Bästa pysselböcker om djur 2023: Kluriga och finurliga djurpyssel

Annonsen innehåller reklam genom annonslänkar.

Djurens värld brukar dra till sig barnens uppmärksamhet. Det finns mycket att upptäcka och det blir ett första steg in i natuvetenskapen. Ett trevligt sätt att lära känna djuren, är genom pysselböcker! Här listar vi massor av fina barnvänliga pysselböcker med djur i fokus!

Flera olika pysselböcker för barn med djurtema

Vilka pysselböcker med djur är bäst i test?

Vi fullkomligen älskar Svenska fåglar pysselbok: med klistermärken. Superfin bok där barnen stöter på fåglar som de sedan kommer att känna igen ute i den svenska naturen!

En pysselbok med klistermärken och svenska fåglar.

En annan unik och kul pysselbok är Magisk vattenmålning: Djur. Den kallas magisk vattenmålning då du målar den med vatten, så träder färgerna fram. När det torkat kan du gör det igen! Jättefin och populär pysselbok.

En magisk vattenmålning med djurtema för barn.

Vi måste även passa på att tipsa om barnpysslen hos Tankesport. De har massor av mysiga pysseltidningar med stor variation på utmaningar för barn. Toppenpresent eller att köpa inför resan och liknande!

Två barnpysseltidningar från Tankesport

Många fler fina pysselböcker hittar du längre ned i artikeln!

Se fler tips på roliga barnpyssel, eller se pysselböckerna med dinosaurier!

Lista på pysselböcker som handlar om djur

Här hittar du hela listan på fina pysselböcker, böcker med klistermärken, målarböcker och likande. Gemensamt är att de alla har djur i fokus.

Djur: pysselbok med klistermärken

En pysselbok med klistermärken och djurtema.

Kolla priset hos:

Ge ditt barn möjligheten att utforska den fascinerande djurvärlden genom Djur: pysselbok med klistermärken! Denna underhållande och lärorika pysselbok, författad av Jessica Greenwell och illustrerad av Cecilia Johansson, är perfekt för barn i åldern 3-6 år som älskar djur och vill ha en kreativ och interaktiv läsupplevelse.

Djur: pysselbok med klistermärken erbjuder spännande bilder av djur från hela världen. Med över 150 klistermärken kan barnet ge liv åt bilderna och skapa sina egna scenarier med olika djur. Boken är både pedagogisk och rolig, och varje klistermärke ger en möjlighet att lära sig mer om djurarterna och deras livsmiljöer.

Tukan Förlag är förlaget bakom denna pysselbok och har länge varit känt för sina högkvalitativa och lärorika barnböcker. De strävar efter att erbjuda material som både underhåller och utbildar barn. Djur: pysselbok med klistermärken är ett utmärkt exempel på deras engagemang för att främja barns lärande och fantasi.

Djur: pysselbok med klistermärken kombinerar pyssel och lärande på ett engagerande sätt. Barnet får inte bara möjlighet att använda sin kreativitet genom att skapa egna scener med klistermärken, utan också lära sig om olika djurarter och deras egenskaper. Boken stimulerar barnets intresse för djurvärlden och bidrar till deras kunskap om olika arter och deras livsmiljöer.

Ge ditt barn möjligheten att upptäcka och utforska den fantastiska djurvärlden genom Djur: pysselbok med klistermärken. Det är en pedagogisk och rolig bok som främjar barnets kreativitet, lärande och intresse för djur.


Svenska fåglar pysselbok: med klistermärken

En pysselbok med klistermärken och svenska fåglar.

Kolla priset hos:

Ge ditt barn möjligheten att utforska fågelvärlden på ett spännande och kreativt sätt med Svenska fåglar pysselbok: med klistermärken. Denna underhållande och lärorika pysselbok tar barnet med på en resa bland Sveriges vanligaste fågelarter.

Författaren Martin Emtenäs, en känd naturforskare, introducerar barnet till fåglarnas fascinerande värld genom massor av roliga pysselaktiviteter och klistermärken. Barnet får lära känna olika fågelarter och deras egenskaper genom färgläggning, pussel och klistermärkesdekoration. Med de vackert illustrerade bilderna av Jonas Källberg i ett Pokémoninspirerat manér blir det både spännande och visuellt tilltalande för barnet.

Denna pysselbok kombinerar kunskap och lek på ett engagerande sätt. Barnet får möjlighet att lära sig om olika fågelarter och deras egenskaper samtidigt som de har kul med pysselaktiviteter och dekorering med klistermärken. Det är ett utmärkt sätt för dem att utveckla sina finmotoriska färdigheter, sin kreativitet och få en ökad förståelse för naturen omkring dem.

Ge ditt barn möjligheten att upptäcka och lära känna svenska fåglar på ett interaktivt och roligt sätt med Svenska fåglar pysselbok: med klistermärken. Det är en perfekt aktivitetsbok för barn i åldern 6-9 år som kommer att inspirera deras fantasi och lärande samtidigt som de har kul med pyssel och klistermärken.


Svenska fåglar: ugglor & rovfåglar Pysselbok: med klistermärken

En pysselbok med klistermärken och svenska ugglor och rovfåglar.

Kolla priset hos:

Ta med dina barn på en spännande resa genom den svenska fågelvärlden med pysselboken Svenska fåglar: ugglor & rovfåglar. Författad av naturexperten Martin Emtenäs och illustrerad av Jonas Källberg, är denna pysselbok perfekt för barn i åldern 6-9 år som är intresserade av fåglar och natur.

I boken får barnen möjlighet att lära känna och utforska olika svenska fågelarter, särskilt ugglor och rovfåglar, genom roliga pysselaktiviteter och klistermärken. De kommer att lära sig om fåglarnas egenskaper, levnadssätt och utseende på ett underhållande och pedagogiskt sätt.

Med massor av roligt pyssel, som färgläggning, klippning och klistring, får barnen möjlighet att utveckla sin finmotorik och kreativitet samtidigt som de lär sig om fåglarna. De kan skapa sina egna unika konstverk och dekorera dem med klistermärken som följer med i boken.

Med denna pysselbok får barnen inte bara möjlighet att utveckla sina kreativa och motoriska färdigheter, utan de lär sig också om den svenska fågelvärlden och naturvård. Boken ger en underhållande och interaktiv inblick i ugglor och rovfåglars liv och uppmuntrar barnen att vara nyfikna och utforska den omgivande naturen.

Ge ditt barn en spännande och lärorik upplevelse med Svenska fåglar: ugglor & rovfåglar pysselbok. Det är en perfekt aktivitetsbok för barn som är intresserade av fåglar och naturen, och samtidigt vill ha kul med pyssel och klistermärken.


Svenska däggdjur: pysselbok med klistermärken

En pysselbok med klistermärken och svenska däggdjur.

Kolla priset hos:

Ge ditt barn möjligheten att utforska den spännande världen av svenska däggdjur genom Svenska däggdjur: pysselbok med klistermärken! Denna underhållande och lärorika pysselbok, författad av Martin Emtenäs och illustrerad av Jonas Källberg, är perfekt för barn i åldern 6-9 år som är intresserade av djur och vill ha en kreativ och interaktiv läsupplevelse.

Svenska däggdjur: pysselbok med klistermärken ger barnet möjlighet att lära känna och lära sig om några av Sveriges vanligaste däggdjur på ett roligt och engagerande sätt. Med massor av pysselaktiviteter och klistermärken får barnet möjlighet att skapa sina egna scenarier och interagera med de olika djuren. Boken är både pedagogisk och underhållande, och varje klistermärke ger en möjlighet att lära sig mer om de olika däggdjursarterna och deras egenskaper.

Svenska däggdjur: pysselbok med klistermärken kombinerar pyssel och lärande på ett roligt och interaktivt sätt. Barnet får inte bara möjlighet att använda sin kreativitet genom att skapa egna scener och dekorera med klistermärken, utan också lära sig om svenska däggdjur och deras miljöer. Boken stimulerar barnets intresse för naturen och bidrar till deras kunskap om olika arter och deras egenskaper.

Ge ditt barn möjligheten att upptäcka och lära känna de svenska däggdjuren genom Svenska däggdjur: pysselbok med klistermärken. Det är en pedagogisk och rolig bok som främjar barnets kreativitet, lärande och intresse för djur och natur.


555 roliga klistermärken: Djur

555 roliga klistermärken med djurtema.

Kolla priset hos:

Ge ditt barn möjligheten att utforska djurens fantastiska värld på ett roligt och kreativt sätt med 555 roliga klistermärken: Djur. Denna underhållande klistermärkesbok tar barnet med på en resa genom olika djurmiljöer, från husdjur och bondgårdsdjur till vilda djur i skogen, arktiska djur och djungeldjur.

Författaren Susan Mayes har skapat en spännande samling av hundratals klistermärken med olika djur. Varje uppslag i boken erbjuder en ny scen där barnet kan fylla på de färgglada miljöerna med klistermärkena och skapa sina egna konstverk. Förutom den kreativa aspekten ger boken också små faktatexter om djurens omgivningar, vilket gör det till en pedagogisk upplevelse för barnet.

Bokens illustratör Maria Ulaner har skapat livfulla och charmiga bilder som kommer att fängsla barnets fantasi och inspirera deras kreativitet. Med 555 roliga klistermärken: Djur får barnet en perfekt pysselbok för att utforska och lära sig om olika djurarter samtidigt som de har kul med att dekorera och skapa sina egna bilder.

Denna klistermärkesbok kombinerar lek och lärande på ett engagerande sätt. Barnet får möjlighet att lära sig om olika djurarter och deras omgivningar samtidigt som de utvecklar sina finmotoriska färdigheter och kreativitet genom att dekorera och skapa sina egna konstverk.

Ge ditt barn möjligheten att utforska djurens spännande värld och samtidigt utveckla sin kreativitet med 555 roliga klistermärken: Djur. Det är en perfekt pysselbok för barn i åldern 3-6 år som kommer att inspirera deras fantasi och lärande samtidigt som de har kul med att dekorera och skapa sina egna konstverk.


Pysselbok med Klistermärken Söta Djur Tactic

En pysselbok med klistermärken och söta djur.

Kolla priset hos:

Utforska världen av söta djur på ett kreativt och roligt sätt med pysselboken ”Söta Djur” från Tactic. Denna pysselbok är perfekt för barn som älskar att skapa och använda sin fantasi.

Med 32 sidor av roliga pysseluppgifter och klistermärken får barnen möjlighet att interagera med sina favoritdjur. De kan på olika sätt pyssla för att skapa sina egna unika konstverk. Den pysselbok bidrar till att främja barns kreativitet, fantasi och lärande genom lekfulla aktiviteter. Med ”Söta Djur” pysselbok kan barnen utveckla sina pysselkunskaper samtidigt som de har kul och utforskar djurens värld.

Med denna pysselbok får barnen möjlighet att utveckla sin finmotorik, kreativitet och koncentration genom olika pysselaktiviteter. Genom att interagera med djurmotiven och klistermärkena kan de också lära sig mer om olika djurarter och deras egenskaper. Boken stimulerar barnens fantasi och inspirerar dem att skapa sina egna unika konstverk.

Ge ditt barn en rolig och lärorik upplevelse med pysselboken ”Söta Djur” från Tactic. Det är en perfekt aktivitetsbok för barn som älskar djur och vill ha kul med pyssel och klistermärken.


Djuren i skogen lär mig ABC + 123: Pysselbok med klistermärken!

En pysselbok med klistermärken och lärande om djur, ABC och 123.

Kolla priset hos:

Välkommen till Djuren i skogen lär mig ABC + 123: Pysselbok med klistermärken! Denna underbara aktivitetsbok, författad av Sarah Sheppard, är perfekt för barn i åldern 3-6 år som vill lära sig bokstäver och siffror på ett roligt och lekfullt sätt tillsammans med Djuren i skogen.

Sarah Sheppards böcker om Djuren i skogen har tidigare tagit oss med på spännande äventyr och lärt oss om naturen och djurens liv. Nu tar de oss med på en lärorik resa genom bokstäverna och siffrorna. I denna pysselbok går vi igenom varje bokstav och siffra, hur de ser ut och vad de används till.

Sarah Sheppard lyckas på ett lekfullt sätt engagera och öva barnen i läsning och räkning. Boken är anpassad både för de som redan har kunskaper inom bokstäver och siffror samt de som är nybörjare. För att göra lärandet ännu roligare ingår även klistermärken.

Rabén & Sjögren är förlaget bakom denna pedagogiska och engagerande pysselbok, och denna högkvalitativa barnbok erbjuder mycket inspiration och lärdom till nyfikna barn. Djuren i skogen lär mig ABC + 123: Pysselbok med klistermärken kombinerar roligt pyssel med inlärning av bokstäver och siffror.

Barnet får inte bara möjlighet att dekorera sidorna med klistermärken, utan också att lära sig de grundläggande elementen inom språk och matematik. Boken stärker barnets färdigheter i läsning och räkning samtidigt som de har kul.

Ge ditt barn möjligheten att utforska bokstäver och siffror tillsammans med Djuren i skogen genom Djuren i skogen lär mig ABC + 123: Pysselbok med klistermärken. Det är en pedagogisk och underhållande bok som främjar lärande, kreativitet och förbereder barnet inför skolstarten.


Djuren i staden Pysselbok: med klistermärken

En pysselbok med klistermärken och djur i stadsmiljö.

Kolla priset hos:

Ta med ditt barn på en spännande upptäcktsfärd genom stadens vilda djurliv med Djuren i staden Pysselbok: med klistermärken. Denna underhållande pysselbok tar barnet med till stadsmiljön där de får möta skvallriga småsparvar, höghus-byggande skator, nattpatrullerande rävar, tunnelbane-åkande duvor och stadens listigaste invånare – råttan.

Författaren Sarah Sheppard har skapat en perfekt kombination av humor och fakta i denna pysselbok. Barnet kommer att färglägga roliga sidor, lösa kluriga djurpyssel och använda de underbara klistermärkena som medföljer boken. Det är ett utmärkt sätt för dem att utveckla sina kreativa färdigheter samtidigt som de lär sig om stadens djurliv.

Med denna bok erbjuder förlaget Rabén & Sjögren läsarna en lustfylld och lärorik läsupplevelse genom en kvalitetsbok som kombinerar kunskap och underhållning. En av fördelarna med Djuren i staden Pysselbok: med klistermärken är att den lockar fram barnets fantasi och nyfikenhet samtidigt som de lär sig om naturen och stadens djurliv.

Sarah Sheppard levandegör djuren med humor och kunskap, vilket gör läsningen både rolig och lärorik för både barn och vuxna.

Ge ditt barn möjligheten att pyssla, klura, rita och klistra med djuren i staden genom Djuren i staden Pysselbok: med klistermärken. Det är en perfekt aktivitetsbok för barn i åldern 3-6 år som kommer att inspirera deras fantasi och lärande samtidigt som de har kul med att färglägga och lösa pyssel med stadens vilda djur.


Magisk vattenmålning: Djur

En magisk vattenmålning med djurtema för barn.

Kolla priset hos:

Ta med ditt barn på en magisk resa genom djurens värld med ”Magisk vattenmålning: Djur”. Denna fascinerande vattenmålarbok skapar en spännande och interaktiv upplevelse för barnen.

Med bara vatten kan barnen färglägga de vackra djurbilderna i boken. När vattnet träffar sidorna framträder färgerna på ett magiskt sätt, och när bilderna torkar kan de färgläggas om och om igen. Boken innehåller många olika bilder att utforska, från söta husdjur till vilda djur i naturen.

Författaren Jenny Copper och illustratören Rachael McLean har skapat en underhållande och pedagogisk bok. Utöver de färgläggningssidor finns det även roliga fakta om djuren och tomma sidor där barnen kan öva sina nya kunskaper. Boken är utformad för barn i åldern 3-6 år och är ett utmärkt sätt för dem att utveckla sina färgläggningsfärdigheter och lära sig mer om djurriket.

Denna magiska vattenmålarbok främjar barnens kreativitet och finmotoriska färdigheter samtidigt som de lär sig om olika djur. Dess återanvändbara egenskaper gör det möjligt för barnen att utforska och färglägga bilderna om och om igen, vilket ger timmar av underhållning.

Ge ditt barn en spännande och lärorik upplevelse med ”Magisk vattenmålning: Djur” från Barthelson Förlag. Det är en perfekt aktivitetsbok som stimulerar barnets fantasi och kreativitet samtidigt som de lär sig om djurriket på ett interaktivt sätt.


Färglägg och skapa: Fantastiska djur – wall art

En pysselbok med färgläggning och skapande av fantastiska djur för wall art.

Kolla priset hos:

Välkommen till en förtrollande värld av kreativitet och konst med Färglägg och skapa: Fantastiska djur – wall art! Denna underbara målarbok, illustrerad av Jessica Secheret, är perfekt för barn i åldern 3-6 år som älskar att utforska djurens fantastiska värld.

Färglägg och skapa: Fantastiska djur är inte bara en vanlig målarbok – det är också en wall art-upplevelse! Med det extra tjocka pappret i boken kan barnet använda vattenfärg, akvarell, tusch eller till och med vanliga färgpennor för att skapa sina egna konstverk. De vackra och detaljerade illustrationerna tar barnet med på en resa genom djurens rike och ger dem möjlighet att ge liv åt varje sida med färg och fantasi. Och när konstverken är klara är det självklart att hänga upp dem på väggen och skapa en personlig ateljé.

Tukan Förlag är förlaget bakom denna magiska målarbok. Med deras engagemang för att främja kreativitet och konstnärligt utforskande hos barn har de skapat en produkt som inspirerar och underhåller. Färglägg och skapa: Fantastiska djur är ett utmärkt exempel på deras högkvalitativa och interaktiva barnprodukter.

En fördel med denna målarbok är det extra tjocka pappret som gör det möjligt att experimentera med olika färgmaterial. Barnet kan utforska olika tekniker och uttryckssätt samtidigt som de utvecklar sin finmotorik och kreativa förmåga. Dessutom blir konstverken en fantastiskt dekorativ del av barnets rum och stärker deras stolthet över sina egna skapelser.

Ge ditt barn möjligheten att utforska djurens värld och utveckla sin kreativitet med Färglägg och skapa: Fantastiska djur – wall art från Tukan Förlag. Det är en målarbok som erbjuder både lek och konstnärligt lärande på ett spännande sätt och låter ditt barn skapa sin alldeles egna konstutställning på väggarna.


Hajar: pysselbok med klistermärken

En pysselbok med klistermärken och hajtema.

Kolla priset hos:

Ge ditt barn möjligheten att dyka ner i havens fascinerande värld med Hajar – pysselbok med klistermärken. Denna spännande aktivitetsbok är skriven av författaren Sarah Sheppard, känd för sina älskade faktaböcker som inspirerar och gläder läsare i alla åldrar.

I Hajar-pysselboken kan ditt barn färglägga och rita olika typer av hajar, lösa labyrinter och klura på olika knep och knåp. Boken är fylld med både snälla och farliga hajar som kommer att fascinera och engagera barnet. Dessutom innehåller den klistermärken för att ytterligare förhöja pysselupplevelsen.

Fördelen med denna pysselbok är att den kombinerar lärande och underhållning på ett spännande sätt. Barnet kommer att utforska havets värld och samtidigt utveckla sina kreativa och problemlösningsfärdigheter. Att färglägga, rita och lösa labyrinter stimulerar barnets finmotorik och kreativitet.

Boken produceras av ett förlag som strävar efter att erbjuda lärorika och inspirerande böcker för barn. Med Hajar – pysselbok med klistermärken ges ditt barn möjligheten att upptäcka och lära sig om hajar på ett roligt och interaktivt sätt.

Ge ditt barn möjligheten att utforska havets hemligheter och skapa sina egna hajkonstverk med Hajar – pysselbok med klistermärken. Det är en perfekt aktivitetsbok för barn i åldern 3-6 år som kommer att stimulera deras fantasi, lärande och kreativitet.


Roligt minipyssel: Rita djur

Ett roligt minipyssel med ritning av djur för barn.

Kolla priset hos:

Vill du ge ditt barn en kreativ och rolig aktivitet? Då är ”Roligt minipyssel: Rita djur” den perfekta boken för dig! Skapad av författaren Sam Smith och illustrerad av Jenny Addison, tar den här pysselboken barnen på en resa in i djurens fantastiska värld.

Med enkla tips och steg-för-steg-instruktioner lär sig barnen snabbt hur de kan rita sina favoritdjur. Katter, hästar och ödlor blir lekfulla och livliga under deras konstnärliga händer. Med 32 sidor fulla av möjligheter kan barnen utforska olika ritsätt och skapa sina egna unika djurfigurer.

Denna inspirerande och pedagogiska barnbok är både underhållande och utvecklar barnens kreativitet och konstnärliga förmåga, samtidigt som denna pysselbok är enkel. Med tydliga instruktioner och enklare ritsätt kan även yngre barn delta och skapa sina egna konstverk. Dessutom stimulerar pysslandet barnens fantasi och finmotorik samtidigt som de lär sig mer om olika djurarter.

Ge ditt barn möjligheten att utforska sin kreativitet och skapa vackra djurporträtt med ”Roligt minipyssel: Rita djur”. Det är en underhållande och lärorik aktivitetsbok som låter barnens fantasi blomstra samtidigt som de utvecklar sina konstnärliga färdigheter.


Kawaiipyssel: Djur

Ett gulligt kawaii-pyssel med djurtema för barn.

Kolla priset hos:

Välkommen till en underbar värld av pyssel och skapande med Kawaiipyssel: Djur! Denna aktivitetsbok, författad av Connie Isaacs och illustrerad av Bethany Carr, är perfekt för barn i åldern 3-6 år som älskar djur och att utforska sin kreativitet.

Kawaiipyssel: Djur är fullproppad med roliga och engagerande aktiviteter som kommer att hålla ditt barn underhållen i timmar. Boken innehåller bilder att färglägga, labyrinter att ta sig igenom, kluriga uppgifter att lösa, ord att hitta och mycket mer. Med över 150 klistermärken på supersöta djur kan barnet också dekorera sina konstverk och skapa sina egna fantastiska scener.

Denna aktivitetsbok främjar barnets kreativitet, finmotorik och problemlösningsförmåga. Genom att rita, klura och klistra får barnet möjlighet att uttrycka sig och skapa egna konstverk samtidigt som de har superkul! Boken är också utformad för att vara lätt att använda för barn i åldern 3-6 år, vilket gör den till en perfekt introduktion till pyssel och skapande.

Ge ditt barn möjligheten att utforska världen av djur och utveckla sin kreativitet med Kawaiipyssel: Djur. Med denna aktivitetsbok kan ditt barn rita, klura och klistra sig till timmar av superkul och samtidigt lära sig om olika djurarter. Det är en perfekt present för alla små djurälskare och ett fantastiskt sätt att främja deras kreativa förmåga och lärande.


Rädda djuren! : fakta och pyssel om utrotningshotade djur

En pysselbok med fakta och pyssel om utrotningshotade djur.

Kolla priset hos:

Ta med ditt barn på en spännande resa för att lära sig om utrotningshotade djur med boken ”Rädda djuren! – fakta och pyssel om utrotningshotade djur”. Denna viktiga och lärorika bok är skriven av författaren Jenny Loberg och framtagen i samarbete med Nordens Ark, en djurpark i Bohuslän som arbetar för att rädda utrotningshotade arter.

I boken får ditt barn lära sig om olika sällsynta djur, som amurtigern och röd panda, och deras livsmiljöer. Boken innehåller även fint illustrerade pyssel som låter barnet uttrycka sin kreativitet samtidigt som de lär sig om vikten av att skydda dessa djur.

Fördelen med denna bok är att den inte bara ger kunskap om utrotningshotade djur, utan också uppmuntrar till aktivitet och pyssel. Barnet får möjlighet att engagera sig i ämnet genom att färglägga, rita och utföra de medföljande pysseluppgifterna. Det är ett utmärkt sätt för dem att utveckla sin kreativitet och samtidigt lära sig om miljövård.

”Rädda djuren! – fakta och pyssel om utrotningshotade djur” som ges ut av Tukan Förlag är ett utmärkt verktyg för att väcka barnets medvetenhet om vikten av att bevara och skydda våra utrotningshotade djur.

Ge ditt barn möjligheten att lära sig om utrotningshotade djur och samtidigt utforska sin kreativitet med ”Rädda djuren! – fakta och pyssel om utrotningshotade djur”. Det är en perfekt bok för barn i åldern 6-9 år som kommer att inspirera deras fantasi och medvetenhet om naturens mångfald.


Pysselbok Söta Djur Tactic

En pysselbok med söta djurtema för barn.

Kolla priset hos:

Vill du ge ditt barn en rolig och kreativ aktivitet som samtidigt tränar deras hjärna? Då är ”Pysselbok Söta Djur” från Tactic det perfekta valet! Med denna pysselbok kan barnen träffa alla sina favoritdjur och samtidigt utveckla sina färdigheter.

Boken är fylld med olika pysseluppgifter som utmanar barnens tankeförmåga. Här får de lösa labyrinter, hoppa från prick till prick och leta efter fem fel tillsammans med söta kattungar, busiga kaniner och talande papegojor. Genom att utföra dessa uppgifter tränar barnen sin koncentration och problemlösningsförmåga på ett underhållande sätt.

En av fördelarna med denna pysselbok är dess variation. Barnen kan använda sina blyertspennor, suddgummin och färgpennor för att skapa och pyssla på olika sätt. Det ger dem friheten att uttrycka sin kreativitet och samtidigt utveckla sina motoriska färdigheter.

Ge ditt barn möjligheten att träffa söta djur och utmana sin hjärna med ”Pysselbok Söta Djur” från Tactic. Det är en rolig och pedagogisk aktivitetsbok som kommer att underhålla och inspirera ditt barn samtidigt som det lär sig om olika djurarter.


Hitta fler artiklar med pysseltips!