Bästa badstol och badstöd 2024: Hjälpmedel för att tryggt bada bebisen

Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar.

När du ska bada en liten bebis är det viktigt att ha en trygg och säker plats att göra det på. En badbalja kan utgöra en livsfara om bebisen hamnar under vatten, bara vid någon decimeters djup.

Därför är det rekommenderat att använda badstol eller badstöd, särskilt när barnet inte kan sitta ordentligt på egen hand. Här tipsar vi om bra badstolar och badstöd för baby!

Badstöd till baby, text och bild på far som badar sitt lilla barn

Vilket badstöd eller badstol för baby är bäst i test?

  • När barnet är litet bör du använda ett säkert badstöd där barnet kan ligga ned.
  • När de börjar kunna sitta upp är det roligare med en badstol, för att kunna se, plaska och leka.

Bland badstöden gillar vi verkligen Skip Hop Moby. Mjukare mot kroppen och barnet ligger tryggare än i ett halt plaststöd. Toppenprodukt!

✅ Bekväm och säker

Skip Hop Moby Badstöd - Lekfullt badstöd med valdesign.

Bland badstolarna rekommenderar vi OKBaby Flipper Evolution. Simpel men säker, rolig för barnet att sitta och plaska i. Finns i många fina färger!

✅ Simpel men trygg

OKBaby Flipper Evolution Badstol - Bekväm och säker badstol för barn.

Vill du spara pengar kan det vara värt att kolla in badstolarna hos Temu. Mycket prisvärda alternativ och mycket att välja på. Vi har dock ej haft möjlighet att testa dem själva, så vi kan inte bedöma kvalitén hos dessa.

✅ Otroligt prisvärt alternativ

Mjukt badstöd i badbalja

Fler badstöd och badstolar för bebisar hittar du längre ned i artikeln!

Höj säkerheten i badrummet ytterligare med en bra halkmatta!

Lista på många utmärkta badstöd för de små barnen

Läs mer om en mängd alternativ. Vi har tagit med både stolar för de större barnen och stöd som bebisen ligger tryggt i!

OKBaby Flipper Evolution Badstol

OKBaby Flipper Evolution Badstol - Bekväm och säker badstol för barn.

Här introducerar vi OKBaby Flipper Evolution Badstol – en innovativ lösning för föräldrar som söker en säker och bekväm badupplevelse för sina små. OKBaby, ett företag med anseende för sina högkvalitativa och praktiska babyprodukter, har skapat Flipper Evolution badstol för att göra badtiden till en njutbar och trygg stund för både föräldrar och barn.

Flipper Evolution badstol imponerar med sin ergonomiska design som prioriterar komfort och säkerhet. Den höga ryggstödet ger stöd åt barnet under hela badupplevelsen och skapar en stabil miljö för lek och rengöring. Den smarta vattennivåindikatorn hjälper till att säkerställa att vattnet har rätt nivå för barnets säkerhet och komfort.

Enastående i denna badstols design är dess säkerhetsfunktioner. Badstolen fästs enkelt med sugkoppar som sitter stadigt i badkarsbotten och håller stolen på plats under hela badtiden. Detta minskar risken för att stolens position förändras och ger föräldrar ökad ro i sinnet under badögonblicket.

OKBaby är känt för att producera produkter med praktiska och innovativa funktioner, och Flipper Evolution badstol är inget undantag. Den är utformad för att göra badtiden till en trevlig stund för både barnet och föräldrarna. Med sin rekommenderade ålder från 6 månader är detta en idealisk lösning för att introducera barnet till badning med självförtroende.

Fördelarna med OKBaby Flipper Evolution Badstol är tydliga – dess ergonomiska design, säkerhetsfunktioner och enkla användning gör det till ett fantastiskt tillskott i badrummet. Om du letar efter en badstol som kombinerar komfort, säkerhet och praktisk användning, är Flipper Evolution badstol från OKBaby definitivt ett produktalternativ som förtjänar din uppmärksamhet.


DOLU Badstol

DOLU Badstol - Praktisk och stabil badstol för barn.

Låt oss introducera DOLU Badstol – ett smidigt och pålitligt badhjälpmedel för föräldrar som önskar en bekväm och trygg badupplevelse för sina små änglar. DOLU, ett företag med engagemang för att skapa praktiska och barnvänliga produkter, har designat denna badstol för att göra badtiden till enkel och rolig för både barn och föräldrar.

DOLU Badstol är en perfekt lösning för föräldrar som vill att deras barn ska sitta bekvämt och säkert under bad- och duschstunderna. Den ergonomiska designen hjälper barnet att sitta upprätt och njuta av vattnet medan de får en säker och bekväm ställning. Badstolen är mångsidig och kan användas i duschen, badkaret eller i en badbalja – vilket ger flexibilitet och bekvämlighet för föräldrar och barn.

En av de stora fördelarna med DOLU Badstol är dess praktiska design som är utformad med både komfort och säkerhet i åtanke. Stolen ger barnet en stabil plats att sitta och leka i under badtiden. Den rekommenderade åldern från 6 månader och den maximala vikten på 25 kg gör att badstolen kan användas under en lång tid när ditt barn växer och utvecklas.

DOLU är känt för sina kvalitetsprodukter och fokus på användarvänlighet. DOLU Badstol är inget undantag. Med denna badstol får föräldrar ett pålitligt hjälpmedel som gör badtiden till en enkel och säker ritual. Och med översyn från en vuxen, kan barnet njuta av vattenlek utan några bekymmer.

Fördelarna med DOLU Badstol är många – från dess praktiska användning i olika badmiljöer till dess fokus på säkerhet och komfort. Om du letar efter en badstol som är smidig, säker och användarvänlig, är DOLU Badstol definitivt en produkt som förtjänar en plats på din inköpslista. Med DOLU Badstol kan du se fram emot badtider fyllda med glädje och trygghet för både dig och ditt barn.


Beemoo CARE Badstöd

Beemoo CARE Badstöd - Ergonomiskt badstöd för spädbarn.

Vi presenterar Beemoo CARE Badstöd – ett innovativt badhjälpmedel som tar badupplevelsen för ditt barn till en ny nivå av komfort och trygghet. Beemoo, ett företag som prioriterar funktionella och säkra produkter för barn och föräldrar, har skapat detta badstöd för att göra badtiden till en bekväm och rolig stund för både små och deras vårdnadshavare.

Beemoo CARE Badstöd imponerar med sin smarta design och fokus på både säkerhet och praktik. Med en halkfri botten står badstödet stabilt i badkaret, vilket skapar en stabil plats för ditt barn att sitta under badtiden. Den smarta konstruktionen gör det möjligt för föräldrar att tvätta och leka med sina små medan de har händerna fria, vilket gör badtiden till en rolig gemensam aktivitet.

Det som gör Beemoo CARE Badstöd speciellt är dess anpassningsbarhet. Badstödet passar perfekt i Beemoo Care Badbalja, som kan köpas separat. Genom att kombinera badstödet med badbaljan skapas en bekväm och säker miljö för ditt barn att njuta av vattnet på ett tryggt sätt.

Beemoo är känt för sina pålitliga och kvalitativa produkter för barn och föräldrar. Beemoo CARE Badstöd är inget undantag. Med detta badhjälpmedel får föräldrar en praktisk och funktionell lösning som underlättar badtiden och skapar glädjefyllda ögonblick för både barn och föräldrar.

Fördelarna med Beemoo CARE Badstöd är uppenbara – från dess smarta design med halkfri botten till dess förmåga att ge föräldrar fria händer under badtiden. Om du letar efter ett badhjälpmedel som kombinerar praktisk användning med säkerhet och komfort, är Beemoo CARE Badstöd definitivt ett produktalternativ som är värt att överväga. Med Beemoo CARE Badstöd kan du se fram emot badstunder som är både roliga och avkopplande för både dig och ditt barn.


Thermobaby® Aquababy badstol

 Grå Thermobaby® Aquababy badstol med sugkoppar och leksaker för spädbarn.

Thermobaby® Aquababy badstol erbjuder en praktisk och säker lösning för föräldrar som vill introducera badglädje för sina spädbarn från 7 månader upp till cirka 16 månader. Stolen är särskilt lämplig när barnet börjar utforska att sitta upp självständigt. Designen inkluderar både rygg- och armstöd, vilket tillhandahåller ett extra lager av säkerhet och komfort för det lilla barnet under badtiden.

En attraktiv detalj är de tre pedagogiska leksakerna som sitter på framsidan av badringen, vilket kan stimulera barnets utveckling och hålla dem engagerade i vattnet. Säkerheten förstärks av de fyra starka sugkopparna, vilka säkrar stolen på plats i badkaret och minimerar risken för glidning.

Dess flexibilitet är också en bonus; stolen kan enkelt placeras i duschen, vilket tillåter föräldrar att duscha samtidigt, eller utanför i till exempel ett trädgårdsstaket. Den enkla installationen och den snabba avlägsnandet från badet är ytterligare pluspunkter som uppskattats av användare. En kund delar med sig av att deras 5,5 månader gamla dotter, som tidigare inte trivdes i sitt eget lilla bad, nu kan njuta av vattnet i det stora badkaret med stor glädje och säkerhet.

Sammanfattningsvis framstår Thermobaby® Aquababy badstol som en trygg och nytänkande produkt som erbjuder både säkerhet och underhållning för barn under badtiden.


Thermobaby® Badstöd Atoll

Grå Thermobaby® Badstöd Atoll lämplig för spädbarn från nyfödd till 8 månader.

Thermobaby® Badstöd Atoll är en innovativ lösning designad för att ge de allra minsta en säker och bekväm badupplevelse. Från första stund i livet till omkring åtta månaders ålder, eller ett barn som väger upp till 8 kg, erbjuder detta badstöd en stabil plats för spädbarn att ligga på under badstunden.

Produkten är utformad med bekvämlighet och hygien i åtanke. Dess yta är mjuk nog för att vara skonsam mot nyfödda barns känsliga hud, samtidigt som den är hygienisk och motståndskraftig mot mögel, vilket är en stor fördel för produkter som används i fuktiga miljöer.

När det gäller kvaliteten på materialet är Thermobaby® Badstöd Atoll tillverkat av en högkvalitativ plast som kompletteras med sugkoppar för extra stabilitet. Dessa sugkoppar säkerställer att badstödet inte glider, vilket bidrar till en säkrare badmiljö för barnet.

Kunder har noterat att produkten passar perfekt i badkaret och är mycket väl tillverkad, utan några skarpa kanter som kan vara skadliga för ett barns ömtåliga hud. Detta detaljarbete gör att föräldrar kan närma sig badtiden med en avslappnad attityd, vetande att deras barn är i goda händer.

Ett mindre problem som har uppmärksammats är att rester från etiketten kan vara svåra att ta bort. Detta är en mindre nackdel som kan påverka den initiala upplevelsen av produkten, men det påverkar inte den övergripande funktionen eller säkerheten som badstödet tillhandahåller.

Sammanfattningsvis är Thermobaby® Badstöd Atoll en väl genomtänkt produkt som kombinerar säkerhet, komfort och hygien för att underlätta spädbarns första badupplevelser.


Disney Nalle Puh Badstöd

Disney Nalle Puh Badstöd - Färgglatt badstöd med karaktärsmotiv.

Keeeper Disney Nalle Puh Badstöd är det perfekta tillskottet för att göra badstunden till en rolig och bekväm upplevelse för ditt barn. Keeeper, ett företag med en stark hängivenhet för att tillverka praktiska och underhållande babyprodukter, har skapat detta badstöd med en unik Disney Nalle Puh-design som kommer att förgylla varje badstund.

Det första som fångar uppmärksamheten är den charmiga designen med Nalle Puh-motiv från Disney. Detta tillför en lekfull och bekant känsla till badstunden, vilket kan hjälpa till att göra upplevelsen mer avslappnad och positiv för både föräldrar och barn.

Keeeper Disney Nalle Puh Badstöd har en ergonomisk form som är utformad för att säkerställa att ditt barn ligger bekvämt under badet. Det ergonomiska stödet ger ett säkert och stabilt ställe för ditt barn att sitta i badkaret, vilket gör det enkelt att tvätta och interagera med ditt barn samtidigt.

En annan viktig egenskap hos detta badstöd är den halkfria ytan. Denna funktion minimerar risken för att stödet ska glida iväg i badkaret och skapar en extra säker miljö för ditt barn under badtiden.

Keeeper är känt för sina pålitliga och innovativa babyprodukter, och Keeeper Disney Nalle Puh Badstöd är inget undantag. Tillverkat av högkvalitativa material som PP och TPE, och med en maxvikt på 9 kg, är detta badstöd en pålitlig och praktisk följeslagare under de första månaderna av ditt barns badrutin.

Detta badstöd är rekommenderat för barn i åldern 0-12 månader och har dimensioner på 53 cm x 25 cm x 22 cm, vilket gör det till en perfekt passform för små badkar och badstunder. Med Keeeper Disney Nalle Puh Badstöd kan du skapa en rolig, säker och bekväm badupplevelse för ditt barn samtidigt som du njuter av den charmiga Disney-designen som kommer att sätta ett leende på både föräldrars och barns ansikten.


Skip Hop Moby Badstöd

Skip Hop Moby Badstöd - Lekfullt badstöd med valdesign.

Skip Hop, ett känt kvalitetsvarumärke inom babyprodukter, har lanserat en innovativ och unik produkt som kommer att förvandla badstunden till en mysig och trygg upplevelse för både barn och föräldrar – Skip Hop Moby Badstöd.

Skip Hop är ett etablerat multinationellt företag som specialiserar sig på att skapa praktiska och högkvalitativa produkter för barn och föräldrar. Med stolthet tillverkar de produkter som är säkra, bekväma och nyskapande för att underlätta för föräldrar och skapa en trevligare upplevelse för barnen.

Moby Badstöd är enastående med sin mjuka och bekväma design. Detta badstöd har utformats för att erbjuda en säker och avkopplande badupplevelse för ditt barn. Istället för att använda traditionella plastbabybadkar erbjuder Moby Badstöd en unik mjuk yta av bomullsfrotté som är både bekväm och skonsam för barnets hud. Dessutom är badstödets huvuddel mjukt vadderad för att ge extra stöd och skydd för ditt barns huvud.

Den smarta designen inkluderar en nättygsbotten som släpper igenom vatten under badstunden, vilket minimerar vattensamling och ger en bekväm och säker miljö för ditt barn. Dessutom har Moby Badstöd ett kardborrband som gör det enkelt att hänga upp badstödet för snabb torkning efter användning.

Förutom att erbjuda överlägsen komfort och säkerhet, är Moby Badstöd också otroligt praktiskt. Det är idealiskt för nyfödda och har måtten 48 x 32 x 27 cm, vilket gör det lämpligt att placera antingen i kökshon eller handfatet för bad. Produkten kan även maskintvättas och torktumlas, vilket gör det enkelt att hålla rent och fräscht.

Skip Hop Moby Badstöd är inte bara en produkt av hög kvalitet, utan också en produkt som är förenlig med EU-standarder och REACH-regleringar. Detta innebär att du kan vara trygg med att produkten är säker för ditt barn och innehåller inga förbjudna kemikalier.

Sammanfattningsvis är Skip Hop Moby Badstöd enastående för att skapa en bekväm, trygg och underhållande badupplevelse för ditt barn. Med dess nyskapande design och fokus på säkerhet och komfort är det ett utmärkt val för föräldrar som söker det bästa för sina små.


Skip Hop Moby Ställbart Badstöd

Skip Hop Moby Ställbart Badstöd i blått med anti-glid ben och justerbar ryggstöd.

Skip Hop Moby Ställbart Badstöd erbjuder en kombination av säkerhet och komfort för både föräldrar och deras nyfödda till barn runt sex månaders ålder. Med sin justerbara lutning ger det flexibilitet för att anpassa sig efter barnets tillväxt och bekvämlighet. Dess användarvänliga design med en propp för enkel tömning och en praktisk krok för upphängning underlättar för förvaring och håller badstödet torrt och hygieniskt.

Den formade sitsen ser till att bebisen ligger bekvämt och säkert, och de anti-glidande benen garanterar att stödet förblir på plats, oavsett om det används i en dusch eller ett badkar. Notera att badstödet inte bör användas i ett badkar fyllt med vatten, vilket är en viktig säkerhetsåtgärd att komma ihåg.

Produkten uppfyller REACH och EU-standarder, vilket ger en extra trygghet i att den är fri från skadliga kemikalier. Med en maxvikt på 9 kg och en storlek på 56 x 33 x 24 cm, är detta badstöd en praktisk lösning för de första badstunderna. Slutligen är en viktig påminnelse att barn aldrig ska lämnas utan tillsyn i badstödet, vilket Skip Hop också betonar för säkerhets skull.


Babymatex Badstöd Clever

Babymatex Badstöd Clever - Smidigt badstöd för spädbarn.

Babymatex är ett pålitligt varumärke som strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter för spädbarn och deras föräldrar. Deras Badstöd Clever är ett perfekt exempel på deras engagemang för att skapa funktionella och säkra lösningar för småbarns badstunder.

Detta badstöd har utformats med omsorg för att säkerställa att din bebis får den mest bekväma och stabila positionen under badet. Tillverkat av 100% polyester enligt öko-tex standard 100, vilket garanterar att det är fritt från skadliga kemikalier och säkert för din lilla älskling.

Badstödet är utrustat med en smart mesh-design som inte bara bibehåller den önskade kroppspositionen för din bebis, utan också ger ett säkert och stöttande stöd för huvudet. Det är enkelt att fästa i de flesta badbaljor på marknaden med stadiga krokar som håller stödet på plats, vilket ger dig en handsfree upplevelse när du badar din bebis.

Babymatex Badstöd Clever är inte bara bekvämt och säkert, det är också otroligt praktiskt. Stödet är anpassat för att passa nyfödda upp till cirka 1 år, vilket gör att du kan använda det under den viktiga första tiden av din bebis badrutin. Dess smidiga design gör det enkelt att förvara och ta med sig när du är på språng.

Sammanfattningsvis är Babymatex Badstöd Clever den perfekta följeslagaren för föräldrar som söker en pålitlig och praktisk lösning för sina barns badstunder. Med sitt omsorgsfulla design och fokus på säkerhet och komfort, kan du vara säker på att Babymatex har din bebis bästa i åtanke. Gör badtiden till en rolig och avkopplande stund för både dig och din lilla med Babymatex Badstöd Clever.


Thats Mine Badstol

Thats Mine Badstol - Minimalistisk och praktisk badstol.

That’s Mine är ett varumärke som förstår vikten av säkerhet, komfort och äventyr för småbarn, och deras Badstol representerar precis detta.

Denna praktiska badstol i elegant brunt är perfekt för alla dina vattenäventyr. Oavsett om det är en promenad längs stranden, ett bad i badkaret eller en lekfull stund i barnpoolen, kommer That’s Mine Badstol att göra varje stund till en oförglömlig upplevelse.

En av de mest imponerande funktionerna hos denna badstol är dess intelligenta design. Stolen är utrustad med praktiska sugkoppar under botten, vilket ger en stabil och säker sittplats för ditt barn. Detta gör det enkelt för även de små att leka och utforska det spännande vattnet, medan du har fullständig tillit till deras säkerhet.

Det är viktigt att notera att denna badstol är avsedd att användas när barnet kan sitta upprätt utan stöd. Det är alltid en bra idé att övervaka ditt barn när de använder badstolen och se till att de har en underbar och trygg upplevelse.

That’s Mine Badstol mäter 39,5 cm i längd och 31 cm i bredd, och tillverkad av 100% hårdplast för hållbarhet och enkel rengöring. Det är den perfekta produkten för föräldrar som vill ge sina små en upplevelse av vatten på ett säkert och spännande sätt.

Sammanfattningsvis erbjuder That’s Mine Badstol en enkel och säker lösning för att introducera ditt barn till vattenets glädje och äventyr. Med sitt fokus på säkerhet, stabilitet och roligt, är detta den perfekta produkten för ditt lilla äventyrare. Gör vattenstunderna minnesvärda och spännande med That’s Mine Badstol.


BabyDan Baby Badstol

BabyDan Baby Badstol - Stabil badstol för små barn.

BabyDan, ett pålitligt namn inom babyprodukter, förstår detta och presenterar deras Baby Badstol – en oumbärlig följeslagare för dina dagliga badrutiner.

Baby Badstol är en smart lösning som ger både dig och din baby en bekväm och säker badupplevelse. Den här produkten är utformad för att ge ditt barn stöd under badet, vilket innebär att du kan ha båda händerna fria för att interagera med din baby och göra badstunden till en rolig och avkopplande stund för er båda.

Med Baby Badstol kan du njuta av ögonblicken med din nyfödda från deras allra första bad och fram till att de är 6 månader gamla. Detta gör det till en långvarig och praktisk investering för ditt barns badbehov.

En av de största fördelarna med Baby Badstol är dess enkla och pålitliga design. Stolen fästs säkert på kanten av badkaret, vilket ger en stabil och trygg plats för din baby att sitta i under hela badupplevelsen. Du kan vara säker på att din lilla älskling är säker och bekväm medan du har kontroll över hela badet.

BabyDan är ett respekterat företag som har skapat pålitliga och säkra produkter för barn i många år. Deras engagemang för kvalitet och säkerhet är tydligt i varje produkt de erbjuder, och Baby Badstol är inget undantag.

Sammanfattningsvis är BabyDan Baby Badstol en ovärderlig följeslagare för alla föräldrar som vill göra badtiden till en njutbar och säker stund för deras nyfödda. Med denna badstol i din arsenal kan du vara säker på att din baby är i goda händer, och att badtiden blir en rolig och avkopplande stund för er båda.


Trulee Badstol Baby

Trulee Badstol Baby - Justerbart badstöd för bekväm badtid.

Med dess intelligenta design och omsorgsfulla konstruktion ger denna badstol en bekväm och säker plats för din baby att njuta av vattnet.

Trulee är ett pålitligt varumärke som värnar om både kvalitet och funktionalitet. Deras Badstol Baby är inget undantag – den är utformad för att tillgodose både föräldrars och småbarns behov under badtiden.

Denna badstol är speciellt utformad för småbarn från 6 månader och uppåt. Den är utrustad med halkfria sugkoppar som säkert fäster badstolen i badkaret, vilket ger stabilitet och förtroende under hela badstunden. Med ett högt ryggstöd och bekväma armstöd skapas en ergonomisk och trygg plats för din baby att sitta i.

Materialvalet av polypropen garanterar både hållbarhet och säkerhet för din baby. Med måtten 32D x 32W x 28H centimeter är badstolen perfekt dimensionerad för de flesta badkar. Dess vita och grå färgsättning är tidlös och passar in i olika badrumsstilar.

En av fördelarna med Trulee Badstol Baby är dess portabilitet, vilket gör det enkelt att ta med badstolen till olika badmiljöer, vare sig det är hemma, på resande fot eller hos vänner och familj.

Sammanfattningsvis är Trulee Badstol Baby den perfekta lösningen för föräldrar som söker en pålitlig och bekväm badstol för sina små. Med Trulees engagemang för kvalitet och omsorg, kan du vara trygg i att din baby får den bästa badupplevelsen med Trulee Badstol Baby vid sin sida.


Lecerrot Ergonomisk Badstol Baby

Lecerrot Ergonomisk Badstol Baby - Ergonomiskt utformat badstöd.

Med en innovativ design och högkvalitativ konstruktion ger denna badstol en bekväm och stödjande plats för din baby att njuta av badet.

Lecerrot är ett varumärke som är dedikerat till att skapa barnvänliga produkter som kombinerar funktionalitet och komfort. Deras Ergonomiska Badstol Baby är inget undantag, och den är utformad för att göra badtiden till en smidig och glädjefylld stund för både föräldrar och barn.

Denna badstol är speciellt utvecklad för småbarn i åldern 6 till 18 månader och är utrustad med kraftfulla sugkoppar som håller fast badstolen på plats. Den ergonomiska designen stöder din bebis rygg och ger en trygg och bekväm sittställning i badet.

Tillverkad av slitstark polypropen, garanterar denna badstol hållbarhet och säkerhet. Dess kompakta design gör den perfekt för olika badkar och ger en säker plats för ditt barn att sitta medan du tvättar dem.

Färgen i vitt med en halkfri matta och rem ger extra säkerhet och stabilitet. Med möjligheten att bäras med dig på resan blir badstolen från Lecerrot en mångsidig följeslagare i olika badmiljöer.

Sammanfattningsvis är Lecerrot Ergonomisk Badstol Baby en fantastisk lösning för föräldrar som söker en pålitlig och bekväm badstol för sina små. Med Lecerrots engagemang för kvalitet och design, kan du luta dig tillbaka och njuta av badtiden med ditt barn i en Lecerrot Ergonomisk Badstol Baby. En investering i trygghet och komfort för din baby under deras badstunder.


TOYANDONA badstol

TOYANDONA badstol - Färgglatt och stabilt badstöd för barn.

TOYANDONA är ett varumärke som förstår vikten av omsorgsfull design och högteknologisk innovation för att skapa produkter som är både funktionella och användarvänliga.

Denna badstol är utformad för att ge föräldrar möjlighet att ge sina små den bästa omvårdnaden under badtiden. Med en omtänksam design och avancerad teknik använder TOYANDONA en process för att öka sugkoppens fästförmåga och säkerställa att barnet sitter stadigt under hela badupplevelsen.

En av de bästa funktionerna med TOYANDONA Badstol är dess mångsidighet. Den erbjuder en rad funktioner som ett ergonomiskt utformat ryggstöd, en mjuk och halkfri sätesmatta, vattenläckande hål och en sugdyna för extra säkerhet och komfort. Oavsett om det handlar om bad, matning, hårklippning eller andra aktiviteter, är denna badstol ett pålitligt stöd för ditt barn.

TOYANDONA Badstol passar de flesta standardbadkar och vissa andra modeller, vilket ger ett stabilt och säkert stöd. Dess stabila struktur och hållbara, giftfria material garanterar att säkerheten alltid är i fokus. Med en smidig och stabil sugkopp är denna badstol konstruerad för att säkert hålla i lång tid.

Den multifunktionella användningen av denna badstol gör den till en oumbärlig följeslagare för föräldrar. Från bad till matning och andra vardagliga aktiviteter, är TOYANDONA Badstol den ultimata lösningen för att skapa en trygg och bekväm miljö för ditt barn.

Sammanfattningsvis är TOYANDONA Badstol ett utmärkt val för föräldrar som söker en pålitlig och mångsidig badstol för sina små. Med dess omtänksamma design, avancerade teknik och praktiska funktioner, kan du vara säker på att skapa minnesvärda och njutbara badstunder för både dig och ditt barn.


Kaxholmen Badstöd Star

Kaxholmen Badstöd Star - Praktiskt badstöd med stjärndesign.

Kaxholmen är ett företag som förstår behovet av praktiska och pålitliga produkter för föräldrar och deras små änglar.

Detta badstöd är speciellt designat för att passa perfekt i Kaxholmens badbaljor, men det fungerar lika bra i vanliga badkar. Det är utformat för att ge föräldrarna möjlighet att ha händerna fria under badtiden, vilket gör det möjligt att tvätta och leka med barnet samtidigt som det avlastar ryggen. Denna balans mellan bekvämlighet och funktion gör Kaxholmen Badstol Star till ett oumbärligt hjälpmedel för badtidens alla aspekter.

Badstolen är justerbar och anpassar sig efter barnets storlek, vilket ger en optimal passform och komfort. Dess antihalk-sugfötter säkerställer stabilitet och förhindrar att stödet glider runt i badkaret. Med Kaxholmen Badstol Star kan du och ditt barn njuta av avslappnande och säkra badstunder utan oro.

För att göra det ännu mer roligt och attraktivt för ditt barn är badstolen dekorerad med ett stjärnmotiv som lägger till en lekfull touch till badtiden. Med Kaxholmen Badstol Star får du inte bara en funktionell produkt, utan också en förtjusande och säker plats för ditt barn att njuta av sitt bad.

Sammanfattningsvis är Kaxholmen Badstol Star den perfekta partnern för föräldrar som söker en bekväm och säker lösning för badstunder. Med dess praktiska design, användarvänliga funktioner och charmiga stjärnmotiv, kan du skapa minnesvärda och glädjefyllda badupplevelser för både dig och ditt älskade barn.


Twistshake Badstöd

Twistshake Badstöd - Funktionellt och säkert badstöd för barn.

Twistshake är ett företag som är engagerat i att erbjuda innovativa och användarvänliga produkter för föräldrar och deras små änglar.

Detta badstöd är speciellt utformat för att smidigt passa ihop med Twistshakes badbalja. Med en flytande kudde tillverkad av mjukt tyg med utmärkt andningsförmåga, kan du ge ditt barn en komfortabel upplevelse under badtiden. Kudden är utformad med tanke på både komfort och praktisk användning, med tre fästpunkter för stabilitet och möjlighet att justera längden för att passa perfekt.

Tillverkad av slitstarka material som polyester och elastan, garanterar Twistshake Badstöd hållbarhet och långvarig användning. Dess meshmaterial har en utmärkt andningsförmåga, vilket gör att ditt barn inte känner sig instängt eller obekvämt under badet. Dessutom torkar stödet snabbt, vilket är en praktisk fördel som gör att du kan använda det igen och igen utan långa väntetider.

Med Twistshake Badstöd får du inte bara en produkt av hög kvalitet utan också en smidig och effektiv lösning för badtiden. Det är en del av Twistshakes engagemang för att erbjuda föräldrar innovativa produkter som gör vardagen enklare och mer njutbar. Med detta badstöd kan du och ditt barn njuta av badtiden med bekvämlighet och glädje, samtidigt som ni har allt som behövs för en avkopplande och säker stund i badet.


Stokke Flexi Bath Support

Stokke Flexi Bath Support - Ergonomiskt badstöd från Stokke.

Stokke är ett namn synonymt med kvalitet och innovation när det gäller barnprodukter, och deras Flexi Bath Support är inget undantag.

Denna badstöd är särskilt utformad för att ge ditt barn extra komfort under badtiden. Designen tar hänsyn till barnets naturliga kroppsform och skapar en stödjande och mjuk plats för dem att ligga. Den passar perfekt för nyfödda barn och kan användas upp till 8 månader eller upp till en maxvikt av 8 kg.

Flexi Bath Support är skapad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Den är utformad för att passa perfekt i Stokkes Flexi bath och Flexi bath XL badbaljor. Med måtten L42 cm, B23 cm och H12 cm har den en idealisk storlek för ditt barns komfort och trygghet.

En av de mest fördelaktiga egenskaperna med Stokke Flexi Bath Support är dess kompatibilitet med den hopfällbara Flexi-badbaljan. Det gör hela badupplevelsen ännu smidigare. Du kan enkelt montera badstödet i badbaljan och skapa en säker och bekväm plats för ditt barn att njuta av badet.

Stokke har länge varit ett pålitligt namn inom barnprodukter, och med Flexi Bath Support visar de återigen sitt åtagande för att erbjuda föräldrar innovativa och högkvalitativa produkter. Med detta badstöd kan du vara säker på att din lilla älskling får den bästa möjliga badupplevelsen, med en kombination av komfort, trygghet och användarvänlighet.


Phil&Teds Poppy Badstol

Phil&Teds Poppy Badstol - Mångsidigt badstöd och barnstol.

Phil&Teds är ett namn som står för pålitlighet och innovativitet när det kommer till barnprodukter, och deras Poppy Badstol levererar verkligen.

Detta badstöd är utformat för att erbjuda hög komfort och trygghet under badtiden. Med en smart design som inkluderar fyra kraftfulla sugproppar undertill, fäster badstödet stadigt och säkert i badkaret. Detta säkerställer att din lilla älskling har en trygg plats att sitta på under badet. Dessutom är materialet hygieniskt och mögelresistent, vilket gör badstödet till en ren och säker plats för ditt barn.

Poppy Badstol är perfekt för de små som har blivit lite för vingliga för att sitta på egen hand. Den höga ryggstödet och den bekväma magstången ger ett stöd som främjar både ditt och ditt barns självförtroende i vattnet. Genom att ha händerna fria kan du och ditt barn verkligen njuta av stunden tillsammans.

En av de fantastiska egenskaperna med detta badstöd är dess mångsidighet. Det passar både i huvudbadkaret och i stora diskbänkar, vilket ger dig flexibilitet i var ni vill ha badstunden. Och när badstunden är över, torkar badstödet snabbt och hygieniskt, redo för nästa användning.

Phil&Teds Badstol är tillverkat av slitstark polypropylen och har en vikt på endast 1,5 kilo, vilket gör det enkelt att hantera och förvara. Med detta badstöd i din badrutin kan du vara säker på att du ger ditt barn en trygg, rolig och avkopplande badupplevelse varje gång.


Vad är en badstol / badstöd för baby och varför använder man det?

En badstol eller badstöd för baby är en säkerhetsanordning avsedd för att användas i badkaret och hjälpa till att stödja små barn som inte kan sitta upp på egen hand under badtiden.

Dessa stödjande stolar är designade för att ge en stabil och bekväm plattform för barnet, samtidigt som de minskar risken för halkolyckor och frigör föräldrarnas händer för att tvätta barnet.

Funktioner och fördelar:

Säkerhet först: Badstolar och badstöd är utrustade med sugkoppar eller andra mekanismer för att fästa säkert i badkaret, vilket minimerar risken för att stolen glider eller tippas.

Ergonomisk design: De är ergonomiskt utformade för att stödja barnets rygg och nacke och är ofta gjorda av mjuka material som är skonsamma mot barnets hud.

Användarvänlighet: Enkla att använda och rengöra, dessa hjälpmedel är populära bland föräldrar eftersom de gör badtiden mindre stressig och mer njutbar.

Åldersanpassning: De är tillgängliga i olika storlekar och stilar för att passa olika åldrar och utvecklingsstadier, från nyfödda till småbarn som lär sig att sitta.

Mobilitet: De är lätta och bärbara, vilket gör dem till ett utmärkt verktyg för föräldrar som reser eller behöver flytta dem mellan olika badplatser.

När man överväger att köpa en badstol eller badstöd för baby, är det viktigt att tänka på barnets storlek, viktkapaciteten för stödet och att alltid följa tillverkarens instruktioner för användning. Det är även kritiskt att förstå att även om en badstol erbjuder stöd, bör barn aldrig lämnas utan uppsikt i badet.


Hitta fler tips kring barn och bad!