Bästa Playstation 5 spel för barn 2023: Spela PS5 hela familjen

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

Playstation 5 har tagit gamingvärlden med storm, och för barn och föräldrar erbjuder denna konsol ett fantastiskt sätt att umgås och ha kul tillsammans. Konsolen bjuder både på exklusiva titlar, och alla stora spelklassiker. Här tipsar vi om bra spel för barn till PS5!

Bästa spel till ps5 text och bild på spelkontroll

Vilka spel till PS5 är bäst i test för barn och familj?

En given klassiker som har några år på nacken vid det här laget, är Sackboy: A Big Adventure. Fantastiskt mysigt spel, som är ett måste för alla som gillar 3D-plattformsspel!

✅ Modern klassiker inom 3D-plattformsspel

Omslaget till PS5-spelet Sackboy: A Big Adventure med huvudkaraktären Sackboy.

För den som gillar hög fart och snabba svängar, måste vi tipsa om Hot Wheels Unleashed. Fantastiskt kul racingspel på fantasifulla banor. Helt underbart att spela mot varandra!

✅ Skön fartfylld körkänsla

Omslaget till PS5-spelet Hot Wheels Unleashed med en rad färgglada Hot Wheels-bilar.

Ett relativt nytt spel på listan, som bjuder på en ny take på en klassisk favorit, är Minecraft Legends. Istället för det vanliga byggandet, får du här ta dig an Minecraft-världen i form av ett mycket välgjort och lättspelat Real Time Strategy-spel.

✅ Nytt koncept inom Minecraft-världen

Minecraft Legends (Deluxe Edition) - En utökad version av det populära bygg- och äventyrsspelet.

Sen måste vi även slänga med en nostalgitripp som heter duga, i form av Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Skönt Beat ’em up-spel i retrostil. Extra aktuellt i och med den senaste Turtles-filmen som blivit väldigt omtyckt.

✅ Modernt Beat ’em up i läcker retrostil

Omslaget till PS5-spelet Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge med de fyra sköldpaddorna.

Många fler härliga PS5-tips hittar du längre ned i artikeln!

Lista på roliga PS5 spel för hela familjen

Nedan kan du läsa mer om över 20 olika spel till Playstation 5 som är roliga för både barn och vuxna.

Park Beyond

Omslaget till PS5-spelet Park Beyond med en karusell i bakgrunden.

Kolla priset hos:

Färdas bortom gränserna för verkligheten och låt kreativiteten flöda fritt med Park Beyond!

I detta spektakulära spel från Bandai Namco och Limbic Entertainment, kan spelare skapa deras drömmars nöjespark utan att begränsas av något så trivialt som gravitation. Med hjälp av intuitiva kontroller och ett berättelsedrivet kampanjläge lär du dig att navigera i nöjesparkens värld, bygga upp alltmer häpnadsväckande åkattraktioner och modulära upplevelser.

Med hjälp av de karismatiska karaktärerna Phil, den passionerade nöjesparkveteranen, och Izzy, den stränga men vänliga verkställande direktören, kan spelarna utforska sin mest vilda fantasi.

Park Beyond är mer än bara ett spel – det är en portal till obegränsad skaparkraft. Med dussintals innovativa moduler tillgängliga kan spelare skapa unika åkattraktioner med tusentals kombinationer. Tack vare ett avancerat redskap för åkattraktioner, kan du designa berg-och-dalbanor som inte liknar något annat, och genom att lägga till en nypa ”omöjligt” kan du skapa enastående åkattraktioner för en nöjespark som aldrig tidigare skådats.

Är du mer intresserad av siffror och statistik? Park Beyond ger dig också möjlighet att dyka djupt in i besökardata och använda utökade kontrollredskap för att optimera din parkförvaltning. Följ besökartrender, skapa butiksdesigner, rekrytera och leda över personal, bestäm marknadsföringsbudget och R&D-investeringar för att nå framgång.

Och om du någonsin har drömt om att forma världen efter din vilja, erbjuder Park Beyond dig den friheten. Med terraformering och modulära byggsystem kan du forma miljöer som passar just dina visioner och göra din park till en unik upplevelse för alla besökare.

Park Beyond kommer med kampanj- och sandbox-lägen, vilket gör det till ett perfekt val för både nybörjare och erfarna spelare. Samarbeta med karaktärer i spelet för att renovera parker och konkurrera mot stora företag, eller njut av obegränsad kreativitet och frihet i sandbox-läget.

Kort sagt, om du letar efter ett kreativt, engagerande och roligt spel för dina barn på PS5, leta inte längre! Park Beyond kommer att erbjuda timmar av underhållning, lärande och skapande. Ta ditt barn med på ett äventyr bortom gränserna för verkligheten och låt dem skapa den nöjespark de alltid har drömt om – Park Beyond är verkligen en resa utöver det vanliga!


Sackboy: A Big Adventure

Omslaget till PS5-spelet Sackboy: A Big Adventure med huvudkaraktären Sackboy.

Kolla priset hos:

Är du redo att tillsammans med Sackboy rädda Craftworld från den skrämmande Vex och hans mardrömslika maskin, Topsy Turver? I Sackboy: A Big Adventure väntar ett episkt 3D-plattformsäventyr, redo att upplevas ensam eller tillsammans med dina vänner.

Sackboy: A Big Adventure är en fantastisk produktion från den hyllade studion, Sumo Digital. Spelet samlar lovord från både spelare och recensenter över hela världen, och har med sin charm, engagerande gameplay och uppslukande atmosfär blivit en omedelbar favorit.

Spelet tar dig med på ett äventyr genom handgjorda och distinkta landskap som bjuder på både spännande och oförutsägbara utmaningar. Upplev en djupt engagerande och uttrycksfull kontroll över Sackboy, oavsett om du ger dig ut på ett ensamt äventyr eller tar dig an svåra uppgifter med ett lag av två till fyra spelare.

Funktioner som Tempest 3D AudioTech på PS5 förvandlar Craftworld till en levande värld runt dig, och tack vare snabba laddningstider är du alltid redo att hoppa direkt in i äventyret. Detta fantastiska spel erbjuder också ett samarbetsvänligt, kaotiskt och glädjande multiplayer-läge, perfekt för familjespelstunder.

För dem som redan äger PS4-versionen av Sackboy: A Big Adventure, finns det goda nyheter! Du får tillgång till den digitala PS5-versionen utan extra kostnad, vilket gör det till en fantastisk investering för framtiden.

Så, om du letar efter en äventyrlig, spännande och familjevänlig upplevelse till din PS5, är Sackboy: A Big Adventure ett ypperligt val. Sätt på dig riddarhjälmen, förbered dig på en otrolig resa genom Craftworld och bli en legend bland stickade riddare.


DC’s Justice League: Cosmic Chaos

Omslaget till PS5-spelet DC’s Justice League: Cosmic Chaos med Justice League superhjältarna.

Kolla priset hos:

Batman, Wonder Woman och Superman bjuder in till ett otroligt äventyr med DC Justice League: Cosmic Chaos!

Denna actionfyllda spelupplevelse tar dig till Happy Harbor, Justice Leagues hemstad, som hamnat i kaos tack vare femte dimensionens busfrö Mr. Mxyzptlk och andra mäktiga superskurkar såsom Conqueror, Bizarro och Clayface. Byt mellan de tre superhjältarna med bara ett knapptryck och använd deras ikoniska förmågor för att bekämpa de interdimensionella skurkarna.

DC Justice League: Cosmic Chaos är en färgsprakande och pulshöjande spelupplevelse utvecklad av den kända spelutvecklaren Warner Bros. Interactive Entertainment. Spelet har fått lysande recensioner och har etablerat sig som ett ”måste” i varje barns spelbibliotek på PS5.

Utforska en tecknad värld full av charm och personlighet, ta dig an spännande uppdrag, stå öga mot öga med fiendens lakejer och tackla en rad utmaningar. Använd Supermans värmesyn, Wonder Womans sanningssnara och Batmans explosiva Batarangs och utöka dina offensiva alternativ med upplåsbara elementattacker.

Vare sig du väljer att flyga runt som Superman eller Wonder Woman, eller använda Batmans tekniska prylar, så har DC Justice League: Cosmic Chaos något för alla barn. Lösa pussel, besegra fiender och lås upp coola kläder och speciella uppgraderingar. Spela ensam eller med vänner i spelets 2-spelars Co-Op Instant Action Mode och upplev en värld full av äventyr och spänning.

Så om du letar efter ett spännande och actionfyllt äventyr till dina barn på PS5, behöver du inte leta längre. DC Justice League: Cosmic Chaos erbjuder otroliga upplevelser och kommer garanterat att ge timmar av glädje och spänning! Sätt på dig superhjälteutrustningen och hjälp Batman, Wonder Woman och Superman att bekämpa superskurkarna och återställa ordningen i Happy Harbor – en utmaning som väntar på att bli erövrad!


FIFA 23

Omslaget till PS5-spelet FIFA 23 med en fotbollsspelare i aktion.

Kolla priset hos:

När fotbollen kallas för världens spel, erbjuder EA SPORTS FIFA 23 den ultimata representationen av det. Med en förbättrad HyperMotion2-teknik tar FIFA 23 fotbollsactionen och realismen till en helt ny nivå.

FIFA 23, utvecklat av EA Sports, den välrenommerade utvecklaren med ett långt och framstående förflutet inom sportspel, ger spelare en oöverträffad fotbollsresa. De introducerar avancerade rörelseupptagningar, vilket ger över 6000 autentiska animeringar, vilket ger liv åt spelare och skapar en mer verklig fotbollsupplevelse än någonsin.

Nu kan du och dina barn uppleva den största scenen i fotboll – herrarnas FIFA World Cup Qatar 2022 och FIFA Women’s World Cup Australien och Nya Zeeland 2023. Dessutom introducerar FIFA 23 damernas klubblag för första gången i historien, vilket ger en ny dimension till spänningen.

En av de mest spännande funktionerna i FIFA 23 är introduktionen av cross-play, vilket gör det möjligt att spela med vänner oavsett vilken plattform de använder. Tävla mot varandra, arbeta tillsammans och ha timmar av nöje och spänning!

FIFA 23 erbjuder också det omfattande FIFA Ultimate Team-läget, där du kan bygga ditt drömlag och tävla i olika lägen, med tusentals spelare att välja mellan. Den nya funktionen FUT 23 introducerar även scenariobaserade FUT-ögonblick, vilket ger mer flexibilitet och engagemang i lagbyggnaden.

Definiera dina fotbollsdrömmar med FIFA 23’s Career Mode, där du kan uppleva autentiska turneringar och ligor som UEFA Champions League och Premier League. Och för dem som föredrar en mer gatufotbollscentrerad upplevelse, erbjuder FIFA 23 Pro Clubs och VOLTA FOOTBALL, som låter dig anpassa och utveckla din spelare i olika spelomgivningar.

För nya spelare erbjuder FIFA 23’s Träningscenter introduktion till spelets grunder, med en serie av kapitel för att hjälpa dig att förbättra ditt spel. Du kan även välja mellan de två FIFA 23-omslagsstjärnorna, Sam Kerr och Kylian Mbappe, som din tränare.

Oavsett om dina barn är fotbollsfans, eller bara älskar spännande och engagerande spel, är FIFA 23 det perfekta spelet för att ge dem en oöverträffad sportupplevelse på PS5. Det kommer inte bara att hålla dem engagerade, men också att stimulera deras strategiska tänkande och samarbetsförmåga. Med FIFA 23 kan de känna spänningen av fotbollsplanen direkt i ditt vardagsrum!


Ratchet & Clank: Rift Apart

Omslaget till PS5-spelet Ratchet & Clank: Rift Apart med huvudkaraktärerna Ratchet och Clank.

Kolla priset hos:

Säg hej till våra gamla favorithjältar, Ratchet och Clank, när de gör comeback med ett interdimensionellt äventyr i Ratchet & Clank: Rift Apart!

I detta fantastiska spel från den erkända studion Insomniac Games kastas du mellan olika dimensioner för att ta dig an en ondskefull kejsare från en annan verklighet. Upplev hänförande actionfyllda världar, fantastiska hastigheter och en otrolig vapenarsenal när dessa intergalaktiska äventyrare skjuter sig in på PS5™.

En riktig vapenfest väntar! Ditt uppdrag är att stoppa en ondskefull robothärskare från att erövra Ratchet och Clanks dimension. Bekämpa den här interdimensionella hotet med ett vapenlager fullt av nya explosiva vapen som Burst Pistol, Topiary Sprinkler och Shatterbomb. Svep fram över stadslandskap, dyk rakt in i strider och växla mellan dimensioner med utrustning som utmanar fysikens lagar.

Stifta bekantskap med gamla och nya karaktärer, inklusive en ny Lombax-motståndskämpe. Du får även spela som Rivet, en mystisk Lombax från en annan dimension, samt upptäcka Clanks nya interdimensionella mekanik.

Upplev ett bländande interdimensionellt äventyr som bara är möjligt med PS5’s oerhörda snabbhet och prestanda. Detta spel har utvecklats från grunden av Insomniac Games och låter upplevelsen inte bara handla om det som händer på skärmen, utan även vad du känner i den trådlösa DualSense™-handkontrollen.

Hoppa mellan galaxer med hjälp av dimensionella sprickor, och besök oupptäckta planeter med en mer levande och exotisk flora och fauna än någonsin tack vare PS5’s prestanda. Snabbladdningstekniken hos PS5-systemets SSD låter dig röra dig mellan planeter i galaxen utan hinder och i rekordfart.

Den trådlösa DualSense-handkontrollen tar spelet till en ny nivå med adaptiva avtryckare och haptisk feedback, vilket ger dig en känsla av att vara mitt i striderna. Med Tempest 3D AudioTech för kompatibla hörlurar kan du fullt ut fördjupa dig i spelvärldarna och känna varje ljud över, under och runt omkring dig.

Om du letar efter ett actionfyllt, interdimensionellt äventyr för dina barn på PS5, behöver du inte leta längre! Ratchet & Clank: Rift Apart erbjuder timmar av spänning och nöje och är ett utmärkt val för hela familjen. Häng med dessa ikoniska hjältar på äventyr och bekämpa skurkar för att rädda deras dimension – allt i otrolig PS5-kvalitet!


Hot Wheels Unleashed

Omslaget till PS5-spelet Hot Wheels Unleashed med en rad färgglada Hot Wheels-bilar.

Kolla priset hos:

Få hjulen att snurra med Hot Wheels Unleashed!

Denna fartfyllda spelupplevelse ger dina barn chansen att samla de mest spektakulära fordonen från Hot Wheels-universumet, bygga fantastiska banor och tävla i pulshöjande lopp. Känn kraften i dessa drömbilar som får adrenalinet att pumpa!

Hot Wheels Unleashed är ett banbrytande spel utvecklat av Milestone S.r.l., en italiensk videospelutvecklare känd för sina imponerande racing spel. Spelrecensioner har hyllat detta spel som ”extremt roligt” och det har blivit en stor hit bland spelentusiaster världen över.

Detta spel är inte bara om att köra i hög hastighet, utan också om att släppa lös din kreativitet. Barnen kan dra nytta av den innovativa banskaparen för att skapa mästerverk både på och utanför banan. Varför inte bygga en bana som slingrar sig genom ett rymdskepp eller upp i ett trädhus? Med Hot Wheels Unleashed är möjligheterna oändliga!

Utmana dina vänner till en vänskaplig tävling i split-screen-läget eller ta upp kampen mot upp till 11 motståndare online. Större utmaningar innebär större belöningar!

Hot Wheels Unleashed är inte bara ett spel, det är en upplevelse. Och med Day One Edition får du tillgång till två ytterligare fordon: Track Manga och GT Scorcher, vilket ger ännu mer valmöjligheter till spelarens samling.

Så, om du letar efter en explosiv och kreativ spelupplevelse för dina barn på PS5, behöver du inte leta längre! Hot Wheels Unleashed är det perfekta valet som garanterar timmar av fartfylld glädje och spänning! Låt dina barn utforska världen av Hot Wheels, bygga sina drömbanor och tävla mot vänner för att se vem som är snabbast. Kliv på gasen och gör dig redo för Hot Wheels Unleashed!


Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Omslaget till PS5-spelet Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge med de fyra sköldpaddorna.

Kolla priset hos:

Återförenas med Leonardo, Michelangelo, Donatello och Raphael i Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, där du får chansen att bekämpa Shredder och hans trogna Foot Clan!

Detta banbrytande spel är grundat i tidlösa klassiska slagsmålsmekaniker, skapat av de berömda slagmålexperterna på Dotemu (Streets of Rage 4) och Tribute Games. Med vacker pixelkonstgrafik kommer spelet ta dig tillbaka till 80-talets nostalgiska landskap, med varje karaktär, fordon, vapen och bakgrund direkt inspirerad av den legendariska TV-serien från 1987.

Hjälp sköldpaddskvartetten att bekämpa Foot Soldiers, Triceration Warriors och Rock Troops över en rad tidlösa TMNT-platser, från Manhattan och Coney Island till hustaken i staden och de fuktiga kloakerna. Varje Turtle kommer med sina egna unika färdigheter och drag, vilket gör varje spel unikt och fyllt av otroliga kombinationer och hisnande actionscener.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge är inte bara ett enspelaräventyr. Fånga skurkar tillsammans med dina kompisar, och spela med upp till fyra spelare samtidigt! Spelet är fullpackat med killerhumor och actionfyllda äventyr, vilket gör det till ett perfekt val för barnen och hela familjen att njuta av.

Nyheten om den sjätte spelbara karaktären, Master Splinter, tar upplevelsen till en helt ny nivå! Nu kan du ta striden till Shredder som Master Splinter, och njuta av ett ännu mer spännande äventyr.

Så om du letar efter ett actionspäckat och nostalgiskt äventyr för dina barn på PS5, leta inte längre! Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge är det perfekta valet för familjen och kommer definitivt att erbjuda timmar av glädje och spänning! Bli en del av dessa legendariska sköldpaddor och bekämpa skurkarna för att rädda staden – allt medan du njuter av den coola 80-talsviben!


Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection - Ett actionfyllt äventyr med sköldpaddorna.

Kolla priset hos:

Leonardo, Donatello, Raphael och Michelangelo är tillbaka från kloakerna med Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection!

Denna fantastiska samling samlar tretton klassiska TMNT-spel från KONAMI i ett otroligt paket. Det ger spelare en unik möjlighet att uppleva dessa omåttligt populära och inflytelserika spel på moderna konsoler och inkluderar en rad nya quality of life-funktioner.

Dessa spel är baserade på karaktärerna och temana från 80-talets tecknade serier och serietidningar, Teenage Mutant Ninja Turtles. Med plats för spännande äventyr i ett fiktivt New York City, kloaker, futuristiska fiendebaser och till och med genom tid och rum!

Turtles: The Cowabunga Collection är ett samlingspaket utvecklat av Digital Eclipse och utgivet av Konami. Recensioner har hyllat denna samling med ”generellt positiva” betyg enligt recensionsaggregatorn Metacritic. Spelare och fans har återupplevt nostalgi och äventyr med sina älskade sköldpaddshjältar, och denna samling har sålt över 1 miljon kopior vid senaste uppdateringen.

Så om du letar efter ett actionfyllt och nostalgiskt äventyr för dina barn på Nintendo Switch, leta inte längre! Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection är ett perfekt val för familjen och kommer garanterat att ge timmar av glädje och spänning! Ge dig ut på äventyr med dessa legendariska sköldpaddor och kämpa mot skurkar för att rädda New York City – helt enkelt ”Cowabunga”!


LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

LEGO Star Wars The Skywalker Saga - Ett episkt äventyr i Lego Star Wars-universumet.

Kolla priset hos:

Detta fantastiska spel tar spelarna på en oförglömlig resa genom alla nio Star Wars-filmer i ett enda LEGO-spel. Med en perfekt balans mellan äventyr, humor och kreativitet är detta spelet ett måste för alla barn och familjer som älskar Star Wars och LEGO.

I LEGO Star Wars The Skywalker Saga kan spelarna utforska galaxen precis som de önskar och besöka sagans mest ikoniska platser. Börja med The Phantom Menace för lite podracing på Tatooine, eller slå dig direkt in i Reys äventyr i The Rise of Skywalker. Valet är ditt!

Med över 300 spelbara karaktärer att välja mellan, inklusive hjältar som Luke Skywalker, Chewbacca och Leia Organa, eller ondskefulla figurer som Darth Vader och Kylo Ren, blir spelupplevelsen både varierad och spännande. Dessutom kan spelarna styra mer än 100 fordon från hela galaxen, såsom Millennium Falcon, X-wings och mycket mer.

Det mest fantastiska är att spelarna kan uppleva strider som aldrig förr i ett LEGO-spel. Genom att kombinera attacker och använda olika kraftfulla förmågor kan de skapa imponerande kombinationskedjor och besegra fienderna. Upptäck också Kyber-tegelstenar som låser upp nya funktioner och uppgraderade förmågor för en ännu mer spännande spelupplevelse.

LEGO Star Wars The Skywalker Saga är en underhållande och familjevänlig spelupplevelse. Med sin unika LEGO-humor blir det enkelt för spelare i alla åldrar att njuta av spelet tillsammans. Föräldrar kan vara trygga med att deras barn kommer ha en rolig och oförglömlig tid med detta spel, som är både lättillgängligt och utmanande på samma gång.

Så var med och utforska den episka Star Wars-sagan på ett helt nytt sätt med LEGO Star Wars The Skywalker Saga! Ge dina barn möjligheten att skapa sina egna äventyr och leva sig in i Star Wars-universumet som aldrig förr. Det här spelet är ett måste för alla Playstation 5-ägare och Star Wars-fans i alla åldrar!


Stray

Stray - Ett mystiskt äventyr i en futuristisk stad som katt.

Kolla priset hos:

Mjau, äventyrslystna föräldrar! Om ditt barn älskar katter och drömmer om en resa genom en fascinerande cyberpunk-värld, då kommer Stray vara den purrfekta Playstation 5-spelet för dem!

Stray är ett unikt indie-spel som sätter en tvist på den klassiska äventyrsgenren genom att låta spelaren ta kontroll över en vilsen katt i en mystisk cyberstad befolkad av robotar. Den övergivna katten måste navigera genom detta okända och ibland farliga landskap för att hitta sin familj. Men oroa dig inte, en liten robot vid namn B-12 blir din kompanjon på resan och hjälper till att interagera med andra robotar och objekt.

Utforska de dunkla, neonbelysta gränderna och trånga korridorerna i denna atmosfäriska cyberpunk-värld. Stray tar dig med på ett ovanligt äventyr där du löser pussel och samlar ledtrådar för att avslöja stadens urgammal hemlighet. Glöm inte att vara smidig och undvik farliga fiender genom att smyga och gömma dig – det ger en extra spänning till detta annars lugna och avkopplande spel.

Spelets gameplay är lätt att ta till sig men oerhört underhållande. Du kommer att njuta av att utforska den spännande världen som en katt och lösa pussel med hjälp av din trogna robotkompis. Dessutom får du leva ut din katts sanna natur genom att använda en dedikerad knapp för att mjaua och ta tupplurar på utvalda platser. Säg mig, vilken katt skulle inte älska det?

Stray erbjuder en osedvanlig och engagerande spelupplevelse för både barn och vuxna. Med dess mystiska berättelse och spännande utforskning i en unik cyberpunk-värld blir detta spel ett måste för alla kattälskare och äventyrsfantaster på Playstation 5.

Detta fantastiska spel är utvecklat av BlueTwelve Studio, ett litet team från södra Frankrike, som huvudsakligen består av katter och ett fåtal människor. Det är den perfekta kombinationen för att skapa ett spel där du får se världen genom ögonen på en katt och uppleva alla äventyr det har att erbjuda.

Så om du vill ge ditt barn en unik och spännande spelupplevelse på Playstation 5, då är Stray ett utmärkt val. Utforska den övergivna cyberstaden, pussla dig fram till lösningar och njut av att vara en äkta katt i en futuristisk värld. Stray kommer säkert att få dig och ditt barn att spinna av glädje och spänning!


Instant Sports All Stars

Instant Sports All Stars - En samling av sportspel för hela familjen.

Kolla priset hos:

Välkomna till INSTANT SPORTS All-Stars, där ni kan uppleva en mängd olika aktiviteter inspirerade av amerikanska favoritsporter! Oavsett om det är baseball, amerikansk fotboll, hockey, basket, bowling, skytte eller fotboll, finns det något för alla i detta underhållande spel. Glöm inte heller den spännande Burger Tower-utmaningen där du kan försöka bli bäst på alla fält!

Res runt i Amerika utan att ens lämna soffan, då spelet erbjuder tre olika miljöer att utforska – den varma atmosfären på en stadion, energin i staden och värmen i västvärlden. Varje miljö ger en unik känsla och möjlighet att utmana dig själv på olika sätt.

INSTANT SPORTS All-Stars har inte mindre än 24 sätt att förlänga det roliga! Varje aktivitet i varje miljö har sina egna specifika regler, vilket gör varje enskilt sportpass till en spännande upptäcktsresa. Oavsett om du spelar ensam eller tillsammans med vänner och familj, kommer ni alla ha en fantastisk tid.

Samlarobjekten i spelet är inte bara roliga, utan de låter dig också anpassa din karaktär på ett personligt sätt. Välj mellan olika hattar, toppar, underdelar och mycket mer för att skapa din unika stil. Det finns inget utrymme för modefusk här!

INSTANT SPORTS All-Stars är ett spel som passar perfekt för barnen på Playstation 5. Det ger dem en underhållande och aktiv spelupplevelse med inspiration från älskade amerikanska sporter. Så om du som förälder söker efter ett spel som kombinerar kul, rörelse och gemenskap, då är INSTANT SPORTS All-Stars ett utmärkt val för hela familjen! Ge dina barn möjligheten att utforska Amerika genom sina favoritsporter och ha det riktigt roligt tillsammans!


Hades

Hades - Ett actionpackat äventyr i den grekiska mytologin.

Kolla priset hos:

Stig in i en mytisk värld av gudar, hjältar och odödlighet med Hades till PlayStation 5! Med över 50 Game of the Year-utmärkelser är detta roguelike hack-and-slash dungeon crawler spelet som tar dig på ett spännande äventyr genom Underjorden.

I Hades tar du rollen som Zagreus, den odödlige prinsen av Underjorden, som desperat försöker fly från dödens gud själv. Vapen i din hand och gudomliga krafter från Olympus vid din sida, står du redo att bryta dig fri från den onda cykeln av odödlighet. Genom varje unikt flyktförsök kommer du att bli starkare och upptäcka mer av spelets fängslande historia.

Familjen är på din sida, inklusive Zeus, Athena och andra gudar från Olympus, och de ger dig temporära buffar (kända som Boons) som kan anpassas efter din spelstil, samt permanenta uppgraderingar som du kan erhålla under varje spelgenomgång.

Hades kombinerar det bästa från Supergiants hyllade titlar: den snabba actionen från Bastion, den rika atmosfären och djupet från Transistor och den karaktärsdrivna berättelsen från Pyre. Detta spel tar dig med på en unik resa genom färgstarka världar, där varje flyktförsök erbjuder nya överraskningar och utmaningar som testar dina färdigheter som spelare.

Med sina imponerande grafik och fängslande gameplay ger Hades en djupgående spelupplevelse som kommer att hålla dig fast i timmar av spännande och utmanande äventyr. Utforska Underjordens hemligheter, bygg vänskap med gudar och monster, och kämpa för att bryta dig loss från dödens grepp i detta episka PlayStation 5-spel.

Om du är ute efter ett spel som erbjuder otroliga visuella upplevelser, spännande uppdrag och utmaningar som garanterat kommer att underhålla både barn och vuxna, är Hades ett måste för ditt PlayStation 5-spelbibliotek. Ge dig in i den mytologiska världen och upptäck skönheten och farorna i Hades. Känn kraften från Olympus, slåss för din frihet och skapa ditt eget legendariska äventyr. Hades är ett spel som du inte vill missa!


Farming Simulator 22

 Farming Simulator 22 - Ett realistiskt bondgårdsspel.

Kolla priset hos:

Stig in i världen av jordbruk med Farming Simulator 22, den mest omfattande bondgårdssimuleringen hittills på Playstation 5! Upplev realistiska utmaningar och spännande funktioner som tar dig närmare bondgårdslivet än någonsin tidigare.

Produktbeskrivning I Farming Simulator 22 möts du av en revolutionerande spelupplevelse där du får chansen att odla grödor, vårda djur och sköta skogsbruk. Bli en äkta bonde och utforska det omfattande utbudet av över 500 autentiska fordon och verktyg från över 100 kända jordbruksmärken runt om i världen. Farming Simulator 22 tar bondgårdssimulation till en ny nivå!

Utforska två helt nya kartor inspirerade av USA:s och EU:s olika regioner, samt en uppdaterad alpin Erlengrat-karta som bjuder på olika typer av jordbruksverksamheter. Oavsett om du föredrar att arbeta med grödor som druvor, oliver och sorghum eller utforska skogsbruk med trädmarkeringar, har Farming Simulator 22 något för alla.

Årstidscyklerna ger en dynamisk dimension till spelet, med nya utmaningar och varierande väderförhållanden som påverkar ditt jordbruk genom året. Skapa produktionskedjor och producera allt från bröd och olja till juice för att öka dina inkomster och bygga upp ditt jordbruksimperium.

Med förbättrade anpassningsverktyg kan du ge din gård och dina karaktärer en personlig touch. Farming Simulator 22 har även genomgått tekniska förbättringar, inklusive realistiskt AI-beteende, mer detaljerade världar och ökad prestanda för en ännu mer verklighetstrogen spelupplevelse.

Njut av det avslappnade flerspelarläget som stöder upp till 16 spelare, perfekt för familjer att samarbeta och ha kul tillsammans. Oavsett om du är erfaren bonde eller nybörjare, kommer Farming Simulator 22 att förtrolla dig med sina realistiska utmaningar och ändlösa möjligheter.

Ge dig själv och din familj chansen att utforska bondgårdslivet på Playstation 5 med Farming Simulator 22 – den ultimata lantbruksstorsäljaren som kommer underhålla och engagera i många timmar framöver!

Se även till att vara beredd på den kommande uppföljaren Farming Simulator 23!


PAW Patrol: Grand Prix

PAW Patrol: Grand Prix - Ett spännande racingspel med PAW Patrol.

Kolla priset hos:

PAW Patrol: Grand Prix är ett fartfyllt racingspel för hela familjen på PlayStation 5, med valparna från Paw Patrol i huvudrollen. I detta roliga spel tävlar du för att vinna valpcupen i den välkända miljön runt Äventyrsbukten och utmanar upp till fyra spelare samtidigt i flerspelarlägen. Undvik de busiga fällor som den sluga borgmästaren Överdängare ställer i vägen och accelerera till seger!

Du får möjlighet att spela som dina favoritkaraktärer och tävla på 11 olika banor. Använd specialförmågor som vattenballonger, snöbollar, konfettiexplosioner och unika färdigheter, såsom Chases siren som sakta ner andra förare. Spelet erbjuder alternativ för enkla kontroller som hjälper även de små att delta och ha kul, medan mer erfarna förare kan njuta av ett svårare spelläge.

En av de bästa egenskaperna i PAW Patrol är att ingen bana är för svår för dessa modiga valpar! Tävla runt Äventyrsbukten, Jake’s Snowboarding Resort och Djungeln med dina favorit Paw Patrol-valpar och upp till fyra spelare samtidigt. Var dock på din vakt för de hinder som den busiga borgmästaren Överdängare har lämnat på spåret!

Spelet inkluderar även en enkel kontrollmöjlighet för de små, med automatisk acceleration för att guida dem runt banan, samt ett svårare spelläge för erfarna tävlingsstjärnor.

I PAW Patrol: Grand Prix kan du tävla tillsammans med dina vänner i upp till fyra spelare i delad skärm som dina favoritvalpar, inklusive Chase, Marshall och den första valpen med funktionsnedsättning, Rex!

Använd kraftuppgraderingar och boostar, som vattenballonger, snöbollar och konfettiexplosioner för att nå förstaplatsen. Anpassa dina kartfordon och gör dem ännu mer PAWsome med 20 stiliga klistermärken och 20 toppdekorationer inspirerade av tv-serien. Ju mer du tävlar, desto mer låser du upp!

Se upp för borgmästaren Överdängares trick och hinder som han kan kasta på banorna när du susar runt i detta fartfyllda äventyr. Så, spänn fast säkerhetsbältet för ett ”PAW”-some race på 11 banor tillsammans med dina bästa valpvänner!


Marvel Spider-man Miles Morales

Marvel Spider-Man Miles Morales - Ett actionspel med Spider-Man.

Kolla priset hos:

För alla unga hjältar där ute erbjuder Marvel Spider-Man Miles Morales ett oförglömligt äventyr på Playstation 5. Upplev berättelsen om Miles Morales, en ung man som är på väg att bli den nya Spider-Man och besitta otroliga, explosiva krafter som han måste bemästra för att rädda Marvels New York.

Utvecklat av det hyllade företaget Insomniac Games och publicerat av Sony Interactive Entertainment, har detta spel fångat fantasin hos barn och vuxna världen över. Spelet tar dig med på en hisnande resa genom en dynamisk stad, full av spänning, fara och hjältedåd.

Miles Morales, en blivande hjälte, har unika krafter som inte ens hans mentor, Peter Parker, har. Med hjälp av bioelektriska ”giftattacker” och lömsk kamouflagekraft, kombinerat med spektakulär nätakrobatik, prylar och färdigheter, är han redo att ta sig an de ondskefulla krafterna som hotar Marvels New York.

I spelet möter du en ung Miles Morales som försöker vänja sig vid sitt nya hem samtidigt som han kämpar för att leva upp till arvet som Spider-Man. Marvels New York är i fara, och Miles måste inse att med stor makt följer stort ansvar. Han måste besluta vad han är beredd att offra för att rädda sin stad och alla dess invånare.

Som spelare har du också möjlighet att välja olika dräkter som ger Miles unika förmågor. T.R.A.C.K.-dräkten och Spider-Man: Into the Spider-Verse-dräkten ger dig spännande nya sätt att bekämpa brottsligheten och utforska staden.

Marvel Spider-Man Miles Morales kombinerar den snabba actionen från tidigare Spider-Man-titlar med en engagerande berättelse som tar dig med på en emotionell resa genom en livlig stad. Upplev spänningen att bli en hjälte, och utforska den spännande världen av Marvels New York i detta helt oemotståndliga Playstation 5-spel.

Med spektakulär grafik, underhållande gameplay och en fängslande berättelse, är Marvel Spider-Man Miles Morales ett måste för alla barn som älskar superhjälteäventyr. Låt ditt barn bli en del av detta explosiva äventyr och låt dem upptäcka den sanna innebörden av att vara en hjälte. Ge dem möjligheten att spela som den nya Spider-Man och låt dem rädda världen från ondskan som hotar den!


Puyo Puyo Tetris 2

Puyo Puyo Tetris 2 - En kombination av två klassiska pusselspel.

Kolla priset hos:

Det japanska pusselfenomenet Puyo Puyo och den världskända Tetris®-serien har återigen gått ihop för att leverera ännu mer underhållande Puyo-poppning och blockrensning i den ultimata pusselkombinationen: Puyo Puyo Tetris 2. I detta spel får du uppleva spänningen av att matcha minst 4 Puyos med samma färg eller skapa en hel rad block för att rensa dem från din spelplan och samtidigt skicka skräp till din motståndares sida. Men var på din vakt, för din motståndare kan göra samma sak mot dig!

Puyo Puyo Tetris 2 erbjuder en rad olika spellägen både online och offline, så du kan spela precis som du vill. Här finns allt från enspelaräventyr och lokala dueller till rankade onlinematcher och mer. Det traditionella Puyo Puyo-spelet och Tetris blandas på ett unikt sätt, vilket ger en ny dimension till klassiska arkadpussel.

Ett helt nytt spelläge vid namn ”Skill Battle” introducerar karaktärsbaserade förmågor som kan vända vilken match som helst, samt föremålskort som ger din sida bonusar. Spela med färgglada karaktärer och följ med på ett spännande berättelseäventyr som tar pusslandet till en helt ny nivå.

I det förbättrade onlineläget kan du tävla i spelspecifika ligor och delta i upp till 4-spelar-matcher. Utmana dig själv i olika spellägen, inklusive oändligt Tetris och Puyo Puyo, för att få ännu mer variation i din solo- och onlinespelupplevelse.

Puyo Puyo Tetris 2 är den perfekta pusselkombinationen för Playstation 5-spelare i alla åldrar. Det ger timmar av underhållning och utmaningar för både barn och vuxna. Med dess unika gameplay, färgstarka karaktärer och spännande spellägen är detta spelet ett utmärkt val för alla som älskar pussel och strategispel.

Puyo Puyo Tetris 2 utvecklades av Sonic Team och publicerades av Sega. Det är en direkt uppföljare till Puyo Puyo Tetris, och med detta nya spel tar de den älskade pusselserien till nya höjder med ännu fler funktioner och möjligheter. Sega är känt för sina framstående spel och har en lång historia av att leverera kreativa och underhållande spelupplevelser.

Sammanfattningsvis erbjuder Puyo Puyo Tetris 2 en perfekt kombination av två klassiska pusselserier och ger spelare en unik och fängslande spelupplevelse som kommer att hålla dem underhållna i timmar. Om du söker ett roligt och utmanande spel för dina barn på Playstation 5, så är Puyo Puyo Tetris 2 ett utmärkt val!


Just Dance-serien

Just Dance-serien - Ett roligt dansspel för hela familjen.

Kolla priset hos:

Välkommen till en ny era av dans med Just Dance® 2023 Edition! Detta spel tar dansupplevelsen till nya höjder med spännande funktioner som online multiplayer, anpassning, uppslukande 3D-världar och en ständigt växande lista med nya låtar och lägen året runt. Det är en aldrig sinande dansfest som garanterat kommer att hålla barnen underhållna!

En av de mest spännande nyheterna är möjligheten att spela Just Dance med vem du vill, oavsett var de befinner sig, tack vare det nya online multiplayer-läget. Du kan enkelt bjudain upp till fem spelare att dansa med och utmana varandra för att se vem som har de bästa dansdragen. Och med det nya, moderna och intuitiva användargränssnittet är det lättare än någonsin att hitta spellistor, spellägen och låtar – mer tid att dansa och mindre tid att söka!

Just Dance 2023 erbjuder också personliga upplevelser genom skräddarsydda sessioner och låtar som anpassas efter dina preferenser och spelvanor. Spelupplevelsen blir på så sätt unik för varje spelare, och spelet kommer även att hålla reda på dina framsteg och poäng, så att du kan visa upp dina dansfärdigheter och följa din utveckling.

Med 40 heta spår från dina favoritartister och uppslukande 3D-världar kan barnen uppleva en oändlig dansfest året runt! Dessutom erbjuder spelet ett flertal olika spellägen, inklusive det nya online multiplayer-läget, vilket ger en enorm variation och håller spelet fräscht och spännande varje gång det spelas.

Just Dance är ett motionbaserat dansspel för flera spelare, där spelarna speglar danser utförda av dansare på skärmen. Poäng delas ut baserat på spelarnas noggrannhet och färdigheter. Med över 1700 låtar i samtliga versioner av spelet (du behöver alltså köpa ytterligare versioner av spelet för att utöka utbudet utöver de låter som följer med den version du köper) finns det en bred variation av musik att dansa till, vilket garanterat kommer att tilltala barn i alla åldrar.

Så om du letar efter ett roligt och underhållande spel för dina barn på Playstation 5, då är Just Dance 2023 det perfekta valet! Den oändliga dansfesten, de interaktiva funktionerna och den breda musikrepertoaren gör detta till ett spel som barnen kommer att älska och vilja spela om och om igen. Dansa loss och ha kul med hela familjen i Just Dance 2023!


Minecraft Legends (Deluxe Edition)

Minecraft Legends (Deluxe Edition) - En utökad version av det populära bygg- och äventyrsspelet.

Kolla priset hos:

Minecraft Legends (Deluxe Edition) är ett spännande actionstrategispel för Playstation 5, där du som spelare får möta grisarna som sprider sin Nether-korruption över Overworld, hotande att bränna allt i sin väg. I rollen som hjälte är det upp till dig att skydda detta land och planera strategier för episka strider mot de till synes oövervinnliga grisarna.

Med denna Deluxe Edition får du inte bara grundspelet Minecraft Legends utan också ett exklusivt Deluxe Skin-paket med sex extra skins i spelet. Bland dessa finns en hjälte, fyra mounts och ett ytterligare mount-skin som blir tillgängligt senare. Vill du vara den bäst klädda hjälten på slagfältet? Då kan du kämpa mot piglinshotet i några av de mest imponerande kläderna Overworld någonsin skådat! Klä din hjälte och deras lojala följeslagare i eleganta klädsel med hjälp av Minecraft Legends Deluxe Skin-paket.

Utforska en värld som är full av mångsidigt liv, frodiga biomer och rika resurser. Skapa allianser med nya vänner och välkända mobs för att försvara Overworld från de skrämmande grisarna. Bege dig ut på en resa genom den dynamiska och frodiga världen som bjuder på varierande upplevelser vid varje spelomgång.

Minecraft Legends ger dig möjlighet att utmana dina vänner eller samarbeta i intensiva strider när du försvarar din by och leder dina enheter för att förstöra motståndarnas bosättningar. Spelet erbjuder en episk legend från Minecraft-universumet och Overworld, som du aldrig tidigare upplevt.

För att få åtkomst till flerspelarläget online krävs ett PlayStation Plus-medlemskap, vilket ger möjlighet att spela tillsammans med andra spelare och uppleva äventyren på ett ännu mer spännande sätt.

Sammanfattningsvis, om du är ute efter ett actionfyllt spel som stimulerar strategiskt tänkande och samarbete, är Minecraft Legends (Deluxe Edition) ett utmärkt val för hela familjen. Erbjudandet om sex extra skins i Deluxe Skin-paketet ger också en extra dimension av rolig anpassning till spelet. Så var redo att bege dig in i detta unika äventyr och rädda Overworld från den korrumperande Nether-närvaron!


Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway

Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway - Ett fartfyllt racingspel med Nickelodeon-karaktärer.

Kolla priset hos:

Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway tar barnen med på ett fartfyllt och roligt äventyr på Playstation 5. Spelet, utvecklat och förfinat från grunden av det kända företaget Nickelodeon, är större och bättre än någonsin tidigare. Med 40 ikoniska karaktärer från Nickelodeons mest älskade program, inklusive SvampBob Fyrkant, Teenage Mutant Ninja Turtles och Avatar: The Last Airbender, blir detta spel ett oumbärligt val för alla barn som älskar action och spänning.

I Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway kan barnen välja mellan över 40 olika karaktärer, var och en med sin unika röstskådespelare. Drifta, sladda och boosta dig fram över mållinjen på 36 olika banor inspirerade av Nickelodeon-program. Dessutom kan barnen förvandla sin kart eller motorcykel till vattenfordon för att navigera genom nya spännande terränger.

En av de mest underhållande aspekterna av spelet är den omfattande anpassningsmöjligheten. Barnen kan para ihop sina favoritkaraktärer med olika fordon, byta lack och delar eller mixa och matcha för att skapa miljontals möjliga kombinationer. Det ger dem möjlighet att verkligen göra spelet till sitt eget och uttrycka sin kreativitet.

Med 90 besättningsmedlemmar att välja mellan, var och en med sina unika specialförmågor, kan barnen anpassa spelet efter sin egen spelstil och strategi. Slime-fyllda alternativa vägar på banorna ger extra spänning och utmaningar för barnen att utforska och erövra.

För föräldrar som oroar sig över köp i appen, var inte oroliga. Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway erbjuder intensiva flerspelarlägen, antingen online eller lokalt på delad skärm, utan att kräva ett PlayStation Plus-medlemskap. På så sätt kan barnen njuta av spelet utan att oroa sig för oavsiktliga köp (online-spel kräver dock detta medlemsskap).

Ge dina barn en oförglömlig spelupplevelse med Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway på Playstation 5. Låt dem ge sig ut på äventyr tillsammans med sina favoritkaraktärer från Nickelodeons värld och upplev spänningen och glädjen i detta actionpackade spel!


Crash Team Rumble – Deluxe Edition

Crash Team Rumble – Deluxe Edition - Ett actionpackat racingspel med Crash Bandicoot.

Kolla priset hos:

Gör dig redo att krascha, hoppa, glida och studsa till ett helt nytt sätt att Crasha! Crash Team Rumble tar det älskade Crash Bandicoot-universumet i en spännande ny riktning, där ikoniska hjältar och skurkar sätts i en fartfylld 4 vs. 4 lagbaserad tävling. Här får spelare ta sig fram över olika farliga kartor, medan båda lagen tävlar om att bli det första som samlar in tillräckligt med Wumpa-frukt för att erövra segern! Det är fartfyllda och underhållande speltävlingar som garanterat kommer att hålla både barn och vuxna i familjen engagerade!

I Crash Team Rumble kan du spela som din favoritkaraktär från Crash Bandicoot-spelen och använda deras unika färdigheter och förmågor för att kämpa mot motståndarlaget. Lagarbete är en nyckelfaktor för framgång, och spelare måste samarbeta för att slåss mot motståndarna, försvara sin Wumpa Bank och erövra nyckelpunkter runt kartan för att öka sina poäng. Var beredd att ställas inför utmaningar, snabba beslut och intensivt samarbete i detta actionfyllda spel.

Förutom spänningen med lagbaserad spelupplevelse har Crash Team Rumble – Deluxe Edition något extra att erbjuda! Den inkluderar det digitala Proto-paketet med ”blockiga” hjälteskinn, ”pixelerad” skugga, ”Kom på min nivå” Victory Music och mycket mer för att ge dina karaktärer en unik touch. Dessutom ingår ett Premium Battle Pass Unlock för säsong 1 och 2, vilket ger dig tillgång till ännu mer belöningar och innehåll att utforska.

Crash Team Rumble – Deluxe Edition är ett fantastiskt sätt att föra hela familjen samman för en rolig och spännande spelupplevelse på Playstation 5. Med sina färgstarka karaktärer, fartfyllda spel och många möjligheter att anpassa din spelupplevelse, kommer detta spel definitivt att bli en favorit hos barn och föräldrar.

Så om du letar efter ett actionspäckat och underhållande spel för barnen på Playstation 5, då är Crash Team Rumble – Deluxe Edition ett utmärkt val. Ge dina barn möjligheten att delta i den ultimata actionutmaningen och utforska den spännande världen av Crash Bandicoot med detta fantastiska spel!


Nickelodeon: All Star Brawl

Nickelodeon: All Star Brawl - Ett actionfyllt slagsmålsspel med Nickelodeon-karaktärer.

Kolla priset hos:

Om du som förälder letar efter ett roligt och underhållande spel till Playstation 5 för dina barn, då är Nickelodeon: All Star Brawl det perfekta valet! Spelet är utvecklat av Ludosity och Fair Play Labs, och publicerat av GameMill Entertainment, och det är en crossover-fighter som samlar alla barnens favoritkaraktärer från Nickelodeon-universumet.

Med en imponerande samling hjältar från Nickelodeons mest älskade animerade TV-serier, inklusive SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Loud House, Danny Phantom, Aaahh!!! Real Monsters, The Wild Thornberrys, Hey Arnold!, Rugrats och många fler, blir detta spel en spännande resa in i den fantastiska världen av Nickelodeon.

Nickelodeon: All Star Brawl erbjuder barnen chansen att delta i bombastiska plattformstrider, där de kan välja sin favoritkaraktär och kämpa på 20 temanivåer inspirerade av de klassiska serierna, som Jellyfish Field från Spongebob Squarepants, Technodrome från Teenage Mutant Ninja Turtles och många fler! Varje karaktär har en unik spelstil med draguppsättningar och attacker inspirerade av deras personligheter, vilket ger barnen oändliga möjligheter till action och skoj.

Spelet stöder både lokal och online multiplayer, så dina barn kan utmana sina vänner i intensiva strider och visa upp sina färdigheter. Det är en perfekt möjlighet för dem att ha kul tillsammans och skapa oförglömliga minnen.

Nickelodeon: All Star Brawl är inte bara ett underhållande spel utan även ett säkert val för föräldrar. Med sina många spelbara karaktärer och temanivåer ger det ett brett spektrum av action utan att kräva in-app-köp. Dessutom ger spelet en innovativ spelupplevelse och utvecklar barnens kreativa och strategiska tänkande.

Ge dina barn möjligheten att kämpa och ha kul med sina favorit Nickelodeon-karaktärer i Nickelodeon: All Star Brawl på Playstation 5. De kommer att älska äventyret, spänningen och den interaktiva spelupplevelsen som spelet erbjuder.


Se fler tips i våra artiklar om spel!