Bästa kontaktskydd för barn 2024: Petskydd i elkontakten

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

Hemmet ska vara en säker plats för både barn och husdjur. Kontaktskydd eller petskydd är praktiska produkter som kan hjälpa till att skydda dina små äventyrare i miljöer med eluttag. Hitta enkla men säkra lösningar bland de bästa kontaktskydden på marknaden!

Kontaktskydd för barnsäkerhet

Vilket kontaktskydd för elsäkerhet med småbarn är bäst i test?

Ett av de mest prisvärda alternativen är detta 10-pack med tejp från 3M. De är vridbara och enkla att installera. Smidigt för att säkra alla relevanta uttag.

✅ Vridbart

Petskydd till Eluttag Vridbart 10-Pack - Smidig och säker barnsäkring.

Ett annat alternativ vi gillar är Luxorparts Skyddsplugg för vägguttag 6-pack. De är enkla, prisvärda och fyller sin funktion. En smart detalj är att de enkelt kan plockas bort med en vanlig stickkontakt från vilken apparat som helst.

✅ Smart utformat alternativ i flerpack

Luxorparts Skyddsplugg för vägguttag 6-pack - Diskret och säker barnsäkring.

Fler kontaktskydd som förhindrar barnen att peta i elkontakter, hittar du längre ned i artikeln!

Funderar du på annat inom barnsäkerhet? Se vår guide till att barnsäkra hemmet!

Lista på många olika kontaktskydd / petskydd för barn

Här kan du läsa mer om samtliga alternativ som vi granskat närmare.

BabyDan Kontaktskydd 6-pack

BabyDan Kontaktskydd 6-pack - Säkerhetslösning för barnsäkring.

När små äventyrare börjar utforska världen omkring dem, är det viktigt att ha rätt säkerhetsåtgärder på plats för att skydda dem från potentiella faror. BabyDan Kontaktskydd 6-pack är den perfekta lösningen för att hålla små fingrar och leksaker borta från farliga eluttag.

BabyDan är ett pålitligt företag som är dedikerat till att skapa innovativa produkter för barns säkerhet. Deras kontaktskydd är tillverkade av hållbart polypropen och är enkla att montera i EU-uttag, vilket gör dem idealiska för användning i de flesta hem.

Fördelar med BabyDan Kontaktskydd:

 1. Barnsäker design: Kontaktskydden håller eluttagen ordentligt täckta och minskar risken för olyckor där barnet kan komma åt strömkällan.
 2. Enkel användning: Föräldrarna kan enkelt montera och ta bort skydden när eluttagen behöver användas, men för små barn är de omöjliga att manipulera.
 3. Universell passform: Med ett 6-pack får du tillräckligt med skydd för flera eluttag i ditt hem, och de passar i de flesta EU-uttag.

Att säkerställa barnets trygghet är en prioritet för alla föräldrar, och BabyDan Kontaktskydd 6-pack ger dig den extra sinnesfriden du behöver när det kommer till eluttagens säkerhet. Dessa enkla och effektiva kontaktskydd är ett oumbärligt verktyg för att skapa ett säkert hem för ditt älskade barn.


HomeSafety Petskydd SafetyCover Otto

HomeSafety Petskydd SafetyCover Otto

När småbarnets nyfikenhet tar över, är det vårt ansvar som vuxna att säkerställa att deras upptäcktsfärder är säkra. HomeSafety Petskydd SafetyCover Otto är en oumbärlig lösning för denna utmaning, skapad med barnets säkerhet i åtanke.

HomeSafety är ett svenskt företag med en hängivenhet till att tillhandahålla kvalitativa lösningar för barnsäkerhet. De har konstruerat Petskydd SafetyCover Otto för att erbjuda den bästa skyddslösningen mot de risker som oskyddade eluttag kan innebära.

Fördelar med HomeSafety Petskydd SafetyCover Otto:

 • Säkerhet först: Denna produkt minimerar risken för att barn får elektriska stötar, vilket är av yttersta vikt för barnets välbefinnande.
 • Universell design: Skyddet passar både jordade och ojordade eluttag, vilket innebär en bred användning i olika hemmiljöer.
 • Enkel installation: Skyddet kan snabbt monteras i eluttaget, men kan också enkelt tas bort med hjälp av ett annat petskydd.
 • Giftfri garanti: Produkten är fri från skadliga ämnen som PVC, BPA och ftalater, vilket innebär att du kan vara trygg med att produkten är säker för ditt barn.

Detta petskydd är inte bara en praktisk säkerhetslösning, utan det rekommenderas också för alla eluttag som inte är i regelbunden användning. Om du använder vissa uttag sporadiskt, exempelvis när du dammsuger, kan ett vridbart kontaktskydd rekommenderas istället.

Ett litet tips: Beställ gärna ett extra petskydd! Det fungerar utmärkt som verktyg för att ta bort andra monterade petskydd på ett smidigt sätt.

Att säkerställa ditt barns säkerhet är en oumbärlig uppgift, och med HomeSafety Petskydd SafetyCover Otto får du en pålitlig, prisvärd och kvalitativ lösning från en ledande aktör inom barnsäkerhet. Skydda ditt hem och ditt barns nyfikenhet på bästa möjliga sätt.


HomeSafety Petskydd SafetyCover Joel

HomeSafety Petskydd SafetyCover Joel

När småfötter springer runt i hemmet och nyfikna händer vill utforska varje vrå, kan vardagliga ting bli faror. Därför är det så viktigt att förse ditt hem med de bästa säkerhetsåtgärderna. En av dessa åtgärder är kontaktskydd för eluttag. HomeSafety har med sitt Petskydd SafetyCover Joel skapat en robust lösning för just detta ändamål.

HomeSafety, med sina svenska rötter, står stadigt som en bastion av kvalitet och innovation inom området barnsäkerhet. De prioriterar barns välbefinnande genom att designa produkter som inte bara uppfyller, utan överträffar, förväntade säkerhetsstandarder.

Varför välja Kontaktskydd SafetyCover Joel?

 • Användarvänlig: Med sitt vridbara design är detta kontaktskydd utformat för att passa elkontakter som används ofta. Du kan snabbt och smidigt använda eluttaget utan att behöva demontera skyddet.
 • Kvalitetsgaranti: SafetyCover Joel är testad och godkänd enligt IEC 60884-1:2002, vilket ger dig sinnesro i att du har en produkt som klarar internationella säkerhetsstandarder.
 • Giftfri: HomeSafety förstår att barn kan vara nyfikna, därför är detta kontaktskydd fritt från ftalater, BPA, PVC och andra skadliga ämnen.
 • Lokal tillverkning: Tillverkad stolt i Sverige, vilket garanterar högkvalitativ produktion och stödjer lokal ekonomi.

Monteringsinstruktioner är tydliga och enkla att följa. För optimal säkerhet, rekommenderar vi att kontrollera regelbundet att skyddet fungerar som det ska, särskilt om det utsätts för frekvent användning.

Sammanfattningsvis, när det kommer till ditt barns säkerhet, är det viktigt att inte kompromissa. Med Kontaktskydd SafetyCover Joel från HomeSafety kan du känna dig trygg i att du har valt ett toppklassigt kontaktskydd, som skyddar ditt barn från potentiella faror utan att försvåra din vardag.


Safety 1st Kontaktskydd 8 st

Safety 1st Kontaktskydd 8 st - Enkel och effektiv barnsäkring.

Välkomna till en säkrare vardag med Safety 1st Kontaktskydd! Denna produkt är ett måste för alla föräldrar som vill skapa en trygg miljö för sina barn och förhindra olyckor med kontaktuttag.

Safety 1st är ett pålitligt varumärke som har specialiserat sig på barnsäkerhet i över 30 år. Deras fokus ligger på att erbjuda högkvalitativa produkter som hjälper föräldrar att skydda sina barn från potentiella faror i hemmet.

Kontaktskydden från Safety 1st kommer i en förpackning med åtta stycken, vilket ger dig möjlighet att täcka flera uttag runt om i hemmet. Dessa kontaktskydd har en smart roterande mekanism, vilket gör det enkelt för vuxna att sätta i och ta ut kontakterna. När kontakten dras ur sluts kontaktskyddet automatiskt, vilket förhindrar att barnet får tillgång till kontaktuttaget och minskar risken för olyckor.

Det är viktigt att skapa en barnsäker miljö för att barnen ska kunna utforska sitt hem utan fara. Med Safety 1st Kontaktskydd kan du vara säker på att du har tagit ett viktigt steg mot att skydda ditt barn från elolyckor.

Fördelar med Safety 1st Kontaktskydd:

✔ Åtta stycken kontaktskydd i varje förpackning.
✔ Roterande mekanism för enkel användning.
✔ Sluts automatiskt när kontakten dras ur.
✔ Passar standardenliga stickkontakter med 2 poler.
✔ Skapar en tryggare miljö för ditt barn.

Ge ditt barn en trygg och säker miljö att växa upp i med Safety 1st Kontaktskydd. Det är en enkel och kostnadseffektiv lösning för att skydda ditt barn från potentiella faror i hemmet. Välj Safety 1st för pålitlig barnsäkerhet och få sinnesfrid i ditt hem.


Safe&Care kontaktskydd

Safe&Care kontaktskydd - Diskret barnsäkring för hemmet.

När ditt barn börjar utforska hemmet, blir det viktigare än någonsin att säkerställa en trygg och säker miljö. Safe&Care kontaktskydd är den perfekta lösningen för att skydda ditt barn från farliga eluttag och hålla små fingrar borta från elektriska kontakter.

Safe&Care är ett pålitligt företag som är dedikerat till barnsäkerhet och skapar innovativa produkter för föräldrar som vill ha extra sinnesfrid. Deras kontaktskydd är tillverkade för att hålla hög kvalitet och är enkla att installera i eluttagen.

Fördelar med Safe&Care Kontaktskydd:

 1. Barnsäker design: Kontaktskydden är speciellt utformade för att täcka eluttagen ordentligt och förhindra att barnet får tillgång till farliga elkontakter.
 2. Enkel installation: Du behöver inte vara en expert för att montera kontaktskydden. De är enkla att sätta i eluttagen och kan snabbt tas bort när eluttagen behöver användas av vuxna.
 3. 6-pack för hela hemmet: Med sex stycken kontaktskydd ingår i förpackningen har du tillräckligt för att täcka flera eluttag runt om i hemmet.

Safe&Care kontaktskydd ger dig den nödvändiga säkerheten för ditt älskade barn utan komplicerade installationer. Dessa praktiska och pålitliga kontaktskydd ger dig lugn i sinnet och skapar en säker miljö där ditt lilla äventyrare kan utforska utan bekymmer.

Skydda ditt barn och håll hemmet säkert med Safe&Care Kontaktskydd – en investering i trygghet och säkerhet för hela familjen!


Reer Stickkontaktsskydd 8 st vit

Reer Stickkontaktsskydd 8 st vit - Praktisk och säker barnsäkring.

Denna smarta produkt är ett måste för alla föräldrar som vill säkra sitt hem och skydda sina små äventyrare från olyckor med eluttagen.

Reer är ett pålitligt varumärke med lång erfarenhet av barnsäkerhet. Deras fokus ligger på att erbjuda högkvalitativa produkter som ger föräldrar en sinnesfrid i sina hem och ger barnen en säker plats att leka och upptäcka världen.

I förpackningen finns åtta stycken stickkontaktsskydd i vitt, komplett med en praktisk liten nyckel. Dessa skydd sätts enkelt in i uttagen i barnets omgivning för att förhindra att nyfikna små fingrar kommer åt kontakthålen och utsätter sig för farliga elchocker.

Installationen av Reer Stickkontaktsskydd är enkel och smidig – inga skruvar eller klister behövs. När skyddet inte längre behövs, kan det enkelt tas bort med hjälp av den medföljande nyckeln utan att lämna några spår. Detta gör skydden återanvändbara och idealiska för både permanenta bostäder och tillfälliga boenden, som semesterlägenheter.

Fördelar med Reer Stickkontaktsskydd:

✔ Åtta stycken stickkontaktsskydd i varje förpackning.
✔ Inkluderar en praktisk nyckel för enkel användning.
✔ Återanvändbara och idealiska för tillfälliga boenden.
✔ Säkrar alla typer av uttag.
✔ Ger dig som förälder en tryggare vardag.

Ge ditt barn en tryggare värld med Reer Stickkontaktsskydd. Med detta enkla och effektiva säkerhetstillskott i ditt hem minskar du risken för elolyckor och skapar en säker plats för ditt barn att leka och utforska. Välj Reer för barnsäkerhet av högsta kvalitet och skapa en trygg miljö för dina små änglar.


CarloBaby A-plast Vridbart Kontaktskydd

CarloBaby A-plast Vridbart Kontaktskydd - Flexibel barnsäkring för hemmet.

CarloBaby är ett företag som förstår vikten av barnsäkerhet och skapar innovativa produkter för att göra hemmet säkrare för de små äventyrarna. Med deras A-plast vridbara kontaktskydd får du en pålitlig lösning för att skydda ditt barn från farliga eluttag.

Beskrivning av CarloBaby A-plast Vridbart Kontaktskydd: Dessa kontaktskydd är utformade för att passa både i ojordade och jordade eluttag och förhindrar att barnet kan stoppa in föremål eller fingrar i kontaktöppningarna. Med sex stycken skydd inkluderade i förpackningen kan du täcka flera eluttag runt om i hemmet och skapa en säker miljö för ditt barn att leka och utforska i.

Fördelar med CarloBaby A-plast Vridbart Kontaktskydd:

 1. Barnsäker design: Kontaktskydden är konstruerade för att passa tätt i eluttagen och förhindrar effektivt att barnet kommer åt farliga elkontakter.
 2. Vridbar funktion: En av de unika fördelarna med dessa kontaktskydd är att de är vridbara, vilket innebär att du kan använda elkontakten utan att behöva ta bort skyddet varje gång.
 3. Enkel installation: Med en enkel installation kan du snabbt och smidigt placera kontaktskydden i eluttagen och du behöver inte vara en expert för att göra det.

CarloBaby A-plast Vridbart Kontaktskydd är den perfekta lösningen för föräldrar som söker en pålitlig och praktisk produkt för att göra hemmet säkrare för sina barn. Med dessa kontaktskydd kan du vara trygg i vetskapen om att ditt barn är skyddat från farliga eluttag när det leker och upptäcker världen omkring sig.

Skapa ett barnsäkert hem med CarloBaby A-plast Vridbart Kontaktskydd – en investering i din barnsäkerhet och en värdefull produkt som kommer att ge dig sinnesfrid och göra att du kan känna dig lugn.


Luxorparts Skyddsplugg för vägguttag 6-pack

Luxorparts Skyddsplugg för vägguttag 6-pack - Diskret och säker barnsäkring.

Välkomna till en tryggare vardag med Luxorparts Skyddsplugg! Denna produkt är ett viktigt tillskott för alla föräldrar som vill säkra sitt hem och skydda sina barn från olyckor med vägguttagen.

Luxorparts är ett pålitligt företag som erbjuder högkvalitativa produkter för hem och familj. Deras fokus ligger på att erbjuda smarta lösningar som hjälper föräldrar att skapa en säker miljö för sina barn.

I förpackningen finner du sex skyddande pluggar för vägguttag i elegant vitt. Dessa pluggar hindrar effektivt barns nyfikna fingrar från att nå in i vägguttagen och minska risken för elolyckor.

Luxorparts Skyddsplugg passar de flesta vägguttag, både jordade och ojordade, som saknar inbyggda petskydd. Installationen är enkel och smidig – pluggarna kan enkelt avlägsnas med hjälp av EU-stickproppen när uttaget behövs användas igen.

Fördelar med Luxorparts Skyddsplugg för vägguttag:

✔ Sex skyddande pluggar i varje förpackning.
✔ Hindrar effektivt barns fingrar från att nå in i uttagen.
✔ Passar de flesta vägguttag, både jordade och ojordade.
✔ Enkel installation och enkelt avlägsnande med EU-stickproppen.
✔ Ger dig som förälder en tryggare vardag.

Ge ditt barn en tryggare omgivning med Luxorparts Skyddsplugg för vägguttag. Med detta enkla och pålitliga säkerhetstillskott i ditt hem minskar du risken för elolyckor och skapar en säker plats för dina små äventyrare att leka och upptäcka världen. Välj Luxorparts för kvalitativa produkter som sätter säkerheten i fokus och få en sinnesfrid i ditt hem.


Petskydd till Eluttag Vridbart 10-Pack

Petskydd till Eluttag Vridbart 10-Pack - Smidig och säker barnsäkring.

För alla föräldrar som värnar om sina barns säkerhet och samtidigt vill ha en praktisk och bekväm lösning för sina eluttag, är Petskydd till Eluttag med vridfunktion det perfekta valet. Denna smarta produkt ger dig både trygghet och smidighet i ett paket!

Beskrivning av Petskydd till Eluttag: Med detta 10-pack av petskydd till eluttag får du en pålitlig lösning för att skydda dina barn från farliga elkontakter. De roterbara skydden kan enkelt monteras på dina vägguttag och förhindrar att nyfikna små fingrar och leksaker kommer åt kontakterna.

Fördelar med Petskydd till Eluttag med vridfunktion:

 1. Barnsäker design: Skydda ditt barn från potentiella faror genom att enkelt placera dessa petskydd på dina eluttag. Med dessa skydd kan du minska risken för olyckor och ge ditt barn en tryggare omgivning att leka i.
 2. Vridbar funktion: Den geniala vridfunktionen gör att du inte behöver stänga igen uttagen helt när de inte används. Du kan enkelt vrida skydden för att göra uttagen åtkomliga igen, vilket sparar tid och möjliggör enklare hantering.
 3. Enkel installation: Dessa petskydd är enkla att montera på dina eluttag och kräver ingen avancerad teknik. Med detta 10-pack kan du täcka flera uttag i ditt hem och skapa en säkrare miljö för ditt barn.

Företaget bakom Petskydd till Eluttag strävar efter att erbjuda innovativa och användarvänliga produkter som underlättar för föräldrar och samtidigt ger bästa möjliga skydd för barnen. Dessa petskydd är ett utmärkt exempel på deras engagemang för säkerhet och funktionalitet.

Skapa ett barnsäkert hem med Petskydd till Eluttag med vridfunktion – en produkt som kombinerar trygghet och praktiskt användande. Med dessa smarta skydd får du lugn i sinnet och kan låta ditt barn utforska världen omkring sig utan oro för farliga eluttag.


CarloBaby A-plast Kontaktskydd

CarloBaby A-plast Kontaktskydd - Praktisk och säker barnsäkring.

Här har vi en annan produkt för CarloBaby. Dessa är tjocka och passar bra för uttag som du inte komma att använda ofta.

CarloBaby är ett välrenommerat företag som erbjuder högkvalitativa produkter för barns säkerhet. Deras fokus ligger på att erbjuda föräldrar smarta lösningar för att skapa ett barnsäkert hem.

A-plast kontaktskydden sätts enkelt i eluttagen för att förhindra att barnet stoppar in sina fingrar eller föremål i uttaget. Genom att använda dessa kontaktskydd minskar du risken för olyckor och skapar en trygg miljö för ditt barn att leka och utforska i.

Förpackningen innehåller 6 vita och 1 gult kontaktskydd, och har flexibiliteten att kunna användas i både jordade och ojordade uttag. De vita kontaktskydden smälter diskret in i de flesta inredningar, medan det gula skyddet kan användas som en extra påminnelse om att hålla särskild uppsikt över ett visst uttag.

Fördelar med CarloBaby A-plast Kontaktskydd:

✔ Skyddar barnet från farliga eluttag.
✔ Enkel och smidig installation i både jordade och ojordade uttag.
✔ Diskret design som smälter in i de flesta inredningar.
✔ Inkluderar ett extra gult skydd för särskild markering.
✔ Skapa en barnsäker miljö för ditt barn att leka och växa i.

Ge ditt barn en säker och trygg plats att upptäcka världen med CarloBaby A-plast Kontaktskydd. Med dessa pålitliga och flexibla kontaktskydd skapar du en barnsäker hemmiljö där du kan känna dig trygg med att ditt barn är skyddat från elolyckor. Välj CarloBaby för produkter som sätter säkerheten i första rummet och få sinnesfrid i ditt hem.


Safety 1st Säkerhetssats

Safety 1st Säkerhetssats - Allt-i-ett barnsäkring för hemmet.

Safety 1st Säkerhetssats erbjuder en omfattande lösning för föräldrar som värnar om sina barns säkerhet och vill skapa ett barnsäkert hemmiljö. Denna högkvalitativa säkerhetssats innehåller allt du behöver för att skydda ditt barn från faror och olyckor som kan uppstå i ett hem med uttag, hörn, lådor och skåp.

Produktbeskrivning: Safety 1st Säkerhetssats är det perfekta valet för föräldrar som söker en komplett lösning för att barnsäkra sitt hem. Satsen innehåller 4 stycken uttagsskydd med 2 medföljande nycklar, vilket ger dig kontroll över dina eluttag och förhindrar att ditt barn kommer åt farliga kontakter.

Fördelar med Safety 1st Säkerhetssats:

 1. Allsidigt skydd: Med 4 hörnskydd, 4 lådlås och 1 skåpspärr får du ett allsidigt skydd för hela hemmet. Hörnskydden skyddar ditt barn från vassa hörn, lådlåsen förhindrar att barnet kommer åt farliga föremål och skåpspärren håller skåpdörrarna stängda.
 2. Enkel användning: Safety 1st hörnskydd är tillverkade av genomskinlig plast och enkla att fästa med lim. Uttagslocken sätts enkelt in i uttaget och kräver en medföljande nyckel för att tas bort. Lådlåsen skruvas fast och passar de flesta lådor, medan skåpspärren enkelt fästs och öppnas när du vet hur.
 3. Flexibilitet: Skåplåset är utformat för att passa skåp med handtag eller knoppar och fungerar bäst när två skåp står bredvid varandra.

Safety 1st är ett pålitligt företag med lång erfarenhet av att tillverka produkter för barns säkerhet. Deras säkerhetssats erbjuder högkvalitativt skydd och är designad för att möta föräldrars behov av enkelhet och funktionalitet.

Med Safety 1st Säkerhetssats kan du skapa ett bättre skyddat hem för ditt barn från en mycket ung ålder. Skydda ditt barn från faror och skapa en trygg miljö där ditt barn kan leka och utforska utan risk. Med detta på 13 delar får du den bästa möjliga starten för att barnsäkra ditt hem och ge ditt barn en säker och omsorgsfull uppväxtmiljö.


Safe&Care hemsäkerhetspaket

Safe&Care hemsäkerhetspaket - Komplett barnsäkring för hemmet.

Här presenterar vi Home Safety Starter Pack från Safe&Care – det ultimata startpaketet för att säkra ditt hem för små äventyrare! Med detta omfattande set av säkerhetsprodukter kan du känna dig trygg och säker medan ditt barn utforskar sin omgivning.

Safe&Care är ett pålitligt företag som erbjuder högkvalitativa och innovativa produkter för hemmets säkerhet. Deras produkter är utformade för att ge föräldrar den bästa lösningen för att skydda sina barn mot potentiella faror i hemmet.

Home Safety Starter Pack innehåller en mängd olika säkerhetsprodukter som är särskilt utvalda för att täcka de vanligaste säkerhetsbehoven för små barn i hemmet. Detta set innehåller 6 kontaktskydd för att förhindra att barnet stoppar in fingrar eller föremål i eluttagen.

Utöver kontaktskydden ingår även självhäftande lås för både nedre och övre lådor, ett praktiskt multi-trippel-lås, dörrstopp med en smart förvaringsanordning, hörnskydd för att skydda mot vassa kanter, ett lås speciellt utformat för skåp med dubbla dörrar och en cylinder för att testa små föremål.

Fördelar med Home Safety Starter Pack från Safe&Care:

✔ Komplett startpaket för att säkra hemmet för små barn.
✔ Enkel installation med självhäftande lås och tejp-baserade produkter.
✔ Säkerhetsprodukterna passar de vanligaste behoven för hemmets säkerhet.
✔ Högkvalitativa och pålitliga produkter från SureCatch.
✔ Skapa en trygg och säker miljö för ditt barn att leka och upptäcka i.

Med Home Safety Starter Pack från Safe&Care kan du enkelt och smidigt förbättra säkerheten i ditt hem och få en sinnesfrid medan ditt barn utforskar världen omkring sig. Sätt barnsäkerheten i första rummet med Safe&Care och ge ditt barn en skyddad och trygg miljö att växa upp i. Välj Home Safety Starter Pack för ett barnsäkert hem!


Hur många kontaktskydd behöver man ha?

Allra viktigast är att täcka igen alla de eluttag som finns tillgängliga för barnet att nå regelbundet. Täck igen uttagen i rummen som barnet vistas i.

Finns det uttag som ni kommer att behöva använda ofta, kan det vara klokt att använda kontaktskydd som gör det möjligt att komma åt uttaget, utan att behöva ta bort det. Dessa kallas ofta för vridbara kontaktskydd.

I regel är det bättre att skydda för mycket än för lite, så se till att köpa hem tillräckligt många för att kunna täcka alla relevanta eluttag. Det är en väldigt billig och effektiv lösning som kan förhindra allvarliga olyckor.

Kom ihåg att det i slutändan alltid är viktigt att hålla uppsikt över barnet. Barnsäkerhetsprodukter är aldrig menade att ersätta den vuxnes ansvar!


Se fler artiklar inom barnsäkerhet!