Bästa bestick för barn 2024: Bestickset för småbarn

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

Det är oftast en klok idé att låta barnen få prova att äta själv, så tidigt som möjligt. Skaffa bestick som är lätta för barnet att hålla i, säkra att äta med och roliga att ha vid matbordet. Här är våra tips på de bästa barnbesticken för de små barnen just nu!

Barnbestick, text och grafik på barnsked och gaffel

Vilka bestick för små barn är bäst i test?

Om du vill ha en nybörjarsked som kan användas redan från 6 månaders ålder kan vi rekommendera Knatteplocks Pre-Spoon. Med den kan de allra minsta barnen träna motoriken och själva smaka på puré, mos och liknande mat!

✅ Smart design för bebisar

Knatteplock pre spoon i originalförpackning

Ett vackert bestickset med klassiskt utformat handtag i stål och plast som vi gillar, är Rätt Start bestick. De finns med kända motiv från barnsagor som Mumin, Barnen i Bullerbyn med flera.

✅ Simpelt men tjusigt

Rätt Start bestick 3 delar Barnen i Bullerbyn

Om du vill ha något vackert att ge bort i present, kan vi varmt rekommendera de graverade besticken från ByHappyMe, eller bestickpaketen från MedGravyr. Söta, personliga gåvor, perfekta som doppresent eller födelsegåva!

✅ Vacker personlig gåva

Barnbestick från ByHappyMe med möjlighet till personlig gravyr.

✅ Bamsebestick med graverat namn

Fyra delar av rostfritt stål barnbestick prydda med Bamse och hans vänner.

Fler bestick för barn hittar du längre ned i artikeln!

Se även våra tips på lunchboxar för barn, eller uppdelade barntallrikar för de minsta barnen!

Lista på barnbestick för småbarn

Nedan hittar du hela listan på bestick för barn, som vi tittat närmare på. Vi har försökt ta med alternativ från många olika märken, i olika stil och olika material.

Rätt Start Barnen i Bullerbyn Barnbestick

Rätt Start Barnen i Bullerbyn Barnbestick - Söta och färgglada barnbestick.

När det kommer till att introducera ditt barn till världen av självständigt ätande, är valet av bestick viktigt. Rätt Start Barnen i Bullerbyn Barnbestick erbjuder en magisk och rolig upplevelse vid måltiderna, samtidigt som det är säkert och praktiskt för små händer.

Barnvänligt Design med Favoritkaraktärer: Detta fina bestickset är inspirerat av motiv från ”Barnen i Bullerbyn”. Gaffeln, kniven och skeden har alla handtag tillverkade av melamin och är utformade med barnets bekvämlighet och säkerhet i åtanke. De rundade spetsarna på gaffeln och kniven gör dem säkra att använda för små ätare.

Passar Alla Tillfällen: Oavsett om det är frukost, lunch eller middag, Rätt Start Barnen i Bullerbyn Barnbestick är redo att dukas fram för alla måltider. Detta set är en fin investering som kommer vara användbart och uppskattat vid varje matstund.

Praktiskt och Enkelt att Sköta: Eftersom föräldrar alltid har fullt upp, har Rätt Start gjort det enkelt att hålla besticken rena. De kan enkelt diskas i diskmaskin, vilket sparar tid och ansträngning.

För de Allra Minsta Ätarna: Rekommenderad ålder för detta bestickset är från 6 månader och uppåt. Det är en utmärkt introduktion till ätandets värld och ger ditt barn möjligheten att utforska och lära sig på ett säkert sätt.

Rätt Start är ett etablerat varumärke som förstår vikten av säkerhet och kvalitet när det gäller produkter för barn. Rätt Start Barnen i Bullerbyn Barnbestick är inget undantag. Med sin charmiga design och användbara egenskaper kommer detta bestickset säkerligen att göra måltiderna till en rolig och engagerande stund för både föräldrar och barn.


Knatteplock Pre-spoon/nybörjarsked

Bebissked från Knatteplock designad som en nybörjarsked.

När ditt lilla knyte börjar visa intresse för att utforska matens värld, är det viktigt att ha rätt verktyg. Med Knatteplocks pre-spoon, eller nybörjarsked, blir introduktionen till fasta måltider en lekfull och lärorik upplevelse.

Skapad för Små Händer: Denna innovativa sked är särskilt utformad för de allra minsta. Med ett tjockt handtag som är lätt för små fingrar att greppa, kan din bebis börja utforska självständigt ätande redan från 6 månaders ålder.

Designad för Lärande: Skedens unika design, med hål som fångar upp maten, gör att ditt barn inte behöver bemästra skopandet. Istället kan de fokusera på koordinationen mellan hand och mun, vilket gör övergången till en traditionell sked smidigare.

Första Steget till Självständighet: Att se glädjen i ditt barns ögon när de lyckas föra skeden till munnen är obetalbart. Med Knatteplocks pre-spoon får ditt barn en känsla av prestation och självständighet vid varje måltid.

Praktiska Tips: Även om skeden är perfekt för mosad mat och puréer, kan den dra åt sig färg från vissa livsmedel, som tomatbaserade rätter. Men oroa dig inte, detta påverkar inte skedens funktion eller säkerhet.

Rekommendationer från Föräldrar: Många föräldrar, som den nöjda mamman som delade med sig av sin upplevelse, rekommenderar Knatteplocks pre-spoon. Det är inte bara ett verktyg, utan en del av ditt barns matresa.

Knatteplock förstår vikten av de första stegen i ditt barns matäventyr. Med deras pre-spoon nybörjarsked får ditt barn en trygg och rolig introduktion till världen av fasta måltider. Ge ditt barn den bästa starten på sin matresa med Knatteplock!


ByHappyMe Bestick med namn

Barnbestick från ByHappyMe med möjlighet till personlig gravyr.

Måltidsstunden är en speciell stund för varje barn, och vad kan vara mer speciellt än att ha sina egna bestick med sitt namn på? Med ByHappyMe Bestick med namn blir varje måltid en personlig upplevelse.

Personlig Touch: Med ByHappyMe kan du designa ditt eget bestickset genom att skriva barnets namn och välja den font du tycker bäst om. Detta ger en unik och personlig touch som ditt barn kommer att älska.

Äventyrliga Motiv: För barnet som drömmer om stora äventyr erbjuder detta bestickset motiv av bilar, flygplan och luftballonger. Dessa högkvalitativa rostfria stålbestick är inte bara vackra att se på, utan också perfekt utformade för små händer.

Hållbar Ingravering: Namnet och motivet ingraveras med laser, vilket garanterar att de inte bleknar eller försvinner med tiden. Varje gång ditt barn använder besticken kommer de att påminnas om den omtanke och kärlek du lagt ner på att välja just detta set.

Mer än bara Bestick: Förutom de vackra besticken får du också en förpackning som kan omvandlas till en fotoram. Detta gör det till en perfekt present för dop eller födelsedagar. Följ bara instruktionerna på baksidan av lådan för att skapa en minnesvärd gåva.

Skötselråd: Även om besticken tål diskmaskin, rekommenderar vi handdisk för att bevara dess skönhet och hållbarhet.

ByHappyMe är mer än bara ett varumärke; det är en upplevelse. Med deras kvalitetsbestick får ditt barn inte bara ett verktyg för att äta, utan också ett minne som varar livet ut. Ge ditt barn en gåva som är lika unik som de är med ByHappyMe Bestick med namn.


Bamse Barnbestick i Rostfritt Stål 4-delar

Fyra delar av rostfritt stål barnbestick prydda med Bamse och hans vänner.

Måltidstid blir ett äventyr med Bamse och hans vänner! Med dessa klassiska blankpolerade barnbestick kan ditt barn njuta av sällskapet av Bamse, Skalman, Lille Skutt och Katten Jansson vid varje måltid.

Ett Personligt Minne: Dessa bestick är inte bara funktionella, de erbjuder också en unik möjlighet att göra dem personliga. Gravera in ditt barns namn och skapa ett minne som varar livet ut. Oavsett om det är en födelsedagspresent eller en doppresent, kommer dessa bestick att bli en uppskattad gåva.

Kvalitet och Design: Tillverkade av högkvalitativt rostfritt 18/10 stål, dessa bestick är designade för att hålla. Varje bestick pryds av en av de älskade karaktärerna: Gaffeln med Bamse, kniven med Skalman, skeden med Lille Skutt och teskeden med Katten Jansson.

Gravyr med Känsla: Med tre olika typsnitt att välja mellan och en diamantgravyrteknik som garanterar en inristad gravyr, kan du vara säker på att ditt meddelande kommer att stå ut. Och med likadan gravyr på alla fyra besticken, blir det en enhetlig och elegant uppsättning.

Praktiskt och Snyggt: Levererade i en stabil presentkartong, dessa bestick är redo att ges bort direkt. Och när det är dags för rengöring? Inga problem! Besticken kan enkelt diskas i diskmaskin.

Bamse har alltid varit en symbol för styrka och godhet, och nu kan han och hans vänner vara en del av ditt barns måltidsupplevelse. Med Bamse Barnbestick I Rostfritt Stål, ger du inte bara ett praktiskt verktyg, utan också ett varaktigt minne.


WMF barnbestick 4 delar

Elegant fyra delars barnbestickset från WMF.

När ditt barn tar sina första steg mot självständighet vid matbordet, är det viktigt att ha rätt verktyg. Med WMF barnbestick 4 delar får ditt barn en perfekt introduktion till vuxenvärldens matvanor.

Klassiskt med en Twist: WMF, det anrika tyska varumärket, kombinerar tradition med nytänkande. Välj mellan charmiga Disney-teman som Nalle Puh och Lejonkungen, eller gå för den tidlösa elegansen av silverfärgade bestick.

Design för Lärande: Besticken är utformade med barnets utveckling i åtanke. De rundade formerna underlättar greppet och hjälper barnet att förbättra sin motorik vid varje måltid.

Säkerhet och Kvalitet: WMF står för kvalitet och säkerhet. Med bestick som är anpassade för barnets händer, kan du vara trygg i vetskapen om att ditt barn äter på ett säkert sätt.

Praktiskt och Hållbart: Besticken är inte bara vackra att se på, de är också praktiska. De tål maskindisk, vilket gör rengöringen enkel och snabb. Och med en rekommenderad ålder från 36 månader, är de perfekta för det lite större barnet som är redo att utforska matvärlden på egen hand.

WMF har länge varit synonymt med kvalitet och innovation. Med deras barnbestick 4 delar, får ditt barn en perfekt start på sin matresa. Oavsett om du väljer ett sött Disney-tema eller den eleganta silverfärgade varianten, kommer ditt barn att älska varje måltid med WMF.


Bambino Little Scooper! Gaffel & Sked 2-pack

Bambino Little Scooper! Gaffel & Sked 2-pack - Praktiska barnbestick för de första matäventyren.

Att introducera ditt barn till att äta själv är en spännande milstolpe. Med Bambino Little Scooper! Gaffel & Sked 2-pack blir den här övergången till en smidig och rolig resa, både för ditt barn och för dig.

Anpassade för Små Ätarhänder: Det här besticksetet är speciellt utformat med ditt barns bekvämlighet i åtanke. De ergonomiska handtagen ger en säker och bekväm grepp för små ätarhänder. Gafflarna har rundade kanter för extra trygghet och skeden har ett brett blad för enklare matupptagning.

2-pack för Mångsidighet: I detta set ingår två skedar och två gafflar, vilket ger dig flexibilitet vid måltiderna och möjliggör enkla växlingar om en bit skulle tappas eller behöva tvättas.

Hållbart Material: Bambino värnar om både ditt barns säkerhet och miljön. Little Scooper! Gaffel & Sked är tillverkade av polypropen, ett säkert och hållbart material som är fritt från skadliga ämnen och BPA. Du kan känna dig trygg med att ge ditt barn dessa bestick att äta med.

Bambino är ett varumärke som förstår föräldrars behov när det kommer till barnprodukter. Deras fokus på kvalitet, säkerhet och användbarhet återspeglas tydligt i Little Scooper! Gaffel & Sked 2-pack. Ge ditt barn en bra start på sina matäventyr med dessa pålitliga och anpassade bestick, som är en perfekt följeslagare under deras första år av självständigt ätande.


babyLivia Silikonsked 2-pack

babyLivia Silikonsked 2-pack - Mjuka och skonsamma silikonskedar.

När det kommer till att välja rätt bestick för ditt barns måltider, är babyLivia Silikonsked 2-pack ett val som kombinerar komfort, funktionalitet och säkerhet på ett fantastiskt sätt.

Smidig Mjukhet och Greppvänlighet: Den härliga silikonskeden från babyLivia är utformad för att passa perfekt i ditt barns lilla hand. Materialets mjukhet gör måltidsstunderna behagliga och minskar risken för skav och obehag. Tjockleken på skedens handtag är speciellt designat för att passa de allra minsta händerna och ger en ergonomisk och greppvänlig känsla.

Perfekt Följeslagare för Utflykter: babyLivia förstår föräldrars behov av praktiska lösningar. Dessa silikonskedar är inte bara användbara hemma, de är också perfekta att ta med på utflykter och äventyr. De tar minimalt med plats och kan enkelt förvaras i en skötväska eller matlåda.

Säkert Material: babyLivia prioriterar ditt barns säkerhet. Silikonen som används i skeden är LFGB-certifierad, vilket innebär att den är testad och godkänd enligt höga säkerhetsstandarder. Du kan känna dig trygg med att ge ditt barn dessa skedar att äta med.

babyLivia är dedikerade till att skapa produkter som underlättar för både barn och föräldrar. Deras Silikonsked 2-pack är inget undantag, och det kombinerar mjukhet och funktionalitet på ett sätt som gör måltiderna till en positiv och smidig upplevelse för ditt barn. Välj babyLivia Silikonskedar för att ge ditt barn den bästa starten på sina matäventyr.


Munchkin Bestick Multifärgade 6-pack

Munchkin Bestick Multifärgade 6-pack - Färgglada och funktionella barnbestick.

Måltidstid är inte bara en stund för näring, utan också en tid för ditt barn att utforska och lära sig själva. Med Munchkin Bestick Multifärgade 6-pack blir måltidstiden både roligare och mer lärorik för ditt lilla äventyrare.

Designat för Självständighet: Munchkin förstår vikten av att stötta ditt barns utveckling. Därför är detta bestickset designat med små händer i åtanke. De ergonomiska skedarna har svängda handtag som ger bättre grepp och hjälper ditt barn att utforska maten på egen hand. De lätt böjda och rundade gafflarna ökar säkerheten och gör övergången till riktiga bestick smidigare.

Färgglatt och Roligt: Det färgglada besticksetet kommer säkerligen att väcka ditt barns intresse och entusiasm för måltiderna. De olika färgerna lägger till en lekfull touch till bordet och gör måltidstiden till en rolig upplevelse.

Ökad Självförtroende: När ditt barn kan äta med bestick som är anpassade för deras behov, ökar deras självförtroende och självständighet. Detta set ger ditt barn möjligheten att äta och härma vuxna vid bordet, vilket är en viktig del av deras utveckling.

Munchkin är ett pålitligt varumärke som förstår föräldrars och barns behov. Med Munchkin Bestick Multifärgade 6-pack får du ett praktiskt, färgglatt och funktionellt bestickset som främjar ditt barns självständighet vid måltiderna. Ge ditt barn den bästa starten på sin matäventyr med Munchkin!


Done By Deer Bestick Sea Friends

Done By Deer Bestick Sea Friends - Lekfulla bestick med marint tema.

Måltidstid är mer än bara att stilla hungern. Det är en stund av upptäckt och lärande för de små. Done By Deer förstår vikten av att göra denna tid rolig och funktionell för barn och föräldrar. Med Done By Deer Bestick Sea Friends blir måltidstiden både inspirerande och enkel.

Designad för Små Händer: Done By Deer har skapat detta bestickset med de små händerna i åtanke. Skeden och gaffeln är utformade för att passa perfekt i barnets hand och säkerställa ett stadigt grepp. Detta hjälper till att hålla de små fokuserade på maten och ger dem självförtroendet att äta självständigt.

Rolig och Inspirerande Design: Det färgglada Sea Friends-temat på besticken tilltalar barnets fantasi och gör måltiden till en lekfull upplevelse. De mjuka halkskydden på handtagen ger extra säkerhet och gör besticken bekväma att använda.

Lämplig För Självständiga Måltider: Att äta självständigt är en viktig del av ditt barns utveckling. Done By Deer Bestick Sea Friends ger ditt barn de perfekta verktygen för att ta sina första steg mot självständiga måltider. Storleken är anpassad för små händer som håller på att lära sig konsten att äta på egen hand.

Done By Deer är ett företag som förstår barns och föräldrars behov. Med Done By Deer Bestick Sea Friends får du inte bara ett färgglatt och inspirerande bestickset, utan också ett funktionellt verktyg för ditt barns utveckling. Gör måltidstiden till en rolig och lärorik stund med Done By Deer!


Barnskeden Pastellfärg

Barnskeden Pastellfärg - Pastellfärgad sked för små ätare.

I världen av barnskedar är Barnskeden Pastellfärg inte bara en sked, det är en innovation som hjälper ditt barn att utforska matens värld på ett helt nytt sätt. Med fokus på säkerhet, komfort och självständighet erbjuder denna sked en mycket genomtänkt barnprodukt.

Unikt Vertikalt Grepp: Denna sked är inte som någon annan. Det vertikala greppet är världsunikt och står upp från bordsytan, vilket gör det möjligt för barnet att använda ”pincettgreppet” med två eller fler fingrar. Näbben ger ytterligare stöd inne i handen, vilket ger maximal kontroll och stabilitet när ditt barn utforskar maten på skeden.

Rejält Urgröpt Design: Det är inte alltid lätt för små ätare att fånga maten på en vanlig sked. Barnskeden Pastellfärg har en rejält urgröpt design som gör det enklare för barnet att få upp maten på skeden utan frustration eller kladd.

För Alla Åldrar: Från de första smakproven till självständig måltidsutforskning, är Barnskeden Pastellfärg utformad för att passa barn i alla åldrar. Den är ett perfekt verktyg när ditt barn börjar utforska matens texturer och smaker.

Praktiskt 2-pack: Barnskeden Pastellfärg kommer i ett praktiskt 2-pack, vilket ger dig två skedar att använda och variera. Perfekt när du är på språng eller när en sked hamnar i diskmaskinen.

Denna sked är en produkt från ett företag som förstår barn och föräldrar. Med ett tydligt fokus på säkerhet och självständighet är Barnskeden Pastellfärg mer än bara en sked – den är en partner i ditt barns ätäventyr. Med färgglada pastelltoner och en design som inspirerar, är denna sked redo att göra måltidstiden till något helt unikt och roligt.


Sebra Gaffel 3-Pack

Sebra Gaffel 3-Pack - Funktionella och eleganta gafflar.

När det kommer till att introducera ditt barn till de spännande stunderna av självständig ätning är Sebra Gaffel 3-Pack enastående. Med sin noggrant utformade design och praktiska egenskaper är dessa bestick en fantastisk följeslagare för små äventyrare vid middagsbordet.

Söta och Stilrena: Sebras gafflar är inte bara praktiska, de är också riktigt söta. Med en stilren design och lekfulla detaljer kommer dessa bestick snabbt att vinna både barnets och föräldrarnas hjärtan.

Greppvänliga för Små Händer: Det kan vara en utmaning för små händer att hantera vanliga bestick. Sebra Gaffel 3-Pack är särskilt utformade för att passa i barnets lilla hand och ger ett säkert och bekvämt grepp. Detta gör det enklare för ditt barn att självständigt utforska sina måltider.

Minskar Risken för Spill: För småbarnsföräldrar är spill en del av vardagen. Men med Sebra Gaffel 3-Pack minskas risken för spill tack vare den ergonomiska utformningen som underlättar för barnet att hålla besticken på ett korrekt sätt.

Hög Kvalitet och Enkel Diskning: Sebra kompromissar aldrig med kvalitet. Dessa gafflar är tillverkade av 100 % rostfritt stål och är byggda för att hålla. Dessutom kan de enkelt diskas i diskmaskinen, vilket gör måltidstiden ännu enklare för föräldrarna.

Sebra är ett varumärke som förstår barns behov och föräldrars önskemål. Med Sebra Gaffel 3-Pack får du inte bara pålitliga och hållbara bestick, utan också ett visuellt tilltalande tillskott till bordet. Ge ditt barn den bästa möjliga starten på sin självständiga ätresa med Sebra Gaffel 3-Pack – en perfekt kombination av funktion och design.


Twistshake Matsked 2-pack

Twistshake Matsked 2-pack - Praktiska och lätta matskedar.

När det kommer till matningen av ditt lilla mirakel är varje ögonblick värdefullt. Twistshake Matsked 2-pack är en perfekt kompanjon för att göra matstunden både bekväm och smidig, både för dig och din älskling.

Praktisk Utformning: Twistshakes matningssked är noggrant utvecklad för att underlätta varje matningsögonblick. Dess unika design gör att skeden enkelt kan nå ner i burkar och djupare tallrikar, vilket eliminerar kladd och spill. Oavsett om du matar ditt barn med burkbaserad mat eller hemlagad puré, kommer dessa skedar att vara ovärderliga i din arsenal.

Stabil Grepp med Soft Touch Yta: Matningsstunder kan vara ganska röriga, men med Twistshake Matsked 2-pack minimeras risken för att skedarna glider ur din hand. Den mjuka touchytan ger ett stadigt och bekvämt grepp, vilket gör matningen smidigare och mer kontrollerad.

Fri från BPA: När det handlar om ditt barns säkerhet är inga kompromisser acceptabla. Twistshake förstår detta och har därför tillverkat sina skedar utan BPA. Du kan vara trygg i vetskapen om att ditt barn matas med en sked som är säker och pålitlig.

Enkel Rengöring: Efter matningen är över behöver du inte oroa dig för besvärlig rengöring. Twistshake Matsked 2-pack kan enkelt maskindiskas, vilket sparar dig tid och energi.

Twistshake är ett varumärke som kombinerar funktionalitet med modern design och omsorg om barnets välbefinnande. Med Twistshake Matsked 2-pack får du inte bara pålitliga matningsskedar, du får också en följeslagare som förenklar matningen och ger dig mer tid att njuta av de speciella ögonblicken tillsammans med ditt barn. Gör matstunden till en glädjefylld och smidig upplevelse med Twistshake Matsked 2-pack – en sked som tar hand om både ditt barns behov och din komfort.


Liewood Liva Silikonskedar 4-pack

Liewood Liva Silikonskedar 4-pack - Mjuka och eleganta silikonskedar.

När det kommer till ditt barns första steg mot självständig matning är Liewood Liva Silikonskedar 4-pack den perfekta följeslagaren. Med sin smarta design och barnvänliga egenskaper gör dessa skedar matningen till en smidig och rolig upplevelse.

Bekvämt Grepp: Liewood har tänkt på allt när de designade Liva Silikonskedar. Dessa skedar är utformade för att vara enkla att greppa även för de minsta händerna. Matningen blir bekväm både för ditt barn och för dig som förälder.

Guidande Märken: En av de unika egenskaperna hos dessa skedar är de små märkena i slutet av varje sked. Dessa märken fungerar som en indikation för hur långt in i munnen skeden ska för att göra matningen smidigare och säkrare för ditt barn. Detta är särskilt användbart när ditt barn lär sig äta själv.

Säkerhet i Fokus: Liewood är känt för sitt fokus på säkerhet och hög kvalitet. Liva Silikonskedar är inget undantag. Tillverkade av 100% silikon och fria från BPA, kan du vara trygg i vetskapen om att ditt barn matas med skedar som är säkra och hälsosamma.

Lätt Att Rengöra: Efter matningen är det viktigt att rengöringen inte blir en börda. Liewood Liva Silikonskedar kan enkelt diskas i diskmaskinen vid max 65 grader, vilket gör hanteringen efter maten underbar och bekymmersfri.

Liewood är ett varumärke som inte bara fokuserar på funktionalitet och säkerhet, utan också på estetik och design. Dina små kommer inte bara att älska att använda dessa skedar, de kommer också att älska att äta med dem. Med Liewood Liva Silikonskedar 4-pack blir matningen en njutbar ritual och ett steg mot att låta ditt barn utforska matvärlden på egen hand.


Dacapo Silver Barnbestick Bondgård

Dacapo Silver Barnbestick Bondgård - Söt och stilfullt barnbestick i silver.

När det kommer till att introducera ditt barn till världen av självständig matning är Dacapo Silver Barnbestick Bondgård det perfekta sättet att göra måltiderna till ett äventyr. Dessa barnbestick är mer än bara verktyg för att äta – de är en port till fantasin och upptäckten.

Lekfull Design: Dacapo Silver har verkligen satt fantasin i fokus med dessa barnbestick. Varje sked, gaffel och kniv är elegant graverade med lekfulla bondgårdsdjur. Detta gör måltiden till en underhållande upplevelse och engagerar ditt barn i matningsprocessen.

Material av Hög Kvalitet: Dacapo Silver sätter kvalitet och hållbarhet i första rummet. Dessa barnbestick är tillverkade av rostfritt 18/10-stål, vilket inte bara ger dem en elegant och stilren finish, utan också en hållbarhet som håller över tid.

En Investering i Minnen: Måltider med ditt barn är mer än bara att äta. De är ögonblick av närhet, glädje och gemenskap. Dacapo Silver Barnbestick Bondgård är inte bara funktionella redskap, de blir också en del av de minnen ni skapar tillsammans vid matbordet.

Dacapo Silver är ett etablerat namn inom högkvalitativa bestick och köksprodukter. Deras fokus på detaljer och design gör deras produkter till en perfekt kombination av funktion och skönhet. Med Dacapo Silver Barnbestick Bondgård får du inte bara praktiska bestick för ditt barn, utan också en möjlighet att göra måltiderna till en rolig och minnesvärd stund för er båda.


Elodie EAT Matsked Guld

Elodie EAT Matsked Guld - Elegant och exklusiv guldig matsked.

När det är dags för ditt barn att utforska den spännande världen av mat är Elodie EAT Matsked Guld ett perfekt tillskott till matbordet. Med en elegant och vintageinspirerad design gör denna guldiga matsked måltiden till en stjärnögd upplevelse.

Stilfull Design: Elodie EAT Matsked Guld är mer än bara ett praktiskt redskap. Dess guldiga yta och vintagestil gör den till en delikat prydnad på matbordet och introducerar en känsla av elegans i barnets matupplevelse.

Anpassad för Små Händer: Denna matsked är utformad med små händer i åtanke. Dess ergonomiska form gör det enkelt för ditt barn att hålla i skeden och utforska maten på sitt eget sätt.

Hållbarhet och Lättskött: Elodie EAT Matsked Guld är tillverkad av rostfritt stål, vilket inte bara ger den en vacker glans utan också en hållbarhet som står emot tidens påfrestningar. Dess tålighet gör att den kan användas om och om igen, och den tål även maskindisk.

Elodie är ett varumärke känt för sina produkter av hög kvalitet och unik design. Med deras EAT-kollektion erbjuder de en serie av barnvänliga produkter som inte bara är funktionella utan också inspirerande. Elodie EAT Matsked Guld är en del av denna kollektion och ger dig möjligheten att introducera en touch av glans och stil till barnets matäventyr. Ge ditt barn en glimt av lyx vid varje måltid med denna eleganta och stilfulla guldiga matsked.


OYOY 3-Pack Mellow Skedar

OYOY 3-Pack Mellow Skedar - Trendiga och stilfulla skedar.

När små äventyrare tar sina första steg in i matvärlden är rätt verktyg viktiga för att göra denna resa smidig och rolig. Och OYOY 3-Pack Mellow Skedar är precis det du behöver för att ge ditt barn en mjuk och enkel start på sin matresa.

Designad för Små Händer: Mellow skedar från OYOY är skapade med omsorgsfullt utformade dimensioner som passar perfekt för små händer. Ditt barn kommer att kunna hålla i skeden med lätthet och utforska olika texturer och smaker med förtroende.

Färgglada och Lockande: Med deras ljusa och färgglada design är Mellow skedar inte bara praktiska, de är också visuellt tilltalande för små ögon. Dessa skedar kommer att locka ditt barn till bordet och göra matstunden till en spännande och rolig upplevelse.

Hög Kvalitet och Mjuk Beröring: OYOY är ett företag känt för sina högkvalitativa produkter med fokus på både design och funktion. Mellow skedar är inget undantag. Tillverkade med omsorgsfullt utvalda material är de inte bara tåliga och hållbara, de har också en mjuk beröring som är snäll mot ditt barns ömtåliga händer och mun.

Praktiska 3-Pack: Det praktiska 3-pack av Mellow skedar ger dig möjlighet att alltid ha en sked redo när det är dags för måltid. Du kan enkelt ha en i väskan, en i köket och en som reserv för alla äventyr som kommer med småbarnslivet.

OYOY är ett företag som tar stor stolthet i att skapa produkter som är både estetiskt tilltalande och funktionella. Med deras Mellow skedar har de skapat ett fantastiskt verktyg för barnets matupptäckt. Ge ditt barn en smidig och rolig start på matresan med dessa färgglada och lätthanterliga skedar från OYOY.


Konges Slöjd Wave Bestick Whale

Konges Slöjd Wave Bestick Whale - Lekfulla bestick med havstema.

När det kommer till att introducera ditt barn till de spännande smakerna av världen är rätt bestick avgörande. Konges Slöjd Wave Bestick Whale är en enastående möjlighet att kombinera praktiska och estetiska aspekter för att göra varje måltid till en rolig och givande upplevelse.

Havstema för Fantasin: Wave Bestick Whale är inte bara ett funktionellt verktyg för barnets matning, det är också ett konstverk som inspirerar till fantasi. De vackert utformade blåa besticken är prydda med en lekfull valdesign som tar småätare med på en resa under havets yta med varje tugga.

Hållbart och Säkert Material: Konges Slöjd är kända för att använda hållbara material av hög kvalitet, och Wave Bestick Whale är inget undantag. Tillverkade av rostfritt stål i livsmedelsklass och tillverkade med återvunnet material, kan du vara säker på att ditt barns hälsa och planetens framtid är i goda händer.

Perfekt Storlek för Små Händer: Besticken är utformad med små händer i åtanke. Dess perfekta storlek och ergonomiska form gör det enkelt för ditt barn att hålla och använda dem självständigt, vilket främjar utvecklingen av finmotoriska färdigheter.

Allt-i-ett Set: Wave Bestick Whale kommer som ett praktiskt 3-pack och inkluderar en sked, en gaffel och en kniv. Detta gör det möjligt för ditt barn att utforska och hantera olika typer av mat på ett lekfullt och säkert sätt.

Konges Slöjd är ett varumärke som inte bara erbjuder funktionella produkter, utan också ett sätt att lära barn om design, kvalitet och omsorg om miljön. Med Wave Bestick Whale kan du ge ditt barn en smakfull och inspirerande matupplevelse som samtidigt främjar deras utveckling och medvetenhet.


RICE 6-Pack Gafflar Flerfärgade

RICE 6-Pack Gafflar Flerfärgade - Färgglada gafflar för matäventyr.

När det handlar om att göra måltiden till en rolig och interaktiv upplevelse för ditt barn är RICE 6-Pack Gafflar Flerfärgade det perfekta valet. Dessa färgglada gafflar är designade med både estetik och funktionalitet i åtanke, och de är ett fantastiskt tillskott till din barnservis.

Levande Färger för Upplyftande Måltider: Med RICE 6-Pack Gafflar Flerfärgade kan du addera en touch av lekfullhet till varje måltid. De ljusa och livliga färgerna på gafflarna lockar fram nyfikenhet och glädje hos ditt barn, vilket gör matningen till en spännande stund att se fram emot.

Tillförlitlig Kvalitet i Melamin: Dessa gafflar är tillverkade av hållbart och barnvänligt melamin, vilket gör dem idealiska för små händer som lär sig att äta själva. Melamin är känt för sin tåliga natur, vilket gör dessa gafflar perfekta för den ibland röriga matningsprocessen.

Säker för Barnet, Godkänd av DVFA: RICE har tagit barnets säkerhet på allvar. Dessa gafflar är godkända enligt DVFA (Danmarks Fødevare- og Veterinæadministration) och har testats för att säkerställa att de är helt säkra att använda för mat. Du kan vara trygg med att ditt barn använder gafflar som är framtagna med deras bästa i åtanke.

Set av 6 Gafflar: RICE 6-Pack Gafflar Flerfärgade levereras som ett praktiskt set om sex gafflar. Detta ger dig många alternativ för varje måltid och gör det möjligt för ditt barn att utforska mat på sitt eget sätt.

RICE är ett etablerat varumärke som fokuserar på att skapa glädje och färg i vardagen. Med RICE 6-Pack Gafflar Flerfärgade kan du inte bara förgylla matstunden för ditt barn, utan också introducera dem till glädjen av att äta med stil och lekfullhet.


Everyday Baby bestick i rostfritt stål

Everyday Baby bestick i rostfritt stål - Hållbara och eleganta bestick.

När det gäller ditt barns matupplevelse är rätt bestick en nyckelkomponent för att göra varje måltid smidig och rolig. Everyday Baby bestick i rostfritt stål erbjuder inte bara praktisk användning utan också design och kvalitet som du kan lita på.

Skonsamt Designade för Små Händer: Everyday Baby har skapat detta bestickset med omsorgsfullt utformade sked och gaffel. De är perfekt dimensionerade för små händer och har en ergonomisk design som gör det enkelt för ditt barn att greppa dem självständigt. Detta gör att matningen blir en spännande del av utforskandet och inlärningen.

Säkra Material för Din Frid: Ditt barns säkerhet är alltid högsta prioritet. Dessa bestick är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och silikon, helt fria från skadliga ämnen. Du kan vara säker på att ditt barn använder produkter som är både hållbara och säkra för deras hälsa.

Enkla att Sköta: Everyday Baby har inte bara tänkt på ditt barns komfort utan också på din. Dessa bestick är enkla att sköta och rengöra. De tål kokning, ångsterilisering och maskindisk, vilket gör att du kan hålla dem i toppskick med minimal ansträngning.

Perfekt för Hemma och På Språng: Det här besticksetet är inte bara perfekt för hemmabruk utan också för att ta med på äventyr. Oavsett om du är hemma, på en picknick eller på resande fot, kommer dessa bestick att vara ditt pålitliga följeslagare för ditt barns matstunder.

Everyday Baby är ett varumärke som är inriktat på att skapa produkter av hög kvalitet för ditt barns behov. Med Everyday Baby bestick i rostfritt stål får du ett bestickset som kombinerar funktionalitet och design, och som definitivt kommer att underlätta matningen för dig och glädja ditt barn.


BIBS sked i 2 olika storlekar

BIBS sked i 2 olika storlekar - Flexibla skedar för olika faser.

När det handlar om att introducera ditt barn till matvärlden är valet av rätt verktyg av yttersta vikt. BIBS skedar i 2 olika storlekar är en fantastisk kompanjon för föräldrar som vill ge sina små älsklingar en smidig och rolig matupplevelse.

Anpassade för Både Barn och Föräldrar: Det här setet med skedar är designat för att möta både ditt barns och din egen behov. Med två olika storlekar kan ditt barn enkelt träna på att äta själv med den mindre skeden, medan du som förälder kan hjälpa till när det behövs med den större skeden. Det är ett bekvämt och mångsidigt alternativ som anpassar sig efter ditt barns utveckling.

Antiglidhandtag för Små Händer: BIBS har inkluderat smarta funktioner i designen av dessa skedar. Det rundade handtaget med antiglid gör att skeden enkelt kan hållas av små händer utan att glida. Det ger ditt barn självförtroende och självständighet när de utforskar måltider på egen hand.

Säkerhet och Lättsamhet i Fokus: BIBS är kända för att tillverka produkter av högsta kvalitet som är säkra för ditt barn. Dessa skedar är inget undantag. Tillverkade i 100% livsmedelsgodkänt material och utformade för att vara greppvänliga och tåla maskindisk, ger de dig en lättsam och bekväm matningsupplevelse.

BIBS är ett varumärke som förstår vikten av både funktionalitet och estetik när det gäller produkter för barn. Dessa skedar i två storlekar är inget undantag, och med deras användarvänliga design och säkra material kan du vara trygg med att du ger ditt barn det bästa verktyget för att utforska matvärlden på ett säkert och roligt sätt.


Hitta fler tips kring barn när det gäller och dryck!