Bästa pysselbok med hästar 2023: Pysselböcker för hästälskare

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

För barn som älskar hästar, är pysselböcker och hästar den perfekta kombinationen. I vår artikel om hästpysselböcker kommer vi att presentera kreativa böcker med målarbilder, klistermärken, ritövningar och mycket mer. Låt fantasin flöda och ge ert barn möjligheten att skapa sina egna hästinspirerade mästerverk!

Pysselböcker med hästar

Vilken pysselbok med hästar är bäst i test?

En mysig pysselbok som de flesta brukar tycka om, är 555 roliga klistermärken: hästar och enhörningar. Massor av fina klistermärken och bakgrunder att fästa dem på. Fantasifullt och populärt!

En samling av 555 roliga klistermärken med häst- och enhörningstema.

En annan populär favorit är Ponnypyssel med Sigge. Mysig pysselbok med de välkända karaktärerna från Lin Hallbergs barnböcker.

En pysselbok med ponnystema för barn.

Ett annat kul tips för hästälskare, är de fina paketen Penny & Friends från Stabenfeldt. Det är bokpaket med magasin, böcker och prylar som passar perfekt för barn med hästintresse!

Penny Friends bokpaket

Fler pysselböcker och målarböcker med hästar hittar du längre ned i artikeln!

Se även våra tips på bra barnböcker om hästar!

Lista på pysselböcker och målarböcker för barn som gillar hästar

Här hittar du hela listan på fina pyssel- och målarböcker för barn. Alla böcker är perfekta för barn som är intresserade av hästar, både som djur och som fantasiväsen i form av enhörningar.

Klurigt pyssel med hästar

En klurig pysselbok med hästtema för barn.

Ge ditt barn en spännande och klurig pysselbok med hästtema! Klurigt Pyssel med Hästar är den perfekta boken för barn i åldern 6-9 år som älskar hästar och vill ha en rolig och utmanande läsupplevelse.

Författad av Simon Tudhope och illustrerad av den talangfulla Fitz Hammond, erbjuder denna bok en rad roliga pysselutmaningar som får barnet att tänka, skapa och utforska världen tillsammans med hästarna. Med 138 sidor fullspäckade av knepiga uppgifter och labyrinter, kommer ditt barn aldrig ha tråkigt.

En av de bästa sakerna med Klurigt Pyssel med Hästar är dess unika utformning. Boken liknar ett block, och sidorna kan enkelt dras ut. Det ger ditt barn möjligheten att dela med sig av pysslet till en kompis eller spara sina favorituppgifter i en speciell pysselportfolio. Dessutom gör detta format det enkelt att ta med sig pysselboken på resor eller ha den som underhållning under bilfärden.

Tukan förlag, välkända för sina högkvalitativa och lärorika barnböcker, ligger bakom denna kluriga och inspirerande pysselbok. Genom att kombinera nöje med utmaningar, främjar Klurigt Pyssel med Hästar barnets kreativitet, problemlösningsförmåga och koncentration.

Barnet kommer att älska att lösa de kluriga gåtorna och labyrinterna, och samtidigt lära sig mer om hästar på ett lekfullt sätt. Detta är den perfekta boken för alla små hästälskare som vill ha en rolig och engagerande pysselupplevelse. Ge ditt barn Klurigt Pyssel med Hästar och upptäck en värld av roligt och klurigt pyssel tillsammans med dessa majestätiska varelser!


Pysselbok med Klistermärken Hästar Tactic

En pysselbok med klistermärken och hästar.

Pysselbok med Klistermärken Hästar från Tactic tar barnen med på en spännande resa till en värld full av vackra hästar! Denna 32-sidiga pysselbok är den perfekta aktivitetsboken för alla små hästälskare som vill ha kul och roligt att göra. Här kan barnen njuta av timmar av pysselglädje, färglägga hästbilder, klura på knepiga gåtor och dekorera sidorna med söta häst-klistermärken.

Hästar Pysselbok med Stickers erbjuder en mängd roliga uppgifter som håller barnen engagerade och underhållna. Med sina 32 sidor innehåller den målarbilder, labyrinter, ordflätor, finn fem fel och mycket mer. Barnen kommer att uppskatta de många olika aktiviteterna som låter dem uttrycka sin kreativitet och samtidigt utveckla sin tankeförmåga.

En av de stora fördelarna med denna pysselbok är dess mångsidighet och underhållningsvärde. Barnen kan använda den både hemma och på resande fot för att roa sig och lära sig samtidigt. Dessutom innehåller den klistermärken, vilket ger barnen möjlighet att dekorera sina konstverk och skapa unika bilder.

Så om ditt barn älskar hästar och är förtjust i pyssel och klistermärken, är Pysselbok med Klistermärken Hästar från Tactic ett utmärkt val. Det är en rolig och pedagogisk produkt som kommer att bidra till barnets kreativa utveckling och ge timmar av glädje och underhållning. Låt ditt barn fördjupa sig i den fascinerande världen av hästar och låt fantasin flöda fritt!


Pysselbok Hästar Tactic

En pysselbok med hästtema för barn.

Upplev spännande och kreativa hästäventyr med Pysselbok Hästar från Tactic! Denna underhållande pysselbok tar hästälskande barn med på en rolig och lärorik resa genom 48 sidor med kluriga och fantasifulla aktiviteter.

Tactic, ett företag känt för sina högkvalitativa och pedagogiska produkter, har skapat denna pysselbok för att inspirera barn att använda sin fantasi och kreativitet samtidigt som de upptäcker den magiska världen med hästar. Med roliga labyrinter, punkt-till-punkt-ritningar och räkneuppgifter med hästskor ger Pysselbok Hästar barnen en möjlighet att ha kul med sina favoritdjur och samtidigt utveckla sina kunskaper och färdigheter.

Med 48 sidor fyllda av olika aktiviteter och hästrelaterade uppgifter finns det mycket att utforska. Barnen kommer att älska att lösa kluriga gåtor och rita sina egna hästscener. Det är ett utmärkt sätt för dem att förbättra sin koncentration, finmotorik och problemlösningsförmåga på ett interaktivt och roligt sätt.

Pysselbok Hästar är den perfekta följeslagaren för barn i åldern 6-9 år som älskar hästar och önskar sig timmar av underhållning. Med Tactic som producent kan föräldrar vara trygga med att deras barn får en högkvalitativ och pedagogisk pysselbok som samtidigt stimulerar fantasin och lärandet.

Ge ditt barn möjligheten att utforska den magiska världen med hästar på ett kreativt sätt med Pysselbok Hästar från Tactic. Låt dem dyka in i pysslets värld och njuta av timmar av kul och lärorika aktiviteter som förstärker deras kärlek till hästar och uppmuntrar deras kreativa utveckling!


555 roliga klistermärken: hästar och enhörningar

En samling av 555 roliga klistermärken med häst- och enhörningstema.

Ge ditt barn en förtrollande pysselupplevelse med denna roliga klistermärkesbok – ”555 roliga klistermärken – hästar och enhörningar”! Författad av Oakley Graham och illustrerad av Bradley Hunt och Lauren Ellis, är denna bok perfekt för barn i åldern 6-9 år som älskar hästar och enhörningar och vill ha en kreativ och fantasifull pysselstund.

Upptäck magiska skogar och spännande äventyr med hästar och enhörningar! Varje uppslag visar en ny förtrollande miljö där ditt barn kan använda över 500 klistermärken för att skapa egna magiska konstverk. Låt fantasin flöda och fyll sidorna med klistermärken för att skapa en riktigt magisk stämning.

Denna pysselbok är den perfekta aktiviteten för barn som älskar hästar och enhörningar. Med över 500 roliga klistermärken att använda finns det ingen gräns för hur många magiska scener ditt barn kan skapa. Det är också ett utmärkt sätt att stimulera barnets kreativitet och fantasi, samtidigt som de får roligt och underhållande pyssel.

Boken är på 56 sidor och fylld med vackra illustrationer av Bradley Hunt och Lauren Ellis. Dina barn kommer att älska att dekorera sidorna med klistermärkena och skapa sina egna fantastiska världar med hästar och enhörningar.

”555 roliga klistermärken – hästar och enhörningar” är en perfekt present till alla små häst- och enhörningsentusiaster. Ge ditt barn möjligheten att utforska en magisk värld full av kreativitet och fantasi med denna underhållande och inspirerande pysselbok!


Målarbok Hästar 36 Motiv Sense

En målarbok med 36 hästmotiv för barn.

Välkommen till en värld full av vackra hästar! Målarbok Hästar 36 Motiv från Sense är den ultimata pysselboken för alla små hästälskare där ute. Med 36 olika motiv att välja mellan får barnen en fantastisk möjlighet att uttrycka sin kreativitet och låta fantasin flöda fritt.

Denna underbara målarbok är perfekt för barn som älskar att måla och färglägga. Med sina 36 sidor fullproppade med vackra hästar erbjuder den timmar av pysselglädje och underhållning. Barnen kan fördjupa sig i den avkopplande aktiviteten att färglägga och samtidigt låta sin kreativitet ta över.

Sense, företaget bakom Målarbok Hästar 36 Motiv, är känt för sina högkvalitativa pyssel- och färgläggningsprodukter som inspirerar barn att uttrycka sig genom konst och kreativitet. Med denna målarbok bevisar de återigen sin dedikation till att erbjuda roliga och pedagogiska produkter för barn i olika åldrar.

Fördelarna med denna målarbok är många. För det första ger den barnen möjlighet att utveckla sin finmotorik och koncentration genom färgläggning. För det andra ger den dem en stund av avkoppling och kreativitet, där de kan glömma vardagens stress och tryck.

Målarbok Hästar 36 Motiv är också ett utmärkt verktyg för att introducera barnen till hästar och naturen. Genom att måla och färglägga hästarna kan de upptäcka skönheten i dessa magnifika djur och utveckla en kärlek för naturen.

Så om du letar efter en aktivitet som håller ditt barn underhållen och samtidigt stimulerar deras fantasi och kreativitet, är Målarbok Hästar 36 Motiv från Sense det perfekta valet. Ge ditt barn möjligheten att skapa sina egna unika konstverk och låt dem drömma sig bort till en fantastisk värld full av vackra hästar. Det är en perfekt present till alla små konstnärer där ute!


Magisk vattenmålning: Hästar och Enhörningar

En magisk vattenmålningsbok med häst- och enhörningstema för barn.

Ge ditt barn möjligheten att skapa magiska konstverk med Magisk vattenmålning: Hästar och Enhörningar! Denna kreativa och interaktiva vattenmålarbok tar barnen med på en färgsprakande resa där de kan skapa färgglada bilder av hästar och enhörningar utan kladd och med enkla medel.

Författad av Jenny Copper och illustrerad av Rachael McLean, bjuder denna vattenmålarbok på 56 sidor med söta häst- och enhörningsbilder som bara väntar på att färgläggas. Det enda barnen behöver är en pensel och lite vatten för att förvandla de vita bilderna till en magisk explosion av färger. När bilderna torkar försvinner färgerna, och det blir som att ha en helt ny canvas redo att målas igen och igen!

Magisk vattenmålning: Hästar och Enhörningar är perfekt för barn i åldern 3-6 år och ger dem en rolig och lärorik aktivitet samtidigt som de utvecklar sin finmotorik och kreativitet. Boken innehåller inte bara bilder att färglägga utan också roliga fakta om hästar och enhörningar, vilket gör att barnen kan lära sig om dessa fantastiska varelser medan de har kul med sina konstverk.

Med Magisk vattenmålning: Hästar och Enhörningar får barnen en unik och rolig målarupplevelse som de kan återuppleva om och om igen. Ge ditt barn denna magiska vattenmålarbok och låt deras fantasi flyga med färger och kreativitet!


Målarbok Hästar Tactic

En målarbok med hästtema för barn.

Ge ditt hästälskande barn en kreativ och färgglad målarupplevelse med denna 48-sidiga målarbok från Tactic! ”Målarbok Hästar” är den perfekta aktiviteten för barn i åldern 2+ år som älskar hästar och vill uttrycka sin kreativitet genom färgläggning.

Boken innehåller en mångfald av hästar i olika former och miljöer, från vilda hästar som galopperar fritt i naturen till tävlingshästar i spännande omgivningar och bedårande föl som utforskar världen. Med ”Målarbok Hästar Tactic” får barnet chansen att ge liv åt dessa magnifika varelser genom att färglägga dem med sina favoritfärger.

Målarboken är av storlek A4 och omfattar flera fina hästmotiv som garanterat kommer att engagera och roa ditt barn under långa stunder. Färgläggningen främjar barnets finmotorik och konstnärliga uttryck samtidigt som det låter dem dyka in i en värld full av hästfantasier.

Ge ditt barn den magiska möjligheten att färglägga och upptäcka den fantastiska hästvärlden med ”Målarbok Hästar Tactic”. Det är en inspirerande och underhållande aktivitet som stimulerar barnets fantasi och konstnärlighet samtidigt som det ger timmar av glädje och skapande!


Målarbok Hästar Kärnan

En målarbok med hästtema för barn.

Välkomna till ett spännande målaräventyr med Målarbok Hästar från Egmont Kärnan! Denna färgglada och inspirerande målarbok är perfekt för alla barn som älskar hästar och kreativt pyssel. Med 48 sidor fyllda av härliga hästbilder ger den unga konstnärer möjlighet att utforska hästarnas magiska värld genom färg och fantasi.

Målarbok Hästar Kärnan är ett produkten från det välrenommerade förlaget Egmont Kärnan, känt för sina högkvalitativa produkter som inspirerar barn till kreativitet och inlärning. Med denna målarbok tar de barnen med på ett äventyr in i stallet där de får pyssla om hästarna och ge sig ut på spännande ridturer i skogen, allt med hjälp av sina egna kreativa händer.

För barnen som älskar hästar är Målarbok Hästar den perfekta kompanjonen. Boken erbjuder inte bara timmar av underhållning och kreativitet, utan den ger också en inblick i fakta om hästar och hästskötsel. Det är ett fantastiskt sätt för barnen att lära sig mer om dessa majestätiska djur samtidigt som de utvecklar sina finmotoriska färdigheter.

En av fördelarna med Målarbok Hästar är att den passar barn i åldern från 3 år och uppåt, vilket gör den till en perfekt present för små hästälskare. Den ger de yngsta konstnärerna en chans att utforska sin kreativitet och skapa färgsprakande konstverk som de kan vara stolta över.

Så ta fram de bästa pennorna och kritorna, och ge ditt barn chansen att måla världen med vackra färger i Målarbok Hästar Kärnan. Denna roliga och lärorika målarbok kommer garanterat att ge ditt barn timmar av glädje och skapa vackra minnen att bevara för livet. Det är ett utmärkt sätt att introducera barn till konsten och samtidigt låta deras fantasi galoppera fritt i hästarnas förtrollande värld.


Hästar och enhörningar: en skapande aktivitetsbok

En skapande aktivitetsbok med hästar och enhörningar för barn.

Ge ditt barn en unik och kreativ upplevelse med Hästar och Enhörningar: en skapande aktivitetsbok! Denna spännande och lite annorlunda aktivitetsbok är perfekt för barn i åldern 6-9 år som älskar hästar och fantasifulla enhörningar. Författad av Malin Berthelson, tar den med sig barnen på en resa in i en magisk värld av skrapkonst och kreativitet.

Med den medföljande träpinnen kan ditt barn enkelt skapa sina egna häst- och enhörningsbilder genom att skrapa på de speciella sidorna i boken. Boken innehåller tydliga steg-för-steg instruktioner för att hjälpa barnen att skapa sina konstverk. Dessa bilder blir sedan färgglada och livfulla när de skrapar fram olika färger på sidorna.

Men Hästar och Enhörningar erbjuder mer än bara skapande aktiviteter. Boken har också en underhållande och interaktiv berättelse om enhörningar där barnen själva får skriva slutet. Detta stimulerar deras fantasi och kreativa tänkande när de föreställer sig sina egna äventyr med de förtrollande varelserna.

En annan fördel med denna aktivitetsbok är att den ger barnen möjlighet att öva sina finmotoriska färdigheter. Skrapandet kräver precision och koncentration, vilket bidrar till deras motoriska utveckling på ett roligt och spännande sätt.

Hästar och Enhörningar: en skapande aktivitetsbok är ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn en rolig och lärorik aktivitet samtidigt som de inspireras att använda sin fantasi och kreativitet. Ge ditt barn möjligheten att utforska den magiska världen av hästar och enhörningar med denna spännande aktivitetsbok och se deras konstnärliga talang blomstra!


Pyssla med enhörningar : ponnyer & magiska hästar

En pysselbok med enhörning- och ponnytema för barn.

Ge ditt barn en sagolik resa till Regnbågsdalen med ”Pyssla med enhörningar: ponnyer & magiska hästar”!

Denna pysselbok från Tukan förlag tar barn i åldern 3-6 år med på ett magiskt äventyr fyllt med enhörningar och förtrollande hästar. Med över 50 färgglada målarmotiv och pysselaktiviteter kan ditt barn utforska en fantastisk värld full av kreativitet och fantasi.

”Pyssla med enhörningar” erbjuder en mångfald av roliga aktiviteter, inklusive labyrinter, sökbilder, siluettbilder, teckningsskola och mandalor. Barnet får chansen att utveckla sin finmotorik och konstnärliga förmågor med de olika pysseluppgifterna samtidigt som de upptäcker den förtrollande världen av ponnyer och magiska hästar.

Illustratören Christina Bäumerich har med sin kreativa touch skapat färgglada och lockande bilder som kommer att engagera och roa ditt barn under långa stunder. ”Pyssla med enhörningar” är den perfekta aktivitetsboken för barn som älskar hästar och drömmer om en värld där det omöjliga blir möjligt.

Tukan förlag är välkänt för sina högkvalitativa barnprodukter som kombinerar underhållning och lärande på ett pedagogiskt sätt. Med ”Pyssla med enhörningar: ponnyer & magiska hästar” fortsätter de att leverera en inspirerande och rolig pysselbok som främjar barnets kreativitet, fantasi och intresse för sagolika varelser.

Ge ditt barn en oförglömlig upplevelse med ”Pyssla med enhörningar: ponnyer & magiska hästar”. Det är en målar- och pysselbok som tar barnet på en resa till en värld fylld av färg, glädje och magi, samtidigt som det utvecklar deras kreativa talanger och lärande.


Ridtävling: pysselbok med klistermärken

En pysselbok med klistermärken och ridtävlingstema för barn.

Ta med dina barn på en spännande ridtävling genom pysselboken ”Ridtävling: pysselbok med klistermärken” av den kreativa författaren Lucy Bowman! Denna färgglada och fantasifulla pysselbok är perfekt för alla små hästälskare som älskar att skapa och leka.

I denna pysselbok får barnen chansen att delta i hästtävlingar och klä upp ryttarna i passande kläder för olika tävlingar. Med massor av roliga och kreativa aktiviteter kommer barnen att vara förlorade i en värld full av spänning och äventyr. De kan använda klistermärkena som följer med boken för att dekorera och anpassa ryttarnas kläder precis som de vill!

Lucy Bowman har skapat en pysselbok som inte bara stimulerar barnens fantasi och kreativitet, utan också uppmuntrar dem att utveckla sina finmotoriska färdigheter. ”Ridtävling: pysselbok med klistermärken” är en kreativ produkt som engagerar barn i fantasifulla äventyr. Med den här boken kan barnen låta sin fantasi galoppera fritt och skapa sina egna unika konstverk med hästtema.

Fördelarna med denna pysselbok är många. För det första ger den barnen en interaktiv och rolig upplevelse, där de kan delta i spännande ridtävlingar och klä upp ryttarna precis som de vill. För det andra stimulerar den deras kreativitet och finmotoriska färdigheter, vilket är viktigt för deras utveckling.

Så ge ditt barn en spännande och lärorik upplevelse med ”Ridtävling: pysselbok med klistermärken” av Lucy Bowman. Det är den perfekta aktivitetsboken för alla små hästälskare som älskar att skapa och leka med hästtema. Ge dem möjligheten att kliva in i en värld full av hästglädje och skapa sina egna fantastiska pysselkonstverk!


Ponnypyssel med Sigge

En pysselbok med ponnystema för barn.

Ge ditt barn en kreativ och rolig resa in i hästarnas värld med Ponnypyssel med Sigge! Denna underhållande pysselbok är perfekt för alla tjejer och killar som älskar hästar och den charmiga shetlandsponnyn, Sigge. Författad av den populära och kritikerrosade författaren Lin Hallberg, tar boken med sig barnen på en spännande pysselupplevelse tillsammans med Sveriges favoritponny.

I Ponnypyssel med Sigge finns massor av roliga och kreativa pysselaktiviteter som passar både för nybörjare och mer erfarna pysslare. Barnen får lära sig att måla hästhuvuden steg för steg, räkna antalet hästar i hagen och lösa en spännande labyrint för att hjälpa hästarna hitta morötterna. Dessutom kan de få inspiration för att skapa sin egen käpphäst och en rolig hoppbana.

Boken är fylld med Margareta Nordqvists bedårande bilder som perfekt kompletterar Lin Hallbergs varma och engagerande text. Denna kombination gör det enkelt för barnen att följa instruktionerna och få ut det bästa av sina pysselprojekt.

En av fördelarna med Ponnypyssel med Sigge är att den främjar barnens kreativitet och finmotoriska färdigheter. Genom att engagera sig i olika pysselaktiviteter med hästtema får barnen möjlighet att utveckla sin konstnärliga talang och samtidigt öva upp sina finmotoriska färdigheter.

Författaren, Lin Hallberg, har tidigare skrivit böcker om Sigge som har blivit älskade av både barn och vuxna. Med hennes varma och charmiga berättelser blir Ponnypyssel med Sigge en pysselbok som inte bara inspirerar utan också sprider glädje och förundran över hästarnas underbara värld.

Sammanfattningsvis är Ponnypyssel med Sigge en perfekt aktivitetsbok för alla hästälskande barn som vill kombinera sin passion för hästar med kreativt pyssel. Ge ditt barn möjligheten att utforska Sigges magiska värld genom roliga och pedagogiska pysselaktiviteter och se deras fantasi blomstra med varje häststeg de tar i boken.


Ponnypåsen

En påse med ponnypyssel för barn.

Ta med ditt barn på en magisk resa in i hästarnas värld med ”Ponnypåsen” av författaren Monica Sundberg!

”Ponnypåsen” är det perfekta pysselsetet för alla små hästtokiga konstnärer. Med denna underbara påse kan barnet skapa en egen söt girlang med vimplar, perfekt att hänga upp som dekoration på väggen eller i barnrummet. Dessutom får de ljuvliga vykort som de kan skicka till nära och kära eller sätta upp hemma för att sprida glädje.

Men det är inte allt! I ”Ponnypåsen” finns även klistermärken och en härlig affisch som gör att barnet kan dekorera och skapa fantastiska konstverk med hästtema. Detta pysselset ger barnet oändliga möjligheter att använda sin fantasi och kreativitet med de olika materialen.

Monica Sundberg, författaren bakom ”Ponnypåsen”, har skapat ett fantastiskt pysselset som inspirerar barn att utforska sin kreativa sida samtidigt som de upptäcker hästarnas vackra värld. Med hennes kärlek till hästar har hon skapat ett pysselset som kommer att förtrolla och roa barnen i många timmar.

Genom ”Ponnypåsen” skänks inspiration och underhållning för ditt barn samtidigt som den också främjar deras kreativitet och fantasi. Med detta pysselset kan barnet upptäcka glädjen med att skapa egna konstverk och ta del av den underbara hästvärlden på ett interaktivt och roligt sätt. Ge ditt barn denna pysselpåse och låt deras kreativitet flöda i en värld full av hästar och magi!


Hipp Hopp

En pysselbok med häst- och hopptävlingstema för barn.

Häng med på ett spännande äventyr i pysselboken ”Hipp Hopp” av författaren Margareta Nordqvist! Denna härliga bok i serien ”Djurkompisar” är perfekt för små pysslare och nybörjarläsare som älskar djur och äventyr.

I ”Hipp Hopp” får vi möta Ella och hunden Bella, som beger sig på besök till Ellas kusiner. Kusinerna älskar också djur men har inga egna. Men tack vare de hemgjorda käpphästarna Pix, Pax och Pop blir det inga problem! Med käpphästarna kan kusinerna rida, ta hand om och tävla precis som i hästlivet. Nu vill Ella också skapa sin egen käpphäst!

Boken erbjuder inte bara en spännande och lättläst berättelse utan även enkla instruktioner för den som vill tillverka sin alldeles egna käpphäst. Det är en fantastisk kombination av läsning och pyssel som engagerar och underhåller barnen.

Författaren Margareta Nordqvist har skapat en rolig berättelse som samtidigt ger barnen möjlighet att vara kreativa och pyssla på ett pedagogiskt sätt. Med ”Hipp Hopp” får barnen en inblick i hur man kan tillverka sina egna käpphästar och skapa sin egna hinderbana för ännu mer spännande lekar.

Fördelarna med ”Hipp Hopp” är många. Boken främjar barnens läsförmåga genom lättläst text i versaler och samtidigt stimulerar deras fantasi och kreativitet genom pysslet med käpphästarna. Det är ett utmärkt sätt att locka barnen till läsning och samtidigt ge dem en rolig och lärorik aktivitet.

Så ge ditt barn en spännande och lärorik upplevelse med ”Hipp Hopp” av Margareta Nordqvist. Det är en perfekt pysselbok för små djurälskare som vill följa med på äventyr med käpphästar och samtidigt utveckla sin läsförmåga och kreativitet. Låt fantasin galoppera fritt och skapa dina egna käpphästar och hinderbanor med ”Hipp Hopp”!


Stall Smultronbackens käpphästar: tips, tutorials & snilleblixtar

En bok med tips och tutorials för att göra egna käpphästar.

Välkommen till Stall Smultronbacken – Sveriges största klubb, stall och pysselfabrik för käpphästar! Om du älskar käpphästar och vill upptäcka en helt ny värld av kreativitet och fantasi, är ”Stall Smultronbackens käpphästar: tips, tutorials & snilleblixtar” den perfekta boken för dig och ditt barn.

Stall Smultronbacken är inte som andra stall; det är en trendig och populär käpphästklubb som har erövrat Instagram med kontot @kepphastar. Nu kan du få ta del av deras bästa tips, tricks och kreativa idéer direkt från grundarna och käppisexperterna, Lisa Filipsdotter (16) och Elsa Högberg (15).

Med ”Stall Smultronbackens käpphästar: tips, tutorials & snilleblixtar” får ditt barn möjlighet att utveckla sin kreativitet, fantasi och finmotoriska färdigheter. Boken ger dem en spännande inblick i käpphästvärlden och inspirerar dem att skapa, leka och lära sig genom konst och pyssel.

Författarna Lisa Filipsdotter och Elsa Högberg delar med sig av sin passion för käpphästar och deras expertkunskap, vilket gör boken till en engagerande och lärorik resurs för alla käpphästentusiaster. Med ”Stall Smultronbackens käpphästar: tips, tutorials & snilleblixtar” får du och ditt barn en komplett guide till en värld av hästinspirerade äventyr och skaparglädje!


Jag hjärtar hästar

En pysselbok med hjärta för hästar för barn.

Välkomna till den förtrollande världen av hästar med ”Jag hjärtar hästar” – den perfekta aktivitetsboken för barn i åldern 3-6 år!

Låt ditt barn dyka in i den spännande hästvärlden med denna underhållande och lärorika pysselbok från Tukan Förlag. ”Jag hjärtar hästar” är en fantastisk aktivitetsbok som kombinerar skojiga spel, lärande och kreativitet med klistermärken som kan återanvändas om och om igen.

I denna bok väntar massor av roliga aktiviteter och klistermärken som ger barnet möjlighet att lära sig massor om hästar. Med varje klistermärke kan ditt barn skapa sina egna färgstarka och livliga scener. Boken är pedagogisk och rolig, och varje klistermärke ger barnet en unik möjlighet att utforska olika hästscener och lära sig om dessa ädla varelser.

Tukan Förlag är kända för sina högkvalitativa och lärorika barnböcker, och ”Jag hjärtar hästar” är inget undantag. De strävar efter att erbjuda material som både underhåller och utbildar barn. Med denna pysselbok kan ditt barn stimuleras i sitt intresse för djurvärlden och samtidigt utveckla sin kreativitet och fantasi.

Ge ditt barn möjligheten att upptäcka och utforska den fantastiska hästvärlden med ”Jag hjärtar hästar”. Det är en pedagogisk och rolig bok som främjar barnets kreativitet, lärande och intresse för dessa majestätiska djur. Låt ditt barn dyka in i en värld full av äventyr, skoj och lärande med denna spännande pysselbok!


Hitta fler mysiga pyssel för barn!