Personliga Roblox leksaker och prylar 2024: Köp hem din egen avatar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Är du fäst vid din avatar och det liv du har i det virtuella universumet Roblox? Nu kan du låta Roblox-världen ta steget in i ditt hem, genom prylar i fysisk form!

Det finns olika saker du kan välja mellan, som kan bli personliga genom att du får ditt Roblox-namn på dem. Du kan också låta din Roblox-avatar få fysisk form, eller hitta en Roblox-produkt som på ett annat sätt blir personlig.

Många olika Roblox avatarer från spelet och texten: Personliga Roblox-presenter

Innan vi tittar på hela listan, måste vi bara tipsa om att det går att beställa hem en personlig videohälsning från Tomu.

Om du har barn hemma som brukar titta på Tomu och Yumi, så är detta en otroligt uppskattad present. De levererar barnvänliga hälsningar med hög energi!

Roblox handmålad figur av din avatar i spelet

Roblox figur modell handmålad

Gillar du Roblox-universumet blir du säkert glad av att höra att du kan få din Roblox-avatar i 3D. Den printas då i en 3D-printer så att den antingen blir normalstor eller får XL-storlek.

  • Den normalstora är ungefär 12,5 cm hög
  • XL-storleken är på 20 cm

Du kan välja att bara få figuren, att den ska komma med en bas som gör att den kan stå mer stabilt, eller med en bas som dessutom har LED-belysning. Väljer du inte att figuren ska vara löstagbar så fästs den på basen.

Då får du en fin prydnad snarare än en leksak. På basen står alltid ditt Robloxnamn. Efter att figuren printats målas den för hand. Det är verkligen en personlig figur som görs med stor omsorg, och det är en fin present du kan ge dig själv – eller någon du vill göra riktigt glad.

Bakom figurerna står PRNTMAKYR som skapar olika 3D-printade produkter. De anpassas efter kundens önskemål och målas för hand. Varje produkt är unik och får sin egen utformning.


Roblox gosedjur mjuk avatar i ministorlek

Mjukdjur i form av Roblox avatar

Längtar du efter en mjukare version av din Roblox-avatar kan du välja att göra en mjuk figur i ministorlek. Även om de kallas mini är de inte jättesmå. Storleken är 12 tum, vilket motsvarar strax över 30 cm.

För att din figur ska kunna skapas behöver du skicka in bilder på avataren och ditt användarnamn. Sen designas figuren så att den blir så lik din avatar som möjligt. Det kan vara svårt att få med små detaljer, som till exempel vapen eller husdjur som sitter på axeln, eftersom det blir för smått.

Känns det som en besvikelse att detaljerna inte kan vara med? Säljaren Sydniedraws skapar även större figurer, som kan vara mer detaljerade. De är också mjuka, men de är över 50 cm stora och är lättare att göra så att alla detaljer kommer med.

Från Sydniedraws kan du beställa även andra mjuka figurer som är antingen sydda eller virkade. Motiven är hämtade från olika digitala sammanhang, både från Roblox och andra digitala världar.


Personaliserad mugg med Roblox tema

Muggar på bordet, med Roblox stil

Det här är i grunden en ganska vanlig mugg. Den är gjord i porslin och formen är rak med ett stort öra. Muggen är 9,8 cm hög, har en diameter på 8,5 cm och den rymmer 33 cl.

Det som gör den speciell är att du kan få en mugg med ett myller av Roblox-avatarer och ditt Roblox-namn i ett coolt typsnitt. För att muggen ska personaliseras krävs inget mer än att du skickar in det namn du vill ska användas, förslagsvis ditt nickname på Roblox.

Ytan där trycket görs är vit från början, för att trycket ska få så bra färg som möjligt. På de ytor som finns runt bilden, på muggens öra och på insidan av muggen kan du själv välja vilken färg du vill ha. Muggen tål både diskmaskin och mikro, så det blir inget ömtåligt tryck.

Det är Craft4uFR som står bakom Roblox-muggen. De erbjuder även andra muggar med spelrelaterade personliga tryck. Det finns också en del andra produkter i sortimentet, som till exempel personliga matlådor.

En mugg med tryck, är en klassisk personlig present som finns i många olika utformningar och alltid är populär.


Roblox mjukdjur avatar från teckning

Roblox avatar i form ett ett mjukdjur

Drömmer du om att få din avatar omformad till en mjuk figur? Här har du den möjligheten. Varje mjukisfigur görs för hand och anpassas efter hur just du vill att den ska se ut.

För att du ska få din figur omvandlad till en mjukare och tredimensionell variant behöver du skapa en bild av den. Det går bra med allt från barnteckningar till detaljerade bilder.

Figurerna görs i säkra material som ska fungera bra för allergiker – och som är riktigt mjuka. Under produktionen av din figur får du fem bilder som visar vad som händer med figuren just då.

De mjuka figurerna görs av Budsies, som inte bara kan skapa mjuka Roblox-figurer utan även omvandla andra bilder till mjuka vänner.

Budsies har i nuläget gjort mer än 100 000 figurer till kunder i mer än 65 olika länder. Eftersom de är skickliga på det de gör är det hårt tryck på dem. Det kan vara bra att veta att du kan hamna i kö och behöva vänta lite på att få din figur. 


LED Lampa med ditt namn och Roblox-tema

Blå LED-lampa med roblox gamer tag

En Roblox-nattlampa är en produkt som sticker ut lite i mängden, och den kan bli en fin detalj i din inredning – eller en uppskattad present. Nattlampan har fjärrkontroll och 16 olika färger.

Storleken är 12 x 12 tum, och djupet är 5 tum. Det motsvarar ungefär 30,5 x 30,5 x 13 cm.

Lamporna är handgjorda och de görs i ett akrylmaterial som graveras med ett Roblox-motiv. Motivet föreställer några Roblox-figurer som alltid är samma. Ovanför det finns det utrymme för ditt Roblox-namn (eller ditt vanliga namn om du föredrar det) och en kort text på några få ord nedanför namnet.

Vill du bara ha namnet kan det göras större. Genom att du kan välja mellan olika färger på LED-lampan kan du skapa ett mysigt ljus som är mjukt och fungerar bra under natten.

Lamporna görs av LEDGiftsbyRachel, som skapar liknande lampor även med andra motiv. Det är alltid möjligt att få dem personliga genom att till exempel lägga till ett namn. Motiven på lamporna är framför allt hämtade från olika spel och filmer.


Personlig vattenflaska i Roblox-stil

Vattenflaskor i metall med Roblox logo och namn

Har du letat efter en bra vattenflaska kan det här vara något som passar dig. Det är en flaska i aluminium, ett material som gör att ditt vatten håller sig kallt längre. Flaskan rymmer 600 ml och går bara att diska för hand.

Det som är speciellt med den här flaskan är varken storleken eller materialet, utan att du kan få din personliga Roblox-figur på den. Du kan också välja att få med ditt Roblox-namn eller ett annat namn.

Det finns två olika designer att välja mellan, ett där du får ansiktet från din Roblox-figur stort över flaskan och ett där flera figurer från Roblox-universumet står tillsammans. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du lägga till ditt namn.

Känner du att du skulle önska att något var lite annorlunda? Om du vänder dig till Yourartcreated som gör flaskorna kan de anpassa designen efter dina önskemål.

Förutom vattenflaskor gör de även till exempel muggar, heminredning och konst som kan göras personlig. Det gör att deras saker fungerar bra både som unika detaljer i ditt eget hem och när du vill ge bort en present som har det lilla extra.


Roblox Rainbow Friends personlig T-shirt

Vit och röd t shirt med rainbow friends och barns namn tryckt

Önskar ditt barn sig en t-shirt med Rainbow friends och en personlig touch? På den här tröjan finns en blå, en grön och en orange figur som lätt går att känna igen från spelet Rainbow friends som finns i Roblox-världen.

Ovanför figurerna finns det plats för en stor siffra och nedanför finns plats för ett namn. Det gör tröjan till den perfekta födelsedagspresenten. Genom att kombinera det befintliga motivet med barnets namn och ålder blir den personlig på ett roligt sätt.

Vill du bara ha med namnet och ingen ålder går det också bra. Tröjan finns i olika storlekar, från en storlek som passar vid 6 månaders ålder till en XL-storlek för ungdomar. Den finns också i vuxenstorlekar mellan S och XXL.

Tröjans ärm kan vara kort, trekvartsärm eller lång, och du kan själv välja färg på ärmarna. De kan vara svarta, blåa, gröna, röda eller rosa. Den del av tröjan där motivet finns är vit, för att trycket ska kunna komma till sin rätt.

Tröjan kommer från MommaMiasApparelShop, en liten familjeägd verksamhet som framför allt skapar tröjor med personliga tryck.

De färgglada tröjorna kan ha motiv från till exempel Super Mario, Toy Story, Paw Patrol, eller kombinera andra kända figurer med den text du väljer själv.


Roblox Noob Stor mjuk figur

Mjukdjur av Roblox noob avatar

Vill du ha en stor mjuk figur som skapats utifrån Roblox-avatarernas typiska utseende? Den här figuren är 14 x 11 tum vilket motsvarar ungefär 35,5 x 28 cm.

Figuren är handgjord och väldigt mjuk. Ytan är sammetslen och gör att det är en figur som fungerar bra som gosedjur eller bara en mjuk vän du eller ditt barn kan tycka om att ha nära. Figuren är handgjord och personaliseras inte, men den har en stor charm i sin enkla stil.

Benen och armarna är som rektangulära block, kroppen är kvadratisk och huvudet är cylinderformat. Färgerna är i två blå nyanser och huden på armar och huvud är klart gul.

SecretHomeLife är den säljare som tillverkar dessa stora mjuka figurer, vilket i själva verket inte är en enda säljare utan en familj som har detta som ett gemensamt projekt. Förutom Roblox-figuren gör de även andra handgjorda mjuka leksaker, ofta inspirerade av de idéer den yngsta sonen i familjen har.

Många motiv är tagna från spel eller tv-serier, så det är figurer det är lätt att känna igen. Designen tar de fram själva, men de försöker hålla sig nära utseendet på de karaktärer de avbildar.


Roblox pengar – Leksakspengar replika från spelet

Roblox robux som leksakspengar i plast

De Roblox-pengar du kan köpa här är inte personliga på det sättet att de har din avatars namn eller bild på dem. Det kan ändå bli en rolig och personlig present till dig själv eller någon annan som är uppslukad av Roblox-universumet.

Du kan välja olika paket med 5-30 mynt, och du kan själv välja om du vill ha mynt som är i guld, silver eller i grön färg. Det går såklart också att beställa flera olika paket så du får mynt i alla de tre färgerna.

Mynten är 3D-printade och gjorda för att efterlikna spelvärldens pengar. De är gjorda i PLA-plast, en sorts plast som framställs från majs.

Storleken är ungefär samma som pokermarker har. De kommer i en myntpåse och förutom att de passar bra som en rolig present kan de fungera till exempel för fester med Roblox-tema eller för Cosplay.

Det är säljaren StevKast som gör mynten, och han har även i övrigt riktat in sig på 3D-printade saker. Utbudet av färdiga produkter är litet, men du kan alltid höra av dig och be om att något särskilt ska printas. Så länge det inte är större än 300 x 300 x 260 mm finns det stor chans att ditt önskemål kan förverkligas.


Här hittar du fler artiklar inom spel!