Bästa parasoll för barnvagn 2023: Bra solskydd med barnvagnsparasoll

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

Skydda ditt barn från solens starka strålar med några av de bästa parasollerna för barnvagnar! Ta del av smarta lösningar som håller din lilla äventyrare sval och bekväm under promenader. Här listar vi våra favoriter av både väldesignade och praktiska barnvagnsparasoller.

Solparasoll för barnvagn

Vilket parasoll för barnvagn är bäst i test?

Vår favorit bland universalmodellerna är det eleganta Elodie Vagnparasoll. Mycket väldesignat solskydd som enkelt passar de flesta barnvagnar och kan vridas i alla riktningar.

Elodie Vagnparasoll Brilliant - Enkel och smidig skugglösning för din barnvagn.

Ett annat tjusigt alternativ som också funkar med de flesta vagnar, är Buddy & Hope Flounce Parasoll. Snyggt, enkelt och prisvärt!

Flounce Prickigt Parasoll - Färgglatt parasoll för barnvagnen.

Det finns även många fina parasoll som är anpassade för specifika barnvagnar. Längre ned i artikeln hittar du bland annat utmärkta alternativ för barnvagnar från Cybex, Emmaljunga, Bugaboo och Joolz!

Se även våra tips på solskyddstält, för soliga sommardagar på stranden! Men vad gör du om det regnar när du är ute med vagnen? Kolla in de här praktiska regnskydden för barnvagn!

Lista på många olika solparasoll och solskydd för barnvagnar

Nedan hittar du en lång lista på solskydd anpassade för barnvagnar, från en mängd olika tillverkare. Det finns universella modeller som passar de flesta vagnar, men vissa märkesvagnar har sina egna solskydd som passar allra bäst.

CarloBaby Solparasoll

Titaniumbaby Solparasoll - Skugga och skydd för barnvagnen.

När det kommer till att skydda ditt barn mot solens starka strålar under promenader med barnvagnen, är Carlobaby Solparasoll den idealiska lösningen. Detta praktiska och stilfulla parasoll är tillverkat av slitstarkt polyester med en imponerande UV-skyddsfaktor på 50+, vilket garanterar att ditt barn är säkert från både UVA- och UVB-strålar.

En av de bästa funktionerna med detta solparasoll är dess justerbara fot, vilket gör att du enkelt kan vinkla det för att få den perfekta positionen och därmed skydda ditt barn från oönskad solljus. Sättet som parasollet är utformat gör att du enkelt kan fästa det runt barnvagnens handtag eller justera det för att fästa det var som helst där det behövs.

Föräldrar kan verkligen lita på detta universella parasoll för att ge maximalt skydd och komfort till sina små under soliga dagar. Det är mycket användarvänligt och kan enkelt monteras på barnvagnen, vare sig det är en buggy, vandrarvagn eller klassisk barnvagn. Dess enkla klämfäste gör att du kan anpassa det efter dina behov och önskemål.

Fördelar med CarloBaby Solparasoll:

✔ Högteknologiskt UV-skydd med faktor 50+ för optimalt skydd mot solens skadliga strålar.
✔ Justerbar fot för att enkelt få rätt position för solskyddet.
✔ Tillverkat av hållbart polyester för långvarig användning.
✔ Universell passform som enkelt kan fästas på olika typer av barnvagnar.
✔ Tillförlitligt skydd mot både regn och intensivt solsken.

CarloBaby är ett företag som är känt för sin högkvalitativa barnvagnsutrustning, och deras solparasoll är inget undantag. Med detta parasoll kan du njuta av utomhusaktiviteter med ditt barn utan oro för att de utsätts för solens farliga UV-strålar. Ge ditt barn det bästa skyddet med CarloBaby Solparasoll och njut av soliga dagar med lätthet och trygghet!


Buddy & Hope Flounce Parasoll

Flounce Prickigt Parasoll - Färgglatt parasoll för barnvagnen.

När solen skiner som starkast är det viktigt att skydda din lilla älskling från dess strålar, och Buddy & Hope Flounce Parasoll är det perfekta sommartillbehöret för din barnvagn. Med dess charmiga gröna design och fransiga kant blir det inte bara ett praktiskt skydd mot solen utan också en stilsäker accessoar för din barnvagn.

Med en solskyddsfaktor UPF 50+ ger detta parasoll en effektiv barriär mot solens skadliga strålar, vilket bidrar till att hålla din bebis skyddad och sval under promenader på soliga dagar. Överhettning undviks, och du kan vara säker på att din älskling är bekväm och glad i vagnen.

Buddy & Hope Flounce Parasoll är inte bara funktionell, utan också praktisk och enkel att använda. Med sin universaldesign passar det de flesta barnvagnar, och den säkra klämman fixerar parasollet stadigt på barnvagnens ram. Att fästa och ta av parasollet går smidigt, vilket gör det till ett perfekt tillbehör för föräldrar som är på språng.

Med sina generösa mått på 70 x 66 cm ger detta parasoll en bra täckning för din lilla passagerare och dessutom är det lätt att rengöra med en fuktig trasa.

Buddy & Hope är ett företag som värdesätter både stil och säkerhet. Deras produkter är omsorgsfullt utformade för att tillgodose föräldrarnas behov och önskemål samtidigt som de säkerställer att barnets välmående är i fokus. Med Buddy & Hope Flounce Parasoll kan du vara säker på att du ger ditt barn det bästa sommartillbehöret för deras barnvagn, och samtidigt göra det med stil.

Så låt din barnvagn stråla med stil och skydda din älskling mot solens starka ljus med Buddy & Hope Flounce Parasoll. Ett måste ha för sommaren och ett perfekt komplement till din barnvagn som både kommer ge den praktiska funktionen och den snygga touchen du söker!


Emmaljunga Parasoll

Emmaljunga Parasoll - Skräddarsytt skydd för din Emmaljunga barnvagn.

Möjligheten att ge våra barn den bästa skyddade och bekväma miljön är alltid i fokus för föräldrar, och för att möta dessa behov presenterar vi stolt Emmaljunga Parasoll – en oumbärlig accessoar till din Emmaljunga vagn som inte bara skyddar ditt barn från solens starka strålar utan också ger en stilsäker touch till din barnvagn.

Detta solparasoll från Emmaljunga är ett måste för soliga sommardagar. Med dess imponerande UV-skydd 50+ är du säker på att ditt barn får bästa möjliga skydd mot solens skadliga strålar. Parasollet har en diameter på 75 centimeter, vilket ger tillräckligt med skugga för att balansera ut barnets kroppstemperatur och se till att de inte blir för varma.

En av de bästa funktionerna med Emmaljunga Parasoll är dess enkla montering. Det klickas enkelt av och på barnvagnen, och med det praktiska snabbfästet kan du justera vinkeln på parasollet för att ge maximalt skydd mot solen oavsett positionen på solen.

Emmaljunga lägger stort fokus på miljö och säkerhet, vilket gör detta parasoll ännu mer tilltalande för föräldrar som söker produkter som är skonsamma för både barnet och planeten. Alla material i parasollet testas kontinuerligt för att säkerställa att de överensstämmer med kemikalieinnehållsreglerna i REACH, vilket ger föräldrar extra lugn och trygghet.

Med den uppgraderade modellen som erbjuds i åtta olika nyanser kan du anpassa parasollet efter din barnvagn och personlig stil. Detta parasoll är inte bara ett utmärkt skydd mot solen utan också ett snyggt och stilfullt tillbehör till din barnvagn. Emmaljunga är kända för sina kvalitetsprodukter och detta parasoll är inget undantag.

Emmaljunga är stolta över att alla deras produkter är handgjorda i Sverige, och deras gröna vision strävar mot en så hållbar livscykel som möjligt. Med detta parasoll från Emmaljunga får du inte bara en produkt av högsta kvalitet, utan också ett val som värnar om både ditt barn och vår miljö.

Så ge ditt barn den bästa möjliga skyddet mot solens strålar och se till att det blir en bekväm och trygg promenad oavsett väder, med Emmaljunga Parasoll – den perfekta accessoaren för din barnvagn!


Bebeconfort Barnvagnsparasoll UV50+

Bebeconfort Barnvagnsparasoll UV50+ - Optimalt skydd mot solens UV-strålar.

När du är ute med din lilla kära i barnvagnen, är det viktigt att hålla dem skyddade mot solens starka strålar. Här kommer Bebeconfort Barnvagnsparasoll till undsättning – ett smart och stilrent parasoll som ger ditt barn ett pålitligt skydd mot UV-strålarna.

Bebeconfort barnvagnsparasoll är designat för att passa de flesta barnvagnar och sittvagnar på marknaden. Dess enkla och smidiga montering gör det till en fröjd att använda. Med en flexibel arm kan parasollet vändas åt alla håll, vilket ger dig möjligheten att justera det för att bäst skydda ditt barn från solens strålar. Skärmens UV-filter på +50 erbjuder ett högkvalitativt skydd, vilket gör att du kan vara säker på att ditt barn är väl skyddat mot solens skadliga effekter.

Med en längd på 75,5 cm och en diameter på 48 cm ger Bebeconfort barnvagnsparasoll en generös täckning, så ditt barn kan njuta av en bekväm och trygg resa. Denna smarta och praktiska lösning kommer säkerligen att bli en oumbärlig följeslagare under soliga dagar!

Fördelar med Bebeconfort Barnvagnsparasoll:

✔ Universell passform som passar de flesta barnvagnar och sittvagnar på marknaden.
✔ Lätt att montera och använda.
✔ Flexibel arm för justering av parasollet för optimalt skydd.
✔ UV-skyddsfaktor +50 för enastående skydd mot solens skadliga strålar.
✔ Låter ditt barn njuta av en bekväm och trygg vagnresa även under soliga förhållanden.

Bebeconfort är ett respekterat varumärke inom barnvagnsindustrin och deras barnvagnsparasoll lever upp till deras standarder för högkvalitativa och praktiska produkter för småbarnsföräldrar. Ge ditt barn det bästa skyddet mot solen med Bebeconfort Barnvagnsparasoll och gör era promenader till en solig och säker upplevelse!


BABYZEN YOYO Parasoll

BABYZEN YOYO Parasoll - Smidig och kompakt skyddslösning för YOYO barnvagnen.

När det handlar om barnvagnstillbehör, är BABYZEN ett varumärke som verkligen förstår föräldrars behov av både stil och funktionalitet. Och deras YOYO Parasoll är inget undantag! Detta praktiska parasoll är designat speciellt för BABYZEN YOYO-vagnar och erbjuder ett effektivt skydd mot solens starka strålar, så att du kan hålla ditt lilla mirakel säkert och bekvämt under alla dina promenader.

En av de främsta fördelarna med BABYZEN YOYO Parasoll är dess användarvänlighet. Med den medföljande adaptern kan du enkelt fästa parasollet på din YOYO-vagn, och det kan till och med användas på barnvagnens bilbarnstol. Det justerbara stativet gör att du kan anpassa parasollpositionen för att få den bästa skyddande vinkeln för ditt barn.

Solskyddet är inte bara praktiskt, utan också säkert. Tyget har en UV-beständig beläggning med UPF50+ skydd, vilket ger en effektiv barriär mot skadliga solstrålar och hjälper till att undvika risken för överhettning. Du kan vara trygg i vetskapen om att din lilla skatt är väl skyddad, även under de varmaste dagarna.

Designen är diskret och stilren, vilket gör att BABYZEN YOYO Parasoll smälter in med din YOYO-vagns eleganta utseende. Parasollet har en diameter på ca 66 cm, vilket ger ett tillräckligt stort område för att skydda ditt barn från solen.

BABYZEN är ett företag som är känt för sin höga kvalitet och genomtänkta design. Deras produkter är tillverkade med omsorg om både föräldrar och barns behov och säkerhet. När du väljer BABYZEN YOYO Parasoll kan du vara säker på att du investerar i ett pålitligt och praktiskt solskydd för din YOYO-vagn.

Sammanfattningsvis erbjuder BABYZEN YOYO Parasoll ett elegant och pålitligt sätt att skydda ditt barn från solens strålar. Med dess enkla montering, justerbara stativ och effektiva solskydd är detta ett oumbärligt tillbehör för föräldrar som vill ge sina små det bästa under promenaderna. Välj BABYZEN YOYO Parasoll – solskydd med stil och funktionalitet!


Reer Parasol För Sittvagnar

Reer Parasol För Sittvagnar - Enkel och effektivt skydd för sittvagnar.

Låt oss presentera Reer Parasol För Sittvagnar – den perfekta lösningen för föräldrar som söker ett pålitligt och praktiskt skydd mot solen för deras barnvagnar.

Med detta parasol från Reer kan du vara säker på att din lilla älskling är skyddad mot solens skadliga strålar under alla promenader. Parasollet är speciellt designat för sittvagnar och kan enkelt monteras på de flesta vagnar med en bredd på 50 mm. Dess smarta konstruktion med en roterande funktion på 180 grader ger maximalt skydd oavsett solens position.

Med en diameter på 80 cm och en höjd på 68 cm ger detta parasol ett generöst skydd för ditt barn, vilket gör promenaderna mer behagliga oavsett väderförhållandena. Dess UV50+ skydd garanterar att din lilla ängel inte utsätts för solens skadliga strålar.

Reer Parasol För Sittvagnar är tillverkad av polyester, vilket ger en slitstark och hållbar konstruktion som står emot användning under lång tid. Dess fiberflex ger extra flexibilitet och stabilitet, vilket är idealiskt för att hålla parasollet säkert även vid starka vindar.

Reer är ett pålitligt varumärke som är känt för sina kvalitetsprodukter och höga säkerhetsstandarder. Deras produkter är noggrant testade för att säkerställa att de möter höga säkerhetskraven och erbjuder en trygg och säker användning för barn och föräldrar.

Detta parasol är också utformat med praktiska funktioner för föräldrar, inklusive dess enkla montering och användning. Dessutom är det lätt och smidigt att transportera tack vare dess vikbara design. Du kan enkelt ta med parasollet när du är på språng och säkerställa att ditt barn alltid har rätt skydd mot solen.

Med Reer Parasol För Sittvagnar kan du njuta av promenader med ditt barn utan att oroa dig för solens starka strålar. Ge ditt barn det bästa skyddet och gör promenaderna till en trevlig och bekväm upplevelse med detta praktiska och pålitliga parasol från Reer.


Kaxholmen Solparasoll UV 50

Kaxholmen Solparasoll UV 50 - Maximalt skydd mot solens strålar.

När du är ute och promenerar med din älskade lilla solstråle i barnvagnen, är det viktigt att ge dem den bästa skyddet mot solens starka strålar. Kaxholmen Solparasoll med UV-skydd +50 är den perfekta kompanjonen för dig och din barnvagn!

Detta praktiska solparasoll från Kaxholmen är designat med omtanke om både funktion och stil. Med en flexibel och justerbar design kan du enkelt positionera det för att ge ditt barn ett optimalt skydd mot solen. Oavsett om det är på promenaden, under vaggan, eller i sportvagnen – detta solparasoll ger ett generöst skuggutrymme för ditt barn att njuta av en sval och trygg resa.

Fördelar med Kaxholmen Solparasoll:

✔ Högt UV-skydd (UV 50+) ger pålitlig skydd mot solens direkta strålar.
✔ Flexibel och justerbar design för att passa olika vagnmodeller.
✔ Lätt att fästa på de flesta barnvagnar och sittvagnar.
✔ Tillverkad av högkvalitativa material för en stilfull och hållbar design.
✔ Ger ditt barn ett skönt skuggutrymme under promenader och vila.

Kaxholmen är ett pålitligt varumärke som erbjuder produkter av hög kvalitet för småbarnsföräldrar. Med Kaxholmen Solparasoll kan du känna dig trygg och säker i vetskapen om att din lilla solstråle har det bästa skyddet mot solens farliga strålar. Ge din barnvagn det lilla extra med Kaxholmen Solparasoll – den perfekta accessoaren för soliga dagar!


Cybex Parasoll för barnvagn

Cybex Parasoll för barnvagn - Snygg och praktiskt skyddslösning.

När vi pratar barnvagnstillbehör av högsta kvalitet, är Cybex ett företag som verkligen förstår föräldrars behov av säkerhet och komfort för sina små. Deras Cybex Parasoll för barnvagn är inget undantag! Det här eleganta och praktiska parasollet är utformat för att ge ditt barn det bästa solskyddet med en imponerande UPF50+ skyddsnivå.

Med Cybex Parasoll behöver du inte längre oroa dig för att ditt barn blir utsatt för skadliga solstrålar under era promenader. Parasollet erbjuder en effektiv barriär mot starkt solljus och ger ditt barn en behaglig skugga för en mer bekväm och avkopplande åktur. Dess justerbara design gör det enkelt att anpassa parasollpositionen för att ge det mest optimala skyddet i olika solvinklar.

Installationen av Cybex Parasoll är enkel och smidig. Parasollet fästs enkelt på barnvagnens chassi, vilket ger ett stabilt och säkert fäste. Du kan vara säker på att det sitter på plats ordentligt under hela promenaden. Och när du inte längre behöver använda parasollet, är det lika lätt att ta bort och förvara.

Cybex är ett pålitligt varumärke som är känt för sina innovativa och säkra barnvagnslösningar. Deras produkter är designade med barnets säkerhet i fokus, och det märks även i Cybex Parasoll. Du kan känna dig trygg i att ditt barn får den bästa skyddet mot solens skadliga strålar.

Att investera i Cybex Parasoll för barnvagn är att ge ditt barn det bästa solskyddet samtidigt som du behåller en stilren och modern look på din barnvagn. Med Cybex Parasoll kan du njuta av era promenader utan oro för solen, och ditt barn kommer att uppskatta den skuggiga och bekväma åkturen.

Sammanfattningsvis erbjuder Cybex Parasoll för barnvagn det bästa solskyddet för ditt lilla mirakel. Med dess imponerande UPF50+ skyddsnivå, justerbara design och enkel installation, är detta ett oumbärligt tillbehör för föräldrar som vill ge sina små det bästa skyddet under soliga dagar. Välj Cybex Parasoll – för skyddande skugga och en bekväm åktur för ditt barn!


Elodie Vagnparasoll

Elodie Vagnparasoll Brilliant - Enkel och smidig skugglösning för din barnvagn.

Låt oss presentera Elodie Vagnparasoll – den ultimata lösningen för att skugga ditt barn under soliga dagar och samtidigt ge vagnen en stilfull touch. Denna parasoll är ett oumbärligt tillbehör för föräldrar som vill ge sina små den bästa skyddet mot solens skadliga strålar.

Elodie Vagnparasoll är designad av det svenska märket Elodie Details och är speciellt utformad för att passa alla barnvagnar. Dess dubbla vikleder gör det enkelt att justera och positionera parasollet i alla riktningar och vinklar, vilket ger dig möjlighet att anpassa skuggan efter solens position.

Detta vagnsparasoll erbjuder ett imponerande solskydd med UPF50+, vilket garanterar att din lilla ängel är väl skyddad mot solens skadliga strålar. Så du kan njuta av långa promenader även under de mest soliga dagarna, utan att oroa dig för överexponering.

Parasollet är tillverkat av högkvalitativt Pongee-polyester, vilket ger en slitstark och hållbar konstruktion som står emot användning under lång tid. Dess stilfulla design och fina detaljer ger din barnvagn en extra touch av elegans.

Elodie Details har som mål att erbjuda unika och stilfulla produkter för barn och föräldrar. Deras vagnsparasoll är inget undantag. Det är inte bara funktionellt och säkert utan också ett fantastiskt tillbehör som förhöjer vagnens look och ger den en personlig touch.

Med sina generösa mått på 62 cm i diameter och 85 cm hopfälld, ger detta vagnsparasoll ett brett skydd för ditt barn och passar perfekt för olika barnvagnar. Den enkla monteringen gör det lätt att fästa på vilket vagnschassi som helst.

Ge din barnvagn ett elegant och praktiskt skydd med Elodie Vagnparasoll. Med dess stil och funktionalitet blir detta parasoll ett oumbärligt tillbehör för soliga promenader med din älskling. Se till att din bebis får den bästa skyddet mot solen och njut av långa promenader med detta fantastiska vagnsparasoll från Elodie Details.


Joolz Day/Geo Parasoll

Joolz Day/Geo Parasoll - Skräddarsytt skydd för Joolz barnvagnar.

När du tar din älskade lilla med på promenader, vill du se till att de har den bästa möjliga skyddet mot solens strålar. Då kommer Joolz Day/Geo Parasoll in i bilden som en perfekt och elegant lösning!

Detta parasoll är designat speciellt för att passa Joolz Day+ och Joolz Geo barnvagnar. Med sin unika design och UPF 50+ skyddsfaktor erbjuder det optimalt skydd mot solens starka strålar. Oavsett om du går på en avkopplande promenad i parken eller tar en shoppingtur i stan, så ger detta parasoll ditt barn extra skugga och komfort.

Joolz Day/Geo Parasoll har en justerbar design med två buigbara positioner, vilket gör det enkelt för dig att hitta den perfekta vinkeln för att skydda ditt barn. Det är lätt att justera för att hålla solen borta, oavsett vilken riktning solen lyser ifrån.

En annan fantastisk fördel med detta parasoll är att det är tillverkat av RPET-material. Stoffen i parasollet är tillverkade av 100% återvunna plastflaskor, vilket ger en extra känsla av hållbarhet och miljömedvetenhet.

Fördelar med Joolz Day/Geo Parasoll:

✔ Designat för att passa Joolz Day+ och Joolz Geo barnvagnar.
✔ UPF 50+ skyddsfaktor ger optimalt skydd mot solens strålar.
✔ Justerbar i två buigbara positioner för perfekt skydd.
✔ Tillverkad av RPET-material från återvunna plastflaskor för miljömedvetenhet.

Joolz är ett företag som värnar om både säkerhet och stil i sina produkter. Med Joolz Day/Geo Parasoll kan du vara säker på att du ger din barnvagn en elegant och funktionell accessoar som skyddar din lilla ängel mot solens skarpa strålar. Ge din barnvagn det lilla extra med Joolz Day/Geo Parasoll – en perfekt kombination av stil och skydd!


Bugaboo Parasol+

Bugaboo Parasol+ - Skydd och funktionalitet för din Bugaboo barnvagn.

När vi pratar barnvagnstillbehör av högsta kvalitet är Bugaboo ett namn som genast kommer upp. Deras engagemang för säkerhet och bekvämlighet för ditt barn är tydligt i varje produkt de skapar. Bugaboo Parasol+ är inget undantag – detta är den ultimata lösningen för att skydda ditt lilla underverk mot skadliga UV-strålar när ni är ute och går med er Bugaboo barnvagn.

Den Bugaboo Parasol+ är designad för att erbjuda optimalt solskydd. Den har tre svängpunkter som gör att du kan justera parasollet så att det alltid ger ett effektivt skuggskydd, oavsett solens vinkel. Du kan vara säker på att ditt barn är skyddat mot starkt solljus och dess skadliga effekter.

Installationen är enkel och smidig. Bugaboo Parasol+ kommer med en medföljande adapter som enkelt fästs på barnvagnens chassi. Detta säkerställer att parasollet sitter stadigt på plats under hela promenaden. Dessutom är det lätt att ta bort när det inte behövs längre.

Utöver det praktiska och funktionella har Bugaboo Parasol+ också ett stilfullt utseende som ger er barnvagn en extra touch av färg och personlighet. Du kan välja en parasollfärg som passar din personliga stil och samtidigt skapa en mysig och skyddande miljö för ditt barn.

Bugaboo är ett företag som ständigt strävar efter att förbättra och utveckla sina produkter för att möta föräldrars behov. När du väljer Bugaboo Parasol+ för din barnvagn kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som är utformad med både ditt barns komfort och din bekvämlighet i åtanke.

För att sammanfatta är Bugaboo Parasol+ den perfekta lösningen för att skydda ditt barn mot solens skadliga strålar. Med dess flexibla design, enkla installation och stilfulla utseende är detta ett oumbärligt tillbehör för alla föräldrar som vill ge sina små det bästa skyddet under soliga dagar. Ge din Bugaboo barnvagn det lilla extra och välj Bugaboo Parasol+ för att skapa en trygg och behaglig åktur för ditt barn!


Rip Curl Beach Umbrella

Rip Curl Beach Umbrella - Ett fräckt parasoll för stranden och barnvagnen.

När du letar efter den perfekta strandupplevelsen med stil och funktionalitet är Rip Curl Beach Umbrella svaret. Detta är till skillnad från barnvagnsparasollen ett beachparasoll som är tillverkat för att skydda dig från solens starka strålar och ge dig den ultimata komforten vid stranden. Med dess imponerande längd på 1,80 meter och enastående UV-solskydd med SPF 50+, kan du njuta av de varmaste dagarna utan att oroa dig för solskador.

En av de bästa egenskaperna hos denna parasoll är dess justerbara höjd, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina behov. Oavsett om du vill ha maximalt skugga eller bara en lätt bris, kan du enkelt ställa in Rip Curl Beach Umbrella enligt dina preferenser.

Tillverkad av slitstarkt material och utrustad med en kraftig justerbar metallstång i två delar, ger denna parasoll extra stabilitet för att stå emot starka vindar. Dessutom kommer den med en praktisk förvaringsväska som har en axelrem, vilket gör det enkelt och bekvämt att bära parasollen när det är dags att packa ihop och ge sig av.

Rip Curl är ett företag känt för sina kvalitetsprodukter inom surfning och strandliv. De har nu skapat en beachparasoll som kombinerar deras expertis inom material och design för att ge dig den bästa strandupplevelsen möjligt.

Sammanfattningsvis är Rip Curl Beach Umbrella den ultimata strandparasollen för föräldrar som letar efter stil, funktionalitet och skydd från solens skadliga strålar. Med dess imponerande längd, justerbara höjd och starka konstruktion är detta den perfekta kompanjonen för dina stranddagar. Så sätt upp detta beachparasoll, njut av solen och havet, och gör din strandvistelse minnesvärd med Rip Curl Beach Umbrella.


Se fler tips på smarta solskydd för barn!