Bästa pyssellådan 2022: Barnpyssel i många olika former

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Att skapa med händerna och vara kreativ stimulerar barns finmotorik och sätt att uttrycka sig. Samtidigt ger det meditativa skapandet både lugn och glädje. Att pyssla är bland det bästa barn vet och vi tycker det är viktigt att stimulera deras nyfikenhet med hjälp av roliga och spännande pyssel.

Barn pysslar med pärlor och annat från pyssellåda

Vilken pyssellåda / pysselpaket är bäst i test?

Om du vill ha stor variation rekommenderar vi att du testar Club Creo. De skickar hem nya roliga pysselpaket varje månad. Första paketet får du till ett prova-på-pris, för att se om det är något för er!

Om du vill ha lite mysiga och lagom knepiga pysseltidningar rekommenderar vi Tankesports juniorpyssel. De har flera olika att välja på, med helt unika och väl genomtänkta barnpyssel!

Ett kul och väldigt populärt pyssel är att gjuta gipsfigurer som man sedan målar. Det finns färdiga set som till exempel de här där du gjuter hästar, eller den med drakar. De är roliga att göra och resultatet blir ofta toppen!

Om du inte riktigt vet vad du vill ha, måste du kolla in utbudet hos Skapamer! De har förmodligen Sveriges bästa pysselsortiment, med alltifrån pärlplattor till garn- eller smyckespyssel!

Läs vidare för tips på många olika sorters pyssel för barn! Kolla även in den fina barnappen Jaramba som innehåll små spel, filmer och kul utmaningar för småbarn.

En titt på 20 olika pyssellådor och pysselset för barn

Här listar vi hela 20 olika pysselprodukter och lådor i olika storlekar som passar barn med olika intressen och smak. Se även våra tips på renodlade hobbybutiker, med allt du kan tänkas behöva inom pyssel och skapande.

Club Creo

Club Creo Pyssel för barn

Kolla priset hos:

Club Creo är en prenumerationstjänst av färdiga pyssellådor för barn. Detta kreativa företag vill uppmuntra till mindre skärmtid och mer kreativitet med hjälp av färdiga pysselpaket. För en mindre summa får du varje månad hemskickat ett paket med nytt tema på pyssel. Spännande och kul tycker vi!

Börja med att prova deras omfattande startpaket. Det innehåller bland annat:

 • Lera i sex olika färger
 • Pomponger
 • Magneter
 • Självhäftande rullögon
 • Självhäftande glitterformer
 • Beskrivningar
 • Och mycket mer!

Med startpaketet startas prenumerationen automatiskt. Det finns ingen bindningstid. Du kan avsluta när du vill, eller hoppa över en månad om ni exempelvis är bortresta.

Tack vare inloggningen på Mina Sidor kan du enkelt sköta din prenumeration och se vad kommande paket ska innehålla.

Club Creo har en uppsjö material på sin hemsida: tips, mallar och inspiration, och pyssel för barn och vuxna att göra tillsammans.

Vi gillar att Club Creo ger oss möjligheten att prova olika tekniker och material. Med hjälp av deras beskrivningar vågar vi prova nytt.

Tack vare deras färdiga pyssellådor sparar vi in på både materialköp och miljön!


Pysseltidningar hos Tankesport

Tankesport Pysseltidningar Junior Barn

Kolla priset hos:

Hos Tankesport hittar vi tidningar med korsord, pyssel och knep och knåp för barn. Vi kan välja lösnummer eller hel-eller halvårsprenumeration.

I utbudet finns:

 • Buslätta Korsord
 • Unicorn Pysselbok
 • Knep & Knåp KIDS
 • Min Modebok Pyssel

Buslätta Korsord passar barn från cirka 10 år men även nybörjare. Här får vi lätta korsord, rebusar, finn fem fel, pyssel och ordflätor. Tidningen kommer i specialutgåvor några gånger per år och innefattar 32 sidor.

Vi gillar att man får mycket stöd i den här tidningen, med många hjälpord, ordlistor eller hjälpsiffror. Detta är en bra start för att lära sig nycklarna i korsordsteknik.

För yngre kryssare finns istället Knep & Knåp KIDS som vänder sig till barn 4-8 år. Här blandas pyssel och klurigheter med barnkryss och sudoku.

Vi känner igen Ordflätan, Labyrinten, Sökord och Finn 5 Fel. Alla lösningar finns i slutet av tidningen.

Det ska vara roligt att klura och lära, utan att köra fast! Vi gillar att tidningen är utvecklande på ett lekfullt sätt.

Vi tycker att kluriga tidningar är ett stimulerande pyssel för barn. Det passar bra att ha med sig på semestern, för flera att göra tillsammans och är dessutom tidlöst roligt.


Suntoy Enhörning Pyssellåda

Suntoy Enhörning Pyssellåda

Kolla priset hos:

För barnet som är tokig i enhörningar passar denna pyssellåda perfekt! Lådan innehåller pyssel för att återskapa enhörningarnas magi med hjälp av garn, glitter, klistermärken, guld- och silverpulver, lim, filtark, bilder, partymask och mer.

Enhörning pyssellåda rekommenderas från 3 år, men vi föreslår att de yngre barnen pysslar tillsammans med en vuxen. Vi kan exempelvis sy egna enhörningar eller göra glittriga bilder ihop. Lådan kan fungera som hus till enhörningarna då den är gjord i stabil kartong, med snörhandtag och har en storlek på 31 x 25 cm.

Vi tycker om att få en hel låda magiskt pyssel och med ett tema som stimulerar barnets fantasi. Suntoy Enhörning Pyssellåda räcker länge och är en bra investering när vi vill ha rätt mängd material till ett specifikt pyssel.


Kärnan Pyssel Kul Att Skapa Vattenpärlor

Kärnan Kul att skapa Vattenpärlor

Kolla priset hos:

Egmont Kärnan erbjuder pyssel, spel, pussel och böcker som stimulerar barns kreativa lärande. Med Kul att Skapa Vattenpärlor kan vi pyssla egna figurer, som kanin, fladdermus, blixt eller anka av pärlor på en platta. För att fixera pärlorna behövs inte längre strykjärn, spraya bara med vatten!

I pyssellådan medföljer beskrivningar på svenska, pärlor, pärlplattor och mallar. Självklart kan du också pärla egna kreativa former och figurer! Att pärla tränar både koncentration och finmotorik.

Det brukar vara ett uppskattat pyssel hos barn från 5 år. Eftersom pärlorna är små anses denna pyssellåda olämplig för barn under 3 år.

I Kärnans produktserie Kul att skapa, finns en lång rad andra produkter, bland annat:

 • Kul att skapa Stora Pyssellådan
 • Kul att skapa Bokstavs- och sifferpärlor
 • Kul att skapa Stora glitterlådan
 • Kul att skapa Regnbågssmycken
 • Kul att skapa Popbeads

Vi tycker det är kul med färg och form, att följa och gå utanför mallarna på det vis som pärlor på platta tillåter. Dessutom kan vi fixera pärlorna med vatten istället för att stryka dem varma, det tycker vi är mycket smidigare!


Rabén & Sjögren Pippi Pysselväska

Rabén & Sjögren Pippi Pysselväska

Kolla priset hos:

Pippis Pysselväska är ett roligt och varierat pyssel för barn i åldrarna 3-6 år. Väskan är lik en liten gul resväska, i hård kartong och med ett rött snöre som handtag. Skriv barnets namn på namn-taggen på väskans framsida! Nu kan Pippi följa med på resan i bilen, tåget eller flyget.

Väskan innehåller tre aktivitetsböcker, ett litet pussel och en berättelse. Den rymmer dessutom egna nödvändiga saker som färgpennor, papper och små böcker. Perfekt underhållning och kreativitet för många olika tillfällen; pyssla, pussla och läs med Pippi.

Vi gillar att innehållet kan användas om och om igen. Det ger barnet många roliga stunder med Astrid Lindgrens kanske mest omtyckta figur. Dessutom kan vi leka, lära och pyssla både tillsammans med Pippi och med syskon eller kamrater tack vare det varierade utbudet.

I Pippi Pysselväska får vi riktigt mycket pyssel för en liten peng. Det är också kul att använda väskan i leken, tycker vi!


Playbox Pysselset Mega

Playbox Pysselset Mega

Kolla priset hos:

Svenska företaget Playbox tillverkar pyssel, kreativa leksaker, pärlset och pyssellådor för barn i alla åldrar. Deras pysselväska Mega är ett extra stort pysselset som innehåller mängder av olika slags pysselmaterial. Totalt 480 delar för kreatören.

Gör till exempel partymasker eller roliga figurer av lera och ögon. Väskan innehåller:

 • 6 stycken glitterlim
 • 30 ögon
 • 8 stycken styroporkulor
 • 6 x 14 askar lättlera
 • 5 meter elastiskt snöre
 • ca 400 kongopärlor
 • 12 stycken pennor
 • 16 stycken pappersmasker

På grund av smådelar föreslår vi att pysselsetet passar för barn från 5 år.

Vi gillar känslan av att pysslet aldrig tar slut i denna mega-väska! Kreativiteten och fantasin når inga gränser och ibland är det bara härligt att pyssla helt utan mallar.

Både vuxna och barn kommer gilla den här pysselväskan som rymmer mycket underhållning till ett litet pris.


Kärnan Kul Att Skapa Stora Pyssellådan

Kärnan Kul Att Skapa Stora Pyssellådan

Kolla priset hos:

Egmont Kärnan har sammanställt en pyssellåda för de lite mindre barnen. Barn från 3 år kan skapa av materialet i denna omfattande box. Dock innehåller den smådelar och är inte lämplig för yngre barn. Vi föreslår att en vuxen är med vid pysselstunden.

Varumärket Kärnan fokuserar på kreativitet, kvalitet och innovation i sina produkter. Vi tycker de lyckas bra med detta i Stora Pyssellådan. Med en mängd material är det enkelt att släppa lös sin vildaste fantasi och skapa ändlösa kreationer.

Boxen innehåller:

 • 80 ögon i olika storlekar,
 • 100 skumfigurer,
 • 15 pompoms,
 • 10 konstgjorda fjädrar,
 • 30 stora träpinnar
 • 6 piprensare
 • 150 små träpinnar
 • 20 klädnypor
 • Bomullsgarn i 3 färger
 • 150 strattstickers
 • Glitter i 3 färger
 • Nylontråd
 • 200 paljetter
 • 400 minipärlor
 • Filt i 4 olika färger

Det enda du kan tänkas behöva är sax och lim, sedan är det bara att köra igång!

Materialet i den här pyssellådan kommer räcka länge och kan användas till många olika teman. Vi gillar enkelheten i att köpa en färdig mix av material till vår kreativa stund.


Melissa & Doug Scratch Art, Deluxe

Melissa & Doug Scratch Art Deluxe Combo Set

Kolla priset hos:

Skapa dina egna tavlor med hjälp av Melissa & Doug Scratch Art pysselpaket. Innehållet passar barn från 4 år och upp till 104, enligt tillverkarna själva.

Melissa och Doug är paret som i 30 år skapat kreativa leksaker för barn tillsammans. Deras leksaker håller hög kvalité och vill uppmuntra till kreativt utvecklande.

I deras pysselpaket med “skrapkonst” finns 16 kort att göra tavlor av.

 • Fyra stycken silver holografiska bilder
 • Fyra stycken bilder i regnbågsfärger
 • Fyra stycken i regnbågsfärger med vit bakgrund
 • Fyra ljusfångare

Alla ger effektfulla konstverk när du skrapar fram figurerna. Tavlorna kan sedan fästas i medföljande pappersramar.

Vi gillar de färgsprakande bilderna med magisk känsla. Det blir enkelt att göra annorlunda konstverk med skraptekniken som sedan kan ställas på bord eller hängas upp på väggen.

Verktygen som behövs för att göra tavlorna följer med i paketet och vi betalar gärna lite extra för ett ganska udda pyssel. 


Casting & Painting – Horses Pyssel-set

Gjutset Hästar SES Creative

Kolla priset hos:

Lär dig gjuta din egna gipsfigurer! För barn med hästintresse ger detta pysselset möjlighet att omge sig med glittrande, färgglada hästar dygnet runt.

Pyssellådan innehåller en påse med gips, 3 olika formar att gjuta i, 6 målarfärger, en burk glitter och en pensel. Med hjälp av materialet och medföljande beskrivning kan du enkelt blanda eget gips som du häller i formarna för att gjuta dina hästar.

När hästarna torkat kan vi välja att måla dem, pryda med glitter eller både och!

SES Creative är ett holländskt familjeföretag med över 350 produkter i sitt sortiment. Deras värdegrunder är Kul, Säkert och Utvecklande. Vi tycker att de håller vad de lovar i detta pysselset med hästar.

Det känns spännande att göra sitt eget gips och enkelt att använda formarna. Pysslet rekommenderas från 5 år. Vi föreslår att vuxna och barn har kul tillsammans med den här pyssellådan.


Mess Free Glitter Art Pyssel-set

Mess Free Glitter Art Pyssel-set

Kolla priset hos:

SES Creative har tagit fram ett pysselpaket för oss som gillar glitter men ogillar röran som kan uppstå av lim och glitterpulver överallt. Fiffigt och enkelt pyssel för de minsta, tycker vi. Det här pysselsetet är därför smidigt att ta med i väskan på semestern, eller använda under långa bilfärder.

Lådan innehåller 6 stycken kort att dekorera, glänsande folie i fyra färger, 4 ark med diamantklistermärken i olika färger, glittriga skumklistermärken och 10 pompombollar i tre olika färger. Så här fungerar det: ta bort topplagret från korten för att sätta fast dekorationerna på de olika figurerna. Ge sjöjungfrun en glittrig stjärt eller pryd enhörningens man med diamanter. Instruktioner medföljer också i förpackningen.

Pysslet rekommenderas för barn i åldrarna 3 till 6 år. Barnen kan enkelt njuta av sin pysselstund själva. Vi gillar att Mess Free Glitter Art pyssel-set är lättanvänt och stimulerar både koncentration och finmotorik.


Dino Box Pyssel-set

Djeco Dino Box Pyssel-set

Kolla priset hos:

Låt dinosaurierna komma till liv med detta kreativa pysselset. Här kan vi riktigt gräva ner oss i dinosauriernas värld! Pyssellådan rekommenderas för barn mellan 6 och 10 år, men passar även för äldre dino-entusiaster.

Lådan innehåller fyra stycken bilder med skrapkonst, 3D bilder, bilder att måla, målarfärg och penslar, stämplar, figurer i 3D att pyssla ihop och fyra olika kollage. Totalt rymmer pyssellådan sex olika aktiviteter tillsammans med de mest kända dinosaurierarterna.

Franska familjeföretaget DJECO tillverkar spel, leksaker och kreativa uppgifter. Deras ledord är djärvhet, passion och kreativitet. Vi tycker att detta känns tydligt i Dino Box Pyssel-set för barn.

Här har DJECO sett dino-älskarens längtan efter att dyka in i en svunnen och spännande tid. Pysslet att måla och sätta ihop sina egna dinosaurier för oss lite närmare dessa historiska djur.

Vi spenderar gärna lite extra på detta genomtänkta pysselpaket. Barn som gillar detta kommer förmodligen även att vara intresserade av barnböcker om dinosaurier!


Dragon DIY Gör Det Själv-set

SES Creative Dragon DIY Gör Det Själv-set

Kolla priset hos:

Gjut en eldsprutande drake med detta gör det själv-set. För barn från 5 år med fascination för de mytomspunna drakarna. Medföljande instruktioner gör det enkelt att göra sin egen gipsfigur.

Pyssellådan innehåller:

 • En påse med gips
 • 6 stycken glow in the dark målarfärger
 • En pensel
 • En form
 • Vingar
 • Eld till draken

Blanda gipset enligt anvisningarna, fyll formen och låt torka. Fäst sedan vingarna och elden på draken innan du färglägger med den självlysande målarfärgen. Formen kan återanvändas för att skapa fler drakar.

Eftersom draken blir tredimensionell kan den enkelt vara med i leken när den torkat och är färdig. Vi gillar att den kreativa processen därmed inte tar slut, utan kan fortsätta i leken.

SES Creative har många olika gör-det-själv pyssellådor för barn. Vi tycker att de är mycket prisvärda och givande för att stimulera en skapandeprocess i flera led. Det blir spännande att draken ska gjutas, torka, sättas ihop och målas innan den kan vara med i lekarna.


Djeco – Pyssel – CreaFaces

Djeco CreaFaces

Kolla priset hos:

För de mindre barnen, från ca två år och uppåt, finns detta spännande pyssel där vi gör egna ansikten. Med stora pusselbitar i trä och sköna former får den lilla handen träna fingerfärdighet, motorik och klura på hur bitarna ska hänga ihop. Totalt innehåller pusslet 27 stycken träbitar i olika former.

Pusselbitarna kan sättas fast på en träplatta i storlek 21 x 21 x 3 cm för att skapa roliga ansikten. Det finns 20 inspirationskort av djuransikten att härma, som höna, gris och älg. Eller låt barnen skapa egna figurer av de färgglada bitarna!

Världskända Djeco gör pedagogiska leksaker av hög kvalité. I det här pysslet tränar vi både koncentration och matchingsförmåga samtidigt som vi övar den kreativa lusten. Vi tycker

CreaFaces från franska Djeco är ett roligt pyssel för de minsta barnen. Färgerna är enkla och naturnära, som de små barnen uppskattar, och bitarna sköna att hålla i handen. För en bra pedagogisk träleksak betalar vi gärna en slant.


Playbox Mysterybag

Playbox Mysterybag

Kolla priset hos:

Svenska pysselföretaget Playbox drivs av att tillverka kreativa kvalitéstunder för barnen. Med sina produkter vill de ge barn möjlighet att leka, lära och skapa med glädje.

I deras sortiment finns mängder av pyssel, olika pyssellådor, påsar och paket. Mysterybag är precis vad det låter; fullt med pyssel för att skapa mystik. Än mer mystiskt blir det eftersom innehållet varierar från set till set, så att du alltid får olika saker.

Förvänta dig en gott och blandat påse med exempelvis pärlor, garn, färgglada stenar, glitter, former i filt, klistermärken, band i silver och guld, konfetti, elastiskt snöre och glittriga papper.

Detta är en rejäl pysselpåse för en billigare peng. Vi tycker den kan passa bra som present till barnkalaset.

Vi gillar särskilt att Playbox Mysterybag förvånar oss med sitt innehåll varje gång. Dessutom finns inga beskrivningar eller mallar att följa, utan här kan vi skapa helt fritt. Ibland känns det skönt att få gå lös bland en mängd härligt pyssel, släppa tankarna och låta händerna göra som de vill.


Pysselset Mega

Pysselset Mega

Kolla priset hos:

När du letar efter en stor mängd pyssel är detta påsen du söker! Med hela 550 delar är det lätt att bli överväldigad men kreativiteten hos barnen tar över. De kommer ha att göra i många timmar utan att pysslet tar slut. Denna påsen passar för barn i alla åldrar.

Pysselsetet innehåller:

 • EVA-papper i färgerna röd, gul, grön, rosa och lila
 • Roliga ögon
 • Pompoms i gul, röd, grön, lila och orange
 • Piprensare i olika färger
 • Skumfigurer
 • Djur i olika färger

Skapa dina egna djurlandskap eller fantasifigurer. Playbox har massor av inspiration och pysseltips på sin hemsida.

Vi gillar pysselset med stort, fantasieggande innehåll. Det känns praktiskt att ha en påse med samlat material, med delar som hör ihop utan att behöva bli något särskilt utifrån en beskrivning.

Det gör att vi minskar både på materialinköp och spill. Vi tycker om arbetet Playbox gör för att minska sitt klimatavtryck på det här viset. De packar även sina produkter själva i Sverige för att reducera transporter. Samtidigt håller de låga priser.


Pysselback – 1100 delar

Playbox Pysselback 1100 delar

Kolla priset hos:

Tänk dig en stor plastlåda på 33 x 15 x 24,5 cm fylld med 1100 delar pyssel. Playbox stora pysselback är som klippt och skuren för den som är tokig i att skapa, klippa, klistra och måla! Lådan rekommenderas från 3 år men vi tror att de äldre barnen får mest ut av innehållet.

Denna kreativa pysselback innehåller:

 • 12 stycken glitterlim
 • 400 mjuka bokstäver
 • 16 stycken masker av papper, ritpussel
 • 12 stycken tjocka fiberpennor
 • Över 500 kristallstenar
 • Vattenfärger
 • Styroporkulor
 • 50 stycken piprensare

Måla ditt egna pussel! Skapa fina inbjudningskort och kalasmasker.

Förpackningen är praktisk att förvara alla delar i och innehållet med ritpussel känns ovanligt och kul. Här får vi riktigt mycket pyssel och kreativ tid för pengarna! Vi tycker att denna låda passar bra till barnkalaset med tema pyssel.


Pysselset pappersflyg

Playbox Pysselset pappersflyg

Kolla priset hos:

Minns du pappersflygplanen vi vek som barn? Vi gjorde smalare modeller, långa eller korta plan men i övrigt kunde de inte varieras så mycket. Svenska pysselföretaget Playbox gör det nu ännu roligare att vika flygplan med sitt set för att pyssla olika slags pappersflyg!

Vi får lära oss göra 5 olika flygplan och alla beskrivningar finns med i förpackningen.

Totalt innehåller pysselsetet:

 • 25 papper i 5 olika färger: röd, svart, blå, grå och vit
 • 6 stycken hållare till flygplanen
 • 6 ark med klistermärken

Vik ihop planen och dekorera med klistermärken eller måla själv.

Vi gillar att pysslet förvandlas till en leksak att använda direkt.

Pappersflygen rekommenderas från 5 år men även äldre barn har roligt med den här aktiviteten. Vi tycker pysslet med många flygplan är allra roligast att göra tillsammans med en grupp barn.

Det märks att Playbox har lång erfarenhet av lek och pysslande. Vi uppskattar ny inspiration till en klassisk lek, för en liten peng.


Gjut och måla hästar med glitter

SES Creative Gjut och måla hästar med glitter

Kolla priset hos:

SES Creative har ett stort sortiment av gipsfigurer och enkla set för att gjuta själv. Med 40 års erfarenhet märks det att de vet vad de gör när de tar fram lekfulla och enkla produkter för kreativa barn.

Pysselset med hästar finns i många varianter. Dessa kan vi måla med färg och glitter och dessutom gjuta tillbehör. Det blir enkelt att leka hästtävling efteråt!

Lådan innehåller smådelar och är inte lämplig för barn under 3 år. Själva pysslet gör sig bäst för barn från 5 år och uppåt, tillsammans med en vuxen. Blanda gipset och häll i mallarna för att gjuta hästar och tillbehör.

När gipset torkat, plocka försiktigt loss dem ur formarna och måla med medföljande färger och glitter.

Paketet innehåller 6 målarfärger, en pensel, en glittertub, en sats med gips och en bricka med formar. Vi gillar pyssel som innefattar flera material att arbeta med.


Gjut och måla dinosaurier

Gjut och mål dinosaurier

Kolla priset hos:

Gjut egna dinosaurier i 3D. I det här gör det själv-paketet från SES Creative gör du enkelt egna dinosaurier i gips.

Tre formar för olika dinosaurier följer med i paketet. Blanda gipset enligt anvisningarna, häll det i formarna och låt torka. Måla sedan dinosaurierna med de 6 medföljande färgerna. När det är torrt kan leken börja!

Färgen täcker bra och gipset torkar snabbt. Bägge kan enkelt tvättas av från kläder och hud om det skulle behövas. Beskrivning och information finns på kartongen. Detta pyssel passar bra som ett projekt för flera dagar, det ger spänning och övar tålamod.

Gjutning med gips rekommenderas från 5 år och vi gör det gärna tillsammans både vuxna och barn. Det känns kul med tema efter barnens intresse. Vi tycker SES Creative lyckas bra med att fånga olika intresseområden i enkla pyssel.


SES Creative Painting Rock – Dekorationssten

SES Creative Painting Rock - Dekorationssten

Kolla priset hos:

Måla stenar i färgglada mönster, figurer eller djur med hjälp av det här pysselsetet från SES Creative.

Paketet innehåller:

 • 5 stenar
 • 6 färger
 • Pensel
 • Lack
 • Rörliga plastögon

Färgen täcker bra och det medföljande limmet (lacket) gör dem vattenresistenta. När stenarna är färdiga kan de placeras utomhus i rabatter eller krukor för att förgylla vardagen.

Pysselset med dekorationsstenar passar för barn från 5 år men är minst lika kul för vuxna! Ge stenarna karaktär och personlighet med ögon och färg. Det är enkelt att starta sin egen samling av kreativa, vackra stenar med hjälp av det här pysselsetet.

Vi tycker detta är ett enkelt och lättsamt pyssel för en liten peng. Vi målar gärna stenar en grå och regnig dag för att bli inspirerade tillsammans och längta ut till sommaren. 


Barn som gillar pyssel brukar även vara intresserade av böcker. Se våra tips på till exempel barnböcker om hästar eller fotboll!