Om oss

Vilka är vi?

Vi som driver familjemys.se är ett nätverk av barnfamiljer som alla känner varandra sedan många år tillbaka. Vi har genom åren bytt tips och erfarenheter med varandra och funnits där som ett stöd för varandra när någon behövt hjälp i livet som förälder.

Numera har flera av oss barn som blivit stora, medan andra nyligen fött sitt första barn. Vår blogg uppstod lite av en slump då vi insåg att vi faktiskt hade samlat på oss mycket kunskap och erfarenhet kring hur det är att leva med barn. Vi bestämde oss till slut för att starta en hemsida och dela med oss av våra allra bästa tips – och på den vägen föddes familjemys.

Vad är syftet med familjemys.se?

Vi tror att du som läser på familjemys är, eller är på väg att bli, förälder själv. Under graviditeten, efter födseln och genom tiden som småbarnsförälder är det oundvikligt att ha en massa frågor och en viss oro över saker och ting. Vi hoppas att våra tips ska kunna hjälpa dig och ge dig tips och vara ett stöd när du går igenom den tiden i ditt liv.

Även när barnen blir större finns det en massa saker att fundera över och livet som förälder innebär konstant nya anledningar till glädje, men också nya utmaningar och funderingar. Vi på familjeliv.se hoppas att vi med all vår erfarenhet och stora bredd av kunskap, ska kunna vara ett stöd för dig genom hela livet som förälder.

Tack, och lycka till, kära läsare

Det finns nog inget som ger så mycket glädje som att få barn, hur otäckt, svårt och utmanande det än kan kännas under vissa perioder. Tack för att du har hittat hit, och tack för att du läser vad vi skriver. Vi hoppas innerligt att du ska få glädje av familjemys.se och att våra råd kan bidra till att underlätta vardagen för dig.

Väl mött, redaktionen på familjemys.se