Bästa studsmatta för barn 2024: En egen trampolin i trädgården

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

En studsmatta i trädgården, kan vara det som gör att just denna sommar blir något extra! Antalet aktiviteter och lekar som dina barn kan ägna sig åt på studsmattan, förutom att bara hoppa, är nästan oräkneliga. I den här artikeln tittar vi på några av de bästa studsmattorna för barn just nu!

Två små barn hoppa i studsmatta ute i trädgården

Vilken studsmatta är bäst i test?

Vår toppval överlag är någon av studsmattorna från Berg. De håller en genomgående hög kvalitet och är fortfarande rimliga i pris. Mest bang for the buck, eller mest och roligast hopp per krona, om du så vill.

BERG Studsmatta Favorit 380 inkl Skyddsnät Comfort

Ytterligare ett alternativ vi gillar, som är lite mindre känt, är Trekkrunner Colosseum studsmatta. Det är en rejäl modell i ett komplett paket med stege och skyddsnätt. Mycket robust anordning som håller för upp till 150 kg!

Trekrunner Studsmatta Colosseum

Ett något billigare alternativ, och bästa budgetvalet enligt oss är Pinepeaks studsmattor. De är mycket populära och håller väldigt hög kvalitet i förhållande till priset. Lite komplicerade att montera, men fantastiskt bra när du väl fått upp den!

Pinepeak Studsmatta Premium inkl. Skyddsnät

Se även vår artikel där vi går igenom nedgrävbara studsmattor, för dig som vill ha en lite mer prydlig trädgård och kunna hoppa närmare marken.

Här kan du läsa om skillnaderna mellan nedgrävda och vanliga studsmattor.

En titt på många olika studsmattor

3 olika studsmattor för barn, trädgård i bakgrunden

Med hjälp av en härlig studsmatta blir varje dag hemma fylld med action. Att hoppa, trixa och leka på mattan är något som mer eller mindre alla barn tycker är kul.

Men precis som med allt annat finns det ett brett utbud av olika produkter på marknaden och det kan vara svårt att veta vilken du ska välja. I guiden nedan går vi igenom några av de mest populära alternativen.

I den här artikeln fokuserar vi uteslutande på studsmattor med ben, samt tillhörande skyddsnät.

Vi jämför dem mot varandra och lyfter fördelar och nackdelar. Vi försöker även ge en bild av vem vi tror att de olika varianterna kan passa för. Med hjälp av denna guide hoppas vi att du hittar en studsmatta som gör att just dina barns sommar blir ännu roligare.

BERG Studsmatta Favorit 380 inkl Skyddsnät Comfort

BERG Studsmatta Favorit 380 inkl Skyddsnät Comfort

Kolla priset hos:

Här har vi modellen Favorit från Berg. Denna variant har bland annat en mycket smidig montering som gör att den går fort att sätta upp.

Detta har såklart inte bara sina fördelar när ni precis köpt studsmattan. Det gör också att det blir enklare att plocka ihop den och ställa undan den när det blivit dags för vinterförvaring.

Studsen i mattan är inte den allra högsta, men enligt Berg själva beskrivs den som både spänstig och kvick. Med en diameter på 3,8 meter är det inga problem att få plats med lite mer avancerade trick på denna studsmatta.

Nätet är framför allt mycket spänt, vilket ger en ännu säkrare hoppning. Dessutom sitter inte pinnarna så nära själva nätet, vilket minskar risken för att slå i dem. Totalt klarar denna studsmatta av en vikt på 110 kg.

Designen är kanske inte den allra mest diskreta utan går åt ett lite mer sportigt håll. Gröna detaljer gör att denna produkt sticker ut en del från de flesta andra som jämförts i denna guide. Bergs studsmattor finns dock i flera färger, former och storlekar, vilket gör att de flesta kan hitta en variant som passar.

Förutom sina studsmattor är Berg Toys kända för sin rejäla trampbilar, en kategori leksaker de är marknadsledande inom, i Europa.


BERG Favorit Regular Studsmatta 380 inkl. Comfort Säkerhetsnät

BERG Favorit Regular Studsmatta 380 inkl. Comfort Säkerhetsnät

Kolla priset hos:

Denna variant, Favorit Regular skiljer sig en del från modellen Favorit ovan. Båda är produkter från Berg men har lite olika egenskaper.

Precis som Favorit är detta en enkel och smidig studsmatta att montera. Som vi varit inne på gör detta att det blir enklare att ställa fram och plocka bort studsmattan under vinter- och sommarsäsong.

Kantskyddet för fjädrarna är tillverkat av PVC. Materialet är slitstarkt och står emot väder och vind på ett bra sätt. Dessutom är det vattenavvisande, vilket skyddar fjädrarna och gör att de håller längre.

Ett plus med denna studsmatta är de speciella Goldspring Solo-fjädrarna. De ger en ordentlig studs och gör att barnen kan hoppa ännu högre än på många andra modeller.

Studsmattan är både stabil och säker. Det ska nämnas att den i första hand är till för de något yngre barnen. Maxvikten uppgår dock till 110 kg, men skyddsnätet är något lägre än på exempelvis varianten ovan.


BERG Favorit Regular 330 Studsmatta

BERG Favorit Regular 330 Studsmatta

Kolla priset hos:

Här är till sist en lite mindre studsmatta som liknar den ovan. Favorit Regular 330 mäter som du hör på namnet 330 cm i diameter och kan funka bra för dig med en lite tightare budget, eller mindre plats i trädgården.

För extra säkerhet har Berg sett till att kantskyddet är vadderat. På så vis behöver du inte oroa dig för att barnen ska slå sig och landa på det hårda skyddet när de hoppar.

Något som kan nämnas med denna produkt är att den har en snygg och samlad design. Svarta och grå färger med röda detaljer passar perfekt in i de allra flesta trädgårdar.


Trekrunner Studsmatta Colosseum

Trekrunner Studsmatta Colosseum

Kolla priset hos:

Trekrunners Colosseum-studsmattor är ett av de mest populära alternativen på marknaden. De har flera olika storlekar som alla håller hög kvalitet.

De har massor av olika storlekar på studsmattor. Allt från en mindre variant som mäter ca 3 meter i diameter till en enormt stor studsmatta med en diameter på hela 5,5 meter. Oavsett budget och utrymme i trädgården är chansen alltså stor att du hittar något som passar dig.

Säkerheten är såklart mycket viktig när du ska köpa en ny studsmatta. Den stora fördelen med Colosseum är att säkerhetsdetaljer alltid medföljer. Allt från nät runt mattan, till stege som hjälper barnen att ta sig upp på ett säkert sätt.

Nätet har också en speciell utformning. Det är böjt och kröker sig bort från själva mattan på mitten. På så vis kan ni ha nätet runt studsmattan, utan att behöva begränsa själva hoppytan.

Fjädrarna är en annan sak som skiljer dessa studsmattor från många andra. De är till att börja med guldgalvaniserade, för att minska risken för korrosion. Med andra ord kommer de att hålla längre i det tuffa och blöta klimat som Sverige erbjuder, utan att börja rosta.

De är också tjockare än många andra fjädrar på marknaden och kommer därmed att hålla sin spänst längre. Kort sagt får du en studsmatta som håller för fler hopp och fler säsonger när du köper en av typen Colosseum.

Till sist ska också nämnas att ramen är rejäl. Stålet är galvaniserat och står därmed emot väder och vind bättre. Den tål en användarvikt på 150 kg, vilket även det är högre än många andra modeller.


Trekrunner Rektangulär studsmatta 4,58×3,05m

Trekrunner Rektangulär studsmatta 4,58x3,05m

Kolla priset hos:

Som du kommer att märka genom denna guide är Trekrunner ett svårslaget märke när det kommer till studsmattor för barn. Här är en rektangulär modell som får räknas till de lite mer exklusiva alternativen i guiden.

En rektangulär studsmatta har en hel del fördelar. Framför allt passar den bättre in i på flesta tomter. Du kan utnyttja platsen mer effektivt, perfekt för den som bor i mer tätbebyggt område och inte har så stor tomt.

Det är en stor modell. Med sina ca 4,5 gånger 3 meter kommer dina barn att få plats med alla typer av hopp och tricks som de kan tänkas vilja ägna sig åt på mattan.

Själva mattan håller hög kvalitet. Den står emot UV-ljus och kommer att kunna användas många säsonger utan att studsen försämras avsevärt.

I övrigt liknar denna modell varianten ovan ganska mycket sett till egenskaper. Fjädrarna är guldgalvaniserade och tjockare än vanliga standardfjädrar. Med en ordentlig ram klarar den också en hel del vikt hela vägen upp till 150 kg.

Trekrunners rektangulära studsmatta kommer också med nät, stege och skydd att sätta över fjädrarna. Nätet är rejält och sitter på insidan av stolparna för en ännu säkrare hoppning. Detta gör dock att hoppytan blir något mindre.

Ska något nämnas som en nackdel med denna produkt är det kanske att den är ganska otymplig. Med en totalvikt på 191 kg kan den vara jobbig att flytta när den väl är uppställd. En hel del stora delar gör också att vinterförvaringen kan bli lite av en utmaning.


ByCore Studsmattor

ByCore Studsmattor

Kolla priset hos:

ByCore är ett annat märke som har ett utbud av fina studsmattor i olika storlekar. Detta är något enklare produkter som skulle kunna passa dig med en lite stramare budget.

Det finns tre olika storlekar att välja mellan 366, 427 och 488 cm. Detta ger ett bra utbud att välja bland och du kan ta den variant som passar storleken på din tomt, men såklart också din budget.

En sak som gör att dessa studsmattor faktiskt sticker ut en del är säkerheten. Ett rejält skyddsnät ser till att ditt barn inte hoppar snett och landar utanför studsmattan.

Fördelen med just detta skyddsnät är att det finns ett stort mellanrum mellan stolparna som håller upp det och själva nätet. På många andra varianter är nätet direkt anslutet till stolparna. Risken att barnet hoppar in i en stolpe blir alltså mindre på ByCores studsmattor.

Tillverkaren har också sett till att göra ett extra skydd i botten på nätet, mot fjädrarna. På så vis minskar risken att ditt barn klämmer sig.

Något som får nämnas som en nackdel är garantin som bara sträcker sig över ett år. Du vill såklart att dina barn ska kunna använda mattan under mer än en säsong. Även om den förhoppningsvis håller längre än så finns alltså inga garantier.

Studsmattorna är relativt lätta vilket och den största väger bara 82 kg. Det här gör att det inte alls omöjligt att flytta på den, till exempel vid gräsklippning.


Salta trampolines First Class Studsmatta

Salta trampolines First Class Studsmatta

Kolla priset hos:

Denna matta får räknas till de lite mer exklusiva. Salta Trampolines har här tagit fram en modell som håller mycket hög kvalitet på de allra flesta områden.

Det är inte den allra största mattan på marknaden, med sina 366 cm i diameter. Det finns dock ett flertal modeller från samma varumärke, i olika storlekar och former. Denna storlek kan absolut vara ett alternativ för den som har lite trångt och inte den allra största tomten att ställa upp sin matta på.

Om du tycker att studsmattor ofta låter lite väl mycket och är orolig att störa grannskapet kan denna variant vara värd att kika närmare på. Med en speciell fixering mellan ramarna ser man till att bottenramen inte rör på sig alls. Det här gör studsmattan extra tyst.

Även här är stolparna till nätet en bit från själva skyddsnätet. På så vis riskerar barnet inte att hoppa in i en stolpe om något hopp skulle gå lite snett.

Det är också en studsmatta som tål en hel del. Maxvikten på 180 kg klår de flesta andra varianter på marknaden.

Galvaniserade fjädrar ger ett gott skydd mot väder och vind. Garantin för fjädrar och matta är på två år, men förhoppningsvis kommer din studsmatta att hålla en bra studs mycket längre än så med rätt skötsel.


Salta trampolines Comfort Rektangulär 214X305 cm

Salta trampolines Comfort Rektangulär 214X305 cm

Kolla priset hos:

Som vi varit inne på kan en rektangulär studsmatta vara en fördel för den som vill använda platsen på tomten mer effektivt. Den passar helt enkelt in på de många gånger fyrkantiga gräsmattor som finns i bostadsområden i Sverige.

Salta Trampolines har här tagit fram en modell som kallas för Comfort. Med mått på ca 2 gånger 3 meter hör den till de lite mindre modellerna i guiden.

Ett rejält skydd över fjädrarna gör att risken för att barnen klämmer sig blir mindre. Dessutom kommer de med stor sannolikhet att hålla mycket längre med ett sådant tjockt och bra skydd.

Ett problem som kan uppstå med skyddsnät till studsmattor är att de tappar sin elasticitet över tid. Då riskerar de att hänga ned över mattan och vara i vägen för barnen när de ska hoppa.

På denna modell har man dock ett mycket finmaskigt nät, med en smart funktion för upphängning som kommer att hålla sig stramt. Ett nät som är bra spänt ger såklart också ett mycket bättre skydd för barnen när de hoppar.

Återigen ser vi dock här en garanti på saker som fjädrar som inte är så lång som man kunnat önska, utan endast ett år. Den som köper en studsmatta för flera tusen vill såklart att den ska hålla över mer än den första sommaren.


Salta Trampolines Premium Edition

Salta Trampolines Premium Edition

Kolla priset hos:

Om designen är något som är viktigt för dig, hör nog denna studsmatta från Salta Trampolines till de allra bästa alternativen. Deras Premium Edition gör skäl för namnet och ger en exklusiv känsla.

Även detta är en rektangulär modell som alltså kommer att passa in bra i trädgården. Med en nästan helt svart design, med några vita detaljer är den en av de mest eleganta i denna guide enligt oss. Även benen på studsmattan som i vanliga fall är metallfärgade, är svartlackerade på denna modell.

Det som är det stora problemet med denna matta är egentligen även här garantin. Fjädrarna och skyddet till dem har bara ett års garanti, vilket enligt oss är alldeles för lite. Det ska dock sägas att de med rätt skötsel kan hålla ganska mycket längre än så och att det är normalt att fjädrarna tappar lite studs över tid.

Studsmattan är nästan fyra meter bred och därmed rejält mycket större än varianten ovan. Med en maxvikt på 150 kg finns också möjlighet för flera barn att hoppa på samma gång om man så skulle önska.

Nätet runt mattan är ordentligt och finmaskigt. Det blir spänt och ger ett bra skydd för om barnen skulle råka hoppa snett.


vidaXL Studsmatta rektangulär

vidaXL Studsmatta rektangulär

Kolla priset hos:

Här är en av de minsta studsmattorna i denna guide. VidaXL kommer här med en rektangulär modell där själva mattan mäter ca 240 gånger 140 cm. Perfekt för de lite mindre barnen, eller om du har snålt om plats hemma.

Trots sin ringa storlek tål denna modell ganska mycket. Med en maxvikt på 150 kg är den ett rejält bygge för att vara så liten. Det rekommenderas dock bara att ett barn hoppar i taget, eftersom det annars finns risk för kollision.

Något som kan nämnas som en liten nackdel är att nätet är fäst helt på utsidan, också utanför den del av studsmattan där fjädrarna sitter. Även om dessa har ett skydd över sig, innebär det att barnen kan landa på det område där fjädrarna är.

Ett stort plus är dock det regnskydd som medföljer. Det här gör att mattan kommer att hålla bättre och ha kvar sin fina studs över en längre tid.

Trots att mattan inte är den största, har tillverkaren dock sett till att göra nätet rejält och högt. Med en höjd på 180 cm ska det mycket till för att dina barn ska kunna ta sig över. Det stängs också med blixtlås för ytterligare säkerhet.


vidaXL Studsmatta med säkerhetsnät rund 140×160

vidaXL Studsmatta med säkerhetsnät rund 140x160

Kolla priset hos:

Som du ser ovan har VidaXL tagit fram studsmattor anpassade för de minsta barnen. Här kommer ett till exempel på en sådan.

Denna modell är rund och mäter endast ca 1,5 meter i diameter. Den är också på många sätt lite enklare än en hel del andra varianter i guiden.

Till exempel sitter nätet på vissa ställen helt fast i stolparna. Detta gör att det finns en risk att barnet hoppar in i nätet och slår i en stolpe, även om de är vadderade.

Nätet sitter dock innanför själva fjädrarna och skyddar mot dem, vilket är ett plus. Ramen är tillverkad av stål och i skyddsnätet finns en smidig dragkedja som gör att det är lätt för barnen att ta sig ut eller in.

En sak som också ska nämnas är att maxvikten på denna produkt är 50 kg. Det är alltså ett bygge anpassat för de mindre barnen och den kommer inte att tåla om de lite större barnen hemma vill vara med och hoppa.

Något som kan ses som en nackdel är kvaliteten på nätet. Enligt tillverkaren bör det bytas ut så ofta som vartannat år, vilket de flesta nog inte är så sugna på.

Men är du på jakt efter en bra studsmatta till de yngre barnen i familjen kan den modell som denna definitivt vara värd att kika närmare på.


EXIT Silhouette Studsmatta

EXIT Silhouette Studsmatta

Kolla priset hos:

Modellen Silhouette från Exit är ett bra alternativ för dig med en lite tightare budget. En ordentlig studsmatta som dessutom har en del finesser för ökad säkerhet. Även detta är något för de lite yngre barnen, men denna gång en något större variant.

Mattan mäter 244 cm i diameter och hör därmed till de mindre i guiden. Med en maxvikt på 50 kg är det också tydligt att denna studsmatta inte är gjord för de äldsta.

Nätet är ordentligt och rejält. Stolparna är böjda, vilket dels håller nätet spänt, men också gör att det inte finns någon risk för barnen att hoppa in i stolparna. Nätet sitter dock utanför fjädrarna och de hamnar därmed innanför det område där barnen hoppar.

För att undvika att barnen klämmer sig på fjädrarna har man en smart finess. En liten platta, eller spärr sitter emellan och gör att fötter och händer inte når dem.

Det ska också nämnas att själva fjädrarna är ganska kraftfulla. Detta ger en hög och ordentlig studs och gör att mattan blir ännu roligare att använda.

Till sist kan också sägas att designen faktiskt är riktigt snygg. En svart grund med gula inslag gör att produkten ser både sportig och proffsig ut.


Pinepeak Studsmatta inkl. Skyddsnät Rektangulär

Pinepeak Studsmatta inkl. Skyddsnät Rektangulär

Kolla priset hos:

Detta är en av de större rektangulära studsmattorna i guiden. Formen gör att den trots sin storlek får plats i trädgården. Pinepeaks matta mäter totalt 286 gånger 483 cm.

Något som kanske kan nämnas som en nackdel är att det här är ett ganska tungt bygge med sina 114 kg. Även om det här gör att den står stadigt i blåsten kan det vara tungt att flytta på studsmattan när man till exempel ska klippa gräset.

Säkerhetsnätet är rejält. Det är dock inte det mest spända av de i guiden. Det här kan göra att risken för att till exempel landa på kanten på studsmattan eller slå i en av stolparna blir större.

Dessutom är fjädrarna innanför nätet. Risken finns alltså att landa även på den,  lite hårdare ytan.

Designen är ganska avskalad, men snygg. Med svarta färger och vinklade ben kommer studsmattan att pryda sin plats väl i de flesta trädgårdar. Pinepeaks rektangulära modell är väldigt populär och får konstant goda omdömen från barnfamiljer.


Pinepeak Studsmatta Premium inkl. Skyddsnät

Pinepeak Studsmatta Premium inkl. Skyddsnät

Kolla priset hos:

Här är en av de större modellerna på studsmatta i denna guide. Ett rejält bygge som är stabil och håller sig på sin plats i trädgården.

Själva ställningen är tillverkad i stål, som står stadigt. Totalt står mattan på fyra stycken breda och stadiga ben.

Om du känner dig orolig för att dina barn ska hoppa över staketet på studsmattan kan en modell som denna vara något. Nätet är mycket högt och totalt är mattan hela 274 cm hög. Risken för att ditt barn lyckas hoppa ut är därmed mycket liten.

Trots att denna matta från Pinepeak kanske inte är den allra mest exklusiva av de i guiden, är nätet smart utformat. Pinnarna som håller uppe det är böjda för att minska risken att barnen hoppar in i dem, samtidigt som de håller nätet ordentligt spänt.

Totalt tål studsmattan en vikt på 120 kg. Trots att den är stor väger den inte allt för mycket och är med sina dryga 80 kg inte omöjlig att flytta för den som vill.


React Aero Trampoline Studsmatta

React Aero Trampoline Studsmatta

Kolla priset hos:

Aero Trampoline är en mycket exklusiv och rejäl studsmatta. Vill du ha något som håller länge kan en modell som denna vara ett alternativ att ta en närmare titt på.

Det som skiljer denna studsmatta från de flesta andra är metallen som ställningen är gjord av. Den varmförzinkade metallen gör att den inte rostar. Studsmattan kommer helt enkelt att stå pall för det hårda, svenska vädret.

Studsmattan finns i flera olika storlekar. Från dryga 3 meter i diameter till en bit över 4 meter.

Något vi räknar som en nackdel är den relativt låga maxvikten på de minsta modellerna. Med bara ca 100 kg som maxvikt är det inte säkert att studsmattan håller för mer än 2 barn åt gången.

Säkerheten är något som man lagt stor fokus på med denna produkt. Nätet är böjt ut från mattan för att ge maximal hoppyta samtidigt som stolparna sitter en bit ifrån. Dessutom sitter skyddsnätet fast inuti kantskyddet för att minska risken för att fingrar och annat kläms i springan.


Stratos Trampoline

Stratos Trampoline

Kolla priset hos:

Stratos kommer här med en studsmatta som är lite mer exklusiv än de flesta andra i guiden. Säkerhet, men också design är saker som tillverkaren tänkt till lite extra kring när de tagit fram denna modell.

Studsmattan har bra studs, vilket såklart är ett av de viktigaste kriterierna för många. Guldgalvaniserade fjädrar ser också till att bevara denna studs över tid, utan att slitas av väder och vind.

Själva mattan är både halkfri och med skydd mot UV-ljus. På så vis bleks den inte när solen skiner på den.

Nätet runt mattan är mycket säkert. Pinnarna som håller upp det är böjda för att inte utgöra någon fara för den som hoppar. Själva nätet är finmaskigt och går att få mycket spänt för ökad säkerhet.

Designen är ganska sportig. En svart bas med gula detaljer, i kombination med de böjda pinnarna som håller nätet gör att detta enlig oss är en av de häftigaste mattorna i guiden.

Stratos trampoline kommer i två olika storlekar, antingen 3,66 m i diameter eller 4,27 m i diameter. Med andra ord kan du välja den som passar bäst in i just din tomt och som fungerar för din budget.


Vad ska man tänka på när man väljer studsmatta?

Det kan vara lite klurigt att veta vilken studsmatta som blir allra bäst för just ditt barn. Här kommer några tips som kan hjälpa dig på vägen.

Lagom storlek

Studsmattan ska inte bara vara en plats för barnen att leka på. Den kommer också att ta en hel del plats på din tomt. Speciellt om du bor i ett tätbebyggt område med lite mindre utrymme, kan det vara smart att inte välja en allt för stor studsmatta.

För att utnyttja platsen mer effektivt kan ett bra alternativ också vara de rektangulära mattor som passar bättre in i tomtens former. Nackdelen med dessa är bland annat att de ofta är lite dyrare.

Säkerhet

Att se till att studsmattan är säker, är såklart mycket viktigt. De flesta tillverkare har tänkt till ordentligt för att på olika sätt minimera riskerna.

Som förälder är det dock av stor vikt att du ser till att följa de rekommendationer och instruktioner som finns. Dubbelkolla att allt sitter rätt monterar och gå ofta igenom utrustningen för att se till att den är hel.

Saker som kan göra att studsmattan känns extra säker är bland annat ett högt nät som är ordentligt spänt. Om nätet går innanför det område där fjädrarna sitter är risken också ännu mindre att skada sig på denna ibland hårda yta.

Kvalitet

Studsmattor kommer att slitas med åren. Fjädrar och matta tänjs ut och studsen kommer att bli sämre över tid. Modeller med hög kvalitet står ofta bättre emot det något ogästvänliga klimat vi har i Sverige under vinterhalvåret.

Fjädrar som är galvaniserade kommer att hålla längre och stå emot rost bättre. En indikation på kvaliteten kan också vara hur lång garanti studsmattan har. Extra viktig är den garanti som finns på fjädrar och matta, eftersom det är detta som kommer att ge vika först.

Det finns förstås saker som kommer att göra att din studsmatta håller längre. Att låta den stå framme över vintern är inte en bra idé. Tung snö lägger sig på mattan och gör att den tänjs ut över tid.

Ett tips kan alltså vara att välja en modell som är lätt att montera upp och montera ned. På så vis blir det inte lika jobbigt att plocka undan den varje år.

Vi hoppas att du haft nytta av denna guide och lärt dig mer om vilka studsmattor som finns på marknaden, deras olika fördelar och nackdelar. Förhoppningsvis hittar du en som gör att dina barn kan ha en actionfylld sommar, med massor av härligt hoppande!


Här hittar du fler tips till prylar att ha i trädgården!