Bästa förvaringskorg för barn 2023: Få ordning i barnrummet

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

Att lära barnen tidigt att hålla ordning på sina grejer, underlättar enormt under hela uppväxten. Skaffa bra förvaringsutrymmen så att barnen vet var saker ska läggas, så är du halvvägs dit! Här tipsar vi om snygga och praktiska förvaringskorgar för barnrummet!

Förvaringskorgar till barnrummet

Vilken förvaringskorg är bäst i test för barnrummet?

Vi gillar det enkla men eleganta utbudet bland Kid’s Concepts förvaringskorgar. Med en simplistisk design och väl utvalda färgalternativ har de skapat en barnrumsinredning som funkar för alla hem!

✅ Elegant svensk barnrumsdesign

Kids Concept KID'S BASE Förvaringsbox papp

Ett annat fint alternativ är de prisvärda förvaringskorgarna i textil från Alice & Fox. Jättemysiga mönster, perfekt för dig som vill inreda barnrummet med djurtema och liknande söta detaljer.

✅ Mysiga djurteman

Alice & Fox Förvaringskorg 2-pack, MiniSafari

Om du vill ha en flätad rottingkorg, kan vi varmt rekommendera de tjusiga fruktformade korgarna från Ferm Living. Otroligt väldesignade och fina korgar med lock. Snygg inredningsdetalj i ett välordnat barnrum!

✅ Festlig design med praktisk funktion

Ferm Living Pear förvaringskorg

Fler förvaringskorgar till barnrummet hittar du längre ned i artikeln!

Se även våra tips på sköna stolar till barnrummet!

Lista på förvaringskorgar för barn

Här kan du läsa mer om alla de olika förvaringsmöblerna vi tittat närmare på. Hitta det som passar din smak!

Minitude Förvaringskorg 3-pack Björn och Räv

Minitude Förvaringskorg 3-pack Björn och Räv - Praktiska och söta förvaringskorgar med björn- och rävmotiv.

Minitude Förvaringskorg 3-pack, med den bedårande designen av Björn och Räv, erbjuder en både funktionell och lekfull lösning för att organisera ditt barns leksaker och tillhörigheter. Dessa förvaringskorgar i tyg är en stilfull inredningsdetalj som inte bara hjälper till att hålla rummet i ordning utan även ger en touch av charm och lekfullhet till barnets miljö.

De tre korgarna är praktiska och flexibla, med ett handtag som gör det enkelt att flytta dem eller hänga dem på väggen för en smidig förvaringslösning. Oavsett om det är leksaker, tvätt eller tidningar, erbjuder dessa korgar en mångsidig och stilfull plats för att hålla saker organiserade.

Med en diameter på 17 cm och en höjd på 14 cm har dessa korgar en kompakt och funktionell storlek som passar bra i barnrummet. Designen i vitt och svart med motiv av Björn och Räv ger en söt och lekfull touch som kommer att förgylla och lyfta rummets atmosfär.

En fördel med Minitude Förvaringskorg 3-pack är deras mångsidighet och förmåga att anpassa sig till olika behov och situationer. Dessutom är dessa förvaringskorgar en praktisk lösning för att involvera ditt barn i att hålla ordning på sina saker på ett kul och organiserat sätt.


Alice & Fox förvaringskorg Moln

Alice & Fox förvaringskorg Moln - En molnformad förvaringskorg i mjuka färger.

Alice & Fox presenterar sin charmiga förvaringskorg med design av ett lekfullt moln, som inte bara ökar förvaringsutrymmet utan även lägger till en extra touch av sötma till barnrummet. Tillverkad med omsorgsfullt utvalda material, är denna förvaringskorg en praktisk och stilfull inredningsdetalj som kommer att passa perfekt in i barnets livsstil och behov.

Med en blandning av bomull och polyester erbjuder denna förvaringskorg både hållbarhet och mjukhet. Dess generösa mått, med en djup på 38 cm och en höjd på 45 cm, ger tillräckligt med utrymme för att organisera leksaker, kläder eller andra små tillhörigheter på ett smidigt och snyggt sätt.

Alice & Fox är känt för att kombinera funktionalitet med estetik, och deras Moln Förvaringskorg är inget undantag. Den lekfulla molndesignen gör att förvaringskorgen inte bara blir en praktisk lösning utan även en dekorativ detalj som sätter en glad och mysig prägel på rummet.

Blandningen av bomull och polyester ger inte bara förvaringskorgen dess mjukhet och hållbarhet, utan det gör även att den enkelt kan hålla formen och vara en pålitlig kompanjon för att hålla ordning i barnrummet.

Alice & Fox är ett företag som förstår vikten av att skapa produkter som både barn och föräldrar kan uppskatta. Deras Moln Förvaringskorg är ett utmärkt exempel på deras engagemang för att erbjuda både stil och funktionalitet i produkter som passar in i familjens vardagliga liv.


Jollein förvaringskorg XL Little lion

Jollein förvaringskorg XL Little lion - Stor förvaringskorg med lejonmotiv.

Jolleins Förvaringskorg XL Little Lion är den perfekta följeslagaren för att organisera ditt barns kläder, leksaker och tillbehör på ett lekfullt och praktiskt sätt. Med sitt gulliga mönster av en lejonkompis, blir förvaringskorgen inte bara en funktionell lösning utan även en rolig inredningsdetalj som sätter sitt avtryck i barnrummet.

Denna generösa förvaringskorg har en diameter på 30 cm och en höjd på 36 cm, vilket ger gott om plats för att hålla ordning på olika småsaker. Oavsett om det är nallar, böcker eller kläder, kommer denna korg vara till stor hjälp när det gäller att organisera barnets rum.

Tillverkad av 100 % papper är denna förvaringskorg både lätt och hållbar. Dess enkla design och gulliga mönster gör den till ett perfekt tillskott till barnrummet, och den kommer garanterat att vara ett älskat inslag i det dagliga levet.

Jollein är ett företag som förstår vikten av att skapa produkter som är funktionella och estetiskt tilltalande. Deras Förvaringskorg XL Little Lion är inget undantag, och den är ett utmärkt exempel på deras engagemang för att erbjuda högkvalitativa produkter som både föräldrar och barn kan älska.

Denna förvaringskorg är enkel att flytta runt, vilket gör den mycket användbar i olika delar av hemmet. Och med dess gulliga mönster och praktiska design kommer den att passa in i en mängd olika inredningsstilar, samtidigt som den ger en mysig och lekfull atmosfär till barnrummet.


Kids Concept Korg Nature

Kids Concept Korg Nature - Naturligt utseende förvaringskorg i trä och tyg.

Kids Concept Korg Nature är den perfekta förvaringslösningen för familjer som söker en praktisk och snygg metod för att organisera leksaker, kläder och böcker i barnrummet eller i andra delar av hemmet. Denna korg är tillverkad av bomullscanvas och är utformad med omsorg om både funktionalitet och estetik.

Med två bekväma handtag är det enkelt att bära runt korgen och hålla den i ordning. Ett av handtagen kan även användas för att enkelt hänga upp korgen på väggen, vilket gör den ännu mer mångsidig och flexibel när det gäller förvaring. Oavsett om det handlar om små leksaker, kläder eller böcker, är denna korg redo att hantera ditt barns förvaringsbehov på ett praktiskt och stilfullt sätt.

Med måtten 30 x 30 x 30 cm har denna korg tillräckligt med utrymme för att hålla sakerna organiserade utan att ta upp för mycket plats. Dess stilrena design och naturliga färg passar perfekt in i olika inredningsstilar och gör den till ett smidigt tillskott i vilket rum som helst.

En extra fördel med Kids Concept Korg Nature är dess GOTS-certifierade bomullscanvasmaterial. Detta certifikat garanterar inte bara hög kvalitet och hållbarhet utan också hänsyn till miljö och sociala aspekter vid tillverkningen. Så när du väljer denna korg, väljer du inte bara smart och stilfull förvaring utan också ett hållbart och ansvarsfullt alternativ.

Kids Concept är känt för sin dedikation till att skapa produkter som är säkra, funktionella och vackra. Deras Korg Nature är inget undantag och exemplifierar deras engagemang för att erbjuda föräldrar och barn högkvalitativa produkter som förenklar vardagen och skapar en inspirerande och organiserad miljö.


JaBaDaBaDo Small Grey Korg

JaBaDaBaDo Small Grey Korg - Liten grå förvaringskorg med minimalistisk design.

Den charmiga Small Grey korgen från JaBaDaBaDo är den perfekta förvaringslösningen för föräldrar som letar efter en praktisk och estetiskt tilltalande metod att organisera barnrummet. Med sin söta design och omsorgsfulla konstruktion är denna korg mer än bara ett förvaringsalternativ – den blir en lekfull inredningsdetalj som ger personlighet till varje hörn av rummet.

Med en höjd på 24 cm och en diameter på 28 cm har Small Grey korgen en optimal storlek för att rymma leksaker, kläder, böcker eller andra småsaker som behöver organiseras. Dess unika touch av tofsar ger den en extra touch av karaktär och charm som passar perfekt in i barnrummets lekfulla atmosfär.

Tillverkad av en blandning av 65 % polyester och 35 % återvunnen bomull, är denna korg inte bara praktisk utan också miljömedveten. Dess återvunna materialval gör det möjligt för föräldrar att välja en förvaringslösning som är skonsam mot både hemmet och planeten.

JaBaDaBaDo är ett företag som förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa produkter som kombinerar funktionalitet med estetik. Deras Small Grey korg är ett utmärkt exempel på deras engagemang för att skapa produkter som berikar barns vardag genom smarta designval och omsorgsfulla detaljer.

Föräldrar kan dra nytta av Small Grey korgens praktiska egenskaper och använda den för att organisera och hålla ordning i barnrummet på ett roligt och personligt sätt. Med denna korg blir det enkelt att skapa en inbjudande och organiserad miljö där barnet kan utforska, leka och lära sig.


A Little Lovely Company Förvaringskorg Forest Friends

A Little Lovely Company Förvaringskorg Forest Friends - Förvaringskorg med skogsdesign.

A Little Lovely Company har skapat en fantastiskt charmig och praktisk lösning för föräldrar som letar efter den perfekta förvaringskorgen för barnrummet. Denna Stor Förvaringskorg med Forest Friends-motiv är en lekfull och funktionell inredningsdetalj som inte bara hjälper till att organisera leksaker och gosedjur utan också lägger till en touch av personlighet till rummet.

Med ett motiv av skogs-vänner blir förvaringskorgen en del av barnens fantasifulla värld och stimulerar deras kreativitet samtidigt som den håller ordning på deras ägodelar. De två praktiska handtagen gör det enkelt att flytta korgen runt efter behov, och den skyddande PE-beläggningen på insidan gör att den kan användas som en praktisk tvättkorg.

Dess mått på 40 x 50 x 40 cm gör att den har tillräckligt med utrymme för att rymma leksaker, gosedjur och andra småsaker som ofta kan sprida sig i barnrummet. Dessutom är den konstruerad för att vara hopfällbar och tar minimalt med plats när den inte används, vilket är en smart lösning för att maximera utrymmet.

A Little Lovely Company är ett företag som strävar efter att erbjuda produkter som kombinerar funktionalitet och estetik på ett unikt sätt. Denna Stor Förvaringskorg är ett utmärkt exempel på deras engagemang för att skapa produkter som inte bara hjälper till att organisera barnens rum utan också berikar deras upplevelse genom lekfulla och fantasifulla mönster.

För föräldrar som värdesätter både stil och funktion är denna Stor Förvaringskorg med Forest Friends-motiv det perfekta tillskottet till barnrummet. Den hjälper till att skapa en organiserad och inspirerande miljö där barnen kan utforska, leka och lära sig samtidigt som de har roligt.


Liewood Iben Förvaringskorg Vägg

Liewood Iben Förvaringskorg Vägg - Vägghängd förvaringskorg i stilren design.

Att hålla barnrummet organiserat och prydligt behöver inte vara en tråkig uppgift. Med Liewood’s Iben Förvaringskorg Vägg blir det en lekfull och elegant upplevelse. Denna vägghängda förvaringskorg i rotting är inte bara funktionell utan även en söt inredningsdetalj som kommer att charma både barn och föräldrar.

Med dess söta öron på toppen och vackra rottingmönster ger Iben Förvaringskorg Vägg en touch av naturlig skönhet till rummet. Korgen är utformad för att passa perfekt i barnrummet och fungerar utmärkt som förvaring för gosedjur, leksaker eller småsaker som annars kan skapa oreda. Dess mått på 33,7 x 27 cm ger tillräckligt med utrymme för att organisera och visa upp barnets ägodelar på ett snyggt sätt.

Liewood är ett varumärke som förstår vikten av funktion och estetik i barnens vardag. Med Iben Förvaringskorg Vägg har de kombinerat den praktiska aspekten av förvaring med en kreativ och attraktiv design. Korgen kan enkelt hängas på väggen, vilket sparar golvutrymme och ger en luftigare känsla i rummet.

Materialet är 100% rotting, vilket ger en naturlig och hållbar känsla. Detta gör produkten inte bara vacker utan också miljövänlig och långvarig. Föräldrar kan vara glada över att investera i en produkt som inte bara hjälper till att organisera utan också bidrar till att skapa en vacker och ombonad atmosfär i barnrummet.

Med Liewood Iben Förvaringskorg Vägg kan du organisera på ett sätt som är både stilfullt och praktiskt. Dess charmiga design och användbarhet gör den till ett utmärkt tillskott till barnrummet, och den visar att det inte behöver vara tråkigt att hålla ordning och reda i barnens rum.


Done By Deer Förvaringskorg 3-pack Happy Clouds

Done By Deer Förvaringskorg 3-pack Happy Clouds - Set med tre förvaringskorgar i molnmotiv.

När det kommer till att organisera barnrummet på ett lekfullt och praktiskt sätt är Done By Deer Förvaringskorg 3-pack Happy Clouds ett utmärkt val. Dessa charmiga förvaringskorgar erbjuder både funktionalitet och stil, vilket gör dem till en perfekt lösning för att hålla leksaker, böcker och andra småsaker på ett organiserat sätt.

Det första som fångar ögat är det söta ”Happy Clouds” -mönstret som pryder dessa korgar. Mönstret är lekfullt och inspirerar till glädje och ordning i barnrummet. Med tre olika storlekar – 32×33 cm, 26×27 cm och 20×21 cm – erbjuder dessa korgar flexibilitet när det gäller förvaring av olika typer av föremål.

Done By Deer är ett varumärke som förstår barnens behov av en både rolig och organiserad miljö. Deras Förvaringskorg 3-pack Happy Clouds är ett utmärkt exempel på detta. De inbjudande handtagen gör det enkelt att flytta korgarna från ett ställe till ett annat, vilket gör det enklare för både barn och föräldrar att hålla rummet prydligt.

Med en sammansättning av 65% bomull och 35% polyester samt en polyetenöverdragen canvas blir dessa korgar inte bara vackra utan också hållbara. De tål daglig användning och är en investering som kommer att tjäna både föräldrar och barn väl. Dessutom lägger de till en touch av lekfullhet och färg till rummet, vilket gör dem till en fin inredningsdetalj i sig själva.

Done By Deer Förvaringskorg 3-pack Happy Clouds är den perfekta kombinationen av funktionalitet, design och lekfullhet. Med dessa korgar kan du enkelt organisera barnrummet på ett sätt som är både roligt och praktiskt, samtidigt som du lägger till en touch av glädje till rummets atmosfär.


Elodie Details StoreMyStuff Forest Mouse

Elodie Details StoreMyStuff Forest Mouse - Stor förvaringskorg med mönster av skogsmöss.

När det kommer till att hålla ordning och samtidigt addera en touch av charm till barnens utrymmen, är Elodie Details StoreMyStuff den perfekta följeslagaren. Denna rymliga och robusta förvaringskorg är tillverkad i styv canvasbomull som inte bara håller den upprätt även när den är tom, utan även ger den en gedigen och pålitlig kvalitet.

Med sina generösa dimensioner – en diameter på 45 cm och en höjd på 35 cm – erbjuder denna korg gott om utrymme för att hålla barnens leksaker, filtar, gosedjur och andra småsaker på ett organiserat sätt. Oavsett om det är i barnrummet, vardagsrummet eller köket, passar Elodie Details StoreMyStuff lika bra och kan användas på många kreativa sätt för att hålla allt prydligt och inom räckhåll.

Elodie Details är ett välkänt namn när det gäller produkter för barn och deras StoreMyStuff korg är inget undantag. Tillverkad av 100% Oeko-Tex certifierad bomull, kan föräldrar vara säkra på att de väljer en produkt som inte bara är hållbar utan också säker för sina små.

Det charmiga ”Forest Mouse”-motivet på korgen ger den en lekfull och naturnära känsla, perfekt för att komplettera olika typer av inredningsstilar. Dessutom gör den robusta designen och den gedigna konstruktionen denna korg till en investering som kommer att tjäna familjen väl under lång tid framöver.

Elodie Details StoreMyStuff är mer än bara en förvaringskorg; den är en praktisk och estetisk lösning som kombinerar funktionalitet med stil. Med denna korg i hemmet kan du skapa en organiserad och charmerande miljö samtidigt som du lägger till en touch av lekfullhet och naturinspiration i rummet.


Rice Förvaringskorg Frågetecken

Rice Förvaringskorg Frågetecken - Färgglad och lekfull förvaringskorg.

Att hålla ordning på barnens leksaker och småsaker behöver inte vara en utmaning, särskilt när du har tillgång till en smart och lekfull förvaringslösning som Rice Förvaringskorg Frågetecken. Denna mindre förvaringskorg med ett unikt handtag från Rice är inte bara praktisk utan även ett charmigt tillskott till barnrummet.

Med sina mått på 20 x 20 x 20 cm är denna korg den perfekta storleken för att organisera och hålla sakerna på plats i hyllor eller på skrivbordet. Dessutom är den lätthanterliga storleken även idealisk för att låta barnen själva ta ansvar för att städa upp efter sig.

Rice är ett företag som är känt för sina färgglada och kreativa produkter, och denna Förvaringskorg Frågetecken är inget undantag. Tillverkad av naturligt bastmaterial, ger den en naturnära känsla och lägger till en touch av rustik skönhet till rummet. De lekfulla frågetecknen som pryder korgen ger den en extra dimension av rolig design, vilket gör den till ett blickfång som både föräldrar och barn kommer att älska.

Handtaget på korgen gör den enkel att flytta runt, och den passar lika bra på hyllan som på golvet. Dessutom kan den användas för att hålla allt från leksaker till små klädesplagg och konstnärliga projekt. De färgglada frågetecknen ger korgen ett unikt utseende som säkerligen kommer att tilltala barn i alla åldrar.

Rice Förvaringskorg Frågetecken är en praktisk och dekorativ lösning för förvaring och organisering i barnrummet. Med sin unika design och lekfulla estetik erbjuder den en rolig och färgstark touch till inredningen samtidigt som den hjälper till att hålla ordning på alla småsaker. Med denna korg kan du enkelt ge barnrummet en funktionell och estetisk uppgradering.


JOX Stor Strawberry Förvaringskorg

JOX Stor Strawberry Förvaringskorg - Stor förvaringskorg med jordgubbsmönster.

Förvaringslösningar behöver inte vara tråkiga, och JOX Stor Strawberry Förvaringskorg är ett perfekt exempel på detta. Med dess lekfulla design och generösa storlek är denna korg både en praktisk och dekorativ lösning för att organisera barnens favoritsaker.

Med måtten 35 x 45 x 18 cm har denna förvaringskorg tillräckligt med utrymme för att rymma allt från böcker till gosedjur och andra småskatter som barnen älskar. Dess rymliga interiör gör det enkelt att hålla rummet organiserat och samtidigt ge en mysig touch till inredningen.

JOX är ett företag som förstår vikten av både funktionalitet och design, och Stor Strawberry Förvaringskorg är inget undantag. Dess lekfulla jordgubbsmotiv lägger till en touch av glädje och roligt till rummet, och det blir lätt ett älskat inslag i barnrummet eller lekrummet.

Tillverkad av papper och metall, är denna korg hållbar och enkel att rengöra med en fuktig trasa. Den uppfyller eller överträffar säkerhetsstandard EN71, vilket ger föräldrar extra trygghet när det kommer till barnens lek och förvaring.

JOX Stor Strawberry Förvaringskorg är den perfekta kombinationen av funktionalitet och design. Med sitt charmiga utseende och generösa storlek är den idealisk för att organisera och förvara barnens favoritsaker på ett roligt och praktiskt sätt. Med denna korg kan du skapa en organiserad och lekfull atmosfär i barnens rum.


ferm LIVING Flätad Äppel Korg Liten

ferm LIVING Flätad Äppel Korg Liten - Liten förvaringskorg i form av ett äpple.

När det kommer till förvaring för barnrummet, behöver det inte bara vara praktiskt utan också estetiskt tilltalande. Danska designmärket ferm LIVING förstår detta koncept väl, och deras Flätad Äppel Korg Liten är ett utmärkt exempel på funktion och stil i harmoni.

Denna charmiga korg är handflätad i naturrotting, vilket ger den en unik och naturlig känsla. Dess lekfulla form som en liten äppel gör den till en rolig och iögonfallande detalj i barnrummet. Och det bästa är att den inte bara ser bra ut, den är också perfekt för att förvara små leksaker, håraccessoarer, pennor och andra småsaker som barnen har.

Med måtten 20 x 28 cm är denna korg kompakt nog för att passa på hyllor, bord eller andra ytor där du behöver ordning och reda. Dess handflätade natur ger den en rustik och hemtrevlig karaktär som passar perfekt i olika inredningsstilar.

Ferm LIVING är känt för sin skickliga design och noggrannhet, och Flätad Äppel Korg Liten är inget undantag. Den är CE-märkt, vilket ger extra förtroende när det kommer till säkerhet och kvalitet.

Så om du letar efter en lekfull och naturligt vacker förvaringslösning till barnrummet är ferm LIVING Flätad Äppel Korg Liten ett utmärkt val. Den kombinerar funktionalitet och design på ett unikt sätt och kommer säkerligen bli en älskad del av ditt barns rum. Rengöring är enkelt med en fuktig trasa, och varje korg är handflätad, vilket ger en känsla av autenticitet och individualitet till varje exemplar.


Buddy & Hope Flounce Förvaringskorg Grön

Buddy & Hope Flounce Förvaringskorg Grön - Grön förvaringskorg med volangdetaljer.

När det gäller förvaringslösningar för barnrummet är Buddy & Hope Flounce Förvaringskorg i Grön en stilsäker och praktisk vinnare. Denna charmiga förvaringskorg är inte bara en plats att organisera leksaker, böcker och favoritsaker, den är också en dekorativ detalj som adderar en touch av elegans till barnrummets atmosfär.

Med sina volangdetaljer upptill har denna förvaringskorg en lekfull och livlig design som passar perfekt i en barnvänlig inredning. Oavsett om det är böcker, gosedjur eller andra småskatter som behöver en plats, ger Flounce Förvaringskorg Grön en praktisk och vacker lösning.

Måtten 35 x 35 x 35 cm gör den till en mångsidig och funktionell förvaringslösning. Tillverkad av 100% polyester, kan denna förvaringskorg enkelt maskintvättas vid 40 grader för att hålla den fräsch och ren över tiden.

Buddy & Hope är kända för sina kreativa och inspirerande designkoncept, och Flounce Förvaringskorg Grön är inget undantag. Med en färgrik och lekfull ton är denna förvaringskorg en utmärkt kombination av funktionalitet och estetik.

Så om du letar efter en smart förvaringslösning som också adderar en touch av elegans till ditt barns rum, är Buddy & Hope Flounce Förvaringskorg Grön definitivt värd att överväga. Den kommer inte bara hjälpa till att hålla ordning i rummet utan också ge det en charmig och personlig atmosfär.


Lorena Canals Mama Mushroom Förvaringskorg

Lorena Canals Mama Mushroom Förvaringskorg - Färgglad och söt svampformad förvaringskorg.

När det handlar om smart förvaring med en touch av personlighet och omtanke är Lorena Canals Mama Mushroom Förvaringskorg i grått ett utmärkt val. Denna handgjorda förvaringskorg inte bara ger dig en funktionell lösning för att organisera små skatter utan lägger också till en dekorativ touch till ditt barns rum.

Designad med omsorg och tillverkad med giftfria färgämnen, representerar Mama Mushroom Förvaringskorg Lorena Canals engagemang för både funktionalitet och säkerhet. Korgen är inte bara praktisk utan ger också en skön känsla av hemtrevnad till rummet.

Med sina mått på 33 x 38 cm är denna förvaringskorg tillräckligt rymlig för att rymma allt från leksaker till kläder, och ändå tillräckligt kompakt för att smidigt passa in i barnrummets inredning. Dess handgjorda natur ger varje korg en unik touch, och små variationer kan förekomma, vilket bara lägger till dess charm.

Tillverkad med omsorg och uppfyllande säkerhetsstandard ISO 9001, ISO 14001 och ISO 18001, är Lorena Canals ständigt dedikerade att leverera högkvalitativa och säkra produkter för ditt hem. Tillverkad av 97% bomull och 3% andra fibrer, är denna förvaringskorg även lättskött och kan maskintvättas vid 30 grader.

Så om du letar efter en unik och stilfull förvaringslösning som kombinerar funktionalitet med omtanke, är Lorena Canals Mama Mushroom Förvaringskorg definitivt en produkt som förtjänar en plats i ditt barns rum.


Cam Cam Quiltade Förvaringskorgar

Cam Cam Quiltade Förvaringskorgar

När det kommer till att skapa en organiserad och elegant atmosfär i barnrummet är Cam Cam Quiltade Förvaringskorgar det perfekta valet. Dessa förvaringskorgar kombinerar funktionalitet och stil på ett fantastiskt sätt och ger dig en praktisk lösning för att hålla ordning på små skatter samtidigt som de adderar en touch av skönhet till rummet.

Förvaringskorgarna är inte bara vackra utan också smart konstruerade. Med en quiltad design och vattenavvisande impregnering håller de innehållet skyddat och ger korgarna en förlängd livslängd. Tillverkade i OCS-certifierad ekologisk bomull speglar de Cam Cams engagemang för både kvalitet och miljömedvetenhet.

När du väljer Cam Cam Quiltade Förvaringskorgar får du inte bara en, utan två förvaringskorgar för dina behov. Den större korgen mäter 24 x 17 cm och den mindre 22 x 15 cm, vilket ger dig flexibilitet att organisera och förvara olika typer av föremål.

Yttertyget är tillverkat av 100% ekologisk bomull, medan stoppningen är 100% polyester. Enkelt att rengöra med en fuktig trasa, dessa förvaringskorgar är både praktiska och underhållsbara.

Cam Cam är ett varumärke som är känt för sin omsorg om detaljer och kvalitet. Med deras Quiltade Förvaringskorgar tar de ett steg framåt genom att erbjuda föräldrar en chans att organisera på ett sätt som är både estetiskt tilltalande och funktionellt.

Sammanfattningsvis är Cam Cam Quiltade Förvaringskorgar inte bara ett sätt att organisera, utan också ett sätt att lyfta inredningen i barnrummet till en ny nivå av elegans och praktiskt bruk.


Hitta fler möbler och andra prylar till barnrummet!