Bästa städfirma för hemstäd Gävle 2024: Städföretag i Gävle med omnejd

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

I en hektisk vardag med jobb, familj och fritidsaktiviteter kan det vara en utmaning att hinna med städningen hemma. Tack och lov finns det idag prisvärda och lättillgängliga lösningar för detta!

I denna artikel listar vi ledande städfirmor i Gävle och dess närhet, med särskilt fokus på hemstädning.

Hemstädning i Gävle, text över bild på städare som dammsuger matta

Vilken städfirma erbjuder den bästa hemstädningen i Gävle?

För att hitta den mest passande städtjänsten för dina specifika behov i Gävle, rekommenderas det att begära offerter från flera olika företag. Ett effektivt sätt att göra detta är genom att använda Servicefinder.

Att använda Servicefinder är helt kostnadsfritt. Genom att specificera dina städbehov kan du snabbt jämföra offerter och priser från olika städfirmor som erbjuder hemstäd i Gävle.

⭐⭐⭐⭐⭐

Servicefinder Logo

Om du hellre vill kontakta en städfirma direkt, leta efter en som erbjuder både nöjdhetsgaranti och har goda kundrecensioner.

En sådan firma är Städarna, som även finns i Gävle, och som uppfyller dessa kriterier. De är välkända för sin höga servicekvalitet och får ständigt positiva omdömen från sina kunder.

Städarna Logo

För en detaljerad lista över städfirmor aktiva i Gävleområdet, fortsätt läsa för att upptäcka alla framstående städföretag i staden och dess närområden!

Varför välja en städfirma i Gävle?

Hemstädfirmor i Gävle, text över bild på team som städar i bostad

Att anlita professionell städhjälp i Gävle är ett smart val av flera anledningar. I en tid då varje minut räknas, kan erfarna städare frigöra värdefull tid för dig varje vecka. Tiden som blir över kan du då använda för att umgås med familj och vänner, ägna dig åt dina hobbyer, eller bara för att vila och återhämta dig.

En ren och välstädad bostad bidrar dessutom till ökat välbefinnande. Oordning och smuts kan skapa onödig stress och störa din avkoppling. Genom att regelbundet använda städtjänster i Gävle, håller du ditt hem i bästa möjliga skick, vilket bidrar till en mer harmonisk och trivsam hemmiljö.

Regelbunden städhjälp ser också till att ditt hem förblir rent och välhållet, vilket förhindrar att damm och smuts ackumuleras över tid. I vår guide hittar du ett urval av städföretag som erbjuder hemstädning i Gävle, så att du enkelt kan hitta en tjänst som passar just dina behov och underlättar din vardag.

Lista på städfirmor som erbjuder hemstädning i Gävle

Här nedanför finner du en komplett lista över företag som tillhandahåller hemstädningstjänster i Gävle.

Städarna i Gävle

Städarna Logo

När det gäller att välja städfirma i Gävle, utmärker sig Städarna som ett av de främsta alternativen. Kända för sin professionalitet och långvariga erfarenhet i städbranschen, erbjuder de ett brett utbud av tjänster som tillgodoser en mängd olika behov.

Städarna, som grundades 2008 av en ambitiös ung entreprenör, har sedan dess etablerat sig som en framträdande aktör inom hemstädning i Gävle. Med sin distinkta presentation och branding har de vuxit till att bli en ledande aktör inom städsektorn, inte bara i sin hemstad utan även i Gävle.

I hjärtat av deras verksamhet ligger en strävan att göra en positiv skillnad för sina kunder genom deras städtjänster. De strävar efter att förändra den allmänna synen på städbranschen och att utmärka sig i sitt arbete.

En stor styrka hos Städarna är deras omfattande tjänsteutbud. Vare sig det handlar om regelbunden hemstädning, städning av dödsbo, eller fönsterputsning, har Städarna en lösning som passar dina unika behov.

De erbjuder även anpassningsbara paketlösningar för städning, vilket gör det möjligt för kunderna att skräddarsy tjänsten efter sin budget och sina specifika önskemål. För kunder med en stramare budget finns till exempel ett ”mini”-paket, som erbjuder grundläggande städning till ett attraktivt pris.

För de som efterfrågar en mer genomgripande service finns ”plus”-paketet, som inkluderar tjänster vanligtvis förknippade med storstädning, såsom fönstertvätt. Detta paket erbjuder en möjlighet att helt överlåta städansvaret till proffsen.

Utöver regelbunden städning erbjuder Städarna också tjänster som storstädning, vilket innebär en omfattande och noggrann rengöring av ditt hem.

För företagskunder erbjuder de även lokalstädning och möjligheten att som en förmån erbjuda anställda kostnadsfri hemstädning, vilket kan bidra till minskad stress och ökad trivsel, liknande effekten av ett friskvårdsbidrag.

Sammanfattningsvis är Städarna i Gävle ett utmärkt val för dem som söker en pålitlig och mångsidig städtjänst. Med konkurrenskraftiga priser och ett omfattande tjänsteutbud är de ett attraktivt alternativ för dina städbehov i Gävle.


City Städ och Hemtjänst

City Städ och Hemtjänst Logo

City Städ och Hemtjänst i Gävle erbjuder en väl genomförd hemstädning för såväl privatpersoner som företag. Kända för sin kundfokuserade service och miljömedvetenhet, har de etablerat sig som ett pålitligt val för de som söker noggrann städning i Gävle med omnejd. Med välutbildad personal som använder miljövänliga rengöringsmedel, sätter de kvalitet och miljöhänsyn i främsta rummet.

De är flexibla med sina städintervaller, erbjuder allt från veckovis till månatlig städning, samt enskilda storstädningar. Kunderna kan räkna med att få samma städpersonal vid varje tillfälle, vilket skapar en trygghet och förutsägbarhet. Dessutom är City Städs uppdrag ansvarsförsäkrade och deras anställda omfattas av kollektivavtal.

En av företagets styrkor är deras förmåga att anpassa sina tjänster efter kundens behov och budget. De erbjuder även praktiska städtips och råd för att underlätta vardagsstädningen för sina kunder. Med sitt kundorienterade tillvägagångssätt och miljöansvar, representerar City Städ och Hemtjänst en modern och pålitlig lösning för de som söker hemstädning i Gävle.


Green Clean Gävle

Green Clean Gävle Logo

Green Clean Gävle sticker ut med sitt starka fokus på miljövänliga städtjänster. Detta lilla företag tar hänsyn till kundens individuella behov samtidigt som det engagerar sig i miljömässig hållbarhet.

Genom att använda miljövänliga metoder och material, såsom vatten och naturliga rengöringsmedel som citron och ättika, visar de att effektiv städning kan vara både miljövänlig och skonsam för kundernas hem.

Green Clean präglas av ett starkt miljöengagemang, inte bara i deras städmetoder utan även i deras administrativa processer, såsom att erbjuda elektroniska fakturor och miljöplanering av transporter. De är också uppmärksamma på arbetsmiljön för sina anställda, med kollektivavtal och en genomtänkt arbetstidsplanering.

Kunderna uppmuntras att dra nytta av RUT-avdraget, vilket gör tjänsterna mer prisvärda. Med flexibla regler för avbokning och ombokning av städtjänster, anstränger sig Green Clean för att vara så tillmötesgående som möjligt, vilket reflekterar deras kundorienterade inställning.

Sammanfattningsvis erbjuder Green Clean Sverige AB i Gävle en miljömedveten och kundanpassad hemstädtjänst, vilket gör dem till ett utmärkt val för de som värdesätter både ett rent hem och en hänsynsfull behandling av vår planet.


Städlust

Städlust AB Logo

Städlust Group i Sverige AB, med verksamhet i Gävleregionen, erbjuder professionell hemstädning och andra tjänster både för privatpersoner och företag. Deras tjänster omfattar ett omfattande städprogram som anpassas efter kundens unika behov och önskemål, inklusive tilläggstjänster som tvätt, strykning och byte av sängkläder.

Städlust sticker ut med sin flexibilitet, erbjuda sina tjänster utan bindningstid och med möjligheten att beställa en provstädning för att ge kunderna en smak av deras service.

Vid hemstädning tar Städlust hand om allt från kök och sovrum till vardagsrum och badrum, med noggrann uppmärksamhet på detaljer som dammtorkning, torkning av öppna ytor, och rengöring av vitvaror. Deras engagemang för kundtillfredsställelse reflekteras i deras målsättning att alltid erbjuda högkvalitativa tjänster till attraktiva priser.

Företaget erbjuder även andra tjänster som flyttstädning, kontorsstädning, fönsterputs och dödsbotömning, vilket gör dem till en mångsidig partner för städbehov i Gävleområdet. Med ett löfte om hög kvalitet till förmånliga priser, är Städlust Group I Sverige AB ett utmärkt alternativ för de som söker pålitliga städtjänster i Gävle, Sandviken och Skutskär.


Clino

Clino Gävle Städ Logo

Clino hemstäd i Gävleborg utmärker sig för sin strukturerade och kundanpassade service, vilket ger sina kunder möjlighet att fokusera på annat än städning. Clino erbjuder en omfattande hemstädtjänst där kunderna kan välja exakt vad och hur ofta de vill ha städat.

Från startstädningar som lägger grunden för framtida städningar till regelbundna underhållsstädningar, anpassas tjänsterna efter varje kunds specifika behov och önskemål.

I deras hemstädtjänst ingår noggrann rengöring av kök, vardagsrum, sovrum, kontor, sällskapsrum, badrum, och andra utrymmen i hemmet. De erbjuder även tilläggstjänster såsom ugnsrengöring, bäddning, och tvätt av sängkläder, vilket tillför en extra nivå av bekvämlighet för kunden.

Kundnöjdhet är centralt för Clino, och de framhäver vikten av att spara tid och energi för sina kunder, så att dessa kan ägna sig åt andra aktiviteter som ökar deras livskvalitet.

Deras flexibla bokningssystem och anpassningsbara tjänster speglar deras åtagande att göra hemstädning så smidig och effektiv som möjligt. Med en fokus på ordning och reda, erbjuder Clino en pålitlig och kundfokuserad städlösning för boende i Gävle och omnejd.


Mellansvenska Städ

Mellansvenska Städ AB Logo

Mellansvenska Städ AB, grundat 1957 av Alvar Svärling och idag drivet av hans tre söner, är Sveriges äldsta och största familjeägda städföretag.

Med över 300 anställda och 600 fasta kunder, har företaget expanderat från sin ursprungliga verksamhet i Uppsala och erbjuder nu en mängd professionella städtjänster i Gävle och omnejd.

Kända för sin miljömedvetenhet och kvalitetsfokus, är Mellansvenska Städ inte bara miljöcertifierade, utan även ett auktoriserat serviceföretag som använder miljömärkta produkter.

I Gävle erbjuder de en rad tjänster som hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, och mer. De är särskilt uppmärksammade för sin noggranna och effektiva flyttstädning, som inkluderar en fullständig garanti och detaljerad redovisning av utfört arbete.

Mellansvenska Städ värderar långsiktiga kundrelationer byggda på ömsesidigt förtroende och tillhandahåller personal med hög kompetens och serviceinriktning.

Företagets engagemang för miljön är också tydligt i deras användning av miljömärkta städprodukter och deras ISO-certifieringar för kvalitets- och miljöledning. De erbjuder personlig service och skräddarsyr sina tjänster efter kundens behov, samtidigt som de hanterar all administration kring Rut- och rotavdrag åt sina kunder.

Med sin historik och etablerade närvaro i branschen är Mellansvenska Städ AB ett tryggt och ansvarsfullt val för de som söker städtjänster i Gävle.


Montrab

Montrab Logo

Montrab, grundat 2010, är en mångsidig städfirma som erbjuder ett brett utbud av städtjänster i Gävle och andra städer. De levererar allt från fönsterputs, golvrenovering och storstädning till hemstädning och flyttstädning.

Med en stark betoning på miljövänliga metoder och nöjd kund-garanti, strävar Montrab efter att leverera högkvalitativa och prisvärda tjänster. De gör hembesök för att skräddarsy sina tjänster efter kundens unika behov och förväntningar, och deras transparens reflekteras i deras tidsestimering och offertprocess.

Montrab skiljer sig genom sitt engagemang för hållbarhet och miljö. De har satt mål för att minska koldioxidutsläppen från sin fordonsflotta och använder biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel. Dessutom är över hälften av deras fordon redan eldrivna. Deras miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten, från städtjänster till transport.

Kundernas feedback och rekommendationer är centrala för Montrab, och de har fått höga betyg i kundundersökningar. Deras kundorienterade approach, kombinerat med deras miljöfokus, gör dem till ett uppskattat val för de som söker städtjänster i Gävle. Montrab erbjuder dessutom RUT-avdrag för sina städtjänster, vilket ytterligare förstärker deras attraktivitet för en bredare kundkrets.


HomeMaid i Gävle

Homemaid Logo

HomeMaid i Gävle, som grundades av Birgitta Josefsson 1997, erbjuder ett omfattande utbud av städtjänster, inklusive hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning, och visningsstädning.

Med ett genomsnittligt kundbetyg på 4,3 av 5 på Google Reviews, står HomeMaid ut som ett pålitligt och professionellt städföretag som prioriterar kundnöjdhet. Deras service inkluderar att ha en fast serviceassistent som ansvarar för varje kunds städning, säkerställande av kontinuitet och kvalitet.

Om en serviceassistent blir sjuk, ser HomeMaid till att en annan kvalificerad medlem av städteamet tar över. Alla deras medarbetare är utbildade inom städning, miljöpåverkan, rengöringsmedel och ergonomi.

HomeMaids uppdrag är att underlätta vardagen för sina kunder genom att erbjuda professionell städhjälp, och de har sedan starten avlastat tusentals svenska hem och företag.

De lägger stor vikt vid att erbjuda rimliga löner och humana arbetsvillkor för sina medarbetare och är medlemmar i Almega med kollektivavtal med Kommunal. Dessutom tar HomeMaid sitt miljöansvar på allvar, med ett fokus på hållbarhet och miljövänliga städmetoder.

Med kontor från Skåne i söder till Sundsvall i norr och huvudkontor i Halmstad, har HomeMaid etablerat sig som en betydande aktör inom städbranschen i Sverige. Deras engagemang för kvalitet och miljö, kombinerat med deras kundorienterade tjänster, gör dem till ett uppskattat val för de som söker städhjälp i Gävle.


Freska i Gävle

Freska Logo

Freska i Gävle erbjuder en smidig och professionell hemstädtjänst som är lätt att boka online. Med en kundnöjdhet på 4,7 av 5 och lång erfarenhet inom branschen, framstår Freska som ett tillförlitligt val för dem som söker högkvalitativ hemstädning. De prioriterar både sina kunders och medarbetares välbefinnande, med städare som arbetar under schyssta villkor och har kollektivavtal.

Freska garanterar en grundlig städning enligt en kvalitetschecklista och erbjuder även en nöjd-kund-garanti. Med sin användarvänliga app gör de det enkelt för kunder att anpassa städningen efter sina behov, betala online, och kommunicera direkt med kundservice.

Det som verkligen gör Freska unikt är deras engagemang för socialt ansvar och miljömedvetenhet. De strävar efter att vara inte bara det bästa städföretaget, utan också det bästa företaget att arbeta på. En stor del av deras intäkter går till städarnas löner, utbildning och stöd. Med över 1000 städare från mer än 60 nationaliteter, belyser Freska mångfald och inkludering i sitt team.

Freska tar även sitt miljöansvar på allvar, använder miljömärkta rengöringsmedel och engagerar sig i bredare samhällsfrågor. Genom att välja Freska i Gävle får kunderna inte bara ett rent hem utan också bidrar till en positiv inverkan på samhället och miljön.


SEM Städ & Flytt

SEM Städ & Flytt Logo

SEM Städ & Flytt, tidigare känt som NEO Tjänster och nu en del av SEM Solutions AB, erbjuder erfaren och pålitlig städ- och flytthjälp över hela Sverige, inklusive i Gävle. Sedan starten 2011 har företaget vuxit från en liten enskild firma till en av de mest betrodda förmedlarna av städtjänster och flytthjälp, med ett särskilt fokus på både socialt och miljömässigt ansvar.

SEM Städ har sina rötter i Malmö där de började med att erbjuda flyttstädning och hemstädning åt privatkunder i Skåne. De har sedan dess expanderat till att utföra mer komplex industriell städning åt företag och arbeta som underleverantörer. Företaget har dessutom en imponerande historia av socialt engagemang, med en inriktning på att hjälpa personer i socialt utsatta situationer att integreras i arbetsmarknaden och samhället.

SEM:s värdegrund speglar deras engagemang för hållbar utveckling, där de fokuserar på samhälle, ekonomi och miljö. De erbjuder ett brett utbud av städtjänster i Gävle, inklusive storstädning, flyttstädning, byggstädning, dödsbostädning och visningsstädning.

Företaget är även känt för sin flexibilitet, med tjänster anpassade efter kundens behov och budget, och för sitt fokus på att skapa trygga arbetsförhållanden för sina anställda.

Med en lång erfarenhet, kunnig personal och en bred tjänsteportfölj, är SEM Städ & Flytt ett populärt val för de som söker städ- och flytthjälp i Gävle och resten av Sverige.


Städfirma Gävle (Maid For You)

Städfirma Gävle Maid For You Logo

Maid For You, en lokal städfirma i Gävle grundad 2013, har etablerat sig som en pålitlig leverantör av diverse städtjänster. Med sitt breda tjänsteutbud, från hemstädning till flyttstädning, strävar företaget efter att vara det självklara valet för städbehov i Gävle. De är kända för sin effektiva, erfarna och yrkeskunniga personal som genomför alla städuppdrag med både trygghet och noggrannhet.

Företaget tar sig an både små och stora uppdrag och har bland annat samarbetat med större byggföretag som BraHus, HMB och Byggpartner för att utföra byggstädningar. Deras tjänster inkluderar också kontorsstädning och fönsterputsning, och de är stolta över att kunna erbjuda anpassade städlösningar som möter varje kunds unika behov.

Maid For You betonar sitt kvalitetsfokus och kundomsorg i varje uppdrag, oavsett om det är för privata hem eller företagslokaler. De har skapat ett rykte om sig att leverera smidiga, trygga och prisvärda städlösningar, och deras flyttstädning kommer med en kvalitetsgaranti. Med många års erfarenhet i branschen är Maid For You ett säkert val för den som söker pålitlig och kvalitativ städhjälp i Gävle.


Avslutning

Det var hela listan på städföretag som erbjuder städning i din bostad i Gävle. Hoppas du hittar en tjänst som passar dig, så att ditt hem alltid kan vara skinande rent!