Bästa hemstäd i Göteborg 2023: Jämförelse av många städfirmor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Städningen kan lätt bli en tuff uppgift som tar upp en hel del tid hemma. I den här artikeln kikar vi närmare på olika städfirmor i Göteborg som kan bidra till att underlätta din vardag och göra att du får mer tid över till annat.

Hemstädning Göteborg

Vilken städfirma i Göteborg är bäst i test?

Vårt tips är att anlita en städfirma som är väletablerad och känd i området. De bör ha kontor och personal på plats i Göteborg.

Du bör även se till att välja en städfirma med goda omdömen och nöja kunder.

Slutligen underlättar det om du väljer en städfirma som är lätt att få kontakt med, samt gör det lätt att boka hemstäd runt om i Göteborg.

Alla dessa kriterier fyller Städarna Göteborg. De är ett av de mest populära städföretagen i Göteborg och har en mycket bra hållbarhetspolicy både vad gäller sina medarbetare samt miljö och klimat. Du kan enkelt boka ett digitalt hemstädsmöte på deras hemsida!

Städarna Logo

Ett annat mycket bra alternativ är att göra en sökning på Dorunner. Där hittar du anslutna företag som kan utföra exakt den tjänsten du efterfrågar. Därefter får du upp till 5 offerter och kan jämföra erbjudandena. Det är det bästa sättet att jämföra pris på hemstädning eller andra servicetjänster.

Do Runner Logo

Se hela listan på städfirmor med hemstädhjälp i Göteborg längre ned i artikeln!

Varför anlita städfirma?

Kvinna med städkläder håller skrubbsvamp och borste

 Det finns många bra anledningar till att anlita hemstäd om du bor i Göteborg, eller någon annan stad för den delen. Här kommer några av skälen till varför det kan vara en bra idé.

Till att börja med kommer du att spara en hel del tid om du väljer att anlita professionell hjälp med städningen. Många lägger flera timmar varje vecka på att städa, tid som de flesta nog egentligen skulle vilja lägga på annat. Att anlita hemstäd kan alltså göra att du får en lugnare och mer harmonisk vardag.

Ett annat bra skäl är på grund av att vi trivs bättre i en städad miljö. Ett hem som är stökigt leder lätt till stress och en viss oro i kroppen. Det blir helt enkelt svårare att slappna av när huset eller lägenheten är en enda röra.

Har du regelbunden städhjälp kommer ditt hem oftare att vara rent. Om du anlitar hemstäd tillräckligt ofta kommer det helt enkelt inte hinna blir särskilt stökigt innan det städas igen.

I guiden nedan lyfter vi massor av olika städfirmor som verkar i och omkring Göteborg. Med hjälp av den hoppas vi att du kan hitta en firma som underlättar just din vardag på bästa sätt.

15 olika städfirmor med hemstäd i Göteborg

Här är hela listan på företag som erbjuder hemstäd i Göteborgsområdet. Vissa är helt och hållet lokala företag, medan andra har verksamhet på många håll runt om i landet.

Städarna

Städarna Logo

En firma vi varmt kan rekommendera för dig som ska anlita hemstäd i Göteborg är Städarna. De har massor av garantier och fördelar som gör att de faktiskt sticker ut en hel del från de flesta andra alternativ i denna guide.

Ett problem inom städfirmornas värld är dåliga arbetsvillkor. Det är alldeles för vanligt att människor arbetar svart, eller jobbar utan kollektivavtal. Om du anlitar Städarna kan du dock känna dig trygg med att saker och ting gått till på rätt sätt och att de anställda har det bra.

Alla som jobbar på denna firma innefattas nämligen av kollektivavtal. Dessutom är de kollade i brottsregistret, vilket verkligen inte är en garanti på alla andra firmor. På så vis kan du med gott samvete anlita städkraft som du vet har rimliga villkor, samtidigt som du kan känna dig säker med tanke på vilka som rör sig i ditt hem.

Ett annat plus med Städarna är att de har en så kallad nöjd-kund-garanti. Det här innebär att du kan anmäla om det är något som du inte är nöjd med när det kommer till städningen, för att sedan få det åtgärdat. På så sätt kan du känna dig helt trygg med att städningen alltid lever upp till den standard du önskar.

Städarna har också ansvarsförsäkring. Detta innebär ett ökat skydd om olyckan skulle vara framme, vilket kan kännas tryggt.

En annan anledning till att välja Städarna är att de arbetar aktivt med frågor som rör miljö och klimat. Man jobbar bland annat med att vara så effektiva som möjligt när det kommer till rengöringsmedel, för att undvika att använda för mycket.

Utöver detta har Städarna också välplanerade körscheman för att minska antalet kilometer i bilen varje år. Dessutom har de klimatinvesterat i verksamheter som främjar miljön.

En sak som skiljer städarna när det kommer till hemstäd är att du kan välja mellan olika paket, beroende på vilken budget du har. Beroende på vilka delar av hemmet som ska bli städade och hur omfattande hjälp du vill ha kan du alltså hitta ett alternativ som funkar för din ekonomi.

Till exempel kan du spara en hel del pengar genom att underlätta arbetet för de som ska städa hemma hos dig. Genom att plocka undan lite och själv sköta uppgifter som fönsterputs och storstädning kan du spara in en hel del. Något som inte alla firmor erbjuder.

Utöver vanlig hemstädning finns också massor av andra tjänster som golvvård, trappstädning och sanering. För dig som letar efter en gedigen och bra städfirma som tar ansvar och med många olika valmöjligheter är Städarna ett svårslaget alternativ.


Haynes cleaning AB

Haynes cleaning AB Logo

En annan städtjänst för dig som bor i eller kring Göteborg är Haynes AB. Detta är en relativt nystartad firma som växer snabbt och på senare år har upptäckts av många nöjda kunder.

Haynes kanske inte är den firma som har mest att erbjuda när det kommer till olika alternativ och valmöjligheter. Vill du ha något enkelt kan det här dock vara ett perfekt val.

Hos Haynes väljer du helt enkelt om du vill ha hemstäd varannan, var fjärde eller varje vecka. Du betalar ett pris per timme och kommer efter att du anmält hur många kvadratmeter du har, få ett prisförslag med hur mycket städningen kommer att kosta.

Fördelen med betalning per timme är att du utan problem kan lägga till lite extra tjänster om du vill. Bland annat kan du få hjälp med saker som att stryka tvätt, eller att byta sängkläder.

Nackdelen är att du inte vet exakt vad summan kommer att landa på varje månad. Dessutom finns inget budgetalternativ som exempelvis hos städarna, där du kan välja bort vissa uppgifter som du orkar med själv för en mer prispressad städning.

Kort sagt kan Haynes vara ett alternativ för dig som vill ha något enkelt och funktionellt. Letar du efter möjligheter att anpassa städningen efter just dina behov och inte betala för mer än du behöver finns dock andra städtjänster som är mer flexibla.


Sverige & Co

Sverige & Co Logo

Sverige & Co är ytterligare en städfirma för dig som bor i Göteborg. De erbjuder allt från flyttstäd till hemstäd och är ett gediget och bra alternativ.

Den stora nackdelen med Sverige & Co är att tjänsten än något krånglig att komma igång med. En del firmor har möjligheten att anmäla sig för hemstädning direkt via hemsidan online. Här måste du först fylla i massor av uppgifter för att sedan få en offert.

Även här kan vi också sakna möjligheten till att välja olika paket för att anpassa sin städning för att komma ned i pris. Det finns möjlighet att lägga till saker som exempelvis fönsterputs, men du har inte chansen att ta bort vissa delar av tjänsten för att anpassa priset efter din ekonomi.

Ett plus med Sverige & Co är dock att avtalet sker helt utan bindningstid. Du har alltså möjlighet att avsluta när som helst om du vill det. Perfekt för dig som vill kunna prova och känna på tjänsten innan du bestämmer dig för om den är något för dig.

Något annat som får nämnas som en fördel är att du under helt processen kommer att ha samma person som sköter din städning. Detta kan kännas tryggt eftersom du då vet att du kommer få ett likadant resultat varje vecka.

Dessutom har Sverige & Co ansvarsförsäkring för en extra trygghet för dig som kund om något skulle hända. Kort sagt en bra städtjänst, som dock kanske inte är den allra smidigaste när det kommer till saker som bokning eller flexibilitet.


RenaHus

RenaHus Logo

Här är en städfirma som gör allt de kan för att kunden ska vara nöjd. De har också ett stort utbud av olika tjänster och kan vara något att kika närmare på för dig som vill skaffa hemstäd i eller kring Göteborg.

Den stora fördelen med RenaHus är att de som sagt sätter kunden i fokus. Bland annat har de en så kallad nöjd-kund-garanti. Om du inte är nöjd med något i städning kommer de att åtgärda problemet inom 48 timmar. En extra garanti helt enkelt som gör att du kan känna dig säker på att få en städning om lever upp till dina krav.

Något som tyvärr får ses som en nackdel med att anlita RenaHus är de villkor som finns för betalning. När du ska betala för de tjänster du köpt får du en faktura. Denna måste sedan betalas inom 10 dagar för dig som privatperson.

Det här är lite väl tight för de flesta och något som kan leda till en del påminnelseavgifter och liknande för den som inte är mycket försiktig.

RenaHus har ett brett utbud av olika städtjänster. Du kan välja mellan till exempel vanlig regelbunden hemstädning, eller storstädning någon gång per år. Det finns också möjlighet att få hus eller lägenhet städat inför saker som flytt eller visning.

De har också en del tjänster för företag. En bra och professionell kontorsstädning kan till exempel göra att dina anställda trivs ännu bättre på jobbet.


Städalliansen

Städalliansen Logo

Ett lite mer modernt städbolag som utför sina tjänster i Göteborg är Städalliansen. De har flera olika detaljer och delar i sin tjänst som de flesta andra företag inte har.

En sak som gör att Städaliansen sticker ut är att de har en mobiltjänst, något som långt ifrån alla firmor i branschen erbjuder. Här kan du bland annat se vilka punkter som utförts under städningen efter att den genomförts.

Ett annat plus är att man har bra villkor för sina anställda. Alla städare har kollektivavtal. Dessutom erbjuder Städalliansen ansvarsförsäkring för en ökad trygghet för dig som kund.

Ytterligare en fördel är att du har möjlighet till ett provtillfälle. Detta innebär att du får prova på tjänsten till ett reducerat pris, utan några krav. Är du sedan nöjd kan du därefter gå vidare till att boka regelbundet hemstäd av hus eller lägenhet.

Till sist ska också nämnas att alla typer av städartiklar ingår. Det här är inte helt självklart och kan vara extra skönt om du till exempel har en övernattningslägenhet, utan speciellt mycket städutrustning.


Studentstäd

Studentstäd Logo

Studentstäd är ett städföretag som verkligen satsar på att ligga i framkant när det kommer till teknik och smarta lösningar. De har bland annat en speciell digital städportal som kan underlätta både för anställda och för dig som kund.

De ser bland annat till att pressa priserna genom att komma på smarta lösningar kring administration. Det handlar om allt från genomtänkta system för att hämta och lämna nycklar till att hitta på nya sätt att sköta pappersarbetet.

Som kund kan du bland annat se alla datum för dina framtida städningar i portalen. Du kan också se fakturor som ska betalas och har betalats.

Ett stort plus är också att du i denna portal kan kommunicera direkt med den personal som städar din lägenhet. Något som gör upplevelsen så mycket smidigare och gör att du kan lämna specifika önskemål eller ställa frågor, till den det faktiskt berör.

Studentstäd är också hårda när det kommer till miljö och klimat. Bland annat har de mycket höga krav på de kemikalier som används, hårdare än de flesta.

Om något ska nämnas som en nackdel är det kanske att utbudet av olika tjänster inte är så stort. Som privatperson finns möjlighet till enklare städning som till exempel hemstäd och flyttstäd. Vi saknar dock tjänster som visningsstäd eller rengöring av golv.


Alberts Städservice

Alberts Städservice

Alberts Städservice erbjuder städning till ett bra pris. De har dock en del nackdelar som gör att det enligt oss inte är den allra smidigaste firman för hemstädning att använda.

Bland annat kommer du att behöva se till att du har en hel del saker hemma för att de ska kunna utföra sitt jobb. Saker som Mikrofiberdukar och rengöringsmedel är såklart skönt att slippa köpa själv, men med Alberts måst du alltså ha det hemma.

För vissa kan det vara en ganska stor nackdel att behöva köpa och ordna med allting själv. Men har du redan sakerna hemma är det såklart ett bra sätt att komma ned lite i pris.

En annan nackdel är att det inte finns några garantier för att du har samma städare hemma hos dig, även om du bokar regelbunden veckostädning. För vissa kan detta vara jobbigt eftersom de då inte känner sig säkra på att få samma resultat varje vecka.

Ett plus är dock att det är smidigt att komma igång med Alberts städservice om du vill ha hemstädning. Du kontaktar dem helt enkelt och får därefter återkoppling inom 24 timmar. Efter ett kostnadsfritt besök är det därefter fritt fram att köra på med städningen.

Ytterligare något som får nämnas som positivt är att även Alberts städservice har en nöjd-kund-garanti. Perfekt för dig som vill ha en extra trygghet i att allt lever upp till den nivå du önskar.


Homemaid

Homemaid Logo

Ett lite mindre, men stabilt städföretag är Homemaid. Här kan du boka hemstädning som avlastar i vardagen, men de har också ett brett utbud av andra tjänste kopplade till städning.

När du köper städning hos Homemaid kan du göra det med gott samvete. De anställda har ordentliga villkor med kollektivavtal för en tryggare och mer rättvis arbetsplats.

Ett annat stort plus är flexibilitet. När det kommer till hemstädning kan du själv välja exakt hur mycket och vilka delar du vill ha städade.

Även om det kanske är ännu smidigare med färdiga paket i olika prisklasser gör det här att du kan anpassa städningen efter dina behov. Du behöver med andra ord inte betala för tjänster som du egentligen inte skulle behöva.

Nackdelen jämfört med ett färdigt paket är att du inte vet vad det kommer att kosta på förhand. Vilka delar du vill inkludera i städningen i kombination med saker som var du bor kommer att påverka priset. Själva summan får du inte reda på förrän du begärt en offert.

Något som är ganska unikt med Homemaid är möjligheten att ge bort hemstädning som presentkort. Helt perfekt för den som är alldeles för stressad i vardagen och som du vill ge en chans att slappna av lite.


Boleva.se

Boleva Logo

Om du letar efter ett företag som också är verksamma inom städer nära Göteborg kan Boleva vara ett alternativ för dig. De har nämligen förutom Göteborg också lösningar för dig som bor i städer som Kungälv, Varberg eller Marstrand.

De fokuserar till stor del på trygghet. Bland annat lägger Boleva stor vikt på att bemöta sina kunder och ge en personlig upplevelse, för att du ska kunna känna dig ännu tryggare med städandet.

Här är också ett företag som ser till att de anställda har det bra. Med saker som kollektivavtal och löner som ligger en bit över branschpraxis säkerställer de att alla har det de behöver. De har också gott om anställda som arbetar på heltid, vilket heller inte är någon självklarhet när det kommer till städföretag.

Nackdelen med Boleva är tyvärr priserna. De lägger fokus på finess och bra villkor för de anställda, men kostnaden per timme blir därför också ganska mycket högre än hos konkurrenterna. Är du ute efter en billig hemstädning finns det alltså andra alternativ som erbjuder mer.

Förutom hemstädning finns också en del annan städning för privatpersoner, även om utbudet inte är enormt. Du kan bland annat välja visningsstädning, eller storstädning av ditt hem. Vi kan dock sakna alternativ som till exempel flyttstädning som många kunder är intresserade av.


Hemfrid

Hemfrid Logo

Här är en av de firmor i denna guide som erbjuder olika paket beroende på vad du har för behov. Hemfrid har lösningar för olika budgetar, beroende på hur mycket hjälp du behöver i hemmet.

Ett stort plus med Hemfrid är möjligheten att ha ett digitalt första möte. Det här innebär att du smidigt kan stanna i ditt hem och boka och starta upp städningen därifrån. Enklare att komma igång helt enkelt.

Som sagt kan du med Hemfrid boka olika paket, beroende på hur mycket hjälp du behöver. De har nämligen en tjänst som kallas för Hemfrid Premium.

Förutom städning innefattar den olika vardagssysslor som du behöver hjälp med. Om det så handlar om att gå ut med hunden, eller att vattna blommorna så kan någon göra det åt dig med Hemfrid Premium. På så sätt får du ännu mer tid över i vardagen.

Generellt sett går ditt abonnemang hos Hemfrid att anpassa ganska mycket. Dessutom omfattas alla anställda av kollektivavtal, så att du kan anlita städhjälp med gott samvete.

Nackdelen är att det tar ett litet tag att få sitt prisförslag. De olika paketen har inte fasta priser och det innebär att du efter ett möte kommer få en offert. Något krångligt för den som direkt vill veta om den har råd med hemstädning via Hemfrid, eller inte.

Utbudet är heller inte det absolut bredaste. Det finns företag som erbjuder många fler tjänster utöver veckostädning, flyttstäd, fönsterputs och storstädning. Är du på jakt efter en specifik tjänst som visningsstäd kan det vara värt att vända sig till en annan aktör.


Makeclean

Makeclean Logo

Makeclean har en service inom städning som är ganska ovanlig, men också aktuell i dagens läge. Med dem kan du nämligen beställa en desinfektion av lägenhet eller hus.

Man använder ett kliniskt testat rengöringsmedel som är speciellt framtaget för just att desinficera lägenheter och hus mot bakterier och Virus. På så vis kan du känna dig ännu tryggare också i ditt eget hem.

Makeclean har såklart också vanliga städtjänster för städning av hemmet. Något som kan nämnas om denna städning är att den är omfattande och inkluderar det mesta som du kan tänkas önska dig. Många delar går att välja till för den som vill ha ännu mer hjälp.

Bland annat kan du utöver vanlig städning också få hjälp med saker som att plocka i disken i diskmaskinen. Makeclean erbjuder sig också att tömma sopor och att vattna krukväxterna så att du får komma hem till ett helt städat och ordnat hem.

Att anlita Makeclean kan också vara ekonomiskt smart för dig som behöver hjälp med städningen ofta. Det blir nämligen billigare per timme om du väljer att anlita dem varje vecka. Med det sagt finns det städbolag som erbjuder ännu lägre priser.


Freska

Freska Logo

Ett annat bolag som är verksamt i området i och kring Göteborg är Freska. De erbjuder städning som på många sätt är ansvarstagande och där man är noga med detaljer.

Ett sätt som Freska tar ansvar är genom att erbjuda alla sina anställda kollektivavtal. De tar också ansvar när det kommer till miljö och hållbarhet.

Bland annat använder de sig helt av svanenmärkta rengöringsmedel. De ser också till att minska på utsläppen, eftersom en stor majoritet av alla anställda åker kollektivt istället för att ta bilen mellan kunderna.

Ett plus med Freska är också att du inte har någon som helst bindningstid på ditt städabbonemang. Du kan alltså avsluta eller pausa det när du vill och risken för att du behöver betala för städning som inte behöver är därmed mycket liten. Extra smidigt när du till exempel ska åka bort på semester och vill ha ett litet uppehåll.

Om du är flexibel av dig har du också möjlighet att spara en hel del pengar genom att välja att anlita Freska. De har nämligen en tjänst som de kallar för Freska flex.

Med denna kan du köpa upp andra kunders tider som blivit avbokade. Tjänsten är dock ännu inte lanserad i Göteborg, men detta är alltså något att hålla utkik efter.


Theresas städ

Theresas städ Logo

Här är en firma som i första hand är tänkt för dig som företagare, eller för dig som vill ha hjälp vid enstaka städtillfällen. Theresas städ erbjuder nämligen ingen tjänst för vanlig hemstädning. Även om detta är vad många är ute efter har de en del andra tjänster som kan vara intressanta.

Theresas städ är ett företag som bland annat verkar för att kvinnor ska ha samma förutsättningar som män i arbetslivet. De drivs av kvinnor och jobbar för att skapa ett bättre företagsklimat för just kvinnor.

Bland de tjänster man erbjuder finns bland annat en ordentlig storstädning. Denna innebär att du får hjälp med att städa din lägenhet på djupet, så att varje liten vrå kommer med. Något som kan vara jobbigt att hinna och orka med så ofta på egen hand som man egentligen skulle önska.

Du kan också få hjälp med saker som flyttstäd eller visningsstäd för att få hemmet i toppskick när det är dags att byta bostad.

Byggstäd är en annan bra tjänst, som inte allt för många andra städbolag på marknaden har. Om du har renoverat hemma är det ofta en hel del städande kvar när allt annat är klart. Att få hjälp med detta gör att du kan fokusera på byggandet och snabbare bli klar.


Hjälp hemma

Hjälp hemma Logo

Ytterligare en städfirma som kan vara ett bra val för dig som letar efter något i Göteborg är företaget Hjälp Hemma. De har det mesta du behöver som privatperson inom städning, men också andra tjänster com kan komma till stor hjälp i hemmet.

Genom deras hantverkarservice kan du få hjälp med saker som du själv tycker är för krångliga eller tunga. Det kan handla om att sätta upp en bokhylla, eller montera ihop de nya möblerna som du har fått hem. Perfekt för dig som tycker att denna typ av uppgifter ofta blir allt för krångliga och tar för mycket tid.

Du kan såklart också få hjälp med saker som återkommande städning i ditt hem. Städningen är noggrann och grundlig. Ett plus är att du på hemsidan kan se exakt vad som ingår, så att det inte råder några tveksamheter om vad du betalar för.

En annan fördel är att du har möjligheten att reklamerat städningen inom 48 timmar om du inte är nöjd. På så vis kan du känna dig trygg med att ditt blir precis så rent som du önskar.

Det ska nämnas att Hjälp Hemma är ett något mindre företag än de flesta andra i branschen. Detta har såklart sina fördelar men kan också ibland göra att saker som administration och kontakt tar lite längre tid.


Cleanteam

Cleanteam Logo

Vi avslutar denna guide med företaget Cleanteam. De har massor av bra erbjudanden både när det kommer till storstädning och regelbunden hemstädning.

Ett plus med denna firma är att det är enkelt att ta reda på ungefär vad det kommer att kosta. Genom en kalkylator på hemsidan kan du på några sekunder få fram ett ungefärligt pris. Perfekt för dig som vill veta från början om tjänsten är värd pengarna eller inte.

Du har en 100% garanti när du köper hemstäd från Cleanteam. Detta innebär att du kan vara helt säker på att lägenheten eller huset blir helt rent. Själva städningen är utförlig och innefattar alla de moment som de flesta önskar sig när det kommer till hemstäd.

En nackdel som ska nämnas med Cleanteam är att de inte erbjuder sina anställda kollektivavtal. Även om de anställda har en fast tjänst, så innebär detta ett ganska stort minus när det kommer till personalens förhållanden.

Ytterligare något som är ett minus är att alla anställda inte pratar svenska. Även om detta är ganska vanligt inom städbranschen, kan det för den som inte är så bra på engelska försvåra kommunikationen.


Att tänka på när du bokar städfirma

Att veta vilken städfirma du ska välja kan vara svårt. Nedan följer därför några tips på saker du kan tänka på och titta efter för att hitta rätt.

Priser

Självklart är priset en viktig faktor. Hos vissa företag betalar du ett fast pris för varje tillfälle, medan andra har en timkostnad som styrs av hur lång tid jobbet tar.

Att ta reda på exakt vad det kommer att kosta kan vara lite klurigt. En del företag är helt transparenta med sina timpriser eller paketpriser på hemsidan. Hos andra måste du först kontakta dem för att få ett prisförslag.

Det är såklart ett stort plus om du direkt kan se hur mycket städningen kommer att kosta. 

Arbetsvillkor

Du vill såklart kunna anlita hemstäd med gott samvete. Ett sätt att se till att det blir så är genom att kika igenom de arbetsvillkor de anställda har på företaget.

Bland det viktigaste är att de som jobbar där har kollektivavtal. Det här ger en säkerhet och en trygghet för alla anställda.

Svartjobb är tyvärr allt för vanligt inom städbranschen. Även om det här såklart inte är något företagen skyltar med brukar det gå ganska lätt att få reda på vilka företag som anställer utan att skatta.

Detta är inte bara ett sätt att inte fylla sin plikt som medborgare, det ger också ett mycket dåligt skydd för den anställda. Undvik alltså dessa firmor till varje pris.

Flexibilitet

En annan sak som verkligen kan påverka din upplevelse som kund och hur mycket du får ut av städningen är om företaget är flexibelt eller inte. Detta kan ske på lite olika sätt.

Ett av de bästa sätten som en firma kan vara flexibel på är enligt oss genom att erbjuda olika typer av fasta paket, som inkluderar olika mycket. Många har en enda standardlösning som innehåller allt, men med olika paket att välja bland kan du ta det som bäst passar din personliga budget.

Det är också ett stort plus om firman kan erbjuda olika tilläggstjänster, som kanske till och med sträcker sig lite utanför själva städningen. Då kan du få hjälp med saker som strykning, bäddning, disk och annat som tar tid i ett hem.

Vi hoppas att denna guide varit till nytta och att du lärt dig lite mer om utbudet av städfirmor i Göteborg. Med hjälp av listan ovan hoppas vi också att du hittar den som gör det allra enklast för just dig att hålla hemmet skinande rent.


Här hittar du fler artiklar om Göteborg!