Bästa städfirma hemstäd Katrineholm 2024: Hemstädning i Katrineholm

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

I det snabba vardagslivet kan det vara en utmaning att hinna med allt hemma, inklusive städningen. För många innebär detta en konstant balansgång mellan arbete, fritid och hemmasysslor.

Det är här hemstädning kan spela en avgörande roll, genom att erbjuda en väsentlig tidsbesparing och göra det möjligt att komma hem till ett skinande rent hem.

Denna artikel fokuserar på hemstädning i Katrineholm och vilka alternativ som finns tillgängliga!

Hemstädning i Katrineholm, text och bild på kvinna som moppar golv

Vilken tjänst för hemstäd i Katrineholm är bäst i test?

Med ett växande antal företag som erbjuder hemstädningstjänster i Katrineholm, kan det vara svårt att välja. Efter att ha granskat flera alternativ, presenterar vi några av de bästa valen:

En rekommenderad metod för att hitta rätt tjänst är att jämföra flera offerter innan du bestämmer dig. Det underlättar att jämföra priser och tjänster för att hitta det bästa alternativet för just dina behov. Detta kan du göra gratis hos Servicefinder.

⭐⭐⭐⭐⭐

Servicefinder Logo

Ett framståendeföretag i Katrineholm som erbjuder hemstädning är Städarna. De har en bred erfarenhet av städtjänster och är kända för sin anpassningsbara service. Hos dem kan du få städning skräddarsydd efter dina specifika önskemål. Några fördelar med detta företag inkluderar:

 • Professionellt utbildad personal med kollektivavtal
 • Nöjd-kund-garanti
 • Personal som kontrolleras i belastningsregistret
 • Ansvarsförsäkring för extra trygghet

Dessa faktorer bidrar till en hög servicenivå och gör Städarna i Katrineholm till ett av det främsta alternativen enligt oss.

Städarna Logo

Fler städfirmor i Katrineholm med hemstädning på menyn, hittar du längre ned i artikeln.

Varför ska du anlita städhjälp i Katrineholm?

Städfirmor Katrineholm, text och bild på sjö i Katrineholm

Städhjälp är inte bara en bekvämlighet; det erbjuder flera fördelar:

 • Regelbunden städhjälp frigör tid för familj, hobbyer och avkoppling.
 • En ren och välordnad bostad bidrar till bättre välbefinnande och minskar stress.
 • Kontinuerlig städning håller hemmet i gott skick och förhindrar ackumulation av damm och smuts.

I vår guide finner du en detaljerad lista över städföretag som erbjuder hemstädning i Katrineholm. Detta gör det enkelt för dig att hitta en tjänst som uppfyller dina specifika behov och förenklar din vardag.

Lista på städfirmor med hemstädning i Katrineholm

Här hittar du företagen som erbjuder hemstädning för privatpersoner i Katrineholm.

Städarna i Katrineholm

Städarna Logo

Städarna, med sin verksamhet i flera städer inklusive Katrineholm, har etablerat sig som en av de mest tillförlitliga städtjänsterna i regionen. De erbjuder en rad olika städpaket, anpassade för att möta kundernas unika behov och förväntningar.

Städpaket hos Städarna i Katrineholm:

Baspaketet: Detta paket är designat för kunder som behöver grundläggande städtjänster. Det omfattar städning av de mest väsentliga delarna i hemmet, som kök, badrum och golv. Baspaketet är ett utmärkt val för de som provar hemstädning för första gången eller har begränsade behov.

Standardpaketet: Detta paket erbjuder en mer omfattande städtjänst som täcker hela hemmet. Det är skräddarsytt för kunder som önskar en ren och välskött bostad till ett rimligt pris. Kunderna kompletterar ibland med egna insatser för specifika städuppgifter, som storstädning.

Pluspaketet: För de som söker den mest omfattande städtjänsten, är Pluspaketet det bästa valet. Det inkluderar allt i Standardpaketet samt tilläggstjänster som fönstertvätt och detaljerad storstädning. Det är idealiskt för kunder som vill ha en extra grundlig städning och skina i sitt hem.

Städarna i Katrineholm lägger stor vikt vid att uppnå hög kundnöjdhet och säkerställer att deras personal arbetar under goda förhållanden. De erbjuder:

 • Nöjd-kund-garanti.
 • Kollektivavtal för alla anställda.
 • Bakgrundskontroller av personalen.
 • Ansvarsförsäkring för extra trygghet.

En potentiell nackdel med Städarna är att vissa kunder kan uppleva att de fördefinierade städpaketen inte alltid matchar deras individuella behov. Dessutom kan det krävas flera städtillfällen för att nå en optimal renhetsnivå, särskilt för de som inte väljer tilläggstjänster som startstädning.

Städarna i Katrineholm framstår som en flexibel och tillförlitlig städtjänst, med ett brett utbud av tjänster anpassade för olika behov. Deras engagemang för kvalitet och kundtillfredsställelse gör dem till ett föredömligt val för hemstädning i Katrineholm.


Just Maid It

Just Maid It Katrineholm Logo

Just Maid It AB, som grundades 2008 i Katrineholm av Kerstin Muñoz, har etablerat sig som en pålitlig leverantör av hushållsnära tjänster, inklusive hemstädning, fastighetsskötsel och enklare reparationsarbeten. Företagets framgång kan delvis tillskrivas Kerstins tidigare erfarenhet och erkännande som ”Årets Företagskvinna” 2008, vilket speglar hennes engagemang och ledarskap.

Företagets personalpolitik är en central del av dess framgång. Medarbetarna, som genomgår omfattande utbildning i allt från ergonomi till service och utrustning, ges möjligheter till kontinuerlig kompetensutveckling. Detta, tillsammans med en inledande mentorperiod för nyanställda, säkerställer hög kvalitet på tjänsterna. Personalens välbefinnande står i fokus, vilket framgår av deras anslutning till kollektivavtal och regelbunden utbildning, inklusive hjärt-lungräddning.

Ett annat kännetecken för Just Maid It är deras engagemang för miljö och hållbarhet. Genom att prioritera miljövänliga inköp, använda mikrofiberdukar och -moppar, samt noggrant källsortera, visar de en tydlig miljömedvetenhet i sin verksamhet.

Kunder som anlitar Just Maid It för hemstädning i Katrineholm, Flen och Vingåker kan förvänta sig flexibilitet och anpassning till sina specifika behov. Företaget erbjuder både enstaka och regelbunden städning, med betoning på kundnöjdhet. Den långa erfarenheten och de goda referenserna hos personalen, tillsammans med deras sekretesspolicy och försäkringsskydd, stärker förtroendet för företaget.

En potentiell utmaning kan vara att balansera det breda tjänsteutbudet med den specialiserade expertisen inom varje område, men Just Maid Its kundfokus och anpassningsförmåga verkar framgångsrikt hantera denna balansakt.

Sammanfattningsvis utmärker sig Just Maid It genom sin kombination av erfaren ledning, engagerad personalutveckling, miljömedvetenhet och kundanpassad service, vilket gör dem till ett attraktivt val för hushållsnära tjänster i Katrineholm och närliggande områden.


TT Service Solution

TT Service Solution

TT Service Solution, startat våren 2017, är ett serviceföretag baserat i Katrineholm, känt för sin passion för att leverera tjänster med hjärta och en stark inriktning på problemlösning.

Med kontor både på Tingshusgatan och Hotel Statt, har företaget etablerat sig som en pålitlig aktör inom städbranschen.

Med över ett sekel av samlad erfarenhet i teamet, betonar TT Service Solution vikten av att älska sitt arbete för att leverera högkvalitativa tjänster, ett ethos som framhävs av VD Maria Fredriksson.

TT Service Solution präglas av sina kärnvärderingar – mod, tydlighet, omtanke och upplevelse. Dessa värderingar genomsyrar deras arbete, från kundinteraktion till själva städtjänsterna.

Med kollektivavtal, brottsregisterkontroll och ansvarsförsäkring understryker företaget sin åtagande till professionalism och säkerhet. Varje medarbetare är noggrant utvald, referenskontrollerad och personligt intervjuad, vilket garanterar en hög grad av ärlighet och pålitlighet.

En av TT Service Solutions styrkor är deras flexibla hemstädtjänster, som anpassas efter kundens behov, oavsett om det gäller engångsstädning eller regelbundna insatser. De prioriterar användningen av miljövänliga produkter och metoder, vilket inte bara är bra för kundernas familjer och husdjur utan också för miljön.

Företaget strävar efter att kontinuerligt förbättra sina processer och verktyg för att säkerställa högsta möjliga servicekvalitet. TT Service Solutions erbjuder ett brett utbud av tjänster som passar alla typer av hem, och deras beredskap att hantera olika städrelaterade behov, såsom tvätt, mattstädning och fönstertvätt, gör dem till en mångsidig lösning för hemstädning.

En potentiell utmaning för TT Service Solution kan vara att upprätthålla samma höga standard över ett så brett tjänsteutbud, men deras engagemang för kvalitet och kundnöjdhet verkar ge dem en solid grund för att möta denna utmaning.

Sammanfattningsvis framstår TT Service Solution som ett företag som kombinerar hjärtlig service med professionell skicklighet, miljömedvetenhet och en personlig touch i sina tjänster, vilket gör dem till ett attraktivt alternativ för de som söker pålitliga städtjänster i Katrineholm.


Flytt & Städ Sverige

Flytt & Städ Sverige Logo

Flytt & Städ Sverige AB, etablerat i Norrköping, med service i Katrineholm, har gjort sig känt som ett expansivt och mångsidigt företag som specialiserar sig på både flytt- och städtjänster. Med fokus på att förenkla livet för både privatpersoner och företag, betonar de vikten av kvalitet och kundnärhet i sina tjänster.

Genom sitt erbjudande av hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning, tillgodoser Flytt & Städ Sverige AB en bred marknad. Företagets styrka ligger i dess utbildade personal, som garanterar en hög servicenivå och noggrannhet i utförandet. Deras passion för städning och interaktion med människor är kärnan i deras affärsfilosofi, vilket återspeglas i deras strävan efter att alltid skapa bättre förutsättningar för sina kunder, både i arbetslivet och privat.

En unik aspekt av Flytt & Städ Sverige AB är deras förmåga att hantera både flytt- och städbehov, vilket ger kunderna en smidig och integrerad upplevelse. De understryker vikten av ett personligt bemötande och en snabb service, vilket bidrar till en effektiv och problemfri flytt- och städprocess. Företagets engagemang för att lämna varje kund 100% nöjd är en central del av deras affärsmodell.

Till sina tjänster erbjuder Flytt & Städ Sverige AB också RUT-avdrag, vilket gör deras tjänster mer kostnadseffektiva för kunderna. Med lokalkontor i Norrköping och ett huvudkontor på samma adress, har företaget en solid bas för att betjäna sina kunder.

En potentiell utmaning för Flytt & Städ Sverige AB kan vara att upprätthålla samma höga kvalitetsstandard över ett så brett tjänsteutbud, särskilt när de fortsätter att expandera. Men deras engagemang för professionell service och kundnöjdhet tycks vara en stabil grund för att möta denna utmaning.

Sammanfattningsvis är Flytt & Städ Sverige AB ut ett företag som kombinerar professionell flytt- och städservice med ett personligt tillvägagångssätt, vilket gör dem till ett attraktivt val för de som söker en helhetslösning för flytt- och städtjänster i Katrineholm och närliggande områden.


Flytt & Städ AMA Sverige

Flytt & Städ AMA Sverige

Flytt & Städ AMA Sverige AB, med verksamhet och kontor i Katrineholm, har etablerat sig som en flexibel och pålitlig städfirma som erbjuder en rad olika tjänster anpassade till både privatpersoner och företags behov. Känd för sitt engagemang i att förstå och möta kundernas specifika behov, betonar företaget vikten av att erbjuda skräddarsydda lösningar som är både smidiga och kostnadseffektiva.

Med en mångårig erfarenhet och en personalstyrka som är välutbildad i både flytt- och städtjänster, lyckas Flytt & Städ AMA Sverige AB leverera högkvalitativa tjänster som sträcker sig från hemstädning och flyttstädning till mer specifika uppdrag som kontorsstädning och byggstädning. Företagets förmåga att hantera olika typer av städutmaningar, från det privata bohaget till företagsmiljöer, gör dem till ett mångsidigt val för städbehov i Katrineholm.

En av de största styrkorna hos Flytt & Städ AMA Sverige är deras kundfokus. De strävar efter att bygga långsiktiga relationer med sina kunder genom att alltid leverera arbete som uppfyller, och ofta överstiger, kundens förväntningar. Detta kundcentrerade tillvägagångssätt genomsyrar hela deras verksamhet, från det första mötet till utförandet av själva städtjänsten.

En potentiell utmaning för Flytt & Städ AMA Sverige kan vara att upprätthålla en konsekvent hög servicenivå i takt med att företaget växer och utökar sitt tjänsteutbud. Deras engagemang för kvalitet och kundnöjdhet är dock starka indikatorer på att de är väl rustade för att hantera denna tillväxt.

Sammanfattningsvis erbjuder Flytt & Städ AMA Sverige AB i Katrineholm en omfattande och pålitlig städtjänst som präglas av professionalism, flexibilitet och ett starkt engagemang för kundtillfredsställelse. Deras förmåga att anpassa sig efter olika kunders unika behov gör dem till ett utmärkt val för de som söker kvalitetsstädning i regionen.


Cirkel Städ

Cirkel Städ AB, etablerat sedan 2003, har vuxit fram som ett respekterat aktiebolag inom städbranschen i Katrineholm. Företaget, känt för sin mångåriga erfarenhet och förmåga att leverera goda resultat, grundades med en vision om att erbjuda personliga och mångsidiga städlösningar som svarar mot kundernas varierade behov.

En av Cirkel Städs främsta styrkor är deras engagemang för detaljorienterad och högkvalitativ service. Med en målsättning att kombinera ett brett utbud av tjänster med konsekvent hög kvalitet, har de lyckats bygga ett starkt rykte, särskilt inom områden som flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning, byggstädning och trädgårdsservice. Detta speglar deras förmåga att anpassa sina tjänster efter varje unik kunds krav och förväntningar.

Som ett mindre, lokalt företag erbjuder Cirkel Städ en nära och personlig kontakt med sina kunder, vilket tillåter dem att skapa skräddarsydda städlösningar som verkligen uppfyller specifika önskemål och krav. Detta personliga tillvägagångssätt har varit en av de avgörande faktorerna för deras popularitet och kundnöjdhet.

En potentiell nackdel är dock deras webbnärvaro. Med en hemsida som kan uppfattas som något amatörmässig och brist på omfattande onlineinformation, kan det vara svårare för nya kunder att få en fullständig bild av företagets tjänster och expertis. Detta kan begränsa deras möjlighet att nå ut till en bredare kundkrets som förlitar sig på digitala plattformar för att fatta beslut om tjänsteleverantörer.

Sammanfattningsvis framstår Cirkel Städ AB som ett tillförlitligt och engagerat städföretag som erbjuder mångsidiga och kundanpassade lösningar. Deras styrka ligger i deras personliga förhållningssätt och konstant strävan efter förbättringar, vilket gör dem till ett attraktivt val för de som söker kvalitetsstädning i Katrineholm. Dock kan deras begränsade online-närvaro vara något att arbeta på för att ytterligare stärka deras position på marknaden.


Sörmlands Alltjänst

Sörmlands Alltjänst Logo

Sörmlands Alltjänst AB, med sin mångåriga erfarenhet sedan 2013, har etablerat sig som en betrodd leverantör av hushållsnära tjänster och personaluthyrning i Katrineholm och dess omnejd. Företaget utmärker sig genom att erbjuda en bred palett av tjänster som sträcker sig från städning och trädgårdsarbete till bygg- och måleriprojekt samt flytthjälp, vilket gör dem till en mångsidig partner för både privatpersoner och företag.

En av Sörmlands Alltjänsts främsta styrkor ligger i deras förmåga att tillhandahålla skräddarsydda lösningar baserade på kundens specifika behov. De erbjuder allt från fönsterputs och hemstädning till större projekt som ombyggnationer och måleriarbeten. Deras flexibla tjänsteutbud gör dem till ett bekvämt val för kunder som söker omfattande lösningar under ett och samma tak.

Företagets engagemang för kvalitet och kundnöjdhet är tydligt i deras noggranna rekryteringsprocess och kontinuerliga utbildning av personalen. Genom att säkerställa att medarbetarna är både välutbildade och bundna av sekretessavtal, bygger Sörmlands Alltjänst en grund av tillit och trygghet för sina kunder. Deras kompetens och professionalism reflekteras i den höga standarden på det arbete de levererar.

En utmaning för Sörmlands Alltjänst kan vara att upprätthålla samma höga kvalitetsnivå över så många olika tjänsteområden. Med en så bred verksamhet kan det vara svårt att specialisera sig inom alla områden, vilket kan påverka kvaliteten i vissa specifika tjänster.

Prissättningen på 230 kr per timme efter skattereduktion gör tjänsterna från Sörmlands Alltjänst prisvärda och tillgängliga för en bred kundkrets. Deras långa erfarenhet och omfattande kunskap inom olika yrkesområden, tillsammans med en stark fokus på kundrelationer och kommunikation, gör dem till ett pålitligt val för den som söker mångsidiga och kvalitativa tjänster i Katrineholm.


Katrineholms Städteknik

Katrineholms Städteknik Logo

Katrineholms Städteknik AB, grundat i augusti 2012, har etablerat sig som ett framstående städföretag i Katrineholm, Flen och Vingåker, med en stark inriktning på att tillhandahålla högkvalitativa städtjänster både för privatpersoner och företag.

Företaget utmärker sig genom sin nära och lokala serviceanda, vilket har lett till en betydande tillväxt och en stor kundkrets.

En av de mest framträdande fördelarna med Katrineholms Städteknik är deras skräddarsydda städtjänster. Med en möjlighet att boka ett kostnadsfritt startmöte, arbetar de nära kunden för att utforma en städinstruktion som är anpassad efter individuella behov och önskemål.

Denna personliga ansats är en central aspekt i deras service och bidrar till en hög kundnöjdhet. De erbjuder allt från regelbunden hemstädning och storstädning till mer specifika tjänster som fönsterputsning och detaljerad rengöring av kök och badrum.

Katrineholms Städteknik utmärker sig även genom sitt kvalitetsfokus och sitt engagemang för sina anställdas välbefinnande, vilket framgår av deras kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Deras mål om att vara den främsta lokala städleverantören i regionen reflekteras i deras starka kundfokus och strävan efter att upprätthålla en trivsam arbetsmiljö för personalen.

En potentiell nackdel kan vara de utmaningar som följer med att upprätthålla en konsekvent hög servicenivå när ett företag expanderar snabbt, vilket Katrineholms Städteknik har gjort. Att säkerställa att alla anställda levererar samma höga standard i varje uppdrag kan kräva ytterligare resurser och uppmärksamhet på kvalitetskontroll.

Sammanfattningsvis framstår Katrineholms Städteknik som ett engagerat och kundcentrerat företag som erbjuder en omfattande uppsättning av städtjänster. Med sitt fokus på personligt bemötande, kvalitet och ett starkt värdegrund, är de ett utmärkt alternativ för de som söker pålitliga och högkvalitativa städtjänster i Katrineholm med omnejd.


Avslutningsvis

Det var hela listan Katrineholms städfirmor som erbjudar hemstädning i sitt tjänsteutbud. Hoppas du du hittar en tjänst som passar dina behov, så att du kan hålla smuts och smulor borta från ditt hem!