beige nyans. Den har en stor, söt nos och mjukt broderade ögon som ger den ett gulligt sovande uttryck.
 • Greppvänlig: Skallrans design är speciellt anpassad för små händer att greppa och utforska. Ditt barn kommer att kunna hålla i den bekvämt och tryggt.
 • Högkvalitativt Material: Tillverkad av 100% polyester, vilket gör den mjuk och säker för barnets känsliga hud.
 • Tvättbar: Skallran kan enkelt tvättas i maskin vid 40 grader, vilket gör den praktisk och enkel att hålla ren och fräsch.
 • CE-märkt enligt EN71: Denna skallra uppfyller höga säkerhetsstandarder och är CE-märkt enligt EN71, vilket ger dig trygghet i ditt val av leksak.
 • Mått: Skallran är 15 cm lång, vilket är den perfekta storleken för små barn att utforska och leka med.

Om Teddykompaniet:

Teddykompaniet är ett välkänt varumärke inom barnprodukter, känt för att skapa högkvalitativa och säkra produkter som främjar barns utveckling och välbefinnande. Med många års erfarenhet och dedikation till barnens välmående har de blivit en pålitlig favorit för föräldrar världen över.

Sammanfattning:

Teddykompaniet Diinglisar Skallra Nalle är den ultimata lekkamraten för ditt barn. Dess charmiga nallefigur, mjuka material och höga säkerhetsstandarder gör den till ett utmärkt val för små barn. Ge din lilla ängel en leksak som både underhåller och främjar deras utveckling med denna härliga skallra från Teddykompaniet.


Lamaze Sierra the Swan Mini Clip & Go

Lamaze Sierra the Swan Mini Clip & Go

När det handlar om att välja leksaker för din baby är säkerhet och utveckling nyckelfaktorer. Lamaze Sierra the Swan Mini Clip & Go är den ultimata leksaken som erbjuder både säkerhet och utvecklingsmöjligheter.

Produktinformation:

 • Spännande Texturer: Denna leksak är utformad med olika spännande texturer som gör det roligt för din baby att gripa, klämma och utforska. Den taktila stimulansen är viktig för att främja barnets känslomässiga och motoriska utveckling.
 • Prasslande och Skallrande Ljud: Sierra the Swan har inbyggda ljud som prasslar och skallrar när din baby leker med den. Detta stimulerar hörselutvecklingen och introducerar barnet till olika ljud och rytmer.
 • Tuggvänliga Texturer: Leksaken har en rolig blomma med intressanta texturer som är säkra för ditt barn att tugga på när de utforskar världen med sina sinnen.
 • Visuell Stimulans: Den höga kontrasten och de klara färgerna på Sierra ger din baby visuell stimulans och hjälper dem att upptäcka nya mönster och färger.
 • Lamaze-clipset: Lamaze-clipset gör det enkelt att fästa denna söta leksak på sittvagnen, bärselen eller blöjväskan. Det innebär att din baby kan ha kul och lära sig oavsett var ni är.

Om Lamaze:

Lamaze är ett företag som specialiserar sig på utvecklingsleksaker för spädbarn och småbarn. Deras produkter är utvecklade med hjälp av experter på barnutveckling och är kända för att kombinera lekfullhet med pedagogiskt värde.

Sammanfattning:

Lamaze Sierra the Swan Mini Clip & Go är en leksak som kommer att skapa ögonblick av förundran för både dig och din baby. Dess utformning främjar utveckling genom taktila, auditiva och visuella stimulanser samtidigt som den erbjuder säkerhet och möjligheten att utforska världen. Med detta Lamaze-clip med skallerljud kan din baby ha kul och lära sig var som helst. Investera i din babys utveckling med denna underbara leksak från Lamaze.


Clementoni Baby Skallra Borr

Clementoni Baby Skallra Borr

Clementoni Baby Skallra Borr är den perfekta leksaken för små äventyrare som älskar att utforska världen genom lek. Denna färgglada skallra, formad som en lekborr, är en interaktiv leksak som utvecklar kreativitet och manuella färdigheter hos de allra minsta.

Produktinformation:

 • Interaktiv Lek: Clementoni Baby Skallra Borr är mycket mer än en vanlig skallra. Den är en interaktiv leksak som har mekaniska aktiviteter som hjälper barnet att utveckla sina manuella färdigheter. Genom att trycka på knapparna på lekborren kan barnet aktivera roliga ljudeffekter och LED-ljus som efterliknar ljudet och ljuset från en riktig borr.
 • Lärorik Underhållning: Denna leksak är inte bara rolig utan även lärorik. Den hjälper barnet att bekanta sig med bokstäver, ord och rim genom roliga sånger och ljud.
 • Åldersrekommendation: Clementoni Baby Skallra Borr är lämplig för barn från 9 månader och uppåt, vilket gör den till en utmärkt första leksak för de små.

Om Clementoni:

Clementoni är ett företag med över 50 års erfarenhet av att tillverka pedagogiska leksaker för barn i alla åldrar. Deras leksaker är kända för att kombinera lekfullhet med lärande och är utformade med hänsyn till barns utvecklingsstadier.

Fördelar med Clementoni Baby Skallra Borr:

 1. Utvecklar Manuella Färdigheter: Genom att trycka på knapparna och aktivera lekborrens rörelser och ljudeffekter utvecklar barnet sina manuella färdigheter och hand-ögakoordination.
 2. Kreativ Lek: Lekborren uppmuntrar barnets fantasi och kreativitet genom imitation av vuxnas aktiviteter.
 3. Lärorik Underhållning: Den interaktiva naturen hos leksaken hjälper barnet att bekanta sig med bokstäver, ord och rim på ett roligt sätt.

Clementoni Baby Skallra Borr är en leksak som inte bara underhåller utan även stimulerar barnets utveckling. Den är perfekt för föräldrar som vill ge sina barn en lärorik och rolig leksak som håller dem engagerade och hjälper dem att växa och lära sig.


sebra Flower Ringskallra

sebra Flower Ringskallra

Sebra Flower Ringskallra är den perfekta leksaken för små äventyrare som älskar att upptäcka världen genom sina sinnen. Denna vackra ringskallra i form av en blomma är en både rolig och hållbar leksak som kommer att glädja både barn och föräldrar.

Produktinformation:

 • Hållbart Material: Flower ringskallra från Sebra tillverkas av hållbart odlad ekologisk bomull och återvunnet material. Den är även fri från skadliga ämnen som BPA, ftalater, PFOA och PFOS. Föräldrar kan känna sig trygga med att deras barn leker med denna säkra och miljövänliga leksak.
 • Sinnesupplevelser: Skaka leksaken för att höra ett milt skallrande ljud som fascinerar de små och stimulerar deras hörselutveckling.
 • CE-märkt och Säkerhet: Flower Ringskallra är tillverkad med omsorg och uppfyller eller överträffar säkerhetsstandard EN71. Den är CE-märkt, vilket innebär att den är testad och godkänd för att vara säker för ditt barn att använda.
 • Mått och Rengöring: Med sina mått på 11 x 9 cm är den perfekt för små händer att greppa. Skulle den bli smutsig, kan du enkelt rengöra den med en fuktig trasa.

Om Sebra:

Sebra är ett danskt företag med en passion för att skapa högkvalitativa, säkra och hållbara produkter för barn. Deras leksaker och barnmöbler är kända för sin unika design och användning av miljövänliga material.

Fördelar med Sebra Flower Ringskallra:

 1. Hållbar och Säker: Tillverkad av hållbara och säkra material, vilket gör den till ett tryggt val för föräldrar och barn.
 2. Sensorisk Stimulans: Den milda skallrande ljudet stimulerar barnets hörselutveckling och gör leken ännu roligare.
 3. Miljövänlig: Genom att använda återvunnet och ekologiskt material visar Sebra sitt engagemang för en hållbar framtid.

Sebra Flower Ringskallra är en leksak som inte bara underhåller utan också utbildar barnen om vikten av att vårda vår planet. Den är en perfekt gåva för de små som älskar att leka och utforska med sina sinnen samtidigt som den främjar hållbarhet och säkerhet.


Konges Sløjd Mini Unicorn Gosedjur Rose Fawn

Konges Sløjd Mini Unicorn Gosedjur Rose Fawn

Konges Sløjd Mini Unicorn Gosedjur i förtjusande rosa är den perfekta följeslagaren för ditt barn. Detta gosedjur är mer än bara en leksak; det är en mjuk och kramvän som kommer att föra med sig glädje och tröst till ditt barns värld.

Produktinformation:

 • Hållbart Material: Tillverkad av hållbart odlad ekologisk bomull och återvunnet material är detta gosedjur inte bara snällt mot ditt barn utan också mot vår planet. Det är helt fritt från skadliga ämnen och uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna (EN71) och är CE-märkt.
 • Bjällra inuti: Inuti detta gosedjur finns en liten bjällra som ger en mild ljudupplevelse när barnet kramar om det. Detta kan vara mycket roligt och stimulerande för de små.
 • Mått och Rengöring: Med sina mått på 16 cm är det en perfekt storlek för små händer att hålla om. Skulle det bli smutsigt, kan du enkelt rengöra det med en fuktig trasa.

Om Konges Sløjd:

Konges Sløjd är ett danskt varumärke som är känt för sina exklusiva och hållbara produkter för barn och babys. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa och miljövänliga material och är designade med både barnets och föräldrarnas välbefinnande i åtanke.

Fördelar med Konges Sløjd Mini Unicorn Gosedjur:

 1. Kramvänlig: Detta gosedjur är perfekt för små armar att krama om, vilket ger tröst och trygghet.
 2. Hållbar och Säker: Tillverkad av miljövänliga och säkra material, vilket gör den till ett tryggt val för både barn och planeten.
 3. Ljudstimulans: Den inbyggda bjällran ger en rolig ljudupplevelse som kan vara underhållande för de små.

Konges Sløjd Mini Unicorn Gosedjur är en perfekt gåva till små barn, och det blir snabbt en älskad vän och följeslagare i deras lek och äventyr. Med fokus på hållbarhet och säkerhet är detta en leksak som föräldrar kan känna sig bra med ifråga om att ge till sina barn.


natureZOO Baby Lama Skallra Rosa

natureZOO Baby Lama Skallra Rosa

Låt oss introducera natureZOOs Baby Lama Skallra i en vacker rosa färg. Denna unika skallra är mer än bara en leksak; den är en vänskaplig följeslagare som kommer att hjälpa till att stimulera och utveckla ditt barns sinnen på ett lekfullt sätt.

Produktinformation:

 • Handgjord Design: Denna skallra är tillverkad med omsorg och har en handgjord, virkad design. Den har också en broderad detalj framtill som ger den extra karaktär.
 • Sinnlig Upplevelse: Inuti skallran finns en liten bjällra som ger ett mjukt skallrande ljud när bebisen skakar den. Dessutom har skallran olika texturer som är utformade för att stimulera och utveckla barnets sinnen.
 • Hållbarhet: natureZOO strävar efter att göra produkter som är snälla mot både ditt barn och planeten. Skallran är tillverkad av 100% bambuviskos och stoppningen är 100% polyester. Den är även CE-märkt för säkerhet.
 • Mått: Skallran mäter 14 x 9 x 5 cm, vilket gör den till en perfekt storlek för små händer att utforska.
 • Skötsel: Skallran bör endast handtvättas för att hålla sin mjukhet och kvalitet intakt.

Om natureZOO:

natureZOO är ett företag som är engagerat i att skapa produkter av hög kvalitet för spädbarn och småbarn, samtidigt som de tar ansvar för miljön. Deras produkter är tillverkade av miljövänliga material och är säkra för ditt barn att leka med.

Fördelar med natureZOO Baby Lama Skallra:

 1. Stimulerande: Skallran erbjuder en sensorisk upplevelse med olika texturer och ljud, vilket hjälper till att utveckla barnets sinnen.
 2. Hållbar och Säker: Tillverkad av miljövänliga och säkra material, vilket ger föräldrar trygghet.
 3. Kärleksfull Design: Den handgjorda designen och den broderade detaljen ger skallran en unik och kärleksfull karaktär.

natureZOO Baby Lama Skallra Rosa är den perfekta gåvan till nyfödda och småbarn. Den kommer inte bara att ge dem glädje och underhållning utan också stödja deras utveckling på ett meningsfullt sätt. Ge ditt barn en leksak som är gjord med kärlek och omtanke från natureZOO.


Filibabba Willie Touch & Play Skallra Grå

Filibabba Willie Touch & Play Skallra Grå

För de minsta i familjen finns det inget viktigare än att utforska världen omkring dem på ett lekfullt sätt. Filibabbas Willie Touch & Play Skallra i en elegant grå färg är en perfekt följeslagare för barn som är redo att upptäcka sinnenas magi.

Produktinformation:

 • Handgjord Design: Denna skallra har en unik handgjord, stickad design som ger den en charmig och oemotståndlig karaktär.
 • Sinnlig Upplevelse: Willie Touch & Play Skallra stimulerar barnets sinnen på flera sätt. Den har kardborreband upptill för enkelt grepp och ett milt skallrande ljud när den skakas, vilket fascinerar barnen. Genom lek med skallran uppmuntras utvecklingen av motoriken.
 • Hållbar och Ekologisk: Filibabba är dedikerade till att skapa produkter som är snälla mot både barnen och planeten. Skallran är tillverkad av 100% ekologisk bomull och stoppningen är 100% återvunnen polyester. Den är CE-märkt för säkerhet och följer eller överträffar säkerhetsstandarden EN71.
 • Mått: Skallran mäter 13 x 8 x 12 cm, vilket gör den lagom stor för små händer att hålla och utforska.
 • Skötsel: Skallran kan enkelt rengöras med en fuktig trasa för att behålla dess fräschhet.

Om Filibabba:

Filibabba är ett företag som har som mål att göra föräldraskapet enklare och barnens värld mer spännande. Deras produkter är designade med fokus på hållbarhet och kvalitet.

Fördelar med Filibabba Willie Touch & Play Skallra:

 1. Sinnesupplevelser: Skallran stimulerar flera sinnen och är en underhållande lekkamrat för små barn.
 2. Hållbar och Ekologisk: Tillverkad av ekologisk bomull och återvunnen polyester, vilket är snällt mot både barn och miljön.
 3. Design och Charm: Den handgjorda designen och de kardborrband som hjälper till att utveckla motoriken gör skallran både charmig och funktionell.

Filibabba Willie Touch & Play Skallra är en underbar gåva till nyfödda och spädbarn. Den kommer att ge dem timmar av glädje och utforskning samtidigt som den stödjer deras utveckling på ett meningsfullt sätt. Ge ditt barn en skatt som är gjord med omsorg från Filibabba.


Liewood Ariel Skallra Tuscany Rose Mix

Liewood Ariel Skallra Tuscany Rose Mix

För små äventyrare som utforskar världen med sina nyfikna händer och ögon är Liewoods Ariel Skallra i Tuscany Rose Mix den perfekta lekkamraten. Denna skallra är inte bara rolig att leka med, den främjar också ditt barns utveckling på ett lekfullt sätt.

Produktinformation:

 • Geometriska Former: Ariel skallran består av en rad olika geometriska former, inklusive trianglar, klot och hjul. Dessa former är färgglada och trådade på ett tjockare snöre, vilket gör det enkelt för ditt barn att greppa och utforska.
 • Utvecklar Motoriken: Genom att leka med Ariel skallra tränar ditt barn sin hand-ögon-koordination och motoriska färdigheter. Det är en utmärkt leksak för att hjälpa barnet att förstå och behärska sina egna rörelser.
 • Högkvalitativt Material: Skallran är tillverkad av bokträ, vilket är både hållbart och säkert för barn. Den är CE-märkt för extra trygghet.
 • Mått: Skallran mäter 15 cm och är perfekt formad för små händer att hålla i och utforska.
 • Skötsel: Ariel skallran är enkel att rengöra med en fuktig trasa, vilket gör den praktisk för daglig användning.

Om Liewood:

Liewood är ett danskt företag som fokuserar på att skapa produkter av hög kvalitet för barn och föräldrar. Deras design är både funktionell och estetiskt tilltalande, vilket gör att deras produkter blir en del av familjelivet.

Fördelar med Liewood Ariel Skallra:

 1. Främjar Utveckling: Ariel skallra är utformad för att hjälpa barnets motoriska och koordinationsutveckling på ett lekfullt sätt.
 2. Hållbart Material: Tillverkad av bokträ, en hållbar och säker materialval för barn.
 3. Färgglad Design: De olika formerna och färgerna lockar till upptäcktsfärd och lek.

Liewood Ariel Skallra i Tuscany Rose Mix är en utmärkt gåva till småbarn och nyfödda. Den kommer inte bara att underhålla dem med sitt roliga utseende och ljud, utan också hjälpa dem att utvecklas och växa i sina första år. Ge ditt barn en lekfull start på livet med Ariel skallra från Liewood.


I vilken ålder använder bebisar skallra?

Bebisar visar ofta intresse för skallror i princip redan från födseln. Dessa färgglada och ljudande leksaker är designade för att fånga deras uppmärksamhet och stimulera deras sinnen. Många föräldrar märker att deras småbarn uppskattar att leka med skallror i åldern 0-1 år.

Det är dock viktigt att alltid kolla åldersrekommendationerna från tillverkaren när du väljer en skallra för ditt barn. Se till att skallran inte har några lösa smådelar eller andra faror som kan utgöra en kvävningsrisk. Säkerhet bör alltid vara första prioritet när det kommer till ditt barns leksaker.


Se fler tips på babyleksaker!