Bästa Nintendo Switch spel för barn 2023: Spelglädje för hela familjen

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

Letar du nya spel till Nintendo Switch? Här tipsar vi om både nya och klassiska spel som är lämpliga för barn! Hitta de bästa spelen för dig och barnen att spela tillsammans på Nintendo Switch!

Bästa spelen till Nintendo Switch

Vilka spel till Nintendo Switch är bäst för barn och familj?

En av de absolut mest ikoniska serierna från Nintendo, är the Legend of Zelda. Flera av spelen finns till Switch och alla är spelvärda. Men vi måste verkligen lyfta fram den nya The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Ett fantastiskt äventyr att upptäcka! Passar alla, med undantag för de yngsta barnen.

✅ Episkt äventyr i en av de bästa serierna någonsin

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom spelomslag för Nintendo Switch.

Pratar vi klassiska serier, måste vi förstås även nämna den ikoniske karaktären Mario. Det finns en handfull fantastiska Mario-titlar till Nintendo Switch. De två som verkligen pressar ut flest nöjesfyllda timmars spel enligt oss, är Mario Kart 8 Deluxe samt den mysigt skrämmande Luigi’s Mansion 3. Båda har några år på nacken, men är fantastiskt kul för både barn och vuxna!

✅ Beroendeframkallande roligt för hela familjen

Mario Kart 8 Deluxe spelomslag för Nintendo Switch.

Supermysigt speläventyr med ikoniska karaktärer

Luigi's Mansion 3 - Ett spännande äventyr med Luigi.

Ett annat lite mindre känt spel som vi måste passa på att lyfta fram, är det fantastiskt roliga Splatoon 3. Ett hyfsat barnvänligt spel, trots att det är ett skjut- och krigspel. Kamperna utgörs nämligen med vapen som skjuter färg på fienderna! Extremt kul, bra solo, men framförallt otroligt skoj att spela i multiplayer mode.

Färgglad multiplayer shooter i barnvänlig tappning

Splatoon 3 spelomslag för Nintendo Switch.

Lista på 20 bra spel till Nintendo Switch

Här listar vi många fantastiska spel som passar för hela familjen. Läs mer om spelen och hitta en ny favorit, för många timmar härlig spelunderhållning!

Luigi’s Mansion 3

Luigi's Mansion 3 - Ett spännande äventyr med Luigi.

Kolla priset hos:

Följ med Luigi på ett spöklikt äventyr i spelet ”Luigi’s Mansion 3” för Nintendo Switch! Detta spel, utvecklat av Nintendo, tar spelaren med till ett lyxigt hotell som förvandlas till en mardröm när Kung Boo kidnappar Luigi’s bror Mario, Prinsessan Peach och alla Toads som var med på resan.

I ”Luigi’s Mansion 3” får Luigi hjälp av professor E. Gadd och hans uppgraderade spökfångare, Poltergust G-00. Med detta kraftfulla verktyg kan Luigi bekämpa spöken och använda olika attacker som Slam, Suction Shot och Burst för att övervinna sina fiender.

En spännande ny funktion är möjligheten att kalla på Gooigi, en helt grön dubbelgångare som kan glida genom trånga utrymmen, gå på spikar och hjälpa Luigi att övervinna hinder som han inte kan hantera ensam. Detta gör det också möjligt för två spelare att samarbeta och kontrollera både Luigi och Gooigi samtidigt.

”Luigi’s Mansion 3” tar spelaren genom olika temavåningar fyllda med spökliknande fiender och knepiga pussel. Utforska det mystiska hotellet The Last Resort och kämpa dig fram genom dess utmaningar för att rädda Mario och vännerna.

För de som gillar multiplayer-spel finns ScareScraper-läget där upp till åtta spelare kan delta i olika uppdrag på tid. Detta läge kan spelas både online och lokalt om du har tillgång till flera Nintendo Switch-konsoler.

”Luigi’s Mansion 3” ger barn och föräldrar en spännande och underhållande spelupplevelse på Nintendo Switch. Med sin engagerande berättelse, unika karaktärer och spännande spelmekanik är detta ett spel som passar både för enspelarläget och för multiplayer-spel med vänner och familj.

Ge ditt barn möjligheten att utforska Luigi’s spöklika värld och rädda Mario och vännerna med spelet ”Luigi’s Mansion 3” för Nintendo Switch. Det är ett spel som garanterat kommer att erbjuda timmar av underhållning och spänning för hela familjen!


The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom spelomslag för Nintendo Switch.

Kolla priset hos:

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom för Nintendo Switch är utan tvekan det bästa spelet på plattformen och en klockren uppgradering från sin föregångare, Breath of the Wild. Som Tom Marks från IGN skrev, ”Breath of the Wild kändes långt ifrån ofullständigt, men på något ofattbart sätt har Tears of the Kingdom lyckats göra det till en första utkast.”

Tears of the Kingdom tar Hyrules värld från Breath of the Wild till en helt ny nivå med en större skala, större djup och en mer engagerande berättelse. Dess bättre dungeons, mer kreativa vapenskapande och ofantligt robusta byggnadsmekaniker bygger på det redan imponerande gameplayet från Breath of the Wild. Det är en märkbar förbättring på det som redan var IGN:s val för bästa spelet genom tiderna.

Spelet har sålt mer än Resident Evil 4 Remake och Star Wars Jedi: Survivor tillsammans. Och det finns goda skäl till dess framgångar. I uppföljaren till The Legend of Zelda: Breath of the Wild bestämmer du din egen väg genom Hyrules vidsträckta landskap och de mystiska öarna som flyter i himlen ovanför. Kommer du att kunna tämja kraften i Links nya förmågor för att stå emot de illvilliga krafter som hotar kungariket?

Med Links nya förmågor som Recall, Fuse, Ultrahand och Ascend, kommer du att kunna manipulera tiden, skapa nya vapen, konstruera fordon, och till och med teleportera dig genom tak och upp på bergstoppar. Dessa fascinerande förmågor erbjuder nya och spännande sätt att navigera och interagera med spelets värld.

Spelet är dessutom kompatibelt med Amiibo. Link (Tears of the Kingdom) Amiibo lanseras samtidigt med spelet, och genom att skanna denna Amiibo kan du få vapen och material, samt ett speciellt tyg till Links paraglider. Dessutom, om du skannar en Amiibo från The Legend of Zelda-serien, kan du få ytterligare material, vapen eller ett paraglidertyg baserat på den skannade Amiibon.

Med dess djupare och mer engagerande berättelse, förbättrade spelupplevelse och kompatibilitet med Amiibo, är The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ett fantastiskt val för barn och vuxna som älskar äventyr och kreativitet. Utforska Hyrules nya och förbättrade värld och se vad detta mästerverk från Nintendo har att erbjuda!


Minecraft

Minecraft - Ett kreativt sandlådespel.

Kolla priset hos:

Den moderna spelklassikern Minecraft i Nintendo Switch-version är det perfekta spelet för alla unga kreativa sinnesäventyrare där ute! Detta världsfenomen ger möjligheten att utforska en slumpgenererad värld och bygga fantastiska konstruktioner, från enkla strukturer till gigantiska slott. Oavsett om du spelar i Creative Mode med obegränsade resurser eller i Survival Mode där du måste försvara dig mot farliga varelser med vapen och rustningar, kommer detta spel att erbjuda timmar av äventyr och kreativitet.

En av fördelarna med Minecraft till Nintendo Switch är möjligheten att spela med andra. Upp till åtta spelare kan delta i online-multiplayer, och om du spelar lokalt hemma kan du och tre andra spelare spela tillsammans framför en TV eller på Nintendo Switch-skärmen i Tabletop Mode. Det ger en social och interaktiv spelupplevelse för hela familjen.

Som extra bonus med denna version av Minecraft inkluderar den DLC-materialet Super Mario Mash-Up Pack från start. Det innebär att du får uppleva en värld med välkända karaktärer och platser från den älskade Super Mario-världen. Detta ger en extra dimension av spänning och nostalgi för både barn och vuxna spelare.

Minecraft är känd för sina ständiga uppdateringar och möjligheten att dela och utforska spelartillverkade kartor och minispel. Tack vare det stora Minecraft-communityt finns det alltid något nytt att upptäcka och utforska. Dessutom kan du spela och dela äventyret med vänner som spelar på mobilen, PC eller konsol, vilket gör det till ett fantastiskt multiplayer-spel över olika plattformar.

Med fördelarna att spela och dela med vänner, den oändliga kreativiteten och det inkluderade Super Mario Mash-Up Packet är Minecraft till Nintendo Switch ett utmärkt val för barn som vill uttrycka sin fantasi och ha roligt samtidigt. Gå med i denna digitala värld av block och äventyr och upplev allt som Minecraft har att erbjuda!


Super Smash Bros. Ultimate

Spelomslaget till Super Smash Bros. Ultimate för Nintendo Switch.

Kolla priset hos:

Super Smash Bros. Ultimate för Nintendo Switch är den ultimata inkarnationen av Nintendos nu 20 år gamla fightingspelserie. Det är en hyllning till Smash Bros. som helhet, fylld med fler kämpar och nivåer än någonsin tidigare, och packad till brädden med över 1000 karaktärer från hela spelvärlden. ”Alla är här!” började kanske som bara en slogan, men det är en som Nintendo imponerande nog har levt upp till, och det har gjort Ultimate till det definitiva Smash Bros.-spelet under lång tid framöver.

Med upp till åtta spelare som kan tävla mot varandra i actionladdade strider där det gäller att slå sina motståndare av banan, erbjuder Super Smash Bros. Ultimate spänning och underhållning för hela familjen. Spela med extra Joy-Cons för att inkludera alla i spelfesten – ett fantastiskt sätt att stimulera till samspel och strategiskt tänkande samtidigt som det är roligt!

Dessutom har spelet ett enspelarläge på över 20 timmar med fulländade bossfighter och enorma världskartor. Det är lätt att förlora sig i det stora urvalet av spelbara karaktärer och olika spelvärldar. Super Smash Bros. Ultimate hade mycket att leva upp till med sitt namn, men det har utan tvekan gjort precis det.

Detta spel är kompatibelt med både Nintendo Switch och Switch Lite, vilket gör det tillgängligt för alla spelare oavsett vilken konsol de föredrar.

Om ditt barn älskar actionfyllda spel med en rad ikoniska karaktärer och otaliga spelnivåer att utforska, är Super Smash Bros. Ultimate för Nintendo Switch det perfekta valet. Gör dig redo för den ultimata striden och njut av allt det roliga som Super Smash Bros. Ultimate har att erbjuda!


Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe spelomslag för Nintendo Switch.

Kolla priset hos:

Mario Kart 8 Deluxe för Nintendo Switch är inte bara en återupplivning av det älskade Mario Kart 8, utan också en förbättrad version fylld med nya och återkommande favoriter. Denna version inkluderar alla de fantastiska DLC-banorna, plus gäster från Splatoon-universumet. Det kanske inte är ett helt nytt spel, men det är så bra att det förtjänade att nå en större publik på Switch direkt.

Med flera multiplayer-lägen kan du och dina barn tävla mot varandra på land, under vattnet, i luften, och till och med på väggar och tak på inte mindre än 48 olika banor. Alla banor och alla karaktärer från Mario Kart 8 till Wii U återkommer i Mario Kart 8 Deluxe, inklusive tidigare släppta nedladdningsbara banor inspirerade av The Legend of Zelda, Animal Crossing och Excitebike bland andra. Dessutom introducerar det nya karaktärer som Inkling Boy och Inkling Girl från Splatoon, King Boo, Dry Bones och Bowser Jr!

Detta spel är det bäst säljande Switch-spelet hittills med över 48 miljoner sålda kopior. Och det finns mer att se fram emot: Mario Kart 8 Booster Course Pass kommer att lägga till 48 banor till spelet innan 2023 är slut.

Mario Kart 8 Deluxe är kompatibelt med både Nintendo Switch och Switch Lite, vilket gör det tillgängligt för alla spelare oavsett vilken konsol de föredrar.

Om dina barn älskar spännande lopp, fantastiska karaktärer och mängder av banor att upptäcka, är Mario Kart 8 Deluxe för Nintendo Switch det perfekta valet. Hoppa in i ett gokart och upplev allt det roliga som Mario Kart 8 Deluxe har att erbjuda!


Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey spelomslag för Nintendo Switch.

Kolla priset hos:

Super Mario Odyssey för Nintendo Switch är ett mästerverk inom 3D-plattformsspel. Det smälter samman det bästa från nästan alla tidigare Mario-spel med en hel portfölj av nya speltekniker för att skapa något både nostalgiskt och djärvt.

Nya spelare kommer att älska att stampa runt i de levande och omfattande nya världarna, medan erfarna veteraner kommer att stanna kvar efter rulltexterna för att låsa upp de hundratals utmaningar som väntar på deras skicklighet och fingerfärdighet. Kort sagt, Super Mario Odyssey är ren, sublim glädje och ett av de bästa Super Mario-spelen som någonsin gjorts.

I detta äventyr är Marios uppdrag att samla på månar för att kunna starta upp luftskeppet Odyssey och rädda Prinsessan Peach från Bowsers bröllopsplaner. Med hjälp av sina nya fantastiska förmågor tar Mario sig an denna utmaning i ett 3D-Mario-spel i sandlådestil, det första sedan älskade Super Mario 64 från 1996 och klassikern Super Mario Sunshine från 2002.

För att göra äventyret ännu roligare kan du dela det med en vän! Super Mario Odyssey erbjuder ett tvåspelarläge där den ena spelaren kontrollerar Mario och den andra hans magiska hatt, Cappy. Detta ger en social och interaktiv spelupplevelse, där både samarbete och skicklighet blir centrala element i ert uppdrag att rädda Prinsessan Peach.

Super Mario Odyssey är kompatibelt med både Nintendo Switch och Switch Lite, vilket innebär att du kan njuta av spelet oavsett vilken konsol du väljer.

Om ditt barn älskar äventyr och utmaningar och har en förkärlek för ikoniska karaktärer och färgglada världar, är Super Mario Odyssey för Nintendo Switch det perfekta valet. Gör dig redo för ett äventyr fyllt av glädje och upptäckter!


Lego City Undercover

Lego City Undercover - Ett actionfyllt äventyr med Lego City.

Kolla priset hos:

Lego City Undercover är ett spännande Nintendo Switch-spel som tar dig med på ett äventyr i LEGO-staden som aldrig tidigare. Du får kliva in i rollen som Chase McCain, en modig polis som går under täckmantel för att stoppa den ökände brottslingen Rex Fury och sätta stopp för den våg av brott som skakar staden.

Det här open-world-äventyret ger både erfarna spelare och nykomlingar möjlighet att utforska den gigantiska LEGO-staden. Med över 20 unika distrikt att undersöka och massor av spännande aktiviteter att delta i, finns det alltid något nytt att upptäcka. Fånga biltjuvar, åk runt i olika fordon, fånga mystiska aliens, hitta roliga filmreferenser, rädda borttappade grisar och samla hundratals föremål längs vägen. Med 15 specialuppdrag att klara av får du en spännande och variationsrik spelupplevelse.

En av de stora fördelarna med Lego City Undercover är den stora mängd fordon som du kan köra. Med över 100 olika fordon att välja mellan kan du sätta dig bakom ratten på allt från sportbilar och motorcyklar till helikoptrar. Oavsett om du är ute efter att jaga tjuvar eller bara njuta av en avkopplande åktur genom staden, finns det alltid ett fordon som passar din smak.

Spelet bjuder också på massor av humor och referenser till kända filmer och musik, vilket gör spelupplevelsen ännu roligare. LEGO City Undercover är en underhållande och spännande resa för spelare i alla åldrar.

Lego City Undercover är utvecklat av TT Games och är en del av den populära LEGO-videospelserien. Med sin kreativa design och underhållande gameplay har TT Games etablerat sig som en ledande producent av spel för barn och familjer.

Ge ditt barn möjligheten att utforska den fängslande LEGO-staden och ta del av spänningen och äventyret i Lego City Undercover för Nintendo Switch. Det är ett spel som erbjuder en unik och underhållande spelupplevelse för både barn och vuxna.


LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Ett episkt äventyr i Lego Star Wars-universumet.

Kolla priset hos:

LEGO Star Wars The Skywalker Saga är ett spännande Nintendo Switch-spel som tar spelaren med på en unik resa genom hela Star Wars-sagan. Utvecklat av LEGO och inspirerat av de ikoniska filmerna, erbjuder spelet roliga äventyr, knasig humor och en känsla av frihet att utforska Star Wars-universumet som aldrig tidigare.

I LEGO Star Wars The Skywalker Saga har spelaren möjlighet att spela igenom alla nio Star Wars-filmerna på ett helt nytt sätt. Med friheten att välja vilken ordning man vill spela trilogierna kan spelaren fördjupa sig i episka ögonblick och nonstop-action från Skywalker-sagan.

Spelet erbjuder över 300 spelbara karaktärer att välja mellan, inklusive ikoniska hjältar som Luke Skywalker och Leia Organa, eller mörka sidans skurkar som Darth Vader och Kylo Ren.

En av de unika funktionerna i spelet är möjligheten att utforska legendariska platser från Star Wars-filmerna. Spelaren kan besöka välkända platser som Tatooine, Dagobah och Crait, och låsa upp nya uppdrag och spännande äventyr på 23 olika planeter. Dessutom finns det över 100 olika fordon att styra, inklusive Millennium Falcon och Resistance X-wings, som ger spelaren möjlighet att delta i luftstrider och spännande rymdäventyr.

LEGO Star Wars The Skywalker Saga erbjuder också en fördjupad spelupplevelse med möjligheten att skapa kombinationskedjor av attacker och använda olika karaktärsförmågor för att bekämpa fiender. Spelaren kan också utforska och hitta Kyber-tegelstenar som låser upp nya funktioner och uppgraderade förmågor för olika karaktärsklasser.

Förutom dess spännande gameplay är LEGO Star Wars The Skywalker Saga även en familjevänlig upplevelse. Spelet är utformat för att vara lättillgängligt för spelare i alla åldrar och erbjuder en rolig LEGO-humor som tilltalar både barn och vuxna.

Ge ditt barn möjligheten att utforska galaxen och uppleva spänningen i Star Wars-sagan med LEGO Star Wars The Skywalker Saga. Det är ett Nintendo Switch-spel som garanterat kommer att underhålla och engagera både barn och vuxna i timmar av spelglädje och äventyr!


Pokémon: Let’s Go, Pikachu

Pokémon: Let's Go, Pikachu - Ett äventyr med Pikachu i Pokémon-världen.

Kolla priset hos:

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! är det perfekta Nintendo Switch-spelet för alla Pokémon-älskare där ute! Detta spännande Pokémon-RPG erbjuder underbar HD-grafik och spelfunktioner som är både lätta att ta till sig för nybörjare och tillräckligt djupa för de mest inbitna Pokémon-veteranerna.

En av fördelarna med Pokémon: Let’s Go, Pikachu! är möjligheten att spela tillsammans med en vän. Spelet har stöd för två spelare samtidigt, vilket ger en interaktiv och rolig upplevelse för barn att dela med en kompis eller syskon. Dessutom har spelet en djup koppling till mobilspelet Pokémon Go, vilket gör att fans av det spelet kan njuta ännu mer av Pokémon: Let’s Go, Pikachu!.

Ett spännande tillbehör till detta spel är Poké Ball Plus, som säljs separat. Poké Ball Plus är utformat som en Pokéboll och kan användas istället för Joy-Con-kontrollerna. Genom att göra en kast-rörelse med Poké Ball Plus kan du kasta pokébollar i spelet.

Tillbehöret har också andra funktioner som att lysa i olika färger, vibrera och spela upp ljud. Dessutom kan du ta med din favorit-pokémon från spelet på en promenad i den riktiga världen och använda Poké Ball Plus som ett Pokémon Go Plus-tillbehör när du spelar Pokémon Go.

I Pokémon: Let’s Go, Pikachu! får ditt barn möjligheten att axla rollen som en Pokémontränare och ge sig ut på ett spännande äventyr tillsammans med Pikachu. Spelet erbjuder möjligheten att fånga massor av olika Pokémon på ett sätt som inspirerats av Pokémon Go. Dessutom kan spelaren lära sin partner speciella manövrar för att utforska världen och övervinna hinder.

Fördelarna med detta spel sträcker sig långt efter själva äventyret. Genom att spela Pokémon: Let’s Go, Pikachu! får ditt barn möjlighet att tänka strategiskt, utveckla problemlösningsförmåga och upptäcka den spännande världen av Pokémon. Spelet erbjuder också en möjlighet till socialt samspel genom möjligheten att spela tillsammans med en vän.

Sammanfattningsvis är Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ett fantastiskt Nintendo Switch-spel för barn som älskar Pokémon. Med dess interaktiva gameplay, stöd för multiplayer och koppling till Pokémon Go erbjuder det en unik och rolig spelupplevelse som kommer att underhålla och engagera barnen i timmar. Ge ditt barn möjligheten att bli en Pokémontränare och utforska en fantastisk värld fylld med äventyr och spännande möten!


Stardew Valley

Skapa ditt eget lantliv i Stardew Valley.

Kolla priset hos:

Stardew Valley är ett inspirerande Nintendo Switch-spel där du tar över din farfars gamla bondgård i Stardew Valley. Rustad med ärvda redskap och några få mynt ger du dig ut på ett äventyr för att påbörja ditt nya liv som bonde. Utmaningen är att lära dig att leva av vad jorden ger och omvandla de övervuxna fälten till ett frodande och blomstrande hem.

Din resa i Stardew Valley möter motstånd när den giriga Joja Corporation etablerar sig i staden, vilket hotar att utplåna de gamla levnadsätten. Medborgarhuset, en gång stadens hjärta, ligger nu i ruiner. Men det finns hopp och möjligheter. Med engagemang och arbete kan du vara den som återställer Stardew Valleys forna glans.

Spelet erbjuder en enastående spelupplevelse där du har friheten att skapa din drömgård på en av fem kartlayouter som passar just din spelstil. Behärska bondekunskaperna genom att föda upp djur, odla grödor, öppna en fruktträdgård och bygga användbara maskiner för att förvandla din gård till ett blomstrande paradis.

Stardew Valley ger dig också chansen att bli en del av det pittoreska lokalsamhället och lära känna över 30 unika invånare i Pelican Town. Anpassa din karaktär med hundratals olika möjligheter, och ta del av den romantiska sidan av spelet genom att möta en av 12 karaktärer, gifta dig och skapa en familj.

Utforska de stora, mystiska grottorna fyllda av farliga monster och värdefulla skatter. Ta en avkopplande eftermiddag och fiska på de lokala fiskeplatserna, där vattnet är fyllt av olika arter av läckra fiskar. Laga utsökta måltider med över 100 recept och hantverk, och tillverka användbara föremål som kommer att hjälpa dig i din bondevardag.

Stardew Valley ger också möjlighet till samarbete genom att bjuda in 1-3 spelare att följa med dig i spelet. Tillsammans kan ni bygga en blomstrande gård, dela resurser och bygga starka relationer med stadsborna eller med varandra. Det finns också gratis uppdateringar tillgängliga via Nintendo Switch, vilket ger dig nya funktioner och förbättringar för att fortsätta njuta av spelet ännu mer.

Ge ditt barn chansen att utforska en fantasifull bondgård, känna gemenskapen i Pelican Town och upptäcka det roliga med Stardew Valley på Nintendo Switch. Detta spel ger en underhållande och lärorik spelupplevelse, perfekt för barn och familjer som letar efter ett spel som kombinerar äventyr, strategi och kreativitet.


Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong Country: Tropical Freeze - Ett plattformsspel med Donkey Kong.

Kolla priset hos:

Donkey Kong Country: Tropical Freeze är ett fantastiskt äventyr för Nintendo Switch som kommer att trollbinda både barn och föräldrar! I detta spel får du följa med Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong, Cranky Kong och den häftiga surfande apan Funky Kong på ett episkt äventyr för att rädda Donkey Kong Island från de invaderande Snowmads som har djupfryst hela ön.

Det som gör detta spel så underhållande är den spännande mixen av plattformshopp, simning, svingande och surfande genom öar fulla av hinder och gömda samlarföremål. Varje karaktär har sina unika rörelser, vilket ger spelaren möjlighet att utforska varje liten vrå av alla öar och hitta speciella föremål och gömda utgångar.

En av de mest spännande nyheterna i Switch-versionen är det exklusiva spelläget ”Funky Town”. Här får du styra den coole apan Funky Kong, som kan dubbelhoppa, sväva, rulla och göra undervattensskruvar hur länge som helst! Tack vare hans tåliga surfbräda är inget hinder för svårt för honom, och även de mest livsfarliga banorna blir en dans på rosor.

Föräldrar kommer särskilt uppskatta möjligheten till Co-op spelande, där ett barn kan spela tillsammans med en kompis eller syskon i samarbetsläget för två personer. Att arbeta tillsammans som ett team för att lägga Snowmads planer på is ger en härlig känsla av samhörighet och skapar minnen för livet.

Med Donkey Kong Country: Tropical Freeze på Nintendo Switch får du en underbar spelupplevelse med fina detaljer och underbar HD-grafik. Spelet är perfekt för barn från 3 år och uppåt, vilket gör det till en familjevänlig upplevelse som kan njutas av hela familjen.

Att detta spel först utvecklades till Wii U men nu har uppgraderats och anpassats till Nintendo Switch gör det ännu mer lockande. Det är ett bevis på spelets popularitet och kvalitet, och nu får ännu fler chansen att uppleva det fantastiska äventyret med Donkey Kong och vännerna på sin Switch-konsol.

Så om du letar efter ett underhållande och spännande Nintendo Switch-spel som passar både barn och vuxna, är Donkey Kong Country: Tropical Freeze ett självklart val. Följ med familjen Kong på ett äventyr som kommer att ge er timmar av glädje och skratt, oavsett om ni spelar själva eller tillsammans i Co-op läget.

Vem vill missa chansen att rädda Donkey Kong Island och njuta av den fantastiska världen av Donkey Kong Country? Ge ditt barn och hela familjen möjligheten att upptäcka den magiska världen av Donkey Kong Country: Tropical Freeze på Nintendo Switch!


Splatoon 3

Splatoon 3 spelomslag för Nintendo Switch.

Kolla priset hos:

Nintendo fortsätter att förbluffa med sina kreativa spelkoncept, och Splatoon 3 är inget undantag. Detta spel, utvecklat för både Nintendo Switch och Switch Lite, tar barnen på ett äventyr till Splatlands, en solbränd öken där stridshärdade Inklings och Octolings bor.

Splatoon 3 introducerar spelarna för Splatsville, också känd som kaosets stad, som ligger i hjärtat av den dammiga ödemarken. Trots den ganska ödsliga miljön, är Turf War fortfarande i full gång, och strider utkämpas på nya banor i de omgivande vildmarkerna. Dynamiska nya rörelsemönster hjälper dessa stridsvagnar att undvika attacker och täcka mer mark, tillsammans med ett nytt bågformat vapen för att slänga bläck.

Splatoon 3 är inte bara en utmärkt multiplayer-upplevelse, utan erbjuder också en mer utvecklad enspelarkampanj. Den förföriska ”Return of the Mammalians”-kampanjen presenterar 70 smart utformade uppdrag, fem minnesvärda boss-fighter och en soundtrack full av stil.

Förbättringarna i Splatoon 3:s lagbaserade multiplayer gör detta till seriens bästa online-lägen hittills. Nya vapen, fiender, anpassningsalternativ och ett förbättrat lobby-system gör multiplayer-upplevelsen ännu bättre än i tidigare utgåvor.

Oavsett om dina barn gillar att strida i lagspel eller föredrar att ta sig an spännande uppdrag på egen hand, är Splatoon 3 ett utmärkt val. Dess intuitiva rörelsemönster och nya spännande vapen kommer att hålla barnen engagerade i timmar. Ta steget in i Splatlands och upplev allt det roliga och äventyret som Splatoon 3 har att erbjuda!


Disney Classic Games Collection (Aladdin/The Lion King/The Jungle Book)

Disney Classic Games Collection - Samlingen av klassiska Disney-spel.

Kolla priset hos:

Disney Classic Games Collection är den ultimata samlingen av klassiska Disney-spel som bygger på några av de mest älskade Disney-filmerna genom tiderna: Aladdin, Lejonkungen och Djungelboken! Denna samling ger dig möjligheten att återuppleva de kritikerrosade 16-bitars konsolversionerna av ”Aladdin” och upptäcka klassiska spel baserade på Disneys ”Djungelboken”, vilket ger en nostalgisk och underhållande spelupplevelse för både barn och vuxna.

I Disney Classic Games Collection kan du stiga in i rollen som några av dina favorit Disney-karaktärer, inklusive Aladdin, Simba och Mowgli, och utforska spännande världar inspirerade av de älskade filmerna. Spelet erbjuder fantastisk grafik som för tankarna till den charmiga 16-bitars eran, och du kan njuta av flera versioner av varje inkluderat spel med massor av nya funktioner och förbättringar.

En av de stora fördelarna med Disney Classic Games Collection är den breda variationen av spelversioner som erbjuds. Du kan spela igenom flera olika versioner av de älskade Aladdin-, Lejonkungen- och Djungelboken-spelen, som skapats under åren och omfattar både konsol- och handhållna versioner.

Dessutom finns möjligheten att använda ”Tillbakaspolning i spelen” – en funktion som låter dig snabbt spola tillbaka i tiden för att prova på svåra områden igen, vilket ger en mer avslappnad och tillgänglig spelupplevelse för yngre spelare.

En annan fördel är den interaktiva spelvisaren som låter dig se hela genomspelningar av spelen och hoppa framåt för att börja spela vid vilken tidpunkt som helst. Spara-funktionen ger dig möjlighet att snabbt spara dina framsteg i varje spel och fortsätta ditt äventyr när som helst. Dessutom bjuder samlingen på spännande museum-funktioner som tar dig bakom kulisserna och ger dig en inblick i skapandet av dessa otroliga spel.

Disney Classic Games Collection är perfekt för barn och föräldrar som vill dela glädjen av Disney-spel från förr och skapa nya minnen tillsammans. Med dess nostalgiska charm och underhållande spelupplevelse är detta ett måste för alla som älskar Disney och retrospel på Nintendo Switch!


Pikmin 4

Pikmin 4 - Ett strategispel med färgglada Pikmin.

Kolla priset hos:

Låt oss ta dig med på ett magiskt äventyr tillsammans med de små söta varelserna – Pikmin! I Pikmin 4 för Nintendo Switch kommer du att guida dessa nyfikna hjälpare på ett stort och blomstrande uppdrag på en mystisk och främmande planet.

Pikmin är små, växtliknande varelser som kommer i olika typer, var och en med sina egna unika förmågor. De modiga Röda Pikmin klarar eld och flammande hinder utan problem, medan de Nyskapade Ice Pikmin kan frysa sina fiender och omgivningen för att hjälpa dig i dina utmaningar. Använd din Pikmins miniatyrstyrka och en dos strategi för att utforska den fascinerande planeten full av gåtor och mysterier.

Men det är inte bara Pikmin som blir dina trogna följeslagare! Du får även sällskap av Oatchi, en bedårande och pålitlig rymdhund. Tillsammans med Oatchis hjälp kan du krossa hinder, bära Pikmin och övervinna alla utmaningar som står i vägen för ditt äventyr.

Pikmin 4 erbjuder en engagerande och underhållande spelupplevelse som passar perfekt för barn på Nintendo Switch. Det är ett äventyr fyllt av spänning, pussel och fantastiska varelser som gör det till ett spel som är både roligt och lärorikt för barn i alla åldrar.

Så om du söker efter ett Nintendo Switch-spel som ger ditt barn möjligheten att utforska, lära sig och ha kul på samma gång, är Pikmin 4 ett utmärkt val. Låt ditt barn växa, plocka och befalla dessa bedårande Pikmin på deras äventyr genom den mystiska världen, och se hur deras fantasi och problemlösningsförmåga blomstrar. Ta chansen att utforska tillsammans med dem och skapa oförglömliga minnen med Pikmin 4!


LEGO Harry Potter – Remastered Collection

LEGO Harry Potter - Remastered Collection - Magiska äventyr i Lego Harry Potter-världen.

Kolla priset hos:

Ta med dig familjen till den magiska världen av Hogwarts med LEGO Harry Potter – Remastered Collection för Nintendo Switch! Denna fantastiska samling ger en uppdaterad och förbättrad grafik för alla Harry Potters äventyr i LEGO-universumet. Nu kan du njuta av både Harry Potter Year 1-4 och Harry Potter Year 5-7, tillsammans med DLC, allt på en enda skiva.

I denna samling får du möjligheten att utforska den förtrollande världen av trollformler, trolldryckstillverkning, pussellösning, duellering och mycket mer. Med sju böcker och åtta filmer i ett enda spel kan du och ditt barn följa med Harry Potter, Ron Weasley och Hermione Granger på deras spännande äventyr genom Hogwarts och trollkarlarnas värld.

En av de mest spännande egenskaperna med denna remastered collection är den förbättrade grafiken, miljöerna, belysningen och de visuella effekterna. Allt för att ge dig en ännu mer fängslande och förtrollande spelupplevelse. Dessutom inkluderar samlingen två paket nedladdningsbart innehåll (DLC), vilket ger ännu mer innehåll och äventyr att upptäcka.

Föräldrar kommer att uppskatta möjligheten till lokalt Co-op spelande, där ett barn kan spela tillsammans med en kompis eller syskon i samarbetsläget för två spelare. Att arbeta tillsammans som ett team för att klara av utmaningar och uppdrag ger inte bara glädje och skratt, utan stärker också samarbetsförmågan och kommunikationen mellan spelarna.

Med LEGO Harry Potter – Remastered Collection får du verkligen en komplett och magisk spelupplevelse som hela familjen kan njuta av. Det är ett spel som passar spelare i alla åldrar och är perfekt för de som älskar LEGO, Harry Potter eller helt enkelt bara letar efter en rolig och underhållande spelupplevelse.

Så ge dig själv och dina barn möjligheten att dyka in i den fantastiska världen av Harry Potter och upplev äventyret, vänskapen och trolldomskraften i LEGO-stil. Med LEGO Harry Potter – Remastered Collection på Nintendo Switch får ni timmar av magi och skoj för hela familjen!


51 Worldwide Games

51 Worldwide Games - En samling av klassiska bräd- och sällskapsspel.

Kolla priset hos:

51 Worldwide Games är en imponerande spelsamling för Nintendo Switch som samlar klassiska brädspel och kortspel från hela världen. Med 51 olika spel erbjuder denna mångsidiga samling en underhållande och lärorik spelupplevelse för barn och vuxna i alla åldrar.

Med spel som Mancala, Hanafuda, Backgammon, Schack, Yatzy, Biljard och många fler, är det här en fantastisk möjlighet för barn att upptäcka och lära sig olika strategier och taktiker. Föräldrar kommer också att kunna njuta av nostalgiska spel de kanske själva spelade som barn. Dessutom ger spelet möjlighet att lära sig nya spel genom lektioner och använda hjälpfunktioner för att utveckla sina färdigheter.

En av de stora fördelarna med 51 Worldwide Games är dess flexibilitet och möjligheten att spela på olika sätt. Du kan spela i bärbart läge på din Nintendo Switch eller ansluta den till TV:n för att ha trevliga spelkvällar med familj och vänner. Det finns också ett spelläge kallat Mosaic Mode där du kan använda upp till fyra Nintendo Switch-konsoler för att skapa unika spelupplevelser.

För flerspelarläge online krävs ett Nintendo Switch Online-medlemskap, vilket ger möjlighet att utmana vänner och andra spelare från hela världen. Men om du vill spela ensam, kommer datorn som motståndare att vara en tuff utmaning.

Ett extra plus är att varje gång du spelar ett spel låser du upp roliga fakta, historier och annan intressant information om spelen. Detta ger en extra dimension av lärande och underhållning till spelupplevelsen.

Så om du letar efter ett spel för Nintendo Switch som erbjuder en rad olika spel från hela världen och ger dig möjlighet att ha roligt tillsammans med familj och vänner, är 51 Worldwide Games ett utmärkt val. Med dess många spelalternativ och lärorika inslag kommer detta spel säkert att bli en favorit hos både barn och vuxna. Ge dina barn och familjemedlemmar en chans att utforska och njuta av dessa tidlösa brädspel och kortspel i en enda spelsamling på Nintendo Switch!


Just Dance-serien

Just Dance-serien - Ett roligt dansspel för hela familjen.

Kolla priset hos:

Välkomna till dansens magiska värld med Just Dance 2023 – det ultimata dansäventyret för Nintendo Switch! Låt oss guida dig genom de fantastiska funktionerna i detta spektakulära spel, där dans, musik och glädje går hand i hand.

Ubisoft har återigen överträffat sig själva genom att leverera Just Dance 2023 – en explosiv upplevelse som tar dans till nya höjder. Med en häpnadsväckande spellista full av de senaste hitsen, inklusive BTS:s ”Dynamite” och Dua Lipas ”Physical”, är denna utgåva perfekt för att hålla danspartyt vid liv.

Nya funktioner gör spelet ännu mer spännande. Ta dina dansfärdigheter till nästa nivå med online multiplayer, där du kan dansa tillsammans med vänner och familj oavsett var de befinner sig i världen. Skapa en privat grupp och bjud in upp till fem spelare för att dela glädjen av dansen.

Ett användarvänligt gränssnitt gör det enkelt att hitta dina favoritlåtar och spellägen, och du kan dessutom anpassa din dansupplevelse efter dina egna preferenser. Regelbundna uppdateringar kommer att hålla dig engagerad genom att erbjuda nya låtar och spännande temasäsonger.

Det bästa av allt är att du inte behöver en kamera för att spela Just Dance 2023 Edition. Dina Nintendo Switch-kontroller räcker, och Joy-cons är redan utrustade med programvara för rörelsespårning. Detta gör det till ett smidigt och enkelt sätt att komma igång med ditt dansäventyr.

För de som inte har upplevt magin med Just Dance tidigare kommer den totala Just Dance-serien (alltså om du även skaffar tidigare utgåvor av spelet), att erbjuda er över 1700 låtar! Med så många alternativ kan du dansa till hjärtats glädje och aldrig tröttna på den oändliga dansfesten.

Oavsett om du är en dansentusiast eller nybörjare, kommer Just Dance 2023 Edition att bli ett älskat tillskott till din spelupplevelse. Det är ett spel som inte bara låter dig ha roligt och dansa loss, utan också håller dig aktiv och energifylld. Så släpp loss din inre dansstjärna och låt Just Dance 2023 Edition föra dig till en värld av musik, rörelse och glädje! Det här är ett spel som verkligen kommer att få hela familjen att dansa tillsammans och skapa oförglömliga minnen. Så varför vänta? Ta tag i Joy-cons, sätt på musiken och låt dansfesten börja!


Spyro Reignited Trilogy

Spyro Reignited Trilogy - En samling av klassiska Spyro-spel.

Kolla priset hos:

Spyro är tillbaka och glödhetare än någonsin i Spyro Reignited Trilogy för Nintendo Switch! Denna fantastiska spelsamling kombinerar tre klassiska äventyr med den ursprungliga eldmästaren i en helt remastrad och modern grafik. Med Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! och Spyro: Year of the Dragon kan ditt barn utforska de stora världarna, återuppleva bekanta personligheter och uppleva äventyret i en ny fantastisk HD-upplevelse.

I Spyro the Dragon står Spyro och hans vän Sparx Dragonfly inför den onda Gnasty Gnorc, som har släppt lös ond magi på Dragon Realms och fångat alla drakarna i kristaller. Det är upp till Spyro att frigöra drakarna, korsa sex Homeworlds och rädda dagen genom att glida genom Dragon Realms, eldas på färgglada fiender och lösa spännande pussel.

I Spyro 2: Ripto’s Rage! har Spyro kommit till Avalar för att besegra den onda trollkarlen Ripto, som har krigat mot Avalars hemvärldar. Varje hemvärld är fångad av Ripto och hans armé, och Spyro måste använda sina krafter för att besegra dem och återställa freden till Avalars rike. I detta äventyr eldsprutar Spyro sig igenom fiender, klarar unika utmaningar och sätter stopp för Ripto.

I Spyro: Year of the Dragon firar Dragon Realms ”Year of the Dragon” när mystiska figurer dyker upp och stjäl alla drakägg. En ondskefull trollkarl bevakar nu de hjälplösa äggen med en armé av Rhynocs i de glömda rikena. Spyro tar hjälp av gamla och nya vänner för att återhämta de förlorade äggen, besegra Rhynoc-armén och stoppa den onda trollkarlen. Under detta äventyr får Spyro utforska mystiska riken och klara spännande utmaningar som att göra heta tricks på en skateboard och ge sig in i en boxningsring.

Denna spelsamling erbjuder över 100 nivåer, alla remastrade med fantastiska grafiska uppdateringar och förbättrade spelkontroller för en ännu mer engagerande spelupplevelse. Bli en del av Spyros magiska värld, där du och ditt barn kan njuta av timmar av underhållning och äventyr.

Med Spyro Reignited Trilogy på Nintendo Switch får du en spelupplevelse som passar barn i alla åldrar och erbjuder ett fantastiskt sätt att introducera barn till det älskade karaktärsuniversumet och dess spännande äventyr. Ge ditt barn möjligheten att återupptäcka den glödheta världen av Spyro och njut av detta episka äventyr tillsammans!


Sonic Mania Plus

Sonic Mania Plus - Ett actionfyllt plattformsspel med Sonic.

Kolla priset hos:

Sonic Mania Plus är den ultimata plattformsupplevelsen för Nintendo Switch, som tar oss tillbaka till det nostalgiska 2D-spelandets gyllene era. Detta spel är den förbättrade versionen av den ursprungliga digitala utgåvan av Sonic Mania och har fått lysande kritik som ett av de bästa plattformsspelen år 2017. Med sin charmiga pixelgrafik och nya spelmekanik levererar Sonic Mania Plus en klassisk och underhållande spelupplevelse som engagerar spelare i alla åldrar.

I detta spel får du möjlighet att återuppleva ikoniska zoner från tidigare Sonic-spel som Sonic 1, 2, 3, Sonic & Knuckles och Sonic The Hedgehog CD. Upplev den fartfyllda actionen som har gjort Sonic the Hedgehog till en av de mest älskade spelkaraktärerna genom tiderna. Spelet utmanar spelarna med halsbrytande hastighet och intrikata plattformshopp.

Sonic Mania Plus introducerar också två nya spelbara karaktärer, Mighty the Armadillo och Ray the Flying Squirrel, som har sina egna unika förmågor och förstärker spelupplevelsen. Dessutom har det nya Encore-läget gett de bekanta platserna ett fräscht utseende, vilket ger en spännande twist för både nya och erfarna spelare.

Föräldrar kommer att uppskatta Sonic Mania Plus för dess klassiska ton och nostalgiska värde, eftersom det ger dem en chans att dela en del av sin egen barndoms spelande med sina barn. Samtidigt kommer barnen att älska den snabba och roliga spelstilen, som är enkelt att komma in i men samtidigt utmanande nog att behålla intresset länge.

Med en felfri överföring av klassiska spelupplevelser till Nintendo Switch ger Sonic Mania Plus möjlighet för spelare att njuta av den ikoniska blå igelkotten och hans äventyr var de än befinner sig. Spelet erbjuder också multiplayer-alternativ, inklusive Competition-läget, där upp till fyra spelare kan tävla mot varandra i spännande och underhållande utmaningar.

Så om du söker ett roligt och nostalgiskt spel för barnen på Nintendo Switch, är Sonic Mania Plus ett utmärkt val. Det ger en genuin Sonic-upplevelse med moderna förbättringar som garanterar timmar av underhållning och lekfullhet för hela familjen. Ge dina barn chansen att utforska det fartfyllda och färgglada Sonic-universumet och låt dem skapa sina egna spännande äventyr med den ikoniska blå igelkotten!


LEGO Jurassic World

LEGO Jurassic World - Ett äventyr med Lego-dinosaurier.

Kolla priset hos:

Välkommen till en förtrollande värld där du får återuppleva spänningen och äventyret från de klassiska Jurassic Park-filmerna i LEGOs unika stil. LEGO Jurassic World är det perfekta spelet för alla unga äventyrare som älskar dinosaurier och fantasifulla resor.

Produktbeskrivning: LEGO Jurassic World tar dig med på en hisnande resa genom alla fyra Jurassic-filmer, inklusive de älskade filmerna Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III och den actionfyllda Jurassic World.

Utforska de spännande och farliga öarna Isla Nublar och Isla Sorna, där du får möta mer än 20 olika sorters LEGO-dinosaurier. Här finns allt från vänliga triceratopsar till livsfarliga raptorer och den väldiga T-rexen. Spela igenom ikoniska scener från filmerna och upplev äventyret på ett helt nytt sätt!

SPELFUNKTIONER:

Återupplev spänningen: LEGO Jurassic World låter dig uppleva nyckelscener från alla fyra Jurassic-filmerna på ett roligt och lekfullt sätt. Känn hur adrenalinet rusar när du navigerar genom farliga situationer och utmaningar.

Lek som LEGO-dinosaurie: Vem har sagt att dinosaurier inte kan vara söta? I spelet kan du välja mellan 20 olika LEGO-dinosaurier och skapa ditt eget team av fascinerande varelser. Ta kontroll över den väldiga T-rexen eller utforska som den livsfarliga raptorn.

Designa din egen dinosauriesamling: Samla LEGO-bärnstenar och låt din kreativitet flöda när du experimenterar med DNA för att skapa din helt egna unika dinosaurie. Släpp loss fantasin och skapa en spännande hybrid, kanske en Dilophosaurus Rex?

Skapa ditt eget Jurassic World: Befolka de legendariska öarna Isla Nublar och Isla Sorna med dina egna skapelser. Bygg inhägnader och se till att dina LEGO-dinosaurier trivs i sin nya miljö. Spelet erbjuder också ett lättillgängligt spelläge för att spela tillsammans med familj och vänner.

Med LEGO Jurassic World får du uppleva en fantasifull resa full av spännande äventyr och häftiga dinosaurier. Spelet är perfekt för barn och barnasinnet i oss alla. Så snöra på dig dina äventyrsskor och ge dig ut på en resa genom Jurassic Park-världen som du aldrig kommer att glömma!


Läs fler artiklar med tips på spel!