Bästa minikyl 2024: Perfekt för kylda drycker

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Det är viktigt att dricka tillräckligt, och när det är varmt ute kan det vara extra gott om drycken är riktigt kall. Med en minikyl har du möjlighet att få kall dryck även om du är ute med båten, reser i bil, eller sitter på ett kontor utan kök.

Du kan också välja att sätta en liten kyl vid sängen eller soffan, för att få lyxen att slippa anstränga dig för att få tag på en kyld dryck. De minsta kylskåpen är så små att du kan få plats med dem i stort sett var som helst.

Bland de minikylar som säljs idag finns det gott om olika varianter. Det som skiljer dem åt är bland annat storlek, utseende och färg. Även bland funktionerna finns det skillnader. Till exempel finns det möjlighet att använda många minikylar även för uppvärmning av mat, dryck eller snacks. Här jämför vi de bästa minikylarna just nu!

Minikyl fylld med drycker

Vilken minikyl är bäst i test?

Vår favorit bland de riktigt små kylskåpen, är minikylskåpet för 8 burkar. Mycket smidigt att ta med sig vart ni än ska, eller använda i sommarstugan, i spelrummet eller var du än behöver tillgång till lite dryck. Fungerar även som värmeskåp!

minikylskåpet för 8 burkar

Om du vill ha något större är det någon av dessa tystgående minikylar du ska kolla in. Effektiva och eleganta minikylar tillgängliga i storlekar mellan 47 och 115 liter.

Tystgående minikyl för 178 burkar

Många fler minikylar hittar du längre ned i artikeln!

Ett alternativ till små kylskåp, är att skaffa en elektrisk kylbox!

Många små kylskåp / minikylar jämförda

Här listar vi många minikylar. Storlekarna sträcker sig från cirka 4 liter ända upp till 80 liter, så det finns alternativ som passar de flesta.

Nedis Portabel Minikyl 4 liter

Nedis Portabel Minikyl 4 liter

Kolla priset hos:

Nedis har tagit fram en portabel minikyl som rymmer 4 liter. Det motsvarar 6 stycken burkar på 33 cl, så det räcker för en varm dag eller en längre bilresa. Kylskåpet går nämligen bra att ha med dig i bilen. Att det har en så kompakt design gör det lätt att flytta på, och upptill finns det ett handtag för att det ska bli lättare att bära på.

För att kylskåpet ska hållas kallt behöver det vara kopplat till en strömkälla. Ett vanligt vägguttag går bra, men det funkar också med ett 12 V-uttag i en bil eller båt. Kylan kan hållas i flera timmar efter att kylskåpet stängts av.

Förutom att Nedis portabla minikyl kan ge dig kalla drycker när det är varmt ute kan du även använda den för uppvärmning. För kylning är temperaturen 8-18 grader och uppvärmningen är på 0-65 grader. Kylskåpet har en enkel stil. Det är vitt med rundade kanter och har storleken 21 x 27 x 26 cm.

Varumärket Nedis är ett av de ledande när det kommer till hemelektronik – och de har varit det i mer än 40 år. Produkterna från Nedis utgår från ny teknik och de gillar innovationer. Bland de saker de tagit fram finns ett brett utbud av saker för hemmet som köksmaskiner, tillbehör till datorer och mobiler, och produkter för belysning, ljud och energi.


Minikylskåp för 8 burkar

Minikylskåp för 8 burkar

Kolla priset hos:

Vill du ha ett riktigt litet kylskåp kan detta vara ett alternativ som passar dig. Här får du en mini fridge som rymmer 8 stycken 33 cl-burkar. Det går också att få in 4 stycken 50 cl-flaskor. Kapaciteten motsvarar 6 liter. I kylskåpet finns det två små hyllplan som är avtagbara. På det sättet kan du anpassa hur du fyller kylen utifrån vad det är du ska ha med dig.

Det här är en snygg liten kyl som finns i två olika färger. Det ena alternativet med en något matt svart färg, och med det andra får du ett kylskåp i en klarröd nyans. På framsidan finns texten ”mini fridge”, i övrigt är kylen enfärgad. Yttermåtten är på 30 x 24,6 x 18,6 cm medan innermåtten är 25,5 x 17 x 13,6 cm. På ovansidan finns ett handtag som är bra om du vill lyfta eller bära med dig kylen.

På kylskåpets baksida finns en knapp där du kan sätta på effekten och också välja om det är nedkylning eller uppvärmning du vill ha. Den kalla temperaturen är på 8 grader medan den varma är på 50 grader.

Är det max 25 grader i rummet kan du välja snabbkylning och få en temperatur på 8 grader på dina drycker inom en timme. Kylskåpet kopplas till ett vanligt hushållsuttag. Det är välisolerat och drar därför inte så mycket energi. Isoleringen gör också att kylan kan hållas ett tag efter att kylskåpet kopplats ur.


Denver Mini-kyl/värmeskåp 4 liter

Denver Mini-kylvärmeskåp 4 liter

Kolla priset hos:

Med Denvers minikylskåp får du ett smidigt litet kylskåp som inte bara ger dig möjlighet att kyla dina drycker – utan också kan värma upp och hålla värmen på din mat. Storleken är 4 liter, vilket motsvarar 6 stycken läskburkar.

Du kopplar kylskåpet till ett vanligt vägguttag eller till ett 12 V-uttag som kan finnas till exempel i bilen eller båten. Drycken kan kylas ner till 6 grader och vill du istället använda det för att värma mat är en temperatur på 55 grader möjlig. Den lilla storleken gör att det är ett kylskåp som passar perfekt att ha med dig på resan, på utflykten, eller att ha nära till hands under varma dagar.

Utseendet på Denvers minikylskåp ger en mjuk känsla. Den rektangulära formen har kompletterats med rundade hörn och den matta finishen på ytan bidrar till känslan. På dörren finns ett kromat dörrlås, en snygg detalj som gör att kylen upplevs som påkostad. Inuti kylen finns en avtagbar hylla och det finns dessutom inbyggd belysning.

Det danska varumärket Denver erbjuder olika sorters elektronik. Ambitionen är att skapa elektronik med hög prestanda till ett pris som de flesta kan ha råd med. Denver har inte bara produkter av hög kvalitet utan också väldigt många olika produkter. De tillhör de varumärken som har störst utbud och hos dem kan du hitta allt från smartphones och videoutrustning till säkerhetsprodukter.


Emerio Mini-kyl/värmeskåp 4 liter

Emerio Mini-kylvärmeskåp 4 liter

Kolla priset hos:

Emerios minikylskåp är klarrött. Det är en riktig färgklick med rundad form och blank yta som det är lätt att bli glad av, och det drar blickarna till sig.

Förutom att man kan bli glad av utseendet kan man bli på bättre humör av att få kall dryck när det är riktigt varmt ute – något denna minikyl kan bidra med. Kylen rymmer 4 liter eller 6 stycken 33 cl-burkar med läsk. Inuti finns en avtagbar hylla som du kan använda när du fyller det med dina favoriter.

Kylskåpet har en dubbel funktion, så att du kan välja om det är kyla eller värme du vill ha. Det använder sig av ett termoelektriskt system som gör det till ett tyst alternativ, och du väljer enkelt mellan kyla och värme via en knapp på baksidan.

Emerios lilla kylskåp kan kopplas till ett vanligt vägguttag och det medföljer en adapter som gör att du också kan koppla det till ett 12 V-uttag till exempel i bilen. Kylningen kan ge dig drycker som är max 18 grader kallare än den omgivande temperaturen.

Emerio är ett varumärke som fokuserar på teknik och funktionalitet, och de lever alltid upp till både de allmänna kraven och sina egna högt satta säkerhetskrav.

Emerio har elektriska köksmaskiner och annan hemelektronik i sitt sortiment, saker som kan förenkla din vardag. Förutom mixers och maskiner du behöver för att förbereda eller tillaga din mat erbjuder de till exempel hälsoprodukter, klädvårdsprodukter och fläktar.


Chillmate Minikyl Termoelektrisk

Chillmate Minikyl Termoelektrisk

Kolla priset hos:

Chillmate är en termoelektrisk minikyl som kan ge dig kalla drycker när det är varmt ute. Du kan också använda den till att värma upp drycker, snacks eller mat. Den termoelektriska lösningen står för värme eller kyla och ger en tystgående kyl som du kan använda till exempel på kontoret eller i bilen.

Det normala är att koppla in kylen i ett vanligt vägguttag, men det medföljer ett extra biluttag som gör att du också kan koppla den till ett 12 V-uttag. Det du placerar i kylskåpet kan bli minst 5 grader kallt, eller 16 grader kallare än omgivningstemperaturen. Värmen kan bli 65 grader när du väljer uppvärmningsfunktionen.

Chillmate rymmer 15 liter, vilket motsvarar ungefär 16 läskburkar. Yttermåtten är 42 x 25,8 x 36 cm och innermåtten är 35 x 21 x 26 cm. Kylen finns i färgerna svart och silver, och har ett avskalat matt utseende med ett blänkande silverfärgat handtag på dörren.

Chillmate väger 4,6 kg och har ett handtag på ovansidan som gör kylen lätt att bära. Det rekommenderade är att placera den där den ska stå innan du fyller på med dryck, snacks eller mat, eftersom den kan bli ganska mycket tyngre när den är fylld.

Chillmate har två hyllor i dörren och en avtagbar hylla som går att använda mitt i kylskåpet. Med hyllornas hjälp kan du lättare fylla kylen på ett sätt så att du enkelt kommer åt allt du vill ha i den. 


Create Fridge Mini Box Bärbart Kylskåp

Create Fridge Mini Box Bärbart Kylskåp

Kolla priset hos:

Detta mintfärgade lilla kylskåp kommer från Create och har en uppfriskande retrodesign. Framsidan pryds av Creates logga och inuti finns det en avtagbar hylla som gör att du lättare kan få ordning på det du vill kyla ner. I dörren finns det dessutom en smal liten hylla där till exempel en chokladkaka kan få plats. Fridge Mini Box har en storlek på 27 x 20,8 x 26,5 cm.

Kylskåpet kan kyla ner drycker, mat, skönhetsprodukter, eller vad som helst som du behöver hålla kallt. Med en särskild kabel kan du koppla in kylskåpet i bilen och det kan bli en bra hjälp på din resa, framför allt under varma sommardagar.

Fridge Mini Box har även en uppvärmningsfunktion som kan hålla picknickmaten eller jobblunchen varm. Det är inte bara att kylskåpet går att koppla till uttaget i bilen som gör att det passar för resor, utan även den kompakta designen och lilla storleken gör att du enkelt kan ta med dig det i din packning. Upptill finns det ett handtag som gör kylskåpet lättare att bära.

Create har fullt fokus på retrostilen, och gör snygga och genomtänkta hushållsprodukter. Varumärket erbjuder kylskåp i olika storlekar, som både till form och färg har en design som för tankarna till 1950-talet.

De erbjuder även andra köksmaskiner, som vattenkokare, brödrost, popcornmaskin och smörgåsgrill. Create strävar efter att ta fram produkter som inte bara är funktionella utan också så snygga att de fungerar som dekoration.


Tystgående minikyl för 178 burkar

Tystgående minikyl för 178 burkar

Kolla priset hos:

Med den här minikylen får du ett tystgående alternativ från Lyfco. För att räknas som minikyl är den relativt stor eftersom du kan få in 178 vanliga läskburkar. Formulerat på ett annat sätt rymmer den 115 liter. Kylen är tänkt som en ölkyl, där du alltid kan ha tillgång till kall dryck.

Den fungerar också bra att använda för fester och andra tillställningar. Eftersom den är tystgående stör den inte, och kylen kan ju fyllas på efter hand så att det alltid finns kall dryck till de som är törstiga.

Det här kylskåpet är gjort i svarta och mörkgrå nyanser. Det går att se in genom dörren som är i glas, och det finns en inbyggd belysning som underlättar om kylen ska användas där det är mörkt. Kylskåpet håller en temperatur på mellan 3 och 13 grader och det är en fristående kyl som kopplas till ett vanligt vägguttag.

Storleken är 54 x 53,9 x 84,7  cm och fötterna går att justera så att kylen står bra även på ojämna underlag. En extra fördel hos just det här kylskåpet är att du själv kan välja om dörren ska öppnas till höger eller vänster.

Varumärket Lyfco har som mål att bidra till ett bättre hem – ett hem där du kan slappna av och må bra. Med smarta lösningar kan din vardag fungera bättre och få den guldkant du behöver. I Lyfcos sortiment hittar du bland annat produkter inom spa & avkoppling, trädgård, middag & lounge, livsstil, badrum och energi & klimat.


Fristående minikyl för 110 burkar

Fristående minikyl för 110 burkar

Kolla priset hos:

Lyfcos fristående minikyl ger dig möjlighet att kyla upp till 110 burkar eftersom den rymmer 80 liter. Det är alltså inte det minsta kylskåp du kan välja, men fortfarande ett väldigt smidigt alternativ.

Med flera hyllplan och en dörr i glas kan du lätt organisera det du vill hålla kallt, och se vad som finns där utan att behöva öppna dörren. Minikylen är tystgående och kan hålla temperaturer på mellan 3 och 13 grader. Du ställer själv in hur kallt du vill att det ska vara med ett enkelt reglage.

Lyfcos minikyl har en storlek på 47,4 x 44 x 84 cm. Du kopplar kylen till ett vanligt vägguttag och den inbyggda belysningen gör kylen praktiskt oavsett vad det är för tid på dygnet.

Du kan själv välja om dörren ska vara vänsterhängd eller högerhängd och med justerbara fötter kan minikylen stå stabilt oavsett hur underlaget ser ut. Det glas som finns i dörren är dubbelt, med ett yttre lager som är härdat. Det är ett alternativ som bidrar till att förbättra isoleringen, hålla kvar kylan och hålla nere energiförbrukningen.

Från varumärket Lyfco kommer en lång rad olika produkter som kan bidra till att ditt hem blir en plats där du kan trivas bättre. Med allt från golftillbehör och elcyklar till solceller och utemöbler kan du anpassa ditt hem och din vardag efter just dina behov. Lyfco strävar alltid efter att erbjuda prisvärda produkter med en funktionell och modern design.


Minikyl för 52 burkar

Minikyl för 52 burkar

Kolla priset hos:

Lyfco har tagit fram en tystgående minikyl för 52 burkar, som dessutom har inbyggd belysning. Kylen påminner om de större modellerna, men har ett smidigare format och rymmer bara 47 liter. Kompressorn som används gör att kylen inte väsnas och inte heller vibrerar, så du kan använda det även i miljöer där du vill slippa buller.

Denna minikyl från Lyfco har ett avskalat utseende i svart, med en glasdörr framtill. Inuti finns  två trådhyllor där du kan organisera drycker, mat eller annat du vill hålla kallt. Glasdörren har dubbla lager av glas, med härdat glas ytterst.

På det sättet blir dörren både tålig, transparent och bra på att hålla kvar kylan. Storleken på minikylen är 47,8 x 43,3 x 51,4 cm och temperaturen kan vara 3-13 grader. För att anpassa temperaturen efter dina behov finns ett reglage med fem olika nivåer.

Med justerbara fötter och en dörr som kan hängas både till höger och vänster är det ett flexibelt kylskåp som kan passa i de flesta sammanhang. Du kopplar in det i ett vanligt vägguttag.

Lyfco är ett varumärke som erbjuder olika produkter inom områden som livsstil, trädgård, middag & lounge, spa & avkoppling och energi & klimat. De tar fram sitt sortiment utifrån vad en modern människa kan behöva för att få ett fungerande och trivsamt hem, och lägger stor vikt vid att lösningarna ska vara både hållbara och prisvärda.


Cool Cube Minikyl Coca Cola

Cool Cube Minikyl Coca Cola

Kolla priset hos:

Gillar du Coca Cola kan denna minikyl från Scandomestic bli en rolig inredningsdetalj. Både på sidan och på dörren finns den välkända Coca Cola-loggan, och eftersom hela kylskåpet är rött passar även det in i temat. Undantagen från den röda färgen är några silverfärgade detaljer och den transparenta dörren, som gör att du kan se vad som finns inuti kylskåpet.

En Cool Cube rymmer 50 liter, så du får in en hel del även om den är liten. Perfekt till Coca Cola och andra drycker som det kan vara skönt att ha tillgång till under varma dagar. Cool Cube går såklart också att använda som ett vanligt kylskåp om du vill ha annan mat i det. Det här är ett alternativ som drar lite energi och är väldigt tyst när det är igång. Temperaturen i det kan vara 4-12 grader och för att underlätta för ordningen i kylen finns det två hyllor. Storleken är 43 x 51 x 47,5 cm.

Scandomestic har funnits sen 2006 och det är ett varumärke som erbjuder hög kvalitet till bra pris. Scandomestic är danskt och i sitt sortiment har de vitvaror både för professionella miljöer och för hemmabruk. De säljer produkter i hela Europa och även i andra delar av världen. Förutom att produkterna ska vara funktionella lägger Scandomestic stor vikt vid hållbarhet och säkerhet för att du ska kunna få så bra produkter som möjligt. 


Smeg FAB5LWH3 Minikylskåp

Smeg FAB5LWH3 Minikylskåp

Kolla priset hos:

Från Smeg kommer FAB5LWH3, ett snyggt litet kylskåp där man direkt kan se att det kommer från just det varumärket. Det har den typiskt rundade formen i retrostil och det kromfärgade handtaget på dörren.

Skulle någon trots allt vara osäker på tillverkaren står det Smeg på dörren. Minikylen tillhör Smegs FAB-sortiment och är tänkt att fungera som en liten bar med drinkar och snacks. Kylskåpet kan fungera lika bra på kontoret, i ett hotellrum eller i ett sovrum. Oavsett var du väljer att ställa det ger dig Smegs FAB5-kylskåp möjlighet att få kalla drycker.

FAB5LWH3 Minikylskåp kan hålla temperaturer på mellan 8 och 14 grader, där du själv kan justera hur kallt du vill att det ska vara. Inne i kylen hittar du två hyllor, som det också är möjligt att justera så de blir på den höjd som passar dig bäst.

Dessutom finns det flaskhållare och ett mindre fack i dörren, en islåda och inbyggd LED-belysning. Kylskåpet rymmer 40 liter och har en storlek på 40,4  x 72,5 x 50 cm.

För Smeg är designen en väldigt viktig del när de tar fram sina produkter. Mest kända har de blivit för sin serie med kylskåp i 50-talsstil, pastellfärgade kylskåp som drar blickarna till sig i köket. Pastellfärgerna är något återkommande hos många av Smegs produkter, men de erbjuder även andra färger – och ibland även mönster. I sortimentet finns förutom kylar även olika slags köksmaskiner.


Frostbite Minikyl

Frostbite Minikyl

Kolla priset hos:

Med Frostbite Minikyl från bar@drinkstuff får du en kompakt minikyl som ger en kvadratisk känsla. I själva verket är kylen rektangulär med sina mått på 52 x 44 x 47 cm, men det har inte så stor betydelse. Viktigare är att det är möjligt att få in 45 stycken 33 cl-burkar i den. Med andra ord är det en kyl som kan ge både dig och dina vänner kall dryck och kan bidra till att skapa en bra kväll.

Frostbite är en minikyl som är gjord just för drycker och det är inte rekommenderat att du har färskvaror i kylen. Till en minibar passar den dock perfekt. Skulle du vara sugen på annat än läsk eller öl i vanliga burkar kan du ta ut de två hyllorna och på det sättet få plats med till exempel ett par vinflaskor istället.

Frostbite finns i svart eller silverfärg, och båda alternativen har en dörr med dubbelglas som skapar en bra isolering. Temperaturen i kylskåpet kan vara 5-18 grader och att kylan skapas av en kompressor gör att det är tystgående.

Varumärket bar@drinkstuff erbjuder det mesta du kan behöva när det är dags för en fest med cocktails eller om du vill skapa en egen hemmabar.

I sitt sortiment erbjuder de bartillbehör i alla prisklasser, och många av sakerna passar minst lika bra att ge bort i present som att köpa till dig själv. I utbudet från bar@drinkstuff hittar du allt från cocktail shakers, skedar och dekorationer, till minikylskåp och böcker.


Hitta fler praktiska kylboxar, väskor med mera!