Bästa plocklåda för småbarn 2024: Motorik och lärande för de små barnen

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

En plocklåda är en klassisk leksak för småbarn som funnits i många årtionden. Den tränar barnens motorik, intelligens och problemlösningsförmåga på ett lustfyllt sätt. En utmärkt leksak att börja med från ungefär 1 års ålder. Här är våra favoriter bland de bästa plocklådorna för barn!

Plocklådor för barn, text över bild på barn med färgglad plocklåda

Vilken plocklåda är bäst i test?

Om du vill ha en klassisk plocklåda i trä, kan vi varmt rekommendera Mickis plocklådor. Ett svenskt kvalitetsmärke som designar fantastiska träleksaker och en hel del annat!

✅ Svenskt kvalitetsmärke

Micki tre olika plocklådor

Om du vill ha något lite mer modernt och effektfullt kan du med fördel kolla in Vtech Baby Sorteringsskola. Den spelar ljud och melodier och lär barnen nya ord och koncept på ett lekfullt sätt.

✅ Med ljud och musik

Vtech Baby Sorteringsskola

Om du vill ha något lite annorlunda kan du kolla in det här pedagogiska pusslet för småbarn. Pusselbitarna är tillverkade i livsmedelsgodkänd silikon och är en perfekt utmaning för de små!

✅ Utmanande småbarnspussel

Pusslet SYMMETRI i silikon

Fler plocklådor hittar du längre ned i artikeln.

Se även våra tips på byggklossar för småbarn! Roliga träleksaker som går att göra mycket kul med.

Lista på många olika plocklådor för bebis och små barn

Nedan kan du läsa mer om alla de plocklådor vi tittat närmare på.

Babblarna Plocklåda

Babblarna Plocklåda

För de små äventyrarna och upptäckarna är Babblarna Plocklåda en leksak som inte bara underhåller utan även främjar barnets finmotorik och kognitiva förmågor. Denna plocklåda i trä är en pedagogisk leksak som kommer att engagera och utveckla ditt barns förmågor på ett lekfullt sätt.

 • Målade Babblarna-figurer: Plocklådan är dekorerad med färgglada Babblarna-figurer, vilket genast väcker barnets intresse och fantasi. Babblarna är kända för att vara pedagogiska och roliga karaktärer som barn älskar.
 • Förbättrar Finmotorik: Genom att passa rätt klossar genom de olika formade öppningarna i lådans ovansida tränar barnet sin finmotorik och öga-hand-koordination. Det är en utmärkt övning för att hjälpa dem utveckla dessa viktiga färdigheter.
 • Ljuddämpande Design: För att minska ljudnivån när klossarna faller genom har lådans botten klätts i filt. Det är ett tankeväckande inslag som kommer att uppskattas av föräldrar.
 • Lärorik och Rolig: Babblarna Plocklåda är mer än bara en leksak; den är en pedagogisk resurs. Den hjälper barnet att lära sig om former, färger och problem­lösning på ett interaktivt sätt.

Babblarna är en välkänd och omtyckt svensk barnboksserie och tv-serie som fokuserar på tidig språkutveckling och kommunikation hos små barn. Deras produkter är utformade med pedagogik och lek i åtanke.

Babblarna Plocklåda är den perfekta leksaken för småbarnsföräldrar som vill kombinera rolig lek med lärande. Dess färgglada Babblarna-tema och pedagogiska design gör den till ett utmärkt val för barn från 12 månader och uppåt. Ge ditt barn en chans att utforska och utvecklas med Babblarna Plocklåda, och se deras finmotorik och kreativitet blomstra. Med CE-märkning kan du vara trygg med att den uppfyller säkerhetsstandarderna för ditt barns välbefinnande.


Fisher-Price Formsorterare Baby’s First Blocks

Fisher-Price Formsorterare Baby’s First Blocks

För små utforskare och deras föräldrar är Fisher-Price Formsorterare Baby’s First Blocks den perfekta leksaken som förenar lek med tidig inlärning. Denna klassiska aktivitetsleksak är utformad för att stimulera barnets utveckling på flera sätt och samtidigt låta dem ha roligt.

 • Färgglada Klossar och Hink: Setet innehåller tio färgglada klossar i olika former, från cirklar till trekanter och fyrkanter. Ditt barn kommer att älska att utforska de olika formerna och färgerna. Klossarna förvaras smidigt i en hink med ett avtagbart lock.
 • Främjar Formigenkänning: Ditt barn lär sig att matcha de rätta klossarna med de motsvarande hålen på hinkens lock. Detta är en utmärkt övning för att utveckla formigenkänning och öga-hand-koordination.
 • Stimulerar Kreativitet: Förutom formigenkänning uppmuntrar detta set även barnets kreativitet. De kan bygga med klossarna och skapa sina egna små konstverk.
 • Inlärning av Färger och Räkning: Med tiden kan ditt barn också använda klossarna för att lära sig om olika färger och grundläggande räkning. Detta gör leksaken till en långsiktig investering i deras utbildning.

Fisher-Price är ett företag med lång erfarenhet av att skapa pedagogiska leksaker för barn. Deras produkter är utvecklade med omsorg och expertis för att hjälpa barn i deras tidiga utvecklingsstadier.

Fisher-Price Formsorterare Baby’s First Blocks är den perfekta leksaken för föräldrar som vill kombinera lek med inlärning för sina små. Med färgglada klossar, en praktisk hink för förvaring och många möjligheter till kreativ lek är detta en investering i ditt barns utveckling och underhållning.

Främja deras formigenkänning, koordination och kreativitet med denna pedagogiska leksak som är utformad för att växa med dem. Fisher-Price är ett pålitligt namn inom leksaksbranschen, så du kan vara trygg med att du ger ditt barn en högkvalitativ och säker leksak.


VIGA Plocklåda Hjul

VIGA Plocklåda Hjul

För små äventyrare och deras föräldrar är VIGA Plocklåda Hjul den perfekta leksaken som kombinerar underhållning med lärande. Denna leksak med sin charmiga design är utformad för att stimulera ditt barns utveckling på flera sätt samtidigt som det har kul.

 • För Finmotorik och Logiskt Tänkande: VIGA Plocklåda Hjul kommer med sex färgglada bitar i olika former som ditt barn ska placera i rätt hål på den runda plocklådan. Denna övning är utmärkt för att utveckla deras finmotorik och logiska tänkande.
 • Rolig Rassel Effekt: När bitarna är i plocklådan, skramlar den roligt när den rullar över golvet. Detta ger extra glädje åt leken och lockar barnets uppmärksamhet.
 • Kvalitetsmaterial: Tillverkad av trä är denna leksak både hållbar och säker för ditt barn att använda.
 • CE-märkt: Produkten är CE-märkt, vilket innebär att den uppfyller höga säkerhetsstandarder.

VIGA är ett välkänt företag som specialiserar sig på utvecklingsleksaker för barn. Deras produkter är kända för sin kvalitet och deras engagemang för barns utveckling.

VIGA Plocklåda Hjul är den perfekta leksaken för föräldrar som vill kombinera lek med inlärning för sina små. Med färgglada bitar, en underhållande rassel effekt och möjligheten att utveckla finmotorik och logiskt tänkande, är detta en utmärkt investering i ditt barns utveckling och underhållning. VIGA är ett pålitligt namn inom leksaksbranschen, så du kan vara trygg med att du ger ditt barn en högkvalitativ och säker leksak som kommer att ge många stunder av glädje och lärande.


BRIO Plocklåda

BRIO Plocklåda

BRIO, känt för sina högkvalitativa leksaker, presenterar stolt BRIO Plocklåda, en tidlös lekklassiker som inspirerar och utbildar de yngsta upptäckarna. Den här leksaken är inte bara en källa till glädje utan också en fantastisk möjlighet för barn att lära sig om färger, former och förbättra sin öga-hand-koordination.

 • Sex Färgglada Klossar: BRIO Plocklåda innehåller sex klossar i olika färger och geometriska former. Dessa är speciellt utformade för små barnhänder, vilket gör det enklare för de små att hantera och utforska leksaken.
 • Färdighetsutveckling: Denna leksak hjälper barn att utveckla flera viktiga färdigheter. De lär sig att känna igen och matcha färger och former, och samtidigt förbättrar de sin öga-hand-koordination när de plockar upp och placerar klossarna i lådan.
 • Utdragbar Skiva: BRIO Plocklåda är utrustad med en utdragbar skiva i botten, vilket gör det enkelt för barnen att ta ut klossarna och börja om igen.
 • Högkvalitativt Trä: Tillverkad av trä av hög kvalitet är BRIO Plocklåda både hållbar och säker för ditt barn att använda.
 • Rekommenderad Ålder: Lämplig från 12 månader och uppåt.
 • Mått: 13 x 14 x 11 cm.
 • Färg: Röd.

BRIO är ett välkänt svenskt företag som har tillverkat högkvalitativa leksaker i över 130 år. Deras produkter är kända för sin hållbarhet och sitt fokus på barns utveckling och lekglädje.

BRIO Plocklåda är en utmärkt leksak som inte bara underhåller barn utan också hjälper till med deras utveckling. Med färgglada klossar, utdragbar skiva och högkvalitativt trämaterial är detta en leksak som kommer att vara en favorit i många år framöver. Ge ditt barn förmånen att utforska och lära sig med BRIO Plocklåda.


Micki Plocklåda

Micki Plocklåda

Micki, ett välrenommerat svenskt leksaksmärke, presenterar Micki Plocklåda, en klassisk och pedagogisk leksak i trä som öppnar dörren till lärande på ett roligt sätt. Den här plocklådan är ett utmärkt val för att hjälpa ditt barn att utveckla finmotorik och koordination samtidigt som det utforskar färger och former.

 • Lär Med Lek: Micki Plocklåda är utformad för att göra lärandet till en lek. Lådans hål matchar klossarnas färg och form, vilket uppmuntrar barnet att lägga rätt kloss på rätt plats. Detta hjälper barnet att utveckla sin förmåga att känna igen och matcha former och färger.
 • Hållbart Material: Tillverkad av FSC-certifierat trä och MDF-material, är Micki Plocklåda både hållbar och säker för ditt barn att använda. Du kan vara säker på att du ger ditt barn en leksak av hög kvalitet.
 • CE-märkt: Micki Plocklåda är CE-märkt, vilket innebär att den uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna för leksaker.
 • Rekommenderad Ålder: lämplig från 1,5 år och uppåt.
 • Mått: 11,5 cm (höjd) x 13,5 cm (längd) x 13,5 cm (bredd).

Micki är ett svenskt leksaksmärke med en lång och framgångsrik historia av att skapa högkvalitativa leksaker som främjar barns utveckling och lekglädje. Deras produkter är kända för sin hållbarhet och säkerhet.

Micki Plocklåda är en utmärkt leksak för små barn som är redo att utforska världen av former och färger. Med högkvalitativt trämaterial och pedagogiskt värde är detta en leksak som inte bara underhåller utan också hjälper till med utvecklingen. Ge ditt barn förmånen att lära med lek med Micki Plocklåda.


Mumin Plocklåda

Mumin Plocklåda

Mumin, det älskade finska berättelseuniversumet, tar nu plats i ditt barns lekrum med Mumin Plocklåda. Denna färgglada och pedagogiska leksak är inte bara en källa till underhållning utan också en möjlighet för ditt barn att utforska former och färger med hjälp av Muminvännerna.

 • Lär Med Mumin: Mumin Plocklåda är utformad för att göra lärandet roligt. Den fyrkantiga lådan har ett lock med fyra olika geometriska hål – triangel, rektangel, kvadrat och cirkel. Ditt barn kan matcha de fyra pastellfärgade klossarna dekorerade med söta Muminfigurer till de rätta hålen. Detta är ett utmärkt sätt för ditt barn att utveckla sin förmåga att känna igen former och färger.
 • Passande Ålder: Lämplig från 12 månader och uppåt.

Mumin är en tidlös och älskad berättelsevärld skapad av den finländska författaren Tove Jansson. Muminfigurerna och deras äventyr har fört glädje och visdom till generationer av barn och vuxna världen över.

Mumin Plocklåda är en leksak som kombinerar det bästa av två världar – pedagogiskt värde och den charmiga Muminvärlden. Ge ditt barn möjligheten att lära sig om former och färger på ett roligt och engagerande sätt med Mumin Plocklåda. Den här leksaken är inte bara ett bidrag till utvecklingen utan också en källa till lekglädje med Muminvännerna.


Vtech Baby Sorteringsskola

Vtech Baby Sorteringsskola

För de minsta upptäckarna kommer Vtech Baby Sorteringsskola att bli en underhållande och pedagogisk lekkamrat. Denna klassiska aktivitetsleksak är utformad för att lära barnet om bokstäver, siffror och former samtidigt som den främjar grov- och finmotorisk utveckling.

Lärande och Lek: Vtech Baby Sorteringsskola är en interaktiv leksak som gör lärande till en rolig upplevelse. Barnet kan sortera de färgglada klossarna i rätt fönster på huset och trycka på knapparna för att utforska olika ämnen. Genom att vrida på katten får barnet lära sig om former, siffror och mycket mer. Över 50 sånger, melodier, ljud och fraser på svenska kommer att engagera och utbilda ditt barn på ett underhållande sätt.

Utvecklar Färdigheter: Sorteringsskolan är inte bara rolig, den är också utformad för att främja ditt barns motoriska färdigheter. Genom att plocka upp och sortera klossarna, trycka på knapparna och vrida på katten utvecklar barnet sin grov- och finmotorik samt ökar sin förståelse för grundläggande koncept som bokstäver och siffror.

Hög Kvalitet: Vtech är känt för att producera högkvalitativa och säkra leksaker för barn i alla åldrar. Med Vtech Baby Sorteringsskola får du en pålitlig leksak som kommer att vara en följeslagare i ditt barns tidiga utbildning.

Batterier Ingår: Leksaken drivs av 2 x AA-batterier, och demobatterier ingår så att ditt barn kan börja utforska och lära sig direkt.

Vtech är en ledande tillverkare av interaktiva leksaker och lärande produkter för barn. Deras produkter är kända för att kombinera rolig lek med pedagogiskt värde och hög kvalitet.

Vtech Baby Sorteringsskola är den perfekta leksaken för de små upptäckarna. Den kombinerar lärande och lek på ett underhållande sätt samtidigt som den utvecklar viktiga motoriska färdigheter. Ge ditt barn en stark start i sitt lärande med denna pedagogiska och roliga leksak från Vtech. Låt leken börja och se ditt barn blomstra med Vtech Baby Sorteringsskola.


Eichhorn Snigel Dragleksak med Formsorterare

Eichhorn Snigel Dragleksak med Formsorterare

Ge ditt barn den perfekta dragkamraten med Eichhorn Snigel Dragleksak med Formsorterare. Denna träsnigel är en färgglad och underhållande leksak som kommer att förtrolla ditt barn och skapa en rolig och pedagogisk lekupplevelse.

 • Färgglad och Rolig: Eichhorn Snigel är tillverkad av trä och pryds av ljusa och livfulla färger som kommer att få ditt barn att le och skratta. Dess söta och charmiga design lockar omedelbart barnets uppmärksamhet.
 • Dragleksak med Ljud: Denna snigel är inte bara söt att titta på, den har också ett snöre som gör det möjligt för ditt barn att dra den med sig överallt. När snigeln rör sig avger den ett klapprande ljud som skapar extra glädje i leken.
 • Pedagogisk Formsorterare: Snigeln har en överraskning i sitt skal – en formsorterare. Ditt barn kan ta bort locket och leka med de olika former som passar igenom hålen. Detta är inte bara roligt utan också pedagogiskt och hjälper till att utveckla barnets finmotorik och sinne för utforskning.
 • Hög Kvalitet: Eichhorn är känt för sina högkvalitativa leksaker, och denna träsnigel är inget undantag. Den är noga tillverkad med säkerhet och långvarig användning i åtanke, så du kan känna dig trygg med att ge den till ditt barn.

Eichhorn är ett företag med lång erfarenhet av att tillverka pedagogiska och underhållande leksaker för barn. Deras produkter är kända för sin kvalitet och kreativa design.

Eichhorn Snigel Dragleksak med Formsorterare är den perfekta leksaken för små barn som älskar att utforska och leka. Den färgglada snigeln lockar med sin charmiga design och ger timmar av skoj och glädje. Dess dragfunktion och klapprande ljud gör den extra underhållande. Dessutom har den en pedagogisk formsorterare som främjar finmotorik och utforskande. Ge ditt barn denna fantastiska träsnigel från Eichhorn och låt leken börja!

Rekommenderad ålder: Från 12 månader Mått: 15 x 24 x 19,5 cm


Sorteringslåda

Sorteringslåda

I jakten på leksaker som är både pedagogiska och underhållande för ditt barn är den klassiska pedagogiska plocklådan ett utmärkt val. Denna tidlösa leksak kombinerar lek med lärande och är utformad för att hjälpa barnets finmotorik och beröringskänsla att utvecklas på ett roligt sätt.

 • Form- och Bokstavssortering: Plocklådan är utrustad med olika former och de första bokstäverna i alfabetet: A, B, C och D. Ditt barn kan utforska och sortera dessa former och bokstäver, vilket främjar tidig inlärning och kognitiv utveckling.
 • Ljusa Barnvänliga Färger: Designen är barnvänlig med ljusa och lockande färger. Ditt barn kan lära sig namnen på olika färger och skilja mellan dem, vilket också hjälper till att förbättra deras förmåga att känna igen och namnge färger.
 • Pedagogiskt och Roligt: Den pedagogiska plocklådan är utformad för att vara både lärorik och underhållande. Genom att leka med de olika formerna och bokstäverna kan ditt barn utveckla viktiga färdigheter samtidigt som de har kul.

Från 18 månader: Denna plocklåda är perfekt för barn från 18 månader och uppåt. Den är utformad med hänsyn till barnets ålder och behov och erbjuder en säker och rolig lekupplevelse.

Vår pedagogiska plocklåda är tillverkad av en ansedd tillverkare som har lång erfarenhet av att skapa leksaker som främjar barns utveckling. Kvalitet och säkerhet är deras högsta prioritet.

Den klassiska pedagogiska plocklådan är en utmärkt leksak för föräldrar som vill främja sina barns tidiga inlärning och utveckling samtidigt som de har kul. Med olika former och bokstäver, ljusa färger och pedagogiska fördelar är den ett utmärkt tillskott till ditt barns leksakssamling. Ge ditt barn den gåvan av lärande och skoj med den klassiska pedagogiska plocklådan.

Rekommenderad ålder: Från 18 månader


Liewood Ludwig Plocklåda Hus

Liewood Ludwig Plocklåda Hus

I jakten på leksaker som kombinerar lek och inlärning är Liewood Ludwigs Plocklåda Hus en pärla. Denna klassiska plocklåda i trä från Liewood erbjuder en underhållande och utmanande lekupplevelse för ditt barn samtidigt som den främjar finmotorik och koordination.

 • Klassisk Plocklåda: Liewood Ludwig Plocklåda är en klassisk leksak som har fängslat barn i generationer. Utmaningen ligger i att placera de olika geometriska formerna i rätt fack och sedan öppna locket för att börja om. Det är en lek som aldrig blir tråkig och som hjälper ditt barn att förbättra sin finmotorik.
 • Husformad Design: Plocklådan är inte bara praktisk utan också charmigt utformad som ett hus. Den är enkel att bära med sig tack vare det inbyggda handtaget, vilket gör den till en perfekt lekkamrat för ditt barn.
 • Lärorik Lek: Genom att plocka och placera de olika formerna i lådan tränar ditt barn sin öga-hand-koordination och lär sig att känna igen och matcha former. Det är en lek som ger många pedagogiska fördelar.

Liewood är ett företag känt för sina högkvalitativa och genomtänkta produkter för barn. Deras produkter är tillverkade med omsorg och med hänsyn till både barnens och miljöns välbefinnande.

Liewood Ludwig Plocklåda Hus är inte bara en leksak utan också ett pedagogiskt verktyg som hjälper ditt barn att utveckla viktiga färdigheter på ett lekfullt sätt. Med sin klassiska design och höga kvalitet är detta en leksak som kommer att följa med ditt barn under många lekstunder och bidra till deras utveckling.

Ge ditt barn möjligheten att utforska och träna med Liewood Ludwig Plocklåda Hus och se hur deras finmotorik och koordination blomstrar samtidigt som de har roligt.

Rekommenderad ålder: Passar för barn i åldern 18 månader och uppåt.


Scandinavian Baby Products Plocklåda Med Musik

Scandinavian Baby Products Plocklåda

För små äventyrare och upptäcktsresande småbarn är Scandinavian Baby Products Plocklåda Med Musik den perfekta leksaken för att stimulera deras utveckling. Denna leksak är en fantastisk kombination av rolig lek och lärorik inlärning.

 • Lägg Rätt Form i Rätt Hål: Denna plocklåda är utformad för att lära ditt barn om former och färger på ett interaktivt sätt. Genom att matcha rätt form till rätt öppning i lådan tränar ditt barn sin hand-öga-koordination och finmotorik.
 • Roliga Ljudeffekter: För att göra leken ännu mer spännande och engagerande har Scandinavian Baby Products utrustat plocklådan med roliga ljudeffekter. När barnet lyckas placera en form korrekt, belönas de med glada ljud som uppmuntrar deras prestationer.
 • Säker och Hållbar: Scandinavian Baby Products har designat denna leksak med barnens säkerhet i åtanke. Den är tillverkad av högkvalitativt ABS-material och uppfyller eller överträffar säkerhetsstandard EN71. Du kan vara trygg med att ditt barn leker med en leksak som är både rolig och säker.

Scandinavian Baby Products är ett företag som strävar efter att skapa högkvalitativa och innovativa produkter för småbarn och deras föräldrar. Deras produkter är kända för att vara säkra, pedagogiska och roliga.

Scandinavian Baby Products Plocklåda Med Musik är mer än bara en leksak; den är en träningspartner för ditt barns utveckling. Den lär ditt barn värdefulla färdigheter samtidigt som den ger dem glädje och belöning genom ljudeffekter. Ge ditt barn en lekfull start på sin inlärningsresa med denna underbara plocklåda.

Rekommenderad ålder: lämplig för barn i åldrarna 12 till 36 månader.

Uppmuntra din lilla äventyrare att utforska, lära och leka med Scandinavian Baby Products Plocklåda Med Musik. Det är en investering i deras utveckling och framtid.


STOY FSC 100% Plocklåda

STOY FSC 100% Plocklåda

STOY FSC 100% Plocklåda är en hållbar och pedagogisk leksak, designad för att främja utvecklingen av hand-ögon-koordination och finmotorik hos små barn.

Leksaken innefattar en låda och 15 klossar som hjälper till att utveckla barnets problemlösande och logiska tänkande genom att matcha rätt form i rätt hål. Den är även utmärkt för inlärning av olika former och färger. Leksakens storlek är anpassad för små händer, och locket kan öppnas för att enkelt få ut blocken.

Genom att välja STOY FSC 100% Plocklåda stödjer du också ansvarsfull skogsförvaltning världen över, då produkten är certifierad av Forest Stewardship Council® (FSC®), en global organisation som främjar ansvarsfull skötsel av världens skogar. Denna plocklåda är inte bara ett utbildande verktyg för ditt barn, utan även ett miljövänligt val.


Filibabba Plocklåda Av Trä

Filibabba Plocklåda Av Trä

För nyfikna barn som gillar att utforska genom beröring är Filibabba Plocklåda det ultimata valet. Denna plocklåda bjuder inte bara på timmar av lek utan även en fantastisk möjlighet för ditt barn att utveckla sina färdigheter.

Utveckla Färdigheter: Filibabba Plocklåda hjälper ditt barn att förbättra sin hand-öga-koordination samt motorik. Genom att matcha rätt form till rätt hål stöds barnets problemlösande och logiska tänkande.

Specifikationer:

 • Mått: 19 x 5 x 5 cm.
 • Tillverkad i trä.
 • Leksaken uppfyller eller överträffar säkerhetsstandard EN71, vilket garanterar att den är säker för ditt barn.
 • Enkel att rengöra med en fuktig trasa.

Filibabba Plocklåda är inte bara en underhållande leksak; den erbjuder också en lärorik upplevelse för ditt barn. Att kombinera lek och lärande är en fantastiskt investering i ditt barns utveckling och Filibabba Plocklåda levererar detta perfekt. Ge ditt barn chansen att njuta och utvecklas samtidigt.


Pusslet SYMMETRI i silikon

Pusslet SYMMETRI i silikon

Pusslet SYMMETRI i silikon är ett pedagogiskt och hållbart pussel som låter barn i åldern 1-5 år utforska och lära sig om symmetriska figurer. Pusslet är tillverkat av 100% livsmedelsgodkänd silikon, fritt från BPA och andra kemikalier såsom ftalater, vilket gör det säkert för barn. Med dimensioner på 18142 cm och pusselbitar på 3*3 cm, är det lämpligt för små händer att hantera.

Det robusta silikonmaterialet gör att pusslet tål att tappas i golvet utan att gå sönder. Dessutom är pusslet diskmaskinssäkert upp till 65°C, och det rekommenderas att det diskas varmt med diskmedel innan användning. Det finns i två olika färgkombinationer, vilket erbjuder variation.

Pusslet SYMMETRI i silikon har testats enligt EN71 standard och uppfyller säkerhetskraven inom CE-certifiering. Detta pussel är inte bara en inlärningsresurs för barn för att bekanta sig med symmetriska former, utan även en praktisk och säker produkt för föräldrar som söker kvalitativa och säkra leksaker.


Buddy & Hope FSC 100% Plocklåda Med Vilda Djur

Buddy & Hope FSC 100% Plocklåda Med Vilda Djur

För föräldrar som söker en pedagogisk och miljövänlig leksak för sina små upptäcktsresande är Buddy & Hope FSC 100% Plocklåda Med Vilda Djur ett utmärkt val. Denna grönfärgade plocklåda är mer än bara en leksak – den är en inlärningsresurs som främjar ditt barns utveckling.

 • Främjar Utveckling: Denna plocklåda är utformad för att hjälpa ditt barn att utveckla hand-öga-koordination och motorik. Genom att matcha de fyra vilda djurformerna med rätt öppning lär sig ditt barn grundläggande problemlösning och logiskt tänkande.
 • Stödjer Ansvarsfull Skogsskötsel: Genom att välja Buddy & Hope FSC 100% Plocklåda Med Vilda Djur stöder du ansvarsfull skogsskötsel över hela världen. Denna låda är tillverkad av FSC-certifierat trä, vilket säkerställer att den kommer från skogar som sköts med hänsyn till miljön och människorna som bor där.

Buddy & Hope är ett företag som brinner för att skapa leksaker som är både pedagogiska och miljövänliga. Deras produkter är kända för att uppmuntra lärande genom lek och samtidigt främja en hållbar livsstil.

Buddy & Hope FSC 100% Plocklåda Med Vilda Djur är en utmärkt leksak för att stimulera ditt barns utveckling på ett roligt sätt. Den främjar motorik och problemlösning samtidigt som den stöder ansvarsfull skogsskötsel globalt.

Ge ditt barn förmånen att leka och lära med denna pedagogiska plocklåda och uppmuntra deras kärlek till miljön. Det är en vinnande kombination för både föräldrar och barn.


Quercetti Play Bio Kubo Plocklåda

Quercetti Play Bio Kubo Plocklåda

För de föräldrarna som letar efter en leksak som inte bara underhåller utan också främjar deras barns utveckling, är Quercetti Play Bio Kubo Plocklåda det perfekta valet. Denna plocklåda är inte bara rolig utan även miljövänlig och utbildande.

 • Främjar Utveckling: Med Play Bio Kubo plocklådan kan ditt barn utforska former och färger på ett lekfullt sätt. Genom att matcha de fem olika formerna med rätt hål i lådan förbättrar ditt barn sin hand-öga-koordination och finmotorik. Det är en pedagogisk leksak som lägger grunden för problemlösning och kreativt tänkande.
 • Miljövänlig Material: Enastående nog är denna plocklåda tillverkad av en speciell BIO-plast som innehåller hela 40% träfibrer. Det gör den inte bara hållbar utan också miljövänlig. Genom att välja Play Bio Kubo stödjer du både ditt barns utveckling och en hållbar framtid.
 • Italiensk Kvalitet: Quercetti är stolta över att producera sina leksaker i Italien, och det märks i den noggranna utförandet och kvaliteten på Play Bio Kubo plocklådan. Den uppfyller eller överträffar säkerhetsstandard EN71 och är CE-märkt för att garantera säker lek.

Quercetti är ett italienskt företag med en lång historia av att producera högkvalitativa leksaker som uppmuntrar lärande och utveckling hos barn. Deras leksaker är kända för att kombinera underhållning med pedagogik.

Quercetti Play Bio Kubo Plocklåda är en leksak som ger ditt barn möjligheten att lära sig medan de leker. Den pedagogiska aspekten kombineras med miljövänliga material och italiensk kvalitet. Ge ditt barn förmånen att utvecklas på ett roligt och hållbart sätt med denna plocklåda. Det är en investering i deras framtid och planetens välmående.


I vilken ålder leker barn med plocklådor?

Barn börjar ofta leka med plocklådor runt 1-årsåldern. Denna leksak är utformad för att hjälpa barn med att utveckla finmotorik och problemlösningsförmåga genom att passa olika former i motsvarande hål. Plocklådor är därmed lämpliga för småbarnsåldern då de stödjer lärande och utveckling på ett lekfullt sätt.

Barnen kan fortsätta hitta på kreativa lekar med klossarna och lådorna även senare, men det är främst i åldrarna 1-2 år som denna leksak är som mest användbar.


Hitta fler bra babyleksaker!