Recension av Kids-World 2024: Kläder och prylar för barn i alla åldrar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Kids-World är en stor butik online som har allt som ditt barn kan tänkas behöva. De har ett enormt utbud av modemärken för barn och ungdomar, men även andra barnprylar. I sortimentet hittar du allt från skor till leksaker, babyprodukter och barnmöbler! Här är vår recension och en närmare titt på Kids-World!

Recension av Kids World mode och prylar för barn och föräldrar

Är Kids-World en bra butik? (Vårt omdöme)

Vi kommer att börja denna artikel med att ge ett kort omdöme om butiken Kids-World, så att du snabbt kan bilda dig en uppfattning om den är något för dig eller inte.

Fördelar med Kids-World

  • Brett utbud, särskilt inom kläder.
  • Smidig e-handel, snabb frakt osv.
  • Har många populära och kända varumärken för barn och ungdom.

Nackdelar med Kids-World

  • Vissa möbler och stora produkter skickas inte till Sverige.
  • Kundtjänst via telefon finns i Danmark
Kids World Logo

Kort sagt är Kids-World en riktigt bra butik när det kommer till kläder och övriga prylar för barn. Framför allt det enorma utbudet är det som gör att denna butik sticker ut.

Kids-World har enormt många produkter i sortimentet från hundratals olika märken och det här gör att i princip vad du än är på jakt efter kommer du att kunna hitta det på deras hemsida.

Den stora bredden när det kommer till märken gör också att det finns något för alla, oavsett om du är på jakt efter större, lite mer kända märken, eller mindre märken som inte är så vanliga i Sverige. Det finns stora möjligheter att fynda produkter till riktigt bra priser från märken som vi för det mesta inte ser så mycket av i svenska butiker.

Ytterligare en sak som är riktigt bra hos Kids-World, är att de erbjuder smidig och snabb frakt och att hemsidan är enkel att beställa från. Med väl anpassade filter går det att hitta precis det du söker efter trots att utbudet är så stort.

Även om det finns små saker som skulle kunna göra hemsidan bättre, som exempelvis möjlighet att betala med Swish vid utcheckning, måste vi överlag ge Kids-World ett mycket högt betyg. Om du har barn och inte redan kikat in denna hemsida kan vi varmt rekommendera att du gör det!

Vilka är Kids-World?

Kids-World är en onlinebutik som erbjuder produkter för barn. Företaget startade i Danmark år 2006 och har sedan dess utvecklats till att bli en av de ledande aktörerna bland de nordiska barnbutikerna. Från första början har kundservice legat i centrum och detta är fortfarande en av de bitar som gör att företaget sticker ut.

Butiken är ganska så stor och har över 130 medarbetare som arbetar inom olika områden. Det här innebär att du kan vara säker på att du handlar hos en stor och välordnad organisation som vet vad de håller på med, om du väljer att handla från Kids-World.

En annan sak som ligger i grunden för denna butik är att de ser till att erbjuda ett brett utbud av olika artiklar från olika märken. Man vill att det ska finnas något som passar alla och erbjuder många olika typer av produkter.

Ytterligare en sak som Kids-World lägger stor vikt vid, är att se till att göra sin butik mer hållbar. De arbetar hela tiden med de möjligheter som finns för att leverera kläder på ett mer hållbart sätt.

Vad kan man köpa hos Kids-World?

Som vi nämnt ovan har Kids-World ett brett utbud när det kommer till olika typer av produkter och kläder för barn. Nedan går vi igenom en del om vilka produkter du kan hitta på denna hemsida och vad man erbjuder i sitt sortiment.

Kläder

Skärmbild från Kids World nätbutik

När det kommer till kläder finns det oerhört mycket att välja bland. Allt från badkläder till finkläder för barn finns på denna hemsida och utbudet är minst sagt enormt.

Till att börja med erbjuder man kläder från en mängd olik kända märken som ofta levererar god kvalitet. Däribland hittar vi exempelvis Adidas, Asics, Nike, Lego Wear och en mängd andra kända märken med gott rykte.

Kids-World man har också en hel del kläder från lite mindre kända märken och även från en hel del märken som inte är helt vanliga i Sverige. Det här gör att du kan upptäcka en mängd produkter på hemsidan som vanligen inte finns i svenska butiker. Det här är ofta kläder som kommer till ett bra pris, men som ändå håller en hög kvalitet. Du hittar bland annat märken som:

  • Bisgaard
  • Cam Cam Copenhagen
  • Hummel
  • Lil Atelier

Storlekarna sträcker sig från de allra minsta barnen upp till storlekar som passar äldre barn eller tonåringar. Med andra ord kan du hitta något på denna hemsida oavsett hur gamla dina barn är.

Nu när vintern är i antågande kan det ju också vara bra att veta att man på sin hemsida har ett brett utbud av olika vinterjackor. Här är det rejäla jackor som gäller från kända märken som exempelvis Color Kids och Didrikssons. Men det finns också modeller som passar bra för dig som handlar på en budget och inte vill lägga ut alldeles för mycket pengar.

Ett exempel på hur brett utbudet är på denna hemsida när det kommer till kläder kan göras genom att enkelt gå in i kategorin t-shirts. Det här är något som de allra flesta föräldrar behöver köpa ganska ofta till sina barn, trots det kan det ibland vara lite av en utmaning att hitta bra T-shirts till sina barn.

På Kids-World hittar du dock nästan 4000 produkter inom denna kategori! Chansen att det finns något som passar både din smak och plånbok är därmed oerhört stor och man kan helt enkelt säga att det finns ett riktigt stort utbud att välja bland.

Sport

Sport och träning är något som idag blir en allt större del av många barns liv. Det här är såklart något som man som förälder vill uppmuntra och bidra till. Förutom att det är riktigt roligt bidrar idrott ju till så många positiva saker när det kommer till bland annat hälsa.

Hos Kids-World hittar du allt ditt barn kan tänkas behöva för att kunna hänge sig åt sin idrott. Man har dels ett ordentligt utbud när det kommer till rena sportartiklar som exempelvis fotbollar eller skridskor som gör att du har en hel del att välja bland.

Men man erbjuder också träningskläder, fotbollsskor och annat som du kan tänkas köpa till ditt barn inom sportkategorin. Oavsett om du behöver ett par nya skidbyxor till ditt barn inför semestern i fjällen, eller om du är på jakt efter en ny skateboard till ditt barn kommer du med största sannolikhet att hitta det du letar efter.

Utbudet är även på detta område riktigt brett och man har helt enkelt en hel del att komma med även när det kommer till sport för barn.

Övrigt

Skärmbild från nappflaskorna hos Kids-World nätbutik

Utöver sport och kläder har man också en hel del annat att erbjuda. Faktum är att det finns få saker som du kan tänkas behöva köpa till ditt barn som inte finns hos Kids-World. Det är svårt att räkna upp allt men här kommer några exempel.

Till att börja med har man en mängd olika artiklar som kan behövas för att ta hand om barnets hygien. Med allt från nagelsaxar och nagelfilar, till duschtvål och andra artiklar för rengöring kommer det inte att vara några problem att hitta det du behöver.

Kids-World har också allt som kan tänkas behövas för att de lite äldre barnen ska kunna klara av sin vardag på bästa sätt. Exempelvis finns en mängd olika powerbanks med roliga designer för att se till att barnets telefon inte laddar ut när det inte är hemma. Du hittar också saker som plånböcker, hörlurar och laddare.

För de barn som börjat skolan har man också en uppsjö av olika skolmaterial som kan tänkas behövas. Här finns allt från pennor med roliga motiv, till linjaler, sudd saxar och allt annat som ditt barn behöver för att vara välutrustad när det kommer till skolan.

Hos Kids-World hittar du även allt du behöver för att sköta om en liten baby. Allt ifrån nappar och nappflaskor, till skötbord och resesängar finns att hitta i sortimentet.

Vissa av de större möblerna kan du dock inte beställa till Sverige, då de endast fraktas till Danmark. Majoriteten av utbudet skickas till Sverige och du hittar en hel del unika praktiska babyprodukter i butiken.

För att sammanfatta det hela har Kids-World ett enormt brett utbud av produkter som sträcker sig över en mängd olika områden. Faktum är att det finns få saker som du kan tänkas vilja köpa till ditt barn som inte finns hos Kids-World.

Utbudet sträcker sig över olika märken från de mest kända till de som erbjuder bra kvalitet till ett riktigt lågt pris. Kort sagt finns det något för alla på denna hemsida.

Har Kids-World några egna varumärken?

Kids-World har inte ett eget varumärke som tillverkar produkter, utan har valt att fokusera sin verksamhet på att ta in ett så stort utbud som möjligt från andra populära tillverkare. Med det sagt upplever vi inte detta som en brist, tack vare det enorma utbud som redan finns på hemsidan.

När nätbutiker har sitt eget märke finns också alltid en risk att de försöker få dig att köpa detta märke i första hand, även om det inte är det bästa för just dig. Hos Kids-World slipper du alltså detta och kan i stället shoppa runt bland alla andra märken och det enorma utbud som finns.

Vilka betalningsmetoder finns hos Kids-World?

När det kommer till att betala de varor du beställt hos Kids-World går det rätt så smidigt och enkelt. Även om det inte finns en uppsjö av olika betalningsmetoder har men täckt in de viktigaste och sett till att säkerställa en säker och smidig betalning.

Det allra enklaste för oss i Sverige är förmodligen att betala via Klarna. De är populärt och kan göras på flera olika sätt. Du kan betala direkt via Bank-ID om du vill ha ha en snabb och friktionsfri betalning.

Med Klarna kan du också välja att betala senare via faktura. Du kan även dela upp din betalning och istället för att betala allt på en gång betala mindre summor vid flera delbetalningar. Det här kan vara en stor fördel för den förälder som har en trång ekonomi i slutet på månaden, men ändå behöver köpa nya kläder till sitt barn.

Om du inte väljer Klarna kan du enkelt betala med kort. Här fungerar både Visa och Mastercard, vilket är två av de vanligaste typerna av betalkort i Sverige.

En sak vi dock kan sakna är möjligheten att betala med Swish. För den som inte har Klarna är det här en bra möjlighet som börjar dyka upp i allt fler butiker online och gör att man inte behöver knappa in sina kortuppgifter varje gång. Även om det här är en ganska liten nackdel, tycker vi att den bör nämnas.

Är det snabb frakt från Kids-World?

När det kommer till frakt finns i första hand 2 olika alternativ. Du kan välja att få ditt paket levererat till ett ombud, för det mesta en butik nära dig, där du sedan kan hämta upp det. Det här det lite billigare alternativet av de två. Du kan också få ditt paket levererat direkt till dörren vilket är lite dyrare.

Du kommer att kunna räkna med snabb leverans om du beställer från Kids-World. Faktum är att man strävar efter att packa och skicka din order samma dag om du gör din beställning innan klockan 15. Lagret är också bemannat hela 7 dagar i veckan vilket kommer att göra att leveransen går ännu fortare.

Enligt Kids-World beräknas att det ska ta 1-3 dagar för dig att få ditt paket levererat, oavsett om du gör din beställning till ett ombud eller till dörren.

En sak som också kan nämnas när det kommer till frakt är att alla beställningar över 499 kronor kommer med gratis frakt. Med andra ord finns chansen att göra en riktigt bra deal även på detta område.

Värd att ta en titt på

För att sammanfatta det hela skulle vi vilja säga att Kids-World är en hemsida och en butik som vi tycker är väl värd att ta en närmare titt på. Oavsett vad du är på jakt efter till ditt barn tror vi att du ska kunna hitta det på denna hemsida.

Vi hoppas att denna recension varit till nytta och att du fått en tydlig och bra bild av vad Kids-World har att erbjuda!