Bästa resestol för baby 2024: Fina barnmatstolar att packa med på resa

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

En resestol är ett mycket smidigt hjälpmedel när du ska iväg med barnet och vill kunna sitta tillsammans vid matbordet, var ni än är. Här listar vi tillgängliga alternativ och rekommenderar några av de bästa resematstolarna för bebisar!

Resestolar för baby, text och bild på tre olika resestolar

Vilken resestol för baby är bäst i test?

Vårt toppval just nu är Nikidom Portabel hopfällbar barnstol. Otroligt praktisk modell som är lätt att fästa och sitter stadigt kopplad på de flesta vanliga stolar. Den väger 1,2 kilo men är endast 3,2 cm tjock när du fäller ihop den. Supersmidig i väskan!

✅ Mycket smidig och lätt att bära med sig

Mor och bebis sitter vid ett restaurangbord med Nikidom portabel hopfällbar barnstol i användning.

En annan favorit är Kaxholmens barnstol. Mycket smidig att fästa på bordet, lätt att bära med sig och klarar en vikt på upp till 15 kg.

✅ Mycket bra standardval

Kaxholmens bärbara barnstol fäst på ett bord, med medföljande bärväska bredvid.

Ett liknande alternativ som är väldigt populärt är Beemoo CARE Stol-på-Bord. Praktisk, populär och det är alltid goda omdömen kring denna.

✅ Populärt alternativ

Beemoo CARE Stol-på-Bord - Enkel och praktisk för bebisens måltider.

En lite annorlunda modell som är riktigt fin, är BENBAT Yummigo. Stolen ger lite höjd och är praktisk både för hemmabruk och resa. En supersmart detalj är att stolen även fungerar som förvaringsutrymme och som praktisk bärväska!

✅ Unik genomtänkt design

BENBAT Yummigo sittbräda i marinblå med stjärnmönster, utrustad med förvaringsfack.

Läs mer om totalt 15 olika resestolar för småbarn, längre ned i artikeln.

Vill du ha en rejäl matstol att ha hemma? Här är våra toppval bland barnmatstolarna just nu!

Lista på matstolar för resor med småbarn

Här kan du läsa mer om många olika resestolar som går att fästa på matbord.

Beemoo CARE Stol-på-Bord

Beemoo CARE Stol-på-Bord - Enkel och praktisk för bebisens måltider.

När matstunderna med din lilla skatt närmar sig, är Beemoo CARE Stol-på-Bord den perfekta följeslagaren för att göra det hela smidigare och bekvämare. Denna funktionella barnmatstol är enkel att montera på bordskanten och är utformad för att ge dig och din bebis en problemfri och njutbar matupplevelse.

Beemoo CARE Stol-på-Bord i elegant svart är inte bara en matstol, den är ett smart och praktiskt tillägg till ditt hem. Enkelheten i dess design göra den enkel att använda – den fästs med säkerhetslås på bordsskivan och kan enkelt tas av med den praktiska öppningsknappen. Den kan monteras på bordsskivor som är mellan 19 mm – 38 mm tjocka, vilket gör den flexibel och anpassningsbar till olika typer av bord.

Med en rekommenderad ålder från 6 månader och en maxvikt på 15 kg är Beemoo CARE Stol-på-Bord idealisk för din växande bebis. Dess kompakta storlek och mått gör den lämplig för de flesta bordskonfigurationer. En höjd på 35 cm inklusive ryggstöd och en sittbredd på 35 cm garanterar bekvämlighet och stöd för din lilla älskling.

Beemoo CARE Stol-på-Bord har fått höga testbetyg – en bekräftelse på dess kvalitet och funktionalitet. Dess konstruktion i järn och plast (PA) tillsammans med tyget i polyester gör den både hållbar och lätt att rengöra. Tyget kan enkelt handtvättas med kallt vatten och lufttorkas, medan ramen kan rengöras med en trasa och mild tvål.

Gör matstunderna enkla och roliga för både dig och din bebis med Beemoo CARE Stol-på-Bord. Denna praktiska och smidiga barnmatstol är den perfekta lösningen för att låta din lilla skatt delta i familjens måltider på ett bekvämt och säkert sätt. Så ge din bebis en bekväm plats vid bordet med Beemoo CARE Stol-på-Bord och njut av alla speciella ögonblick tillsammans!


Kaxholmen Barnstol på bord

Kaxholmens bärbara barnstol fäst på ett bord, med medföljande bärväska bredvid.

Kaxholmen introducerar en innovativ lösning för föräldrar och vårdnadshavare på språng med sin ”Barnstol på Bord”. Denna produkt är särskilt utformad för de tillfällen när en traditionell matstol saknas, som på restauranger, besök hos vänner eller under resor.

Stolens design är både praktisk och säker. Den kan enkelt hängas på bordet, med kraftiga gummidelar som ser till att stolen förblir stadig. De långa armarna som håller mot under bordet ger ytterligare stabilitet. Det är dock viktigt att notera att stolen inte bör användas på glasbord eller bord som är tunnare än 15 mm (och inte tjockare än 50 mm).

För de som är på resande fot är det en extra bonus att en bärväska medföljer. Denna funktion gör det enklare att transportera stolen, vilket är en fördel för föräldrar som ständigt är i rörelse.

Säkerheten har också beaktats med inbyggda säkerhetsspärrar, vilket ger föräldrar ett extra lager av trygghet när de använder produkten.

Kunder som har använt produkten har gett positiv feedback, särskilt när det gäller hur lätt den är att installera. Många uppskattar också det prisvärda värdet, vilket gör det till ett kostnadseffektivt alternativ för dem som behöver en bärbar matstol.

Sammanfattningsvis erbjuder Kaxholmens ”Barnstol på Bord” en kombination av funktionalitet, säkerhet och prisvärdhet, vilket gör den till ett utmärkt val för föräldrar på språng.


Nikidom Portabel hopfällbar barnstol

Nikidom portabel hopfällbar barnstol i ihopvikt läge.

Det här är en supersmidig matstol från Nikidom. Den är lätt men väldigt stadig och har bra spännen som funkar till de flesta vanliga stolar.

Denna barnstol är perfekt för de tillfällen när du besöker släkt, vänner eller restauranger och behöver en säker och bekväm sittplats för ditt barn. Med sina kompakta mått på 30x23x3 cm när den är ihopvikt, passar den enkelt i en blöjväska, vilket gör den till en idealisk följeslagare för föräldrar på språng.

Stolen är designad för barn från 6 månader och upp till en vikt av 15 kg. Den är inte bara ultrakompakt utan också superenkel att sätta upp, vilket sparar tid och besvär. Med sidostöd och en justerbar 3-punktssele garanterar stolen fullständig säkerhet för ditt barn. Ett annat plus är att den är lätt att rengöra och till och med kan maskindiskas, vilket gör underhållet smidigt.

Kunder från olika delar av världen har delat sina positiva erfarenheter av produkten. Många uppskattar dess stabilitet, lätthet att rengöra och dess praktiska användning, särskilt under resor. Vissa påpekar dock vikten av att placera stolen mot en vägg eller annan möbel för att förhindra att barnet skjuter sig bakåt.

Sammanfattningsvis erbjuder Nikidoms portabla hopfällbara barnstol en kombination av säkerhet, komfort och bärbarhet, vilket gör den till ett utmärkt val för föräldrar som vill ha en pålitlig sittplats för sina barn när de är på språng.


Fillikid Lexi

Fillikid Stol-på-board lexi monterad på ett bord med en extra ficka på ryggstödet synlig.

Fillikid ”Stol-på-board lexi” är en bordsstol designad för både hemmabruk och resor. Med sin vikbara skruvfäste är den enkel att montera på bordsskivan, vilket ger en stabil sittplats för de små. Ett av dess unika drag är den extra fickan på ryggstödet, vilket ger praktisk förvaring för våtservetter och andra småsaker.

Produkten är lämplig för bordsskivor med en tjocklek mellan 1 och 8,5 cm. När den är utfälld har den måtten 58,5 x 38 x 28,5 cm, men den kan enkelt fällas ihop till ett kompakt format av 58,5 x 38 x 5 cm, vilket gör den lätt att förvara eller ta med på resan.

Kundfeedbacken kring produkten varierar. Vissa uppskattar designen och hur den håller stadigt fast i bordet från undersidan, särskilt när man lägger till ett filtlager mellan bordet och fästet.

Andra menar att stolen inte är lämplig för daglig användning, eftersom barnet kan sitta för långt från bordet, vilket kan leda till säkerhetsproblem.

Det finns dock de som berömmer materialet, färgen och den bekväma vadderingen, men påpekar vikten av att ha ett tungt bord för att förhindra att stolen välter.

Många internationella kunder har också nämnt att stolen är lätt att montera och demontera, och att den är särskilt praktisk för resande barn tack vare den medföljande förvaringspåsen.

Sammanfattningsvis erbjuder Fillikids Lexi en kombination av funktionalitet och bärbarhet, men potentiella köpare bör vara medvetna om vissa säkerhetsaspekter när de använder produkten dagligen.


BENBAT Yummigo sittbräda med förvaringsfack marinblå/stjärnor

BENBAT Yummigo sittbräda i marinblå med stjärnmönster, utrustad med förvaringsfack.

BENBAT presenterar ”Yummigo sittbräda” i en marinblå nyans prydd med stjärnor, en innovativ produkt som kombinerar funktionalitet med säkerhet för de små. Från en ålder av 6 månader kan barnen njuta av denna sittbräda, som är utrustad med en trepunktssele för att säkerställa att de sitter stadigt. Ett av dess mest framstående drag är de nya sidoskydden, som ger extra skydd åt barnet.

Denna sittbräda är inte bara en plats för barnet att sitta på; den kan också användas som en sittbröstare eller bärsäng, vilket gör den mångsidig för olika situationer. Förvaringsfacket är en praktisk funktion för föräldrar som vill ha en plats att förvara småsaker, medan anti-sliphandtaget ger extra stabilitet när barnet sitter. Med en enkel mekanism är den lätt att fästa på en stol, och den kan bära barn upp till 20 kg, vilket motsvarar en ålder av cirka 6-36 månader.

Materialet består av 100 % polyester, med plastdelar tillverkade av PP. Måtten när den är monterad är 31 x 28,5 x 13 cm, vilket gör den kompakt nog att ta med på resan.

Kundernas feedback har varit övervägande positiv. Många uppskattar hur snabbt och enkelt det är att montera sittbrädan, och hur praktisk den är att ta med överallt. Den har också fått beröm för sitt prisvärdhet, särskilt för användning i situationer som camping. Förvaringsfacket har visat sig vara särskilt användbart under längre restaurangbesök, eftersom det ger plats för leksaker.

Sammanfattningsvis erbjuder BENBATs ”Yummigo sittbräda” en kombination av komfort, säkerhet och funktionalitet, vilket gör den till ett utmärkt val för föräldrar på språng.


Dooky Åkstol

Dooky Åkstol - Bekväm och säker plats för din bebis.

När äventyren kallar och du behöver en pålitlig lösning för att låta ditt lilla under utforska världen tillsammans med dig, är Dooky Åkstol den perfekta följeslagaren. Denna smarta resestol i gråmelerad och svart med en subtil logotyp på framsidan är designad för att hålla din bebis säker och bekväm på vilken stol som helst, oavsett var ni befinner er.

Dooky resestol är enkel att använda och enkel att fästa runt vilken stol som helst med dess breda kardborrstängning. En överlappning på minst 10 cm garanterar en stabil och pålitlig fästning. De två klickspännena håller ditt barn säkert på plats och de justerbara remmarna på sidorna kan anpassas för att passa stolens form och storlek.

Denna resestol är universellt utformad för att passa de flesta stolar, vilket gör den till en flexibel lösning oavsett om ni befinner er på en restaurang, besöker vänner och familj, eller njuter av en välförtjänt semester.

Dooky Åkstol är särskilt lämplig för små upptäcktsresande i åldrarna 6-36 månader. Den 5-punktssele som säkert håller ditt barn på plats garanterar en trygg och lugn stund medan du kan njuta av mat och dryck bredvid din lilla älskling.

Denna kompakta och hopfällbara resestol är tillverkad av 100% polyester och är enkel att rengöra med en fuktig trasa och kan skonsamt tvättas i maskin vid 30 grader när äventyret är över.

Dooky Åkstol är den idealiska lösningen för föräldrar som söker både bekvämlighet och säkerhet när de är ute och reser med sina små. Ge ditt barn en egen plats vid bordet och skapa minnen tillsammans med Dooky Åkstol – en resestol som förenklar livet för moderna familjer på språng.


Matstol Sack’n Seat Carlobaby

Matstol Sack´n Seat - Praktisk och portabel för bebisens måltider.

När äventyren kallar och du vill ge ditt lilla under en bekväm och säker plats att sitta på, oavsett var ni befinner er, är Sack´n Seat den smarta lösningen du letar efter. Denna bärbara barnstol är ett praktiskt och flexibelt alternativ som förenklar dina resor och ger ditt barn en egen plats vid bordet.

Sack´n Seat är designad med enkelhet och användarvänlighet i åtanke. Den fälls enkelt ut ur sin skyddspåse och träs över vilken vanlig stol som helst. Genom att justera de olika banden anpassas Sack´n Seat efter stolens storlek och form, vilket gör den kompatibel med nästan alla stilar av stolar.

Med Sack´n Seat kan du erbjuda ditt barn en trygg plats att sitta från cirka 6 månader, eller när barnet kan sitta själv, upp till cirka 2 år. Detta gör den till en pålitlig följeslagare för många måltider och äventyr.

Sack´n Seat är ett bidrag från varumärket CarloBaby, som är känt för att leverera praktiska och smarta lösningar för moderna familjer. Denna bärbara barnstol är inget undantag, och den har en plats i varje förälders arsenal av bekväma och smarta produkter.

En av de stora fördelarna med Sack´n Seat är dess portabilitet och enkelhet. Den är enkel att tvätta i maskin vid 30 grader och packas smidigt ner i sin skyddspåse när den inte används. Dess kompakta design gör den till en perfekt reskamrat, oavsett om ni är på väg till släktingar, reser till en restaurang eller utforskar världen tillsammans.

Sack´n Seat är den ultimata lösningen för föräldrar som söker en bekväm och portabel barnstol som passar deras aktiva livsstil. Ge ditt barn en egen plats vid bordet, oavsett var ni är, med Sack´n Seat – den bärbara barnstolen som gör resan enklare och äventyren mer bekväma.


Bumbo Multiseat

Bumbo Multiseat - Allt-i-ett stol för bebisens komfort.

När ditt barn når nya utvecklingsstadier är det viktigt att ha rätt verktyg för att stötta deras behov. Bumbo Multiseat är den ultimata 3-stegs stolen som anpassar sig efter ditt barns utveckling, från de första sittande ögonblicken till de tidiga åren. Med dess smarta design och mångsidighet är detta sätet en oumbärlig del av din föräldraskapresa.

Bumbo Multiseat är utformad för barn i åldern 6 månader till 3 år och erbjuder en omfattande användning från de allra första sittögonblicken tills barnet börjar bli mer självständigt. Detta 3-stegs säte är flexibelt och anpassningsbart för olika behov.

Det första steget är som ett golvstöd, perfekt för de små när de lär sig sitta. Den mjuka och bekväma sittdynan ger stöd och komfort under dessa tidiga faser.

När ditt barn har blivit mer självsäkert kan du enkelt omvandla den till ett stols-förhöjare. Med hjälp av de medföljande fästanordningarna kan du säkert fästa sätet på en stol, vilket gör det till en idealisk plats för måltider och lek.

Det tredje steget involverar det smarta bricksystemet. Stolen levereras med en praktisk bricka som enkelt kan fästas på sätet för att ge ditt barn en stabil yta för måltider och lek. Brickan kan förvaras i basen av sätet när den inte används, vilket gör det smidigt att ta med sig.

Med Bumbo Multiseat får du inte bara en mångsidig och flexibel stol som växer med ditt barn, du bidrar också till en god sak. En del av intäkterna från ditt köp går till att stödja barn i behov.

Ge ditt barn den bästa möjliga sittplatsen med Bumbo Multiseat. Oavsett om det är för lek, måltider eller utforskande, är detta sätet den perfekta följeslagaren för ditt växande barn.


Minimonkey Minisits

Minimonkey Minisits - Mångsidig och bekväm stol för bebisens måltider.

När du är på språng och behöver en bekväm plats för ditt lilla älskling, är Minimonkey Minisits din pålitliga följeslagare. Denna smarta sits förvandlar en vanlig stol till en barnstol på bara en minut, vilket gör den till den perfekta lösningen för föräldrar som ständigt är på farten.

Minimonkey är företaget bakom denna genialiska produkt. Med ett starkt fokus på bekvämlighet och användbarhet har de skapat Minisits som en mångsidig och praktisk lösning för att säkerställa att ditt barn har en säker och bekväm plats var du än går.

Minimonkey Minisits är utformad för småbarn i åldern 6 till 36 månader och passar perfekt för resor, restaurangbesök eller när du är på besök hos vänner och familj. Den är tillverkad av 100 % bomull och är enkel att ta med i din skötväska eller ryggsäck.

Denna smidiga sits har en flexibel design som passar på nästan alla vanliga stolar. Den är enkel att använda och säkerställer att ditt barn sitter stadigt med hjälp av en unik och patenterad fästanordning samt ett säkerhetsspänne och extra säkerhetsfästen.

Hygien är viktigt för små barn, och Minimonkey Minisits kan enkelt kastas in i tvättmaskinen för enkel rengöring. Dess smarta design med tre justerbara band på baksidan av stolen, som samlas i en 3-punktsbuckle, håller ditt barn säkert och bekvämt i sittande position.

Med Minimonkey Minisits kan du förvandla en vanlig stol till en praktisk barnstol på ett ögonblick. Ge ditt barn en säker och bekväm plats att äta och leka, var du än befinner dig, med denna smidiga och innovativa resesits från Minimonkey.


Brica by Munchkin Höjningssits för resebruk

Brica Höjningssits för resebruk - Praktisk och portabel lösning.

När det handlar om att hitta den perfekta balansen mellan komfort och bekvämlighet för ditt barn under resor och måltider på språng, är Brica by Munchkin Höjningssits den ultimata lösningen. Tillverkad med omsorg och innovativ design av Munchkin, ett företag känt för sina banbrytande barnprodukter, kommer denna resehöjningssits att förvandla varje stol till en säker och bekväm plats för ditt lilla äventyrare.

Denna höjningssits är mer än bara en enkel stol. Den är utformad för att vara en väsentlig reskamrat och matplats för ditt barn. Med en ultraportabel design och en stark inre ram kan den enkelt fästas på olika stolar, både inomhus och utomhus. Dess justerbara trepunktsselesystem ser till att ditt barn sitter tryggt och bekvämt utan hjälp, medan de justerbara remmarna garanterar en säker passform på olika stolar.

Enastående funktionalitet definierar Brica by Munchkin Höjningssits. Den har en praktisk förvaringsdel som rymmer alla nödvändiga tillbehör för ditt barn, från haklappar och flaskor till blöjor och små leksaker. Dess Xtra-Grip dragdynor ger ett halkfritt grepp på stolar, vilket ger ökad stabilitet och säkerhet för ditt barn.

Dessutom, med en viktgräns på upp till 15 kg, är denna höjningssits idealisk för barn upp till 3 år. Den är lättskött och enkel att rengöra, vilket gör den till en oumbärlig följeslagare för familjer på resande fot. Med enkelhet och elegans erbjuder Brica by Munchkin Höjningssits den ultimata lösningen för att skapa en säker och bekväm plats för ditt barns måltider, oavsett var ni befinner er.


Inglesina Bordsstol

Inglesina Bordsstol - Klassisk design för bebisens måltider.

Inglesina Bordsstol är tillverkad med omsorg och expertis av Inglesina, ett företag med lång erfarenhet av att skapa högkvalitativa babyprodukter, är denna bordsstol en mångsidig och praktisk lösning som kommer att förenkla ditt liv.

Bordsstolen har en imponerande uppsättning funktioner som gör den till den ultimata måltidslösningen på språng. Med sin hopfällbara ram är den enkel att transportera och förvara. En medföljande transportväska – skyddspåse gör det ännu enklare att ta med dig den var du än går. Dess unika gummifötter säkerställer ett stadigt fäste på bordet, vilket eliminerar risken för glidning och ger ditt barn en säker plats att äta.

En av de största fördelarna med Inglesinas stol är dess kvalitetsklädsel som inte bara ger överlägsen komfort för ditt barn utan också är enkel att rengöra. Överdraget kan enkelt tas av och tvättas i 30 grader, vilket sparar tid och håller bordsstolen fräsch och ren.

Inglesina är kända för sin kompromisslösa kvalitet och omsorg om barnets säkerhet och komfort. Denna bordsstol är inget undantag. Den är utformad för att möta de högsta standarderna och leverera en pålitlig och funktionell produkt som du kan lita på. Med dess kompakta storlek och smidiga design är Inglesina Bordsstol den perfekta följeslagaren för familjer som ständigt är i farten.


Surplex bordsstol

Surplex bordsstol - Enkel och praktisk för bebisens måltider.

Surplex är en mindre känd, men pålitlig aktör inom babyprodukter. Denna bordsstol är en lösning som förenklar ditt liv och ger ditt barn en fantastisk matupplevelse.

Surplex Bordsstol är utrustad med högkvalitativa material som gör den till en pålitlig och hållbar följeslagare för ditt barn. Den icke-giftiga och luktfria klädseln är både bekväm och tvättbar, vilket garanterar en hygienisk miljö för ditt barn att äta i. Den starka stålramen och den fasta sitsen kombinerat med ett lyftbart ryggstöd ger överlägsen komfort för ditt barn under måltiderna.

Säkerheten står i centrum med Surplex Bordsstol. 7-punkts-selestrukturen ser till att ditt barn sitter säkert och stabilt. De mjuka plastarmarna är halkfria och skyddar bordsytan från repor. Det noggrant designade modulsystemet ger en stabil matningsplats för ditt barn, så du kan fokusera på att njuta av måltiden.

Denna bordsstol imponerar med sin bärbara hopfällbara design som gör den idealisk för resor och utflykter. Den kan enkelt fällas platt och passar smidigt in i förvaringsfickan när den inte används. Att sätta upp den på bordet är enkelt och snabbt, och överdraget kan tas av och tvättas med lätthet.

Med Surplex Bordsstol blir måltidstiden en njutbar och smidig upplevelse, både hemma och på resan. Ge ditt barn en bekväm och säker plats att äta var du än går med Surplex Bordsstol – din partner för enkel matning på språng.


Badabulle ultrakompakt Resestol

Badabulle ultrakompakt Resestol - Portabel och bekväm för resor.

Badabulle Ultrakompakt Resestol är utformad med säkerhet och komfort som högsta prioritet. Den 3-punktssele ser till att din bebis sitter säkert och tryggt under måltiderna. Den fästs säkert med sitt 4-armiga fästsystem som passar de flesta bord (från 20 mm till maximalt 53 mm tjocklek). Du kan vara trygg i att din lilla skatt är säker med denna resestol.

Med sin ultrakompakta och lätta design är denna hängstol perfekt för både hemmabruk och resor. Den enkla fäll- och uppfällningsfunktionen gör den lätt att förvara och tar minimalt med plats (32 x 38 x 6 cm / 2 kg), vilket gör den till en utmärkt följeslagare för familjens äventyr.

Badabulle Ultrakompakt Resestol är inte bara praktisk, den är även bekväm för din lilla skatt. Den djupa och omslutande sittytan ger en mysig och trygg plats för ditt barn att njuta av sina måltider. Den är perfekt för att ge ditt barn en plats vid matbordet och främja familjeinteraktionen.

Denna resestol är justerbar och anpassningsbar för att passa barn i åldrarna 6 till 36 månader eller upp till 15 kg. Dessutom är den lättskött och hygienisk med möjlighet att tvätta sätet i maskin vid 30°C. Den bakre förvaringsfickan är perfekt för att hålla en haklapp eller en mjuk leksak inom räckhåll.

Sammanfattningsvis är Badabulle Ultrakompakt Resestol den perfekta följeslagaren för att göra måltidstiden enklare och roligare, vare sig du är hemma eller på resande fot. Med dess säkerhet, komfort och smidighet kommer denna resestol snabbt bli en ovärderlig del av din barns måltidsrutin.


Mountain Buggy EVO Pod Stol på bord

Mountain Buggy EVO Pod Stol på bord - Enkel och säker lösning för måltider.

Om du söker efter en praktisk och smidig matstol för ditt lilla äventyrare, då är Mountain Buggy EVO Pod Stol på Bord ett helt ok alternativ. Utformad med både bekvämlighet och säkerhet i åtanke, är denna kompakta och bärbara matstol en oumbärlig följeslagare för föräldrar på språng.

Mountain Buggy är ett pålitligt varumärke känt för sina innovativa och högkvalitativa produkter, och EVO Pod Stol på Bord är inget undantag. Den här matstolen är särskilt utformad för små äventyrare i åldrarna cirka 6 månader till 3 år och erbjuder en säker och bekväm sittplats både hemma och på resande fot.

En av de mest framstående egenskaperna hos EVO Pod är dess kompakta design. Med en vikt på endast 1 kg och smidig hopfällningsfunktion, är den enkel att packa ned och ta med på äventyr. Den medföljande bärväskan gör det ännu enklare att transportera matstolen vart du än går. Oavsett om du besöker vänner och familj eller reser bort, kommer EVO Pod Stol på Bord göra måltidstiden med ditt barn till en ren fröjd.

Säkerheten är en prioritet med EVO Pod. Den är utrustad med en 3-punkts säkerhetssele för att säkerställa att ditt barn sitter tryggt och bekvämt. Dessutom är den tillverkad av robust och lätt aluminium i flygplanskvalitet . Du kan enkelt fästa matstolen på bordet med de starka och säkra aluminiumklämmorna som klarar upp till 17 kg. De halkfria gummigreppen på klämmorna ser till att matstolen sitter säkert fast utan att lämna några märken.

Den moderna och eleganta designen på EVO Pod Stol på Bord smälter smidigt in i ditt hemmamiljö. Den är ett utmärkt val för föräldrar som söker en portabel, högkvalitativ och säker matstol för sitt barn. Den kompakta designen och enkla hopfällningen gör den perfekt för resor och förvaring, medan dess säkerhetsfunktioner och hållbara konstruktion garanterar att den kommer att vara en pålitlig följeslagare under många måltider och äventyr tillsammans med ditt barn. Dessutom erbjuder designen förbättrad stöd för barnets hållning.

Sammanfattningsvis erbjuder Mountain Buggy EVO Pod Stol på Bord den perfekta kombinationen av bekvämlighet, säkerhet och stil. Med dess kompakta design, robusta konstruktion och moderna estetik, är denna matstol ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sitt barn en bekväm och säker sittplats både hemma och när de är på resande fot.


2Me Bordsstol

2Me Bordsstol - Praktisk och bekväm för måltidstider.

2Me Bordsstol är den ultimata lösningen när du behöver en extra stol för ditt barn vid bordet. Perfekt för hemmabruk eller när du är på språng och besöker vänner eller familj. Den är enkel att hänga eller fästa på bordsskivan och erbjuder en säker och bekväm plats för ditt barn.

Stolen har flera fördelar, till exempel:

Säker och Bekväm: Med säkerhetsspärrar sitter 2Me Bordsstol stadigt på plats, samtidigt som den höga ryggen ger komfort och stöd för ditt barn under måltiden. Justera säkerhetsarmarna så att de låser hårt under bordet och låt ditt barn utforska smaker i lugn och ro.

Perfekt för Resan: 2Me Bordsstol är den ultimata resekamraten. Den är enkel att vika ihop och ta med på äventyr, så oavsett om ni äter på en mysig restaurang eller besöker släktingar, kan ditt barn njuta av måltidstiden med komfort och glädje.

2Me är ett namn som förknippas med hög kvalitet och barnets välbefinnande. Med 2Me Bordsstol får du inte bara en pålitlig och säker produkt, du får också en biljett till fantastiska måltider och underbara minnen tillsammans med ditt barn.

Gör måltidstiden till en stund av glädje och gemenskap med 2Me Bordsstol. Ge ditt barn den bästa platsen vid bordet och låt dem utforska en värld av smaker, lek och läckerheter. Oavsett om det är hemma eller på resan, är 2Me Bordsstol den perfekta följeslagaren för små äventyrare och smakupptäckare.


Se fler tips på produkter för barnens matstunder!