Bästa påskägg för barn 2024: Fyllda påskägg med godis

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

För många är en av de viktigaste påsktraditionerna att ge bort ägg fyllda med godis. Det finns många olika alternativ att välja mellan. På det sättet kan du alltid hitta ett ägg som passar perfekt när du ska ge bort ett ägg, eller om du vill köpa ett till dig själv!

Färdiga påskägg fyllda med godis

Var hittar man de bästa färdiga påskäggen med godis för barn?

Bästa utbudet av fyllda påskägg hittar du hos Sakligheter. De har otroligt många olika designer och stilar, storlekar och typer av godis i sina ägg.

Tre exempel på påskägg från Sakligheter

En annan bra nätbutik som säljer massor av påskprylar, är Bluebox. De har många olika unika påskägg fyllda med kvalitetsgodis!

Påskägg med choklad Marabou

Bästa utbudet av påskgodis på nätet har Cooper’s Candy. Inte så jättemånga klassiska påskägg, men otroligt mycket annat kul. Kanske att fylla egna ägg med?

Blandat påskgodis

Om du vill ha andra roliga prylar och pynt till påsk, kommer du sannolikt hitta en hel del skoj hos Partykungen. De har lite påskägg och godis, men massor av utklädnad, pynt, pyssel och annat påskigt!

Påskprylar olika godis och saker

Även den klassiska butiken Buttericks har ett bra sortiment inför påsk. Där hittar du bland annat bra påskägg att fylla själv, men även massor av pynt och roliga temaprylar!

Påskprylar många olika kul prylar mot gul bakgrund

Längre ned i artikeln hittar du några förslag på fina fyllda påskägg med massor av läckert godis!

Om du vill ha något till dig själv, eller som present, kan vi tipsa om dessa underbara påskägg för vuxna!

Lista på fyllda påskägg med godis

Här listar vi många olika påskägg, välfyllda med godis. De är fina presenter till barn, eller andra godisälskare. Här hittar du ägg i alla tänkbara storlekar och designer.

Mumin bryggan – påskägg med godis

Mumin bryggan – påskägg med godis

Gillar du Muminvärlden kan du välja ett metallägg med Muminmotiv. Det finns många olika sorter och just detta har en bild med Snorkfröken och Lilla My.

Ägget är i plåt och ca 15 cm stort. Inne i det finns det en blandning av inslagna godisbitar av olika slag.


Påskägg med godis i plåt – kanin

Påskägg med godis i plåt kanin

Vill du ha ett färdigt ägg att ge bort är det här ett fint val. Med en söt bild och massor av godis kommer de flesta bli glada för presenten – och den passar såklart perfekt till påsk.

Allt godis i ägget är bitar som är inslagna var för sig, och du får en bra blandning med olika sorters godis.


Påskägg med godis i plåt – rosa krans

Påskägg med godis i plåt rosa krans

Känner du för ett större påskägg i metall finns dessa vackra plåtägg med olika motiv, där storleken är 25 cm och vikten 2000 g.

Ägget är fyllt av godis – och du får massor med olika sorter! Allt är inslagna godisbitar, så det är inga problem att låta flera personer dela på det.


Påskägg med godis – Mumin båten

Påskägg med godis Mumin båten

För alla Muminälskare är påsken en bra tid, eftersom det finns så många fina påskägg att välja mellan. Äggen är ungefär 15 cm stora och väger 400 gram.

Innehållet består av olika sorters inslagna godisbitar, så det finns något som passar alla. Just detta ägget har ett motiv med en båt, men det finns många att välja bland.


Påskägg med godis – Beatrix Potter litet

Påskägg med godis Beatrix Potter litet

Ett alternativ till de populära plåtäggen är traditionella pappägg. Med vackra motiv blir de uppskattade gåvor, som till exempel detta med en av Beatrix Potters kaniner.

Ägget är såklart fyllt av godis, olika slags inslagna godisbitar. Det är ett ganska litet ägg på 15 cm och det väger 400 g.


Bamse påskägg med godis

Bamse påskägg med godis

Bland pappäggen hittar du många omtyckta figurer, som dessa med olika motiv från Bamse. Färgerna är vårfärger som gult och grönt och motiven är utformade för att passa till påsken.

I det 15 cm stora ägget finns det en bra blandning av inslagna godisbitar. Ägget väger 400 g. Perfekt gåva till barn som gillar Bamse!


Påskägg med godis XL

Påskägg med godis XL

Letar du efter ett lyxigt stort påskägg i papp med traditionellt påskmotiv? Många av de större äggen är idag gjorda i metall, men här hittar du ett fint pappägg i gammal stil.

Storleken är 23 cm och vikten är 1500 g. Det stora ägget är välfyllt med olika sorters godis – så att det finns något som kan passa alla!


Påskägg med godis, stort

Påskägg med godis stort

Här får du chansen att välja ett traditionellt påskägg i papp, i en modell som väger 700 g – inklusive godiset! Godiset i ägget är en utvald blandning av inslagna godisbitar.

Med många olika sorter är det ingen risk att du eller familjen hinner tröttna på godiset, ni kan njuta av det hela påsken!


Påskäggskorg XL

Påskäggskorg XL

Ska du ha en påskfest och vill bjuda gästerna på ett ägg, eller är det kanske något du vill ha till företaget?

Med en påskäggskorg får du 40 påskägg i en korg, där varje påskägg innehåller 150 gram godis. En fin gåva med blandade godissorter, vilket gör att alla kan uppskatta påskäggen.


Godisbox påsk – stor

Godisbox påsk stor

Är du inte så glad för just ägg? En piggt gul låda fylld av godis kan fungera minst lika bra. Godisboxen finns i en större och en mindre storlek, som innehåller 2300 g respektive 1000 g.

Oavsett vilken storlek du väljer får du en låda som är till bredden fylld av inslagna godisbitar.


Premium påskägg med italiensk choklad – guld stort

Premium påskägg med italiensk choklad guld stort

När du väljer ett premiumägg får du ett påskägg med godis av bättre kvalitet. Med italiensk choklad får du påskgodis i världsklass och den lyx du är värd.

Påskägget är i metall och en lite större variant med sina 25 cm. Det väger 1500 g.


Påskägg med Godis

Påskägg med Godis

Med ett genomskinligt påskägg i plast blir godiset i centrum redan från början, vilket passar bra under påskfirandet.

Godiset är ju det som lockar och som framför allt barn brukar tycka är det viktigaste. Det här är ett ägg proppfullt med olika sorters godis, och det innehåller 165 g.


Kinder Maxi Surprise – XL Easter

Kinder Maxi Surprise – XL Easter

Kinder Maxi Suprise är en större variant av kinderägg. Det här är på 220 gram och det är 18 cm på höjden.

Det är ett ägg i choklad som innehåller en leksak, precis som de vanliga kinderäggen – allt är bara lite större och lite bättre. Precis den lyx du önskar till påsk.


Påskägg med choklad – Marabou

Påskägg med choklad Marabou

Tycker du att påskgodis ska vara just choklad? Då är det här ett ägg för dig!

I ett stort guldägg på 25 x 17 cm gömmer sig mjölkchoklad, schweizernöt, Co-Co, peanuts, Oreo-bites och Mini favourites mix. På det sättet får du påskkänsla både genom ägget och genom att få massor av choklad!


Stort plåtägg med godis, 1,35 kg – Lila

Stort plåtägg med godis, 1,35 kg Lila

Vill du ha ett riktigt stort ägg som ger dig själv eller mottagaren ett överflöd av godis? Det här är ett alternativ med ett stort lila plåtägg på 25 x 17. Inuti finns det 1,35 kg godis.

Allt är bitar som är inslagna var för sig, som mini-kexchoklad, Twix, Snickers, Marianne, Dumle, Fizzy Pop-karameller och en hel del annat.


Påskägg med godis & snacks – Helgmys

Påskägg med godis & snacks Helgmys

Det här är ett stort guldägg på 25 x 17 cm. Inuti gömmer sig en bra mix av olika sorters godis och snacks. Du får flera olika sorters choklad, som det ju nästan alltid finns i påskägg.

Men det här ägget nöjer sig inte med det utan innehåller också till exempel Kick, tablettaskar, chips och ostbågar.


Påskägg – Surt och syrligt godis

Påskägg Surt och syrligt godis

Alla har sina favoriter när det kommer till godis och detta ägg är för den som älskar surt.

Metallägget har en storlek på 25 x 17 cm och innehåller påsar med supersura S-märken, sura S-märken i skum, sura nappar, FizzyPops, vattenmeloner,  Bubs Sour Ovals Fruity Pear och Bubs Sour Ovals Raspberry & Blueberry.


Påskägg fyllt 271g

Påskägg fyllt 271g

Här är godiset verkligen i centrum. Eftersom ägget är gjort av genomskinlig plast syns nämligen godiset redan när du får ägget. Inuti finns bland annat en chokladhare, så tillsammans med äggets form blir det ingen brist på påskkänsla.

Annat godis i ägget är till exempel mjölkchoklad, godishalsband, fruktklubbor och vingummibjörnar.


Godishus påsk 239g

Godishus påsk 239g

Känns det inte så viktigt för dig att det är just ett ägg kan det här godishuset vara ett alternativ. Det är ett sött hus i papper som innehåller sju olika sorters godis.

Förutom dragéägg, som kanske är det mest traditionella påskgodiset, får du till exempel sura lysmaskar, colaflaskor, björnar och skumgodis.


Här hittar du fler påsktips!